Sari la conținut

Bianca !0723744504 noua in domeniu. ♥️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună. dragilor și la mulți ani,pe anul acesta de luni voi reveni în ploiești locația mea va fi strada carpați bloc 33.k zona catedrală vis a vis de biciclete ploiești vă aștept cu programări pe watapp luni voi ajunge în jurul 14.00 la locație  prețurile au rămas tot la fel nu sa schimbat nimic pup😘😘

Postat
La 15.01.2021 la 12:28, biasexy01 a spus:

Bună. dragilor și la mulți ani,pe anul acesta de luni voi reveni în ploiești locația mea va fi strada carpați bloc 33.k zona catedrală vis a vis de biciclete ploiești vă aștept cu programări pe watapp luni voi ajunge în jurul 14.00 la locație  prețurile au rămas tot la fel nu sa schimbat nimic pup😘😘

Cand începi programările căci ieri am sunat de câteva ori și nu ai răspuns? 

Postat
Acum 8 ore, george_us30 a spus:

Dimineata? Ora 14.00? 

Prima parte a fost salutul,.Trebuia sa puna punct sau semnul exclamarii dar cand scri pe telefon ca ea se mai produc si greseli dar oricum nu conteaza caci de futut se fute mai bine decat scrie.

Postat
On 1/18/2021 at 9:19 AM, george_us30 said:

Dimineata? Ora 14.00? 

Bună.dimineața disponibilă 

Postat

Am prins astăzi o programare la Bianca. Pentru ca am mai făcut recenzii acestei fete nu voi mai spune decât atât :totul a fost ca de obicei adică excelent. Era însă mai odihnita și cu chef de joaca și glume așa că m am distrat de minune. Bineînțeles că voi reveni și ca recomand. Să nu uit :preturile și serviciile ai rămas și ele neschimbate. Succes tuturor. 

• Haha 1
Vizitator babanul82
Reputație: 0
Postat

Sa iti fie de bine Ariovist! Am vizitat.o si eu pe Bianca!...cum ai spus si tu nu prea isi mai are rostul sa scriem arat de mult..aceleasi servici ireproșabile.. a fost o mica gafă din partea ei..dar a compensat cu un oral bun si un futut de toata frumusetea. De revenit: cu siguranta. Seara frumoasa tuturor!

Postat
Acum 7 minute, babanul82 a spus:

Sa iti fie de bine Ariovist! Am vizitat.o si eu pe Bianca!...cum ai spus si tu nu prea isi mai are rostul sa scriem arat de mult..aceleasi servici ireproșabile.. a fost o mica gafă din partea ei..dar a compensat cu un oral bun si un futut de toata frumusetea. De revenit: cu siguranta. Seara frumoasa tuturor!

Multumesc la fel. E o fata cum rar întâlnești. 

Postat
20 hours ago, ariovist said:

Multumesc la fel. E o fata cum rar întâlnești. 

Ms Frumos 🥰🥰

Postat

Bună dragilor. disponibilă PENTRU voi până mâine după amiază vă pup. 😘😘😘😘

Postat
Acum 4 ore, biasexy01 a spus:

Bună dragilor. disponibilă PENTRU voi până mâine după amiază vă pup. 😘😘😘😘

Deci maine pleci?Si eu care sambata imi programasem un anal cum numai tu sti sa faci!!!!!

• Haha 1
Postat

Am fost la ea in Bucuresti si a zis ca de marti vine in Ploiesti asa ca pregatiti-va de futut o pizda si un cur bun(scuze am mai deschis un topic dar tot ea este)

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 11 ore, ariovist a spus:

pregatiti-va de futut un cur bun

Spune-mi și mie, te rog, cât e finalizarea cu anal, ca am politia pe lângă mine și nu am timp de răsfoit topicul cum as face în mod normal! 

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 2 minute, whiteoak a spus:

Spune-mi și mie, te rog, cât e finalizarea cu anal, ca am politia pe lângă mine și nu am timp de răsfoit topicul cum as face în mod normal! 

Parca e 200 

Postat
Acum 9 ore, whiteoak a spus:

Da, 100 cu 200 ora. Analul este extra 100. 

Postat

Bună dragilor  de marți ajung în ploiești și îi mulțumesc lui ariovist că a anunțat PE forum Că.voi veni  prețurile vor.fi.100.fin 200 ora oral și normal fac și anal 100.extra și luni vă voi da și locația încă nu o știu nici Ieu vă pupici 😘😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...