sinsin Reputație: 83 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Va salut , Am fost astazi la Roxana timp de doua ore si am plecat de acolo cu sentimentul acela foarte placut pe care il ai cand esti implinit :)De locatie nu mai zic nimic , se stie ... de tarife iarasi , 250 ron/ora se stie .Pana sa ajung in apartament mi-am facut tot felul de presupuneri, scenarii, etc .Dupa ce am trecut de usa, surpriza ...Nu vreau sa detaliez, pastrez mometele frumoase doar pentru mine . Duceti-va la ea, daca este disponibila, nu o sa va para rau :)Eu am descoperit o femeie totala (chiar daca nu face anal) cu fata de < 28 de ani , slim , cu care ai ce discuta si fute ... daca ai bun simt si dai drumul la libertatea gesturilor tale iti raspunde la fel :)Nu am sa uit multa vreme privirea aceea inocento - perversa , cu buzele usor intredeschise si limba usor soasa intr-o parte, uitandu-se la mine , in timp ce mi-o sugea .Iti multumesc pentru momentele frumoase !Trebuie sa ma pregatesc pentru intalnirea in 3 ca altfel nu am cum sa va fac fata :)Te pup !S 2 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Va salut , Am fost astazi la Roxana timp de doua ore si am plecat de acolo cu sentimentul acela foarte placut pe care il ai cand esti implinit :)De locatie nu mai zic nimic , se stie ... de tarife iarasi , 250 ron/ora se stie .Pana sa ajung in apartament mi-am facut tot felul de presupuneri, scenarii, etc .Dupa ce am trecut de usa, surpriza ...Nu vreau sa detaliez, pastrez mometele frumoase doar pentru mine . Duceti-va la ea, daca este disponibila, nu o sa va para rau :)Eu am descoperit o femeie totala (chiar daca nu face anal) cu fata de < 28 de ani , slim , cu care ai ce discuta si fute ... daca ai bun simt si dai drumul la libertatea gesturilor tale iti raspunde la fel :)Nu am sa uit multa vreme privirea aceea inocento - perversa , cu buzele usor intredeschise si limba usor soasa intr-o parte, uitandu-se la mine , in timp ce mi-o sugea .Iti multumesc pentru momentele frumoase !Trebuie sa ma pregatesc pentru intalnirea in 3 ca altfel nu am cum sa va fac fata :)Te pup !SEu iti multumesc :* Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Astazi, din păcate voi fi de gasit începând cu ora 14.Din pacate nu pot fugi de la servici.P.S. Imi cer scuze programării de la 13.30.Am uitat telefonul in locatie Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Revin de luni, weekend minunat sa aveti. :* Link spre comentariu
danielor8jl Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Pretul si serviciile au ramas la fel? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Pretul si serviciile au ramas la fel?Da Link spre comentariu
raresinta Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 29, 2020 Miercuri esti disponibila? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Miercuri esti disponibila?Programările se fac telefonic sau WhatsApp. :* Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Astazi voi fi de găsit pana la h 17. :* Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2020 Astazi voi fi de găsit pana la h 17. :*Jos cu pantalonii🤗😋 1 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Jos cu pantaloniiI-am dat =)) Link spre comentariu
vikinng Reputație: 122 Postat Iunie 30, 2020 Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Partajează Postat Iunie 30, 2020 Programările se fac telefonic sau WhatsApp. :* Prin PM se poate, eu sunt mai timid ? :) Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Hai bună!:* Link spre comentariu
costi4fun Reputație: 579 Postat Iulie 2, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 2, 2020 Hai bună!:*Prea bună!😵 1 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Buna dimineata, programul meu este pana la h 17 maxim 18, dupa aceasta ora NU raspund mesajelor si apelurilor,nu sunt in fiecare zi de gasit si de aceea va rog atunci cand asteptati raspuns din partea mea sa specificati pana la ce ora va pot raspunde. Zi minunata sa aveti. ❤️ ❤️ ❤️ Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Astăzi nu sunt ,revin de luni! Weekend minunat! :* Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Hai buna dimineata. :*Nu trimit poze, nu fac deplasări, nu lucrez duminica niciodată, NU fac anal, NU fac finalizare faciala, NU înghit, NU lucrez dupa h. 17 maxim 18. Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1682 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 6, 2020 Hai buna dimineata. :*Nu trimit poze, nu fac deplasări, nu lucrez duminica niciodată, NU fac anal, NU fac finalizare faciala, NU ucrez dupa h. 17 maxim 18.Nu faci o groaza de lucruri si totusi esti minunată și ne incanti zilele! 1 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iulie 6, 2020 Hai buna dimineata. :*Nu trimit poze, nu fac deplasări, nu lucrez duminica niciodată, NU fac anal, NU fac finalizare faciala, NU înghit, NU lucrez dupa h. 17 maxim 18.Poate iti era mai usor sa spui ce faci!!!😜😂😂😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4051 Postat Iulie 6, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iulie 6, 2020 .....face un oral de 10, te fute de 11 si mai face si cozonaci :hooray 3 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1682 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 6, 2020 Face multe și le face bine,mancai-aș gura ei dulce,vorba Mariei Tanase! 1 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Poate iti era mai usor sa spui ce faci!!!Ma f**, o sug =))) Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60502 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Iulie 7, 2020 Ma f**, o sug =))):biggrinking 4 1 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Poate iti era mai usor sa spui ce faci!!!La prima impresie la câte „Nu-uri” sunt, ai zice că mai bine așaDar ideea e că dacă nu menționa ce nu face, apoi apăreau întrebări dacă aia da, aia nu Pe când în rest cu „Nu” e mai bine așa, asta însemânând că restul da.Nu cred că ai înțeles ceva, dar e ok 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22471 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 7, 2020 Senzational răspuns Roxy 😊. Ca de obicei, esti senzatie. Te pup și abia aștept sa te revad ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum