sinsins Reputație: -211 Postat Septembrie 6, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Septembrie 6, 2020 Te așteptăm, ca si cand ... 1 Link spre comentariu
ady78ro Reputație: 12 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Partajează Postat Septembrie 8, 2020 Always have fun, Rox! Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Partajează Postat Septembrie 8, 2020 https://youtu.be/dehkfJRwbA8Hihi, noi știm cel mai bine 😂😂 pup tareP.s. Iar ai umblat ? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 INDISPONIBILA! ANUNT CAND REVIN! :* Link spre comentariu
vannessa Reputație: 5 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:București , sector 3, centru! Oras:București , sector 3, centru! Partajează Postat Septembrie 9, 2020 sinsins, on 28 Aug 2020 - 02:03 AM, said:Dupa o saptamana de tatonari pe whatsapp si poze sexy primite (daaaa, este foarte misto sa stai cu nevasta de vorba si sa mai intri si tu pe whatsapp si, ce sa vezi, o poza de la Roxana Ma fac comod pe canapea, ma serveste cu o apa rece si ne intindem la barfa. Placuta zic eu, avem despre cine si ce sa vorbim , in plus, nu suntem la prima intalnire . roxanica S :pope Mi-am ales cuvintele cu foarte mare grija, si pentru persoane ca tine :)))Plm, detaliez :- cand am zis despre cine m-am referit la Freud si Nietzsche ;- cand am zis despre ce m-am referit la miscarea de rotatie a pamantului sub efectul razelor de luna .Cam asta a fost .Tu te gandeai la altceva ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) saaaaaau... despre alti clienti/alte curve.. poate s a pus si roxanica pe barfe.. 2 Link spre comentariu
ioni4316 Reputație: 75 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Superba !!!Si mereu la inaltime.Frumoasa si devreme acasa :) INDISPONIBILA! ANUNT CAND REVIN! :* Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Roxanica e printre suspectisinsins, on 28 Aug 2020 - 02:03 AM, said: roxanica S :pope saaaaaau... despre alti clienti/alte curve.. poate s a pus si roxanica pe barfe.. Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Neața dragilor, @vizita și @vannessa,nu imi tineteti topicul sus,aveti ceva de împărțit? Vorbiți in privat! Ce va supara?Vreti sa ma întrebați ceva? Ma puteți suna!Domnilor,impartiti aceleași femei?Aveți coaie in pantaloni,fiți bărbați! Va tatonati mai rău ca femeile, va certați ca niște pi*** adolescente care si-au "furat" iubitul!Futeti ce vreți,cand vreți,terminati cu copilarismele acestea,suntem niște femei pe care le plătiți si punct. De ce trebuie sa va tatonati? Suntem curve in plm ,terminati cu prostiile. Zi frumoasa. P.S. Mutati-va cu tatonarile de copiii excitati la D.G. Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Neața dragilor, @vizita și @vannessa,nu imi tineteti topicul sus,aveti ceva de împărțit? Vorbiți in privat! Ce va supara?Vreti sa ma întrebați ceva? Ma puteți suna!Domnilor,impartiti aceleași femei?Aveți coaie in pantaloni,fiți bărbați!Va tatonati mai rău ca femeile, va certați ca niște pi*** adolescente care si-au "furat" iubitul!Futeti ce vreți,cand vreți,terminati cu copilarismele acestea,suntem niște femei pe care le plătiți si punct. De ce trebuie sa va tatonati? Suntem curve in plm ,terminati cu prostiile.Zi frumoasa.P.S. Mutati-va cu tatonarile de copiii excitati la D.G.Neah, gresit! Curve sunt persoanele care te "fac" pentru bani!Voi sunteti antreprenoare: prestati servicii sau vindeti placeri vinovate... Link spre comentariu
maleacatalin Reputație: 42 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Neața dragilor, @vizita și @vannessa,nu imi tineteti topicul sus,aveti ceva de împărțit? Vorbiți in privat! Ce va supara?Vreti sa ma întrebați ceva? Ma puteți suna!Domnilor,impartiti aceleași femei?Aveți coaie in pantaloni,fiți bărbați! Va tatonati mai rău ca femeile, va certați ca niște pi*** adolescente care si-au "furat" iubitul!Futeti ce vreți,cand vreți,terminati cu copilarismele acestea,suntem niște femei pe care le plătiți si punct. De ce trebuie sa va tatonati? Suntem curve in plm ,terminati cu prostiile. Zi frumoasa. P.S. Mutati-va cu tatonarile de copiii excitati la D.G. 1 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Draga mea ,esti printre suspecti,apoi daca omu' tau s a cam spart ca stati la barfa ,e normal sa scrie una altaLasa tu aura asta de femeie dura si atotștiutoare ,stai liniștită ca am inceput discutiile si pe DG,ideea e sa nu mai barfiti Neața dragilor, @vizita și @vannessa,nu imi tineteti topicul sus,aveti ceva de împărțit? Vorbiți in privat! Ce va supara?Vreti sa ma întrebați ceva? Ma puteți suna!Domnilor,impartiti aceleași femei?Aveți coaie in pantaloni,fiți bărbați! Va tatonati mai rău ca femeile, va certați ca niște pi*** adolescente care si-au "furat" iubitul!Futeti ce vreți,cand vreți,terminati cu copilarismele acestea,suntem niște femei pe care le plătiți si punct. De ce trebuie sa va tatonati? Suntem curve in plm ,terminati cu prostiile. Zi frumoasa. P.S. Mutati-va cu tatonarile de copiii excitati la D.G. Link spre comentariu
brett8 Reputație: -51 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:w Oras:w Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Sa te lămuresc aici, ma f**, sug pu**, imi place p*** într-un cuvânt. daca in loc sa iei toata pula-n tine, iei 1/3 sau in loc s-o sugi pe toata sugi 1/4, ne-am lamurit 1 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 daca in loc sa iei toata pula-n tine, iei 1/3 sau in loc s-o sugi pe toata sugi 1/4, ne-am lamuritO iau cum vreau si o sug cum vreau. Link spre comentariu
palosvio Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2020 O iau cum vreau si o sug cum vreau. :clapp 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2020 O iau cum vreau si o sug cum vreau.Lasă-l! Îți pierzi timpul. 5 Link spre comentariu
Vizitator mr_leaf Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 refrenul. Link spre comentariu
brett8 Reputație: -51 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:w Oras:w Partajează Postat Septembrie 16, 2020 O iau cum vreau si o sug cum vreau. raspuns de "diva" 1 2 Link spre comentariu
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:lux Oras:lux Partajează Postat Septembrie 16, 2020 raspuns de "diva" Minus . Sărăcie 😜 2 Link spre comentariu
rcl1224 Reputație: 130 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Rox, esti ok? Cand revii? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Rox, esti ok? Cand revii?Sunt bine, multumesc, revin cand o sa dea prima zăpada =)).Deocamdata nu stiu, o sa anunt oricum. Te pup cu drag. Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 BALADA BĂBĂCIUNILOR E vremea babelor uitate,Nemeritat și necinstit.C-au fost ori n-au fost măritateCândva cu ele ne-am iubit. Ne-au fost soții, poate amanteOri doar iubiri întâmplătoare.Fiind sau nefiind frumoase,Ne-au găzduit între picioare. Și-acuma să le dăm deoparte,Punându-le la insectar?Sau ca pe niște frunze moartePresate-n pagini de ierbar? De ce, iubiții mei prieteni,Voi futangii din vremi trecuteSă vrem acum să dăm uităriiFemeile ce-au fost futute? Cu fiecare dintre eleAm amintiri. Pot să vă zicCă și acum când scriu acesteaÎmi tremură un coi un pic. Țin minte baba cea brunetă.Ce nu m-a primit între craci!Acuma plânge și regretăFăcând colivă și colaci. Îmi amintesc cât pot de bineDe una faină, o roșcată.Care, când se futea cu mine,Punea pe pulă ciocolată. Și cum o mai lingea fierbinte,O Doamne cât era de bine,Spunându-mi tandru "stai cuminteMânca-ți-aș pula Valentine”P. S. NU LUCREZ. VOIAM DOAR SA VA SALUT. Link spre comentariu
danielor8jl Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Firar, credeam ca lucrezi Link spre comentariu
brett8 Reputație: -51 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:w Oras:w Partajează Postat Septembrie 29, 2020 exerseaza sa o suga cum vrea barbatul. Pana acum o sugea cum avea chef, dar s-a saturat sa fie tarfa de duzina 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 29, 2020 exerseaza sa o suga cum vrea barbatul. Pana acum o sugea cum avea chef, dar s-a saturat sa fie tarfa de duzinaAi putea să ne scutești de comentariile tale de copil retardat! 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum