ruxi07 Reputație: 621 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Noiembrie 28, 2019 Disponibilă pentru programari🤗💋 1
ruxi07 Reputație: 621 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Noiembrie 29, 2019 Disponibilă de la 18.00 🤗
trumtram Reputație: 484 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Noiembrie 29, 2019 FK/DFK oferi?
ruxi07 Reputație: 621 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Noiembrie 30, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 1, 2019 Disponibilă pentru programări â„ï¸ðŸ˜
ariovist Reputație: 999 Postat Decembrie 1, 2019 Postat Decembrie 1, 2019 Buna.Luni 2 decembrie lucrezi si de la ce ora?
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 1, 2019 Buna.Luni 2 decembrie lucrezi si de la ce ora?Buna, da lucrez de la ora 14.00🤗
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 4, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗💋 4
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2019 Postat Decembrie 4, 2019 O fi treaba cu Listerine.Nici vorba.In viata mea nu am avut vre o boala venerica deci nic HPV daca asta vrei sa spui cu Listerine.
maverick69 Reputație: 655 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2019 Nici vorba.In viata mea nu am avut vre o boala venerica deci nic HPV daca asta vrei sa spui cu Listerine. :slap2
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 5, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗🤗
7uuupp Reputație: 4840 Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 Nici vorba.In viata mea nu am avut vre o boala venerica deci nic HPV daca asta vrei sa spui cu Listerine. Listerine e apa de gura...nu la ce te gândești tu! 2
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 6, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 Listerine e apa de gura...nu la ce te gândești tu!Stiu dar HPV se transmite si prin sex oral adica daca ii dai limbi ceea ce am facut.In rest nu stiu de ce ar fi evitat gura caci nu accepta FK si nici macar sarutari pe gura.In orice caz nu imi putea intotdeuna ma spal pe dinti si folosesc atat apa de gura cat si guma de mestecat tocmai pentru a evita orice miros.Cred ca nu am corespuns ca varsta si prestatie si mi se pare absolut corect sa ma refuze.Face sex cu cine vrea,cum vrea ,cat vrea si pe cat vrea.este dreptul ei si nu comentez.Nici daca imi spunea direct nu as fi comentat.I-am facut toate recenziile laudative si m-a deranjat doar am afirmat ca nu as fi curat,ceea ce nu este adevarat.Cred insa ca a dat-o putin la intors,caci probabil ca totusi si-a dat seama ca astfel pierde clientii mai in varsta ,care asa cum i-am spus sunt si mai buni platnici si nici nu o obosesc foarte tare.Nu putea insa sa retraga ce a spus si a gasit o motivatie consider eu puerila.In orice caz,trecand peste tot si toate,este o fata frumoasa cu servici de calitate,care merita toata atentia.Imi pare rau ca eu nu ma pot infrupta dar asta e viata si vorba ei"fete sunt destule".O recomand calduros.Succes Ruxy si nu fi suparata pe mine.
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 6, 2019 Stiu dar HPV se transmite si prin sex oral adica daca ii dai limbi ceea ce am facut.In rest nu stiu de ce ar fi evitat gura caci nu accepta FK si nici macar sarutari pe gura.In orice caz nu imi putea intotdeuna ma spal pe dinti si folosesc atat apa de gura cat si guma de mestecat tocmai pentru a evita orice miros.Cred ca nu am corespuns ca varsta si prestatie si mi se pare absolut corect sa ma refuze.Face sex cu cine vrea,cum vrea ,cat vrea si pe cat vrea.este dreptul ei si nu comentez.Nici daca imi spunea direct nu as fi comentat.I-am facut toate recenziile laudative si m-a deranjat doar am afirmat ca nu as fi curat,ceea ce nu este adevarat.Cred insa ca a dat-o putin la intors,caci probabil ca totusi si-a dat seama ca astfel pierde clientii mai in varsta ,care asa cum i-am spus sunt si mai buni platnici si nici nu o obosesc foarte tare.Nu putea insa sa retraga ce a spus si a gasit o motivatie consider eu puerila.In orice caz,trecand peste tot si toate,este o fata frumoasa cu servici de calitate,care merita toata atentia.Imi pare rau ca eu nu ma pot infrupta dar asta e viata si vorba ei"fete sunt destule".O recomand calduros.Succes Ruxy si nu fi suparata pe mine. Buna. ÃŽți mulțumesc pentru cuvintele frumoase , doar ca as dori sa se încheie acest subiect. Tu ai înțeles ce era de înțeles , eu la fel, nu are rost sa o luam de la capat. Nu îmi retrag nimic din ce am zis si nici n am dat o la intors. Nu mai are rost sa ma explic. Este un subiect închis pentru ambele părți , sper. Mulțumesc inca o data pentru cuvintele frumoase, chiar apreciez. O zi frumoasa in continuare 😘 2
raul131 Reputație: 21 Postat Decembrie 7, 2019 Postat Decembrie 7, 2019 Buna, Rox! Maine esti disponibila? Poti sa pui te rog o poza si cu fundul? Poza de mai sus m-a pus pe jar :)) daca te vad si din spate iau foc si in secunda 2 sunt la tine daca se vede bine
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 7, 2019 Disponibila pentru programări 🤗
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 8, 2019 Disponibilă pentru programări 💋💋
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 8, 2019 Stiu dar HPV se transmite si prin sex oral adica daca ii dai limbi ceea ce am facut.In rest nu stiu de ce ar fi evitat gura caci nu accepta FK si nici macar sarutari pe gura.In orice caz nu imi putea intotdeuna ma spal pe dinti si folosesc atat apa de gura cat si guma de mestecat tocmai pentru a evita orice miros.Cred ca nu am corespuns ca varsta si prestatie si mi se pare absolut corect sa ma refuze.Face sex cu cine vrea,cum vrea ,cat vrea si pe cat vrea.este dreptul ei si nu comentez.Nici daca imi spunea direct nu as fi comentat.I-am facut toate recenziile laudative si m-a deranjat doar am afirmat ca nu as fi curat,ceea ce nu este adevarat.Cred insa ca a dat-o putin la intors,caci probabil ca totusi si-a dat seama ca astfel pierde clientii mai in varsta ,care asa cum i-am spus sunt si mai buni platnici si nici nu o obosesc foarte tare.Nu putea insa sa retraga ce a spus si a gasit o motivatie consider eu puerila.In orice caz,trecand peste tot si toate,este o fata frumoasa cu servici de calitate,care merita toata atentia.Imi pare rau ca eu nu ma pot infrupta dar asta e viata si vorba ei"fete sunt destule".O recomand calduros.Succes Ruxy si nu fi suparata pe mine. Dar câți ani ai "tataie" ? Că citesc treaba asta cu vârsta de câteva săptămâni, și parcă nu se mai termina o dată subiectul. 😂😂😂
lionking79 Reputație: 281 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2019 Dar câți ani ai "tataie" ? Că citesc treaba asta cu vârsta de câteva săptămâni, și parcă nu se mai termina o dată subiectul. Chiar așa, cât la sută din clienți la fete sunt din ăștia în etate?
davegahan55 Reputație: 3 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 8, 2019 Chiar așa, cât la sută din clienți la fete sunt din ăștia în etate? Procentul este acelasi acum si se va pastra la fel ca atunci cand vei fi si tu "in etate" :D :bye 2
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 8, 2019 Procentul este acelasi acum si se va pastra la fel ca atunci cand vei fi si tu "in etate" :D :byeOk. Bun. Care e procentul? Care este etatea aceasta " înspăimântătoare " ?
lionking79 Reputație: 281 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2019 Procentul este acelasi acum si se va pastra la fel ca atunci cand vei fi si tu "in etate" :D :bye Lol.
lagardere Reputație: -6 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Procentul este acelasi acum si se va pastra la fel ca atunci cand vei fi si tu "in etate" :D :bye Cum adică "procentul este același acum" ? Depeșistule, reformulează !
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Postat Decembrie 9, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum