diabllo21 Reputație: 269 Postat Aprilie 12, 2021 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Aprilie 12, 2021 ....tot despre programare era vorba si la mine .....poate alta data ne vom intersescta ... Te pup bebilina 😘 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Acum 5 ore, misteryoboy a spus: Am avut și eu o programare la Anemona, dar din păcate a anulato...... M-am supărat și eu puțin pe ea, dar sunt convins ca se va revanșa cu vârf și îndesat 😁😁😁. Eu zic ca ne ca trece supărarea când vom fi în bratele frumoasei Anemona l. Te pup frumoaso Din pacate a trebuit sa anulez programarea imi pare foarte rau ,,cu siguranta ma voi revansa data viitoare .. te pup si te imbratisez !🥰🥰🥰🥰🥰 1 1 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Acum 7 ore, diabllo21 a spus: ....multumesc pt tot ce a fost intre noi Ane, am avut trairi frumoase ...sa fii implinita si fericita . .....poate intr.o zi ne vom mai intersecta cararile vieti.....la revedere.... Acum 5 ore, diabllo21 a spus: ....tot despre programare era vorba si la mine .....poate alta data ne vom intersescta ... Te pup bebilina 😘 Cu drag sper sa ne mai intersectam 🥰🥰...imi pare foarte rau ca nu am putut onora programarea ....te rog nu fi suparat .. te pup si iti multumesc pentru intelegere ! Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 12, 2021 La 09.04.2021 la 12:05, angelmro a spus: Am fost pe la Ane intro scurta plimbare. Nu prea am timp sa scriu mai mult ... dar este aceași fata frumoasa senzuală ... și plină de sex appeal. Te pup 😘😘😘 Ane ... ne revedem curând ... Te pup iti multumesc de vizita 😍😍😍😍 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 12, 2021 La 10.04.2021 la 11:21, camaro_dee a spus: Foc de artificii.....cam asa as definii intalnirea de ieri seara cu Anemona. Inca simt unghiile tale infipte in mine, a fost...de fapt ai fost magnifica! Si asa cum ti-am promis VA URMA, abia astept episodul urmator. Te sarut dulce si iti doresc un weekend minunat......si sa nu fii cuminte 😉 🥰🥰🥰Iti multumesc mult pentru vizita ..te pup Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Aprilie 13, 2021 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Acum 17 ore, anemona 0757470185 a spus: Cu drag sper sa ne mai intersectam 🥰🥰...imi pare foarte rau ca nu am putut onora programarea ....te rog nu fi suparat .. te pup si iti multumesc pentru intelegere ! ne vedem azi bebilina te pup 😚.... Link spre comentariu
Vecinul89 Reputație: 7 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:All around Oras:All around Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Salut dragi prieteni. Am vizitat-o pe Ane zilele astea. Programare facuta prin SMS. Locatia este foarte usor de gasit, zona Tudor , curat,discret. Despre Ane nu pot sa zic decat WoW. Blonda, eleganta cu un corp senzational. Este o femeie foarte senzuala si are un rafinament extraordinar. Actiunea a fost la un nivel sublim, nu o sa intru in detalii pentru ca nu este ceva ce pot sa descriu, trebuie trait. Miscarile si dansul in fata oglinzii, pe urma oralul unde ii place sa se admire, ireal. Parerea mea este ca ii place foarte mult ceea ce face, si asta face diferenta. Dupa actiune am si socializat cateva minute bune, ai ce sa povestesti cu ea. Nu m-am simtit grabit sau presat nici un moment. Esti o stea Ane, sa ramai asa forever. De revenit? 100% DA Te pup dulce, Vecinul 4 Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Acum 22 minute, Vecinul89 a spus: Salut dragi prieteni. Am vizitat-o pe Ane zilele astea. Programare facuta prin SMS. Locatia este foarte usor de gasit, zona Tudor , curat,discret. Despre Ane nu pot sa zic decat WoW. Blonda, eleganta cu un corp senzational. Este o femeie foarte senzuala si are un rafinament extraordinar. Actiunea a fost la un nivel sublim, nu o sa intru in detalii pentru ca nu este ceva ce pot sa descriu, trebuie trait. Miscarile si dansul in fata oglinzii, pe urma oralul unde ii place sa se admire, ireal. Parerea mea este ca ii place foarte mult ceea ce face, si asta face diferenta. Dupa actiune am si socializat cateva minute bune, ai ce sa povestesti cu ea. Nu m-am simtit grabit sau presat nici un moment. Esti o stea Ane, sa ramai asa forever. De revenit? 100% DA Te pup dulce, Vecinul Ooo așa vecina vreau și eu sa am :) Link spre comentariu
Vecinul89 Reputație: 7 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:All around Oras:All around Partajează Postat Aprilie 15, 2021 1 hour ago, zidezi said: Ooo așa vecina vreau și eu sa am :) Eee nu stau in aceeasi scara cu ea colegu, as fi vrut eu asa o vecina :) sta in zona Tudor si acolo stau si eu, am fost un pic ironic doar. Spor Link spre comentariu
Vizitator fritz86 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Inca o vizita super la Anemona.. de dimineata... Ane te pup dulce si sa ne revedem cat de curand Link spre comentariu
camaro_dee Reputație: 453 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Semnal M - La fereastra ta (Arhiva TVR) - YouTube Buna dimineata si un weekend superb iti doresc Imi e dor de tine Link spre comentariu
Vizitator szabosanyi20 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 TOP:Anemona 0757470185 nu ai in plan Oradea Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Aprilie 20, 2021 La 17.04.2021 la 9:16, camaro_dee a spus: Semnal M - La fereastra ta (Arhiva TVR) - YouTube La ploaia de astăzi nu mergea nimic la fereastra ei 😁 În schimb în patul ei... Te pup Ane! Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Aprilie 21, 2021 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 20 ore, zidezi a spus: La ploaia de astăzi nu mergea nimic la fereastra ei 😁 În schimb în patul ei... Te pup Ane! ...in patul ei mereu este naturalete si multa pasiune .....sa fii iubita Ane , pup 😚😚 Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Sper ca azi să mă sincronizez să-i fac și eu o vizită. M-a luat un dor de tine Ane... Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 oră, zidezi a spus: Sper ca azi să mă sincronizez să-i fac și eu o vizită. M-a luat un dor de tine Ane... După sincronizare, sper să citesc o recenzie cu multe detalii picante, făcută la cald... Link spre comentariu
Vizitator fritz86 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Anemona este cea mai cea dintre toate pe care am vizitat eu.. E ca un drog.. provoaca dependenta🙃 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5193 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Azi fiind 2 ani de cand ne cunoastem, am zis ca trebuie sa sarbatorim. Facut programare si am fost la ea la ora programata. Ce pot sa mai zic despre Ane, dupa 2 ani. Din punctul meu de vedere a ramas aceasi fata frumoasa cu dansul ei in fata oglinzii, cu serviciile ei de top. Azi a fost la fel, ca de fiecare data. De la primire pana la iesire, mam simtit in al noulea cer. De rau nu am ce zice, de la prima intalnire si pana azi, doar de bine, cel putin pana acum. Sper sa ramana la fel si sa sarbatorim si 3 ani tot ca azi. P.S.: celui ce a comentat dupa mine, dupa postarea de anul trecut. Sa sti ca tiam vazut postarea si inainte de editare, am vazut ce ai scris. Bine de stiut parerea ta despre mine, parerea sincera. Mai bine abtinete anul asta. 6 Link spre comentariu
El_diablo Reputație: 7 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 36 minutes ago, angelmro said: Azi fiind 2 ani de cand ne cunoastem, am zis ca trebuie sa sarbatorim. Facut programare si am fost la ea la ora programata. Ce pot sa mai zic despre Ane, dupa 2 ani. Din punctul meu de vedere a ramas aceasi fata frumoasa cu dansul ei in fata oglinzii, cu serviciile ei de top. Azi a fost la fel, ca de fiecare data. De la primire pana la iesire, mam simtit in al noulea cer. De rau nu am ce zice, de la prima intalnire si pana azi, doar de bine, cel putin pana acum. Sper sa ramana la fel si sa sarbatorim si 3 ani tot ca azi. P.S.: celui ce a comentat dupa mine, dupa postarea de anul trecut. Sa sti ca tiam vazut postarea si inainte de editare, am vazut ce ai scris. Bine de stiut parerea ta despre mine, parerea sincera. Mai bine abtine-te anul asta. Sper ca n-ai furat si de la ea hartie igienica. Link spre comentariu
misteryoboy Reputație: 141 Postat Aprilie 27, 2021 Telefon: 8989989 Oras:Mures Telefon: 8989989 Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Anemona draga, oare mâine te găsesc? Ca tare ma luat dorul de tine. 😅😅 Te pup frumoaso Link spre comentariu
camaro_dee Reputație: 453 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Sarbatori Fericite, acasa, alaturi de cei dragi. O sa-mi fie dor de tine. Te pup dulce (unde vrea suflețelul tău) 😘😘😘😘 Link spre comentariu
diabllo21 Reputație: 269 Postat Aprilie 28, 2021 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Partajează Postat Aprilie 28, 2021 La 27.04.2021 la 14:10, misteryoboy a spus: Anemona draga, oare mâine te găsesc? Ca tare ma luat dorul de tine. 😅😅 Te pup frumoaso M-a luat si pe mine un dor de ea ...Tot astept sa imi raspunda la mesaj .. te pup Anemona bebilina frumoasa !😚 Link spre comentariu
Actorul Reputație: 16 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Hey baby, mi-am facut cont doar ca sa iti mai multumesc inca o data. Recenzia ar fi de prisos deoarece nu gasesc cuvintele potrivite pe masura meritelor tale. Te pupu actorul! 😘 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 1, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 1, 2021 La 28.04.2021 la 22:08, Actorul a spus: Hey baby, mi-am facut cont doar ca sa iti mai multumesc inca o data. Recenzia ar fi de prisos deoarece nu gasesc cuvintele potrivite pe masura meritelor tale. Te pupu actorul! 😘 multumesc de vizita ..si iti doresc sarbatori fericite ..te pup Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 1, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 1, 2021 La 28.04.2021 la 17:12, diabllo21 a spus: M-a luat si pe mine un dor de ea ...Tot astept sa imi raspunda la mesaj .. te pup Anemona bebilina frumoasa !😚 La 28.04.2021 la 16:52, camaro_dee a spus: Sarbatori Fericite, acasa, alaturi de cei dragi. O sa-mi fie dor de tine. Te pup dulce (unde vrea suflețelul tău) 😘😘😘😘 va pup si va doresc sarbatori fericite ! voi fi indisponibila in urmatoarea perioada ... va multumesc la toti de vizite si va imbratisez cu drag,Ane ! 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate