Sari la conținut

Maria LUX 0727192878

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Criss trebuie mutata la testate! :) mult succes scumpa mea te pup :*

• Minus 1
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Da cât vrei sa dureze o finalizare 2 ore?

Hai ca ati suparat pestisorul care scrie! Pai bine mai futaciosilor gurita lui nu trebuie sa manance si ea ceva?

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Mi a placut in descriere ca este Igienica!

😂😂😂

• Like 2
Postat

Citiți pana la capăt. Momentan fac doar deplasări

Bună. Știu ca v-am înnebunit cu atâtea topice dar asta se întâmplă când nu știi cum funcționează un site. Acesta va fii ultimul care va rămâne valabil iar aici vor apărea toate noutățile. Am rugămintea dacă nu m-ați cunoscut sau dacă pozele mele nu v-au plăcut sa ieșiți și sa nu comentați fără rost. De asemenea aștept cu mult drag toți cei ce au avut norocul de a ma cunoaște și dacă pot sa scrie aici ceea le-a plăcut și nu le-a plăcut. Neplăcutul îl iau ca pe un ajutor. ÃŽmi place sa învăț din greșeli. Deci hai sa începem :

Pozele pe care le vedeți îmi aparțin, nu sunt editate, după cum se vede sunt făcute de mine personal(sa nu spuneți ca nu semăn ca în poze de aceea nu îmi fac poze profesionale).

Am 20 de ani, sunt înaltă respectiv 1.68 și 50 de kg, slim. Par șaten spre brunet, lung.

Ca si persoana sunt o fata foarte vorbareata, îmi place sa comunic. De asemenea de la început se vorbesc toate condiitile pentru a nu fii nici o neplăcere în momentul întâlnirii și a ne bucura amândoi de cele 30 de minute, o ora sau doua. ÃŽmi place sa rad și nu pot sta posomarata sau trista 🤣. Dacă vii la mine sau eu la tine cadoul pe care îl vei primii în plus fără sa știi este buna starea pe care o vei avea. Pe lângă actul sexual îmi place sa fac omul de lângă mine sa se simtă relaxat și detașat de problemele de zi cu zi. Spunând toate acestea hai sa vedem și care este prețul (va rog sa va uitați atent când citiți)

30 de minute = 1 finalizare care include oral+normal ambele protejate (150 de lei)

30 de minute =1 finalizare care include normal protejat+oral neprotejat cu finalizare corporala (finalizarea corporala este la alegerea clientului) - 200de lei

60 de minute=2 finalizări oral+normal ambele protejate (250 de lei)

60 de minute=2 finalizări normal protejat +oral neprotejat cu finalizare corporala(la alegerea clientului) - 300de lei

-pentru deplasări costurile sunt aceleași doar ca deplasarea este minim de doua ore+taxiul (poate fii uber sau plata direct platita către taximetrist pentru a nu avea alte neplăceri). Programările pentru deplasări se pot face și cu o zi înainte cu verificare pe Web WhatsApp.

Pentru cei ce prefera și masajul de relaxare care optează la ora, din momentul terminării programării se face 15 minute masaj de relaxare. Preț 350 de lei.

Pentru toate programările(finalizare sau ora) sunt incluse sarutarile corporale și fk. Va rog sa nu îmi da-ți mesaj fără rost. Cei ce îmi vor da de mai multe ori aceleași mesaje sau care nu vin vor fii blocați.

Am dreptul sa îmi aleg clienții. Se vorbește strict doar munca pe care o practic.

Dacă nu va place de mine puteți ieși. Nu irosiți timpul degeaba cu comentarii sau mesaje care nu își au rostul.

https://nimfomane.com/forum/topic/127945-cristina-0739423917/page-4

post-284727-0-07767000-1551289868_thumb.jpg

post-284727-0-99578000-1551289965_thumb.jpg

post-284727-0-44153300-1551290004_thumb.jpg

post-284727-0-62267500-1551290066_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Vai de plm... dc si aici se cere 200/300 , cat sa ceara cele consacrate care au pretul mai mic .. Lya ,Milena, cristina etc ...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da' ala vechi ce plm avea? Recenzii negative și un alt nume... macar schimba-ti și contul, poate așa ne păcălești.

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pot sa deschid și 1000 de topuri iar voi cei ce comentați aiurea comentați în continuare ca nu aveți ce face. Găsiți-va o ocupație

Dacă ai atitudinea asta atunci așteaptă-te la 1000 de răspunsuri pe măsură... Găsește-ți o ocupație.

• Like 2
Postat

Da' ala vechi ce plm avea? Recenzii negative și un alt nume... macar schimba-ti și contul, poate așa ne păcălești.

E incepator pestisorul postac.

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

200 cu 300, din prima, ca new entry... Puncte forte: Încredere în propria persoană, Iubire de Sine, Respect pentru propria persoană. Puncte Slabe: Nerealistă, Netestată (destul de convingător), Neinspirată, nu oferi ceva ce nu se găsește, cel puțin la prețul ăsta...

Probabil o să mai faci câteva topicuri până o să înțelegi "economia de piață", cererea și oferta, și cum gândim aștia care mergem "la fetițe"

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...