alfon0000 Reputație: 222 Postat Martie 19, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Martie 19, 2021 Acum 14 ore, anemona 0757470185 a spus: 🤭..multumesc 🤭🤭 Cuplacere 😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium daniel1900 Reputație: 240 Postat Martie 21, 2021 Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Membru Premium Partajează Postat Martie 21, 2021 La 18.03.2021 la 19:45, anemona 0757470185 a spus: Am vrut doar sa le multumesc tuturor ..si sa le urez o primavara frumoasa ..Am raspuns individual la recenzii .si in rest cat am putut ma descurc greu cu noua versiune a siteului..Te pup ps...cu drag te astept 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Tu oricum prea des aici nu intri ...Anemona fata draga si frumoasa ..mai raspunde la telefon macar Link spre comentariu
camaro_dee Reputație: 453 Postat Martie 21, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Martie 21, 2021 La 18.03.2021 la 17:16, anemona 0757470185 a spus: multumesc mult de vizita si iti doresc o primavara frumoasa 🥰 Anemona draga si dulce....la ce vreme a fost vineri.....craciun fericit nu primavara frumoasa, dar multumesc si eu pt primirea super calda de care a avut parte.........ce sa zic, esti fenomenala 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5205 Postat Martie 21, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Martie 21, 2021 Ane sa sti ca te prinde bine rosul. Ai ales bine tinuta in care mai intampinat, plus ca si in camera de actiune, lumina a fost tot rosie. Pe mine cel putin mai surprins si mam bucurat ca neam revazut. Faci ce faci si ma surprinzi cu ceva nou. Te pup si ne vedem data viitoare. 4 1 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Martie 22, 2021 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Martie 22, 2021 ....seara buna tuturor , inca o intalnire in bratele frumoase si seducatoare a bebilinei Anemona . Ce se mai poate spune despre aceasta fiinta mirifica !!...decat ca langa ea timpul zboara si este asa cum trebuie sa fie langa o amanta focoasa . Dupa mai multe vizite la ea , am hotarat sa las si o recenzie , insa totul este spus pe paginile topicului ei . De cand intri in noua ei locatie , muzica este in surdina , lumina difuza si ea !! ....o gazela senzuala care te ameteste cu dansul ei , cu trupul ei si cu ceea ce iti ofera fiecaruia dupa cum merita .....notele sunt la superlativ . Nu a existat data in care sa o sun si sa nu o pot vedea si sa fiu tratat asa cum trebuie . Un trup prea sexy care cere doar nebunie maxima , care mereu exista intre mine si ea ....trebuie trait , nu citit pe forum .... ....multumesc bebilina pt clipele minunate petrecute impreuna ....nu au fost putine !!....si care vor mai exista intre noi .... Te pup dulce si sa ramai asa pt mine , o bebilina gingasa si seducatoare langa care timpul este prea scurt oferit din partea mea, din pacate .....insa va veni un timp in care vom avea mai mult😘😘🤗 4 Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 7 ore, diabllo21 a spus: ....seara buna tuturor , inca o intalnire in bratele frumoase si seducatoare a bebilinei Anemona . Ce se mai poate spune despre aceasta fiinta mirifica !!...decat ca langa ea timpul zboara si este asa cum trebuie sa fie langa o amanta focoasa . Dupa mai multe vizite la ea , am hotarat sa las si o recenzie , insa totul este spus pe paginile topicului ei . De cand intri in noua ei locatie , muzica este in surdina , lumina difuza si ea !! ....o gazela senzuala care te ameteste cu dansul ei , cu trupul ei si cu ceea ce iti ofera fiecaruia dupa cum merita .....notele sunt la superlativ . Nu a existat data in care sa o sun si sa nu o pot vedea si sa fiu tratat asa cum trebuie . Un trup prea sexy care cere doar nebunie maxima , care mereu exista intre mine si ea ....trebuie trait , nu citit pe forum .... ....multumesc bebilina pt clipele minunate petrecute impreuna ....nu au fost putine !!....si care vor mai exista intre noi .... Te pup dulce si sa ramai asa pt mine , o bebilina gingasa si seducatoare langa care timpul este prea scurt oferit din partea mea, din pacate .....insa va veni un timp in care vom avea mai mult😘😘🤗 miere, zahăr, frișcă și multă ciocolată... Link spre comentariu
Vizitator alin2020 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Am la îndemână întotdeauna o felie de lamăie !!!😀😀😀😀 Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Martie 23, 2021 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 4 ore, fardugol a spus: miere, zahăr, frișcă și multă ciocolată... Acum 13 minute, alin2020 a spus: Am la îndemână întotdeauna o felie de lamăie !!!😀😀😀😀 Întotdeauna într-o salată de fructe se pune și lămâie. P.S.: Ane... Citește și pm-urile te rog. Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Martie 25, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Martie 25, 2021 La 22.03.2021 la 23:10, diabllo21 a spus: ....seara buna tuturor , inca o intalnire in bratele frumoase si seducatoare a bebilinei Anemona . Ce se mai poate spune despre aceasta fiinta mirifica !!...decat ca langa ea timpul zboara si este asa cum trebuie sa fie langa o amanta focoasa . Dupa mai multe vizite la ea , am hotarat sa las si o recenzie , insa totul este spus pe paginile topicului ei . De cand intri in noua ei locatie , muzica este in surdina , lumina difuza si ea !! ....o gazela senzuala care te ameteste cu dansul ei , cu trupul ei si cu ceea ce iti ofera fiecaruia dupa cum merita .....notele sunt la superlativ . Nu a existat data in care sa o sun si sa nu o pot vedea si sa fiu tratat asa cum trebuie . Un trup prea sexy care cere doar nebunie maxima , care mereu exista intre mine si ea ....trebuie trait , nu citit pe forum .... ....multumesc bebilina pt clipele minunate petrecute impreuna ....nu au fost putine !!....si care vor mai exista intre noi .... Te pup dulce si sa ramai asa pt mine , o bebilina gingasa si seducatoare langa care timpul este prea scurt oferit din partea mea, din pacate .....insa va veni un timp in care vom avea mai mult😘😘🤗 multumesc mult ...pentru vizita ,,,te pup si iti doresc o primavara frumoasa😍 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Martie 25, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Martie 25, 2021 La 21.03.2021 la 14:54, camaro_dee a spus: Anemona draga si dulce....la ce vreme a fost vineri.....craciun fericit nu primavara frumoasa, dar multumesc si eu pt primirea super calda de care a avut parte.........ce sa zic, esti fenomenala 😍😍😍te pup Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Martie 25, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Martie 25, 2021 La 21.03.2021 la 17:20, angelmro a spus: Ane sa sti ca te prinde bine rosul. Ai ales bine tinuta in care mai intampinat, plus ca si in camera de actiune, lumina a fost tot rosie. Pe mine cel putin mai surprins si mam bucurat ca neam revazut. Faci ce faci si ma surprinzi cu ceva nou. Te pup si ne vedem data viitoare. te pup si eu ..multumesc de vizita 😍😁te pup Link spre comentariu
misteryoboy Reputație: 141 Postat Martie 29, 2021 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Partajează Postat Martie 29, 2021 Încă o vizita reușită cu frumoasa Anemona, cum nici nu se putea altfel. Iti mulțumesc Ane clipele frumoase. Te pup 2 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Ane îți doresc o primăvara cât mai dulce se întâmplă adesea să mai ascult din când în când și muzică. Link spre comentariu
radu_cel_mar Reputație: 154 Postat Martie 31, 2021 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Martie 31, 2021 Vasile, ce pot sa zic... nu sunt 100%, dar sunt 99% ca am încercat sa învăț sa dansez pe aceasta piesa împreuna cu PROFA de dans Ane. Ane, mie dor de tine. Promit sa ne vedem curând. Te săruta omul cu cafeaua aia buna. Sti bine ca sexul bun este la prima ora! 😘😘😘 2 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 4, 2021 La 29.03.2021 la 12:10, misteryoboy a spus: Încă o vizita reușită cu frumoasa Anemona, cum nici nu se putea altfel. Iti mulțumesc Ane clipele frumoase. Te pup multumesc de vizita ..te pup 😍😁 1 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 4, 2021 La 31.03.2021 la 23:22, radu_cel_mar a spus: nu sunt 100%, dar sunt 99% ca am încercat sa învăț sa dansez pe aceasta piesa împreuna cu PROFA de dans Ane. Ane, mie dor de tine. Promit sa ne vedem curând. Te săruta omul cu cafeaua aia buna. Sti bine ca sexul bun este la prima ora! 😘😘😘 multumesc .....mult de vizita ...te pup 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 4, 2021 La 31.03.2021 la 23:10, vasileblej a spus: Ane îți doresc o primăvara cât mai dulce se întâmplă adesea să mai ascult din când în când și muzică. multumesc iti doresc o primvara linistita 🙃🙃 1 Link spre comentariu
camaro_dee Reputație: 453 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Cargo - Nu ma lasa sa-mi fie dor (Official Video) - YouTube Doar atat 1 Link spre comentariu
reemy79 Reputație: 551 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Nici nu mai știu dacă e nevoie să scriu ceva despre blondina noastră de la top.. De fapt.. Singura fată pe care o aveam la top până să se scoată acea rubrică. În fine.. Nu despre asta este vorba. Fac această recenzie cu puțină întârziere tocmai cu intenția de a nu mai fi acuzat de un anumit membru că fac recenzii imediat ce ies pe ușa "magazinului de plăceri " si tocmai pentru acest fapt am și omis în a mai scrie pe aici dar nici nu pot să nu-mi exprim pentru membrii noi ultima experiență cu această minunată fată . Programare destul de repede făcută cu toate ca rețeaua de telefonie parcă în ciudă făcea figuri dar cumva am rezolvat.Ajuns în 15 min..locatie frumoasă și retrasă parcă cu mult mai bună pentru asemenea răsfățuri dar în fine.. nu pt asta m-am dus. Blondina parcă mai sexoasă ca niciodată m-a întâmpinat ca și cum ne-am fi văzut după câțiva ani. Deja de la intrare i-mi venea să o urc pe pereți la căt de sexoasă m-a primit dar totuși mi-am spus că ar fi păcat să nu profit de un mic preludiu pe care l-am și primit în timp ce am stat la o cafea. Ce a urmat a fost sublim în camera de nebunii unde m-am abținut cu greu să nu cedez la oralul oferit în faţa oglinzii fermecate în care îi puteam admira formele superbe. Ce a urmat a fost de nedescris întrucât i-mi cunoaște pozitia preferată pentru care am optat ultima dată. 😉 Până la urmă am capitulat amândoi gâfâind de parcă am fi alergat la maraton pe ultima suta de metri 😁😁. Note nu am cum să dau întrucât ea e în continuare profesoara si eu elevul 😉 Un 5 cu indulgente i-aș da 😁 tocmai ca să mă lase repetent si să trebuiască să mai facem meditații împreună! Te pup blondii! 😘 7 1 1 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 8, 2021 La 05.04.2021 la 18:45, reemy79 a spus: Nici nu mai știu dacă e nevoie să scriu ceva despre blondina noastră de la top.. De fapt.. Singura fată pe care o aveam la top până să se scoată acea rubrică. În fine.. Nu despre asta este vorba. Fac această recenzie cu puțină întârziere tocmai cu intenția de a nu mai fi acuzat de un anumit membru că fac recenzii imediat ce ies pe ușa "magazinului de plăceri " si tocmai pentru acest fapt am și omis în a mai scrie pe aici dar nici nu pot să nu-mi exprim pentru membrii noi ultima experiență cu această minunată fată . Programare destul de repede făcută cu toate ca rețeaua de telefonie parcă în ciudă făcea figuri dar cumva am rezolvat.Ajuns în 15 min..locatie frumoasă și retrasă parcă cu mult mai bună pentru asemenea răsfățuri dar în fine.. nu pt asta m-am dus. Blondina parcă mai sexoasă ca niciodată m-a întâmpinat ca și cum ne-am fi văzut după câțiva ani. Deja de la intrare i-mi venea să o urc pe pereți la căt de sexoasă m-a primit dar totuși mi-am spus că ar fi păcat să nu profit de un mic preludiu pe care l-am și primit în timp ce am stat la o cafea. Ce a urmat a fost sublim în camera de nebunii unde m-am abținut cu greu să nu cedez la oralul oferit în faţa oglinzii fermecate în care îi puteam admira formele superbe. Ce a urmat a fost de nedescris întrucât i-mi cunoaște pozitia preferată pentru care am optat ultima dată. 😉 Până la urmă am capitulat amândoi gâfâind de parcă am fi alergat la maraton pe ultima suta de metri 😁😁. Note nu am cum să dau întrucât ea e în continuare profesoara si eu elevul 😉 Un 5 cu indulgente i-aș da 😁 tocmai ca să mă lase repetent si să trebuiască să mai facem meditații împreună! Te pup blondii! 😘 Mai facut sa zambesc ..nu te am lasat repetent ...multumesc de vizita ..😇😇😇😇😇😇 Cu mare drag te astept cand mai poti ...ti-ai si uitat ceva la mine pe masa ....sa l recuperezi 🥰 1 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 8, 2021 La 04.04.2021 la 22:59, camaro_dee a spus: Cargo - Nu ma lasa sa-mi fie dor (Official Video) - YouTube Doar atat 😍🤗☺️cu drag ne vom revedea Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5205 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Am fost pe la Ane intro scurta plimbare. Nu prea am timp sa scriu mai mult ... dar este aceași fata frumoasa senzuală ... și plină de sex appeal. Te pup 😘😘😘 Ane ... ne revedem curând ... 4 Link spre comentariu
camaro_dee Reputație: 453 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 10, 2021 Foc de artificii.....cam asa as definii intalnirea de ieri seara cu Anemona. Inca simt unghiile tale infipte in mine, a fost...de fapt ai fost magnifica! Si asa cum ti-am promis VA URMA, abia astept episodul urmator. Te sarut dulce si iti doresc un weekend minunat......si sa nu fii cuminte 😉 2 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Aprilie 12, 2021 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Aprilie 12, 2021 ....multumesc pt tot ce a fost intre noi Ane, am avut trairi frumoase ...sa fii implinita si fericita . .....poate intr.o zi ne vom mai intersecta cararile vieti.....la revedere.... 1 Link spre comentariu
misteryoboy Reputație: 141 Postat Aprilie 12, 2021 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 12, 2021 1 oră în urmă, diabllo21 a spus: ....multumesc pt tot ce a fost intre noi Ane, am avut trairi frumoase ...sa fii implinita si fericita . .....poate intr.o zi ne vom mai intersecta cararile vieti.....la revedere.... Am avut și eu o programare la Anemona, dar din păcate a anulato...... M-am supărat și eu puțin pe ea, dar sunt convins ca se va revanșa cu vârf și îndesat 😁😁😁. Eu zic ca ne ca trece supărarea când vom fi în bratele frumoasei Anemona l. Te pup frumoaso 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate