Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Priza aia ma nelinisteste teribil.

Du-te s-o repari, dacă te primește!

Acu se pare ca primește doar domni care aduc coșuri cu flori!

Daca tot ati adus vorba.....

Si pe mine m-a "nelinistit" priza...stie ea, titulara, ca si io's nelinistit de felu' meu (fara...tanar, sa nu dam in nuvele TV) :laugh2 

A avut dovada cu caditza de dush, la inceputurile timpurilor...ca daca nu era, nu se mai povestea. Da' si la prize am "marote"

Deci: nu s-atinge niminea de priza aia! :256

Promit ca ma fac luntre si punte si ajung la "ea", sa o "fixez" :gifs_ojos ...care "ea", si ce "fixat", povestim dupa-aia... :icecream

Macar sa am ascendent, in nimfo ...adica de skills (ca nu vb de zodia in care m-am nascu), in afara de "numar cunoscut"

Am ratat ocazia cu caditza.... dar atunci era mai la "liber"; acu' tre' sa aduni "bile albe pentru zile negre", iar concurenta e acerba :rax2...cred

And, I mean it! Pa care s-atinge de ea (priza, ma refer) v-am si minusat! :256

("vorbesc serios"...pa limba nativa; pentru "provocari" bag google translate si pa germana, si pa franceza!)

:hihat

PS ...desi, dupa cum cunosc eu "boticul rujat", dupa interventia asta, in afara de cafea, ma va astepta si cu "priza" desfacuta :exclamation: 

(chit ca i-au fixat-o altii de 10 ori pana atunci, si de 10 ori mai bine) , sa ma pot ocupa de ea, si sa-mi fac "placerea"! :rax2

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium

......

Acu se pare ca primește doar domni care aduc coșuri cu flori!

Si e mai bine asa...ca poti avea shurpize-shurpize....

Lasand la o parte chestiile cu: "...fara bubitze, coshuri, etc, etc...", stiti bancul ala cu Scufitza Rosie si lupul...

Daca nu:

"Scufitza Rosie ...in padure. Adolescenta, dar taman buna de ...

Lupul o vede, zice sa intre-n vorba cu ea.Poate-poate...

Lupul: Scufita Rosie, ce-ai in cosulet?

Scufita Rosie...storcand "cosuletzul" din frunte, mai mariceL: Iote-te!"

Asa ca, io zic ca e bine sa vina lumea cu "cosuletzul" la vedere....

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907
Reputație: 0

Hiiii...ti, iesit p .z a...tre sa trec sa o indes inapoi in gaura😜😂😂😂😂😂😂😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜·

Sa aduci patent si șurubelnița 😂😂😂😂💋
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ma bag ca musca'n curu' calului (vezi, ofer si replica :rax2 )!

dar....

Oricum nu ne intereseaza  :laugh2

Si-atunci...ce poola mea cautzi pe topic? :thinking

Ai primit ceva indicatii, sau ce? ...samaritean, si tu?.... aduni postari sa nu dai bani pe abonamente (apropos: fazan nu mai e?)?

Cum e?

P.S. In toate situatiile, postarea ta zgarie logica; puteai astepta un prilej mai bun

• Like 7

Link spre comentariu
  • Oras:Where do you want to be ?
  • Oras:Where do you want to be ?

Întotdeauna incercam sa punem pe tapet chestii grele insa ne dam seama mai târziu ca un zâmbet, al tău, o vorba buna, o mangaiere sunt mai importante .

Ne e dor de tine, Rox !

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907
Reputație: 0

Dragilor, va doresc in prag de anul nou, ceea ce oferiti de fiecare data, sa fiti mai atenti la tot ceea ce spuneți si faceți, sa invatati sa pretuiti mai mult ceea ce primiți, sa judecati mai putin lumea din jur, sau chiar deloc, sa priviti putin mai pragmatic totul, sa fiti mai buni! 

La mulți ani!!!❤️ ❤️ ❤️ 

P. S. NU LUCREZ, VOI ANUNTA CAND REVIN. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, roxana1907 a spus:

Dragilor, va doresc in prag de anul nou, ceea ce oferiti de fiecare data, sa fiti mai atenti la tot ceea ce spuneți si faceți, sa invatati sa pretuiti mai mult ceea ce primiți, sa judecati mai putin lumea din jur, sau chiar deloc, sa priviti putin mai pragmatic totul, sa fiti mai buni! 

La mulți ani!!!❤️ ❤️ ❤️ 

P. S. NU LUCREZ, VOI ANUNTA CAND REVIN. 

La mulți ani!

Sanatate și un An Nou 2020 fără pandemie!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...