jesssyxxx Reputație: 86 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Sau când ma prindeți voi mai bine zis...:))) De marți-miercuri sunt disponibilă pt programări și nu știu la ce ora încep programul...dacă aveți niște recomandări de locație... 1 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Sau când ma prindeți voi mai bine zis...:))) Mi-ai luat vb din gura. Mie tot mi-a ramas gandul la canapea si comoda pe care te-am sarutat la plecare. Poate si un dus, dar sa nu fie cu cabina 😜Am incredere ca nu vei alege ceva de prost gust. Cauta totusi ceva central, standardele tale sunt ridicate. Neaparat a/c functional. Link spre comentariu
jesssyxxx Reputație: 86 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Asta știu și eu, ma refeream la recomandări mai precise :D Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Iaaa, nu intru câteva zile pe aici și ma luați la rost :)) pai ce va fac...când va prind!!Nu te luam, barfim si noi ca baietii, total nevinovat. 😇 Link spre comentariu
jesssyxxx Reputație: 86 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Amin!Dar si daca revine se lasa cu usturimi la pasaeica de la programari.Pai asra e motivul pt care iau pauza la 2-3 zile, altfel nu pot sa tin pasul :p 2 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 10, 2020 La 2-3 zile? Ai fumat ceva? De 2 sau 3 saptamani esti 📴 the market.Cazare cauta in sectiunea "cazare bucuresti" . Sunt baieti acolo. Iti mai dau eu un nr de tel maine pe wapp. Are vreo 2 locatii centrale misto 😠dar mai micute, destul de cochete. Link spre comentariu
jesssyxxx Reputație: 86 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 10, 2020 La 2-3 zile? Ai fumat ceva? De 2 sau 3 saptamani esti 📴 the market.Cazare cauta in sectiunea "cazare bucuresti" . Sunt baieti acolo. Iti mai dau eu un nr de tel maine pe wapp. Are vreo 2 locatii centrale misto 😠dar mai micute, destul de cochete.Pai am fumat împreuna ca nici nu sunt 2:)) Am căutat, nu sunt multe noi sau la care sa îmi și răspundă cineva, ma descurc eu. Link spre comentariu
jesssyxxx Reputație: 86 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 10, 2020 💋 10 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Pai am fumat împreuna ca nici nu sunt 2:)) Nu intru in detalii. The market is too short, lately. ðŸ˜Iti scriu maine de locatie, azi era ceva liber 😜 Don't ask, don't tell. Ps: Superba si stilata ca intotdeauna. 1 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 11, 2020 Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Sau când ma prindeți voi mai bine zis... :))) De marți-miercuri sunt disponibilă pt programări și nu știu la ce ora încep programul...dacă aveți niște recomandări de locație...Credeam ca ai renuntat.Eu cred ca e foarte bine si un loc putin mai nepopulat in domeniu, sa mergi, sa stai in zona de nord a orasului de exemplu Dorobanti, Floreasca. Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4027 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Septembrie 11, 2020 ...hai revino!, vreau sa ti ""vad"" tatuajele, pe viu :69 Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2020 Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Pai am fumat împreuna ca nici nu sunt 2:)) Am căutat, nu sunt multe noi sau la care sa îmi și răspundă cineva, ma descurc eu.Incearca Str Matache Dobrescu nr 8, bloc nou, foarte aproape de unde stai, practic in Rond Alba Iulia. Adelle de la testate a stat in garsoniera la etajul 1, open space, foarte OK. Din cate am inteles s-a mutat in acelasi bloc la un etaj superior iar proprietarul ar avea mai multe garsoniere. Poti sa o contactezi sper sa nu te refuze ca ii faci concurenta sau poti cauta pe Google garsoniera la adresa de mai sus. Bafta! Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Septembrie 11, 2020 E bine că schimbi locația, patul ăla nu-mi plăcea deloc, marginile alea de lemn tare incomode erau :) 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Sau când ma prindeți voi mai bine zis...:))) De marți-miercuri sunt disponibilă pt programări și nu știu la ce ora încep programul...dacă aveți niște recomandări de locație...Incearca si Plaza Residence, blocuri noi, centrala proprie, lux, parcari sunt, etc Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Colegi, ea a cerut numele de telefon, recomandari directe daca stiti. Asa pe net se gasesc pe olx si publi24 o gramada, dar sunt tepe, pozele nu sunt reale. De genul aia e ocupata dar am ceva asemanator. De fapt nici nu seamana. 1 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2020 poze noi....cu mai putina textila 1 Link spre comentariu
mangleala Reputație: 4 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Iaaa, nu intru câteva zile pe aici și ma luați la rost :)) pai ce va fac...când va prind!!Vezi ca aici sunt niște userii dubioși. O sa te invite la niște întâlniri duioase Să nu te duci. Vor sa te futa moka. Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Iaaa, nu intru câteva zile pe aici și ma luați la rost :)) pai ce va fac...când va prind!!Nu te-am luat la rost. Doar am întrebat. Șiii.. nu cred că mă prinzi, că nu știi unde mă ascund 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4027 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2020 ...pai, cum este cu amenintarile alea??"" pai ce va fac...când va prind!!""...si tu, nimic!! :69 Link spre comentariu
sil_v70 Reputație: 33 Postat Septembrie 15, 2020 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Bună. Ai găsit locației, mâine esti activă? Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Mai trage cineva sperante? Eu zic sa tragem linie si sa trecem mai departe. Link spre comentariu
legendarul Reputație: 126 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:miami Oras:miami Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Nu o sa m-ai activeze Link spre comentariu
jesssyxxx Reputație: 86 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Nu o sa mai activez, am niște prob personale de rezolvat 2 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Din pacate nu simt ca va sta prea mult prin breasla, in plus are alte aspiratii.And once again i was fucking right. Ma bucur totusi ca am avut privilejul sa petrec o ora minunata alaturi de o fata de nota 20.Te pup Jess si mult succes in ce iti propui. Daca vreodata revii, nu ma ocoli. Link spre comentariu
witcher Reputație: 16267 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Revine o intrebare care ma tot framanta.Oare ce este mai rau:- sa nu apuci sa cunosti o fata minunatasau- sa apuci sa o cunosti si, din cine stie ce motiv, sa nu poti sa o mai intalnesti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum