payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Lesin de ras! Lisandru se pare ca iar vorbeste cu lisandru! El inca nu a inteles ca eu nu imi iau clientele de aici! Istoricul nu ai cum sa il pui pentru ca numarul meu nu exista in acel istoric! Iar numarul meu public este inchis de 2 luni si ceva si doar pe whats app discut! Ce sa zic nu are istoric nu are conversatie pe whats app de aratat! Trageti voi concluziileDovedește muistule, ești verde sau Sugi încă pula muistule!? Nu ai bani sa te căci în centru țigane, ma pish pe tine, în orice poziție! Nu reprezinți nimic, ai dovedit asta bulangiule! 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Lesin de ras! Lisandru se pare ca iar vorbeste cu lisandru! El inca nu a inteles ca eu nu imi iau clientele de aici! Istoricul nu ai cum sa il pui pentru ca numarul meu nu exista in acel istoric! Iar numarul meu public este inchis de 2 luni si ceva si doar pe whats app discut! Ce sa zic nu are istoric nu are conversatie pe whats app de aratat! Trageti voi concluziileSugi pula cocota masculina, te fute lumea în gat POPONARE! 2
adi21cm Reputație: -49 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2020 Nu execut la ordine! Asa ca sa iti fac in ciuda nu ma fac verde! Apropo tu de ce nu te faci verde nu ai bani?
tomvaleriu Reputație: -9 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 Fiind amator de târfe masculine am apelat la acest individ, ady21cm la sfarsitul lunii septembrie. Am discutat telefonic cu el detaliile, mi-a trimis cateva poze care nu m-au convins, dar m-am gandit ca totusi o muie cu finalizare orala e OK la 100 lei. Ajuns in locatie am discutat putin despre ce doresc sa facem si mi-a povestit ca in general are clienti in perioada in care se platesc pensiile, clientii lui fiind boșorogi carora le suge pula si babe care vin sa il puna sa le linga in cur. S-a plans de igiena precara a batrainilor pe care ii suge/linge si a zis ca de multe ori ii spala chiar el cu atentie mare, ca altfel are parte de branza si cacao in timp ce suge/linge. E de inteles, mai ales ca le ia 70-80 lei pe finalizare - si are destul de mult de supt/lins. A fost si amuzant ce mi-a povestit la un moment dat - ca odata a lins in cur o baba deranjata la stomac si din cauza excitatiei s-a scapat baba si l-a umplut de Nutella pe față. dar era bucuros ca a luat banii si nu a mai continuat cu baba respectiva. A scapat repede.Actiunea in sine a fost o experienta deplorabilă mai ales la inceput - cu toate că la telefon promite marea cu sarea, la fața locului găsești un magraon nasol - insa daca tot eram acolo am zis sa raman, mai ales ca parea leșinat de foame si avea mare nevoie de bani. Am mers sa fac un duș, fiind venit de pe drum, mi-a zis sa folosesc apa cu moderatie si sa nu ii consum prea mult gel de duș. Dupa ce m-am igienizat, am mers in camera unde l-am gasit pe acest adi21 mm ca pe o curcă beată, se invartea de colo colo. I-am zis sa se puna in genunchi si i am dat sa ma suga. E prost de moare, sau se face, ca ma tot atingea cu dintii pe pula. I-am dat cateva palme in cap sa fie mai atent si s-a conformat. I-am bagat o pana in beregata, s-a tras inapoi dar l-am prins de cap si i-am bagat-o pe toata: ”Suge-o, domnisoara” iar el s-a conformat si a facut gura mare. M-a cam deranjat ca ma atingea cu barba pe coaie, dar am trecut peste si i-am bagat pula pe gat adanc. Cand am simtit ca mi dau drumu l-am prins de cap si i-am zis ”Târfă, deschide gura mare” si aparent s-a conformat, insa cum i-o bagam adanc in beregata m-a atins cu dintii pe pula si involuntar i-am dat o mare palma peste ureche de i-a țiuit capul. Am continuat sa pompez adanc in gatul lui si am finalizat glorios. Parea destul de ametit, a inghitit tot si a zis ca totusi are gust bun, el fiind obisnuit cu gustul spermei obosite de la boșorogii pe care ii sugea in afară. Am mai facut un duș si iar mi-a zis sa nu ii consum multa apa si gel de dus, care oricum era pe terminate si mi-a mai cerut 5 lei marunt daca am, sa se duca la magazin sa ia o franzela si parizer feliat. L-am chemat in baie si l-am pus sa stea in genunchi. M-am pișat pe el cu jet puternic, la inceput s-a tras intr o parte dar apoi a inceput sa ii placa si a deschis gura mare sa ma pis in gura lui. Am descarcat tot, nu a inghitit dar a fost o experienta misto. I-am aruncat pe jos 5 lei marunt si s-a bucurat foarte mult, ii straluceau ochii ca unui copil caruia ii dai o bomboana. Am mai fumat o tigara si am plecat. Ajuns la masina mi-am amintit ca am cativa covrigi uscati in portbagaj si l-am chemat sa ii ia.Din nou a fost foarte bucuros, a inceput sa manance cu 2 maini, se vedea ca era infometat. Note- aspect 6- fata 5- oral 8 ca a inghitit- locație 8 Fiind de etnie rromanes, eu nu mai revin la el, asa ca astept recomandari de alte tarfe masculine (non rromanes)Ar mai fi de adaugat ca îți cere banii înainte, ca la curve.
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2020 Lesin de ras! Lisandru se pare ca iar vorbeste cu lisandru! El inca nu a inteles ca eu nu imi iau clientele de aici! Istoricul nu ai cum sa il pui pentru ca numarul meu nu exista in acel istoric! Iar numarul meu public este inchis de 2 luni si ceva si doar pe whats app discut! Ce sa zic nu are istoric nu are conversatie pe whats app de aratat! Trageti voi concluziileAtunci ce plm iti tot faci reclama pe aici?? Da-te dreaq de leșinat ... s-a lamurit lumea despre tine ca esti un homalau fomist. 1
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2020 Tomita esti gay:laugh2
tomvaleriu Reputație: -9 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 Fiind amator de târfe masculine am apelat la acest individ, ady21cm la sfarsitul lunii septembrie. Am discutat telefonic cu el detaliile, mi-a trimis cateva poze care nu m-au convins, dar m-am gandit ca totusi o muie cu finalizare orala e OK la 100 lei. Ajuns in locatie am discutat putin despre ce doresc sa facem si mi-a povestit ca in general are clienti in perioada in care se platesc pensiile, clientii lui fiind boșorogi carora le suge pula si babe care vin sa il puna sa le linga in cur. S-a plans de igiena precara a batrainilor pe care ii suge/linge si a zis ca de multe ori ii spala chiar el cu atentie mare, ca altfel are parte de branza si cacao in timp ce suge/linge. E de inteles, mai ales ca le ia 70-80 lei pe finalizare - si are destul de mult de supt/lins. A fost si amuzant ce mi-a povestit la un moment dat - ca odata a lins in cur o baba deranjata la stomac si din cauza excitatiei s-a scapat baba si l-a umplut de Nutella pe față. dar era bucuros ca a luat banii si nu a mai continuat cu baba respectiva. A scapat repede.Actiunea in sine a fost o experienta deplorabilă mai ales la inceput - cu toate că la telefon promite marea cu sarea, la fața locului găsești un magraon nasol - insa daca tot eram acolo am zis sa raman, mai ales ca parea leșinat de foame si avea mare nevoie de bani. Am mers sa fac un duș, fiind venit de pe drum, mi-a zis sa folosesc apa cu moderatie si sa nu ii consum prea mult gel de duș. Dupa ce m-am igienizat, am mers in camera unde l-am gasit pe acest adi21 mm ca pe o curcă beată, se invartea de colo colo. I-am zis sa se puna in genunchi si i am dat sa ma suga. E prost de moare, sau se face, ca ma tot atingea cu dintii pe pula. I-am dat cateva palme in cap sa fie mai atent si s-a conformat. I-am bagat o pana in beregata, s-a tras inapoi dar l-am prins de cap si i-am bagat-o pe toata: ”Suge-o, domnisoara” iar el s-a conformat si a facut gura mare. M-a cam deranjat ca ma atingea cu barba pe coaie, dar am trecut peste si i-am bagat pula pe gat adanc. Cand am simtit ca mi dau drumu l-am prins de cap si i-am zis ”Târfă, deschide gura mare” si aparent s-a conformat, insa cum i-o bagam adanc in beregata m-a atins cu dintii pe pula si involuntar i-am dat o mare palma peste ureche de i-a țiuit capul. Am continuat sa pompez adanc in gatul lui si am finalizat glorios. Parea destul de ametit, a inghitit tot si a zis ca totusi are gust bun, el fiind obisnuit cu gustul spermei obosite de la boșorogii pe care ii sugea in afară. Am mai facut un duș si iar mi-a zis sa nu ii consum multa apa si gel de dus, care oricum era pe terminate si mi-a mai cerut 5 lei marunt daca am, sa se duca la magazin sa ia o franzela si parizer feliat. L-am chemat in baie si l-am pus sa stea in genunchi. M-am pișat pe el cu jet puternic, la inceput s-a tras intr o parte dar apoi a inceput sa ii placa si a deschis gura mare sa ma pis in gura lui. Am descarcat tot, nu a inghitit dar a fost o experienta misto. I-am aruncat pe jos 5 lei marunt si s-a bucurat foarte mult, ii straluceau ochii ca unui copil caruia ii dai o bomboana. Am mai fumat o tigara si am plecat. Ajuns la masina mi-am amintit ca am cativa covrigi uscati in portbagaj si l-am chemat sa ii ia.Din nou a fost foarte bucuros, a inceput sa manance cu 2 maini, se vedea ca era infometat. Note- aspect 6- fata 5- oral 8 ca a inghitit- locație 8 Fiind de etnie rromanes, eu nu mai revin la el, asa ca astept recomandari de alte tarfe masculine (non rromanes) Ar mai fi de adaugat ca este destul de timid, nu stie ce sa faca, dar daca il ghidezi executa tot ce ii spui. Am inteles ca se arde si in cur in acelasi pret - insa nu sunt amator - am vrut doar sa ii dau o muie si sa ii umplu gura. Poate ii mai fac o vizita sa ma mai piș pe el o data, am vazut ca si lui ii place sa fie umilit. 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Ar mai fi de adaugat ca este destul de timid, nu stie ce sa faca, dar daca il ghidezi executa tot ce ii spui. Am inteles ca se arde si in cur in acelasi pret - insa nu sunt amator - am vrut doar sa ii dau o muie si sa ii umplu gura. Poate ii mai fac o vizita sa ma mai piș pe el o data, am vazut ca si lui ii place sa fie umilit.Bine ca ai făcut garoiului recenzie! 3
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2020 Bine ca ai făcut garoiului recenzie!Si or sa mai apara recenzii (nu de la fete) 🤣🤣🤣 1
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 4, 2020 Si or sa mai apara recenzii (nu de la fete) sunt convins! 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 5, 2020 Ce distrus mai este asta , si-a scos inca un cont de la naftalina , cel de Constanta (doar are , al draq clonat martalog , cu zecile pe toate regiunile tarii , ca sa se milogeasca de fete sa-l primeasca pe la ele ) , si a facut monolog tot vichentul de pe 3 clone Nu degeaba asteapta la Rond si 40 de min. sa-l primeasca curva/prostituata , el fiind orientat doar pe barbati cu care-si da intalniri de ani de zile pe aici . Il citesc si femeile de la distanta ca este un mare martalog cu 5 cuvinte in vocabular (culese si acelea de la periferia Capitalei) , ca si fetele care-i dadeau cu bobarnacul inca din liceu la fundurile de borcan Mare bombardier distrus , sa stai ca un fatalau (chiar daca ai o varsta care ar necesita o adevarata maturitate , mai ales in gandire) in fiecare sfarsit de saptamana si sa lancezesti pe aici , ba chiar in fiecare zi , sa te iei gura in pula cu toti sau sa inventezi minciuni din capatana ta de bolnav psihic , Cred ca poate "sa scrie istorie" lejer pe Nimfomane , alaturi de unchi-su Pecoaie , cu peste 50 de mii de cacareze la activ :) 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2020 Ce plm tot bojbăie știuletaru' ologofren? 2 4
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 5, 2020 Ce plm tot bojbăie știuletaru' ologofren?Lasa-l ca sufera si delireaza! Este in faliment, l-a parasit si a treia nevasta, ciuperci nu preaa mai gaseste in padure, se aude foamea cum urla in el! :laugh2 Si-a adus aminte de cum era ca si copil. Mai rau pentru el este ca povestea continua, femeile ii dau reject pe rand, este si normal la cum arata! 2 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2020 V-a stropit aditza :laugh2 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 5, 2020 V-a stropit aditza :laugh2Nu pentru ca ai fost tu cu gura la primire! 2
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2020 Postat Octombrie 5, 2020 Aditaaa, vino baaa, ca uite ce ți fac romanii ăștia. Rad de tine, cică ai dosist... Asa o fi, tati?? Da tu sa fii tare, sa nu te superi... Sa furi zuchini cu curu în continuare...
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 5, 2020 Aditaaa, vino baaa, ca uite ce ți fac romanii ăștia. Rad de tine, cică ai dosist... Asa o fi, tati?? Da tu sa fii tare, sa nu te superi... Sa furi zuchini cu curu în continuare...Se chinuie săracul dar îl ustura! 3
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2020 Nu pentru ca ai fost tu cu gura la primire! ce sugi? :x 2
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 5, 2020 ce sugi? :XDe ce sari ca o pizda muista mica, pizdadera mica, muista și clonata? :laugh2 Se pare ca îți place mult muia jegosule! 3
adi21cm Reputație: -49 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2020 Poze noi si videoclipuri! Femei noi nimfomane! Onlyfans.com/andrew9inch
mr.r Reputație: 28 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Luna Oras:Luna Postat Octombrie 6, 2020 Dumnezeu să-l ierte 🎂
tomvaleriu Reputație: -9 Postat Octombrie 6, 2020 Postat Octombrie 6, 2020 Fiind amator de târfe masculine am apelat la acest individ, ady21cm la sfarsitul lunii septembrie. Am discutat telefonic cu el detaliile, mi-a trimis cateva poze care nu m-au convins, dar m-am gandit ca totusi o muie cu finalizare orala e OK la 100 lei. Ajuns in locatie am discutat putin despre ce doresc sa facem si mi-a povestit ca in general are clienti in perioada in care se platesc pensiile, clientii lui fiind boșorogi carora le suge pula si babe care vin sa il puna sa le linga in cur. S-a plans de igiena precara a batrainilor pe care ii suge/linge si a zis ca de multe ori ii spala chiar el cu atentie mare, ca altfel are parte de branza si cacao in timp ce suge/linge. E de inteles, mai ales ca le ia 70-80 lei pe finalizare - si are destul de mult de supt/lins. A fost si amuzant ce mi-a povestit la un moment dat - ca odata a lins in cur o baba deranjata la stomac si din cauza excitatiei s-a scapat baba si l-a umplut de Nutella pe față. dar era bucuros ca a luat banii si nu a mai continuat cu baba respectiva. A scapat repede.Actiunea in sine a fost o experienta deplorabilă mai ales la inceput - cu toate că la telefon promite marea cu sarea, la fața locului găsești un magraon nasol - insa daca tot eram acolo am zis sa raman, mai ales ca parea leșinat de foame si avea mare nevoie de bani. Am mers sa fac un duș, fiind venit de pe drum, mi-a zis sa folosesc apa cu moderatie si sa nu ii consum prea mult gel de duș. Dupa ce m-am igienizat, am mers in camera unde l-am gasit pe acest adi21 mm ca pe o curcă beată, se invartea de colo colo. I-am zis sa se puna in genunchi si i am dat sa ma suga. E prost de moare, sau se face, ca ma tot atingea cu dintii pe pula. I-am dat cateva palme in cap sa fie mai atent si s-a conformat. I-am bagat o pana in beregata, s-a tras inapoi dar l-am prins de cap si i-am bagat-o pe toata: ”Suge-o, domnisoara” iar el s-a conformat si a facut gura mare. M-a cam deranjat ca ma atingea cu barba pe coaie, dar am trecut peste si i-am bagat pula pe gat adanc. Cand am simtit ca mi dau drumu l-am prins de cap si i-am zis ”Târfă, deschide gura mare” si aparent s-a conformat, insa cum i-o bagam adanc in beregata m-a atins cu dintii pe pula si involuntar i-am dat o mare palma peste ureche de i-a țiuit capul. Am continuat sa pompez adanc in gatul lui si am finalizat glorios. Parea destul de ametit, a inghitit tot si a zis ca totusi are gust bun, el fiind obisnuit cu gustul spermei obosite de la boșorogii pe care ii sugea in afară. Am mai facut un duș si iar mi-a zis sa nu ii consum multa apa si gel de dus, care oricum era pe terminate si mi-a mai cerut 5 lei marunt daca am, sa se duca la magazin sa ia o franzela si parizer feliat. L-am chemat in baie si l-am pus sa stea in genunchi. M-am pișat pe el cu jet puternic, la inceput s-a tras intr o parte dar apoi a inceput sa ii placa si a deschis gura mare sa ma pis in gura lui. Am descarcat tot, nu a inghitit dar a fost o experienta misto. I-am aruncat pe jos 5 lei marunt si s-a bucurat foarte mult, ii straluceau ochii ca unui copil caruia ii dai o bomboana. Am mai fumat o tigara si am plecat. Ajuns la masina mi-am amintit ca am cativa covrigi uscati in portbagaj si l-am chemat sa ii ia.Din nou a fost foarte bucuros, a inceput sa manance cu 2 maini, se vedea ca era infometat. Note- aspect 6- fata 5- oral 8 ca a inghitit- locație 8 Fiind de etnie rromanes, eu nu mai revin la el, asa ca astept recomandari de alte tarfe masculine (non rromanes)Ar mai fi de adaugat ca este de etnie (nu am ceva cu specia neagra dar am cu cei care sunt hoți) Raport calitate pret - subunitar, daca ar suge-o pe 60 lei cu CIM inclus ar fi un pret corect 1
adi21cm Reputație: -49 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2020 Asa de mult adevar ai spus incat ai primit dunga
nelutrofin Reputație: 6 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Fiind amator de târfe masculine am apelat la acest individ, ady21cm la sfarsitul lunii septembrie. Am discutat telefonic cu el detaliile, mi-a trimis cateva poze care nu m-au convins, dar m-am gandit ca totusi o muie cu finalizare orala e OK la 100 lei. Ajuns in locatie am discutat putin despre ce doresc sa facem si mi-a povestit ca in general are clienti in perioada in care se platesc pensiile, clientii lui fiind boșorogi carora le suge pula si babe care vin sa il puna sa le linga in cur. S-a plans de igiena precara a batrainilor pe care ii suge/linge si a zis ca de multe ori ii spala chiar el cu atentie mare, ca altfel are parte de branza si cacao in timp ce suge/linge. E de inteles, mai ales ca le ia 70-80 lei pe finalizare - si are destul de mult de supt/lins. A fost si amuzant ce mi-a povestit la un moment dat - ca odata a lins in cur o baba deranjata la stomac si din cauza excitatiei s-a scapat baba si l-a umplut de Nutella pe față. dar era bucuros ca a luat banii si nu a mai continuat cu baba respectiva. A scapat repede. Actiunea in sine a fost o experienta deplorabilă mai ales la inceput - cu toate că la telefon promite marea cu sarea, la fața locului găsești un magraon nasol - insa daca tot eram acolo am zis sa raman, mai ales ca parea leșinat de foame si avea mare nevoie de bani. Am mers sa fac un duș, fiind venit de pe drum, mi-a zis sa folosesc apa cu moderatie si sa nu ii consum prea mult gel de duș. Dupa ce m-am igienizat, am mers in camera unde l-am gasit pe acest adi21 mm ca pe o curcă beată, se invartea de colo colo. I-am zis sa se puna in genunchi si i am dat sa ma suga. E prost de moare, sau se face, ca ma tot atingea cu dintii pe pula. I-am dat cateva palme in cap sa fie mai atent si s-a conformat. I-am bagat o pana in beregata, s-a tras inapoi dar l-am prins de cap si i-am bagat-o pe toata: ”Suge-o, domnisoara” iar el s-a conformat si a facut gura mare. M-a cam deranjat ca ma atingea cu barba pe coaie, dar am trecut peste si i-am bagat pula pe gat adanc. Cand am simtit ca mi dau drumu l-am prins de cap si i-am zis ”Târfă, deschide gura mare” si aparent s-a conformat, insa cum i-o bagam adanc in beregata m-a atins cu dintii pe pula si involuntar i-am dat o mare palma peste ureche de i-a țiuit capul. Am continuat sa pompez adanc in gatul lui si am finalizat glorios. Parea destul de ametit, a inghitit tot si a zis ca totusi are gust bun, el fiind obisnuit cu gustul spermei obosite de la boșorogii pe care ii sugea in afară. Am mai facut un duș si iar mi-a zis sa nu ii consum multa apa si gel de dus, care oricum era pe terminate si mi-a mai cerut 5 lei marunt daca am, sa se duca la magazin sa ia o franzela si parizer feliat. L-am chemat in baie si l-am pus sa stea in genunchi.M-am pișat pe el cu jet puternic, la inceput s-a tras intr o parte dar apoi a inceput sa ii placa si a deschis gura mare sa ma pis in gura lui. Am descarcat tot, nu a inghitit dar a fost o experienta misto. I-am aruncat pe jos 5 lei marunt si s-a bucurat foarte mult, ii straluceau ochii ca unui copil caruia ii dai o bomboana. Am mai fumat o tigara si am plecat. Ajuns la masina mi-am amintit ca am cativa covrigi uscati in portbagaj si l-am chemat sa ii ia. Din nou a fost foarte bucuros, a inceput sa manance cu 2 maini, se vedea ca era infometat. Note - aspect 6 - fata 5 - oral 8 ca a inghitit - locație 8 Fiind de etnie rromanes, eu nu mai revin la el, asa ca astept recomandari de alte tarfe masculine (non rromanes) 1
payment Reputație: -5708 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Octombrie 9, 2020 Fiind amator de târfe masculine am apelat la acest individ, ady21cm la sfarsitul lunii septembrie. Am discutat telefonic cu el detaliile, mi-a trimis cateva poze care nu m-au convins, dar m-am gandit ca totusi o muie cu finalizare orala e OK la 100 lei. Ajuns in locatie am discutat putin despre ce doresc sa facem si mi-a povestit ca in general are clienti in perioada in care se platesc pensiile, clientii lui fiind boșorogi carora le suge pula si babe care vin sa il puna sa le linga in cur. S-a plans de igiena precara a batrainilor pe care ii suge/linge si a zis ca de multe ori ii spala chiar el cu atentie mare, ca altfel are parte de branza si cacao in timp ce suge/linge. E de inteles, mai ales ca le ia 70-80 lei pe finalizare - si are destul de mult de supt/lins. A fost si amuzant ce mi-a povestit la un moment dat - ca odata a lins in cur o baba deranjata la stomac si din cauza excitatiei s-a scapat baba si l-a umplut de Nutella pe față. dar era bucuros ca a luat banii si nu a mai continuat cu baba respectiva. A scapat repede. Actiunea in sine a fost o experienta deplorabilă mai ales la inceput - cu toate că la telefon promite marea cu sarea, la fața locului găsești un magraon nasol - insa daca tot eram acolo am zis sa raman, mai ales ca parea leșinat de foame si avea mare nevoie de bani. Am mers sa fac un duș, fiind venit de pe drum, mi-a zis sa folosesc apa cu moderatie si sa nu ii consum prea mult gel de duș. Dupa ce m-am igienizat, am mers in camera unde l-am gasit pe acest adi21 mm ca pe o curcă beată, se invartea de colo colo. I-am zis sa se puna in genunchi si i am dat sa ma suga. E prost de moare, sau se face, ca ma tot atingea cu dintii pe pula. I-am dat cateva palme in cap sa fie mai atent si s-a conformat. I-am bagat o pana in beregata, s-a tras inapoi dar l-am prins de cap si i-am bagat-o pe toata: ”Suge-o, domnisoara” iar el s-a conformat si a facut gura mare. M-a cam deranjat ca ma atingea cu barba pe coaie, dar am trecut peste si i-am bagat pula pe gat adanc. Cand am simtit ca mi dau drumu l-am prins de cap si i-am zis ”Târfă, deschide gura mare” si aparent s-a conformat, insa cum i-o bagam adanc in beregata m-a atins cu dintii pe pula si involuntar i-am dat o mare palma peste ureche de i-a țiuit capul. Am continuat sa pompez adanc in gatul lui si am finalizat glorios. Parea destul de ametit, a inghitit tot si a zis ca totusi are gust bun, el fiind obisnuit cu gustul spermei obosite de la boșorogii pe care ii sugea in afară. Am mai facut un duș si iar mi-a zis sa nu ii consum multa apa si gel de dus, care oricum era pe terminate si mi-a mai cerut 5 lei marunt daca am, sa se duca la magazin sa ia o franzela si parizer feliat. L-am chemat in baie si l-am pus sa stea in genunchi.M-am pișat pe el cu jet puternic, la inceput s-a tras intr o parte dar apoi a inceput sa ii placa si a deschis gura mare sa ma pis in gura lui. Am descarcat tot, nu a inghitit dar a fost o experienta misto. I-am aruncat pe jos 5 lei marunt si s-a bucurat foarte mult, ii straluceau ochii ca unui copil caruia ii dai o bomboana. Am mai fumat o tigara si am plecat. Ajuns la masina mi-am amintit ca am cativa covrigi uscati in portbagaj si l-am chemat sa ii ia. Din nou a fost foarte bucuros, a inceput sa manance cu 2 maini, se vedea ca era infometat. Note - aspect 6 - fata 5 - oral 8 ca a inghitit - locație 8 Fiind de etnie rromanes, eu nu mai revin la el, asa ca astept recomandari de alte tarfe masculine (non rromanes) :laugh2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum