andreeayoyo Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Splaiul Independenței 202H Oras:Splaiul Independenței 202H Postat Septembrie 15, 2020 Hai gata , eu nici nu fac anal deci nu mă mai Cautati ca vreti anal ca nu fac. Vad ca bateti câmpii toti , aveti niste povești "de viata" . Eu nu am acceptat normal neprotejat Nebunul ala mi-a facut mult rau . Toată familia mea stie si nu voiam să știe . Foarte bine ce i-am facut , asta se intampla cand întreci niste limite .
hedonis91 Reputație: -77 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Luisa sau cum o chema și a apărut din nou cu 150 ca știu ca mi a propus mieLuisa care ? luissa31 ? 1
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Pai zi ne și noua care sunt alea care ți au cerut 500, ca au vrut sa te prosteasca, acum vreo 2 ani era plin publi de anunțurile uneia care cerea 80 lei pe finalizare anala! Finalizare anala făcea și Luisa sau cum o chema și a apărut din nou cu 150 ca știu ca mi a propus mie și am scris pe forum sa atrag atenția. Pun pariu ca pentru 500 lei toate fetele care fac anal sunt de acord sa facă nepro. Important este sa refuzi tu, am impresia ca nu prea ai experienta cu curvele mai bine rezuma te numai la nevasta ta1. Niciuna nu mai activeaza, deci e inutil sa le dau numele. Si daca ar fi activat tot nu ar fi recunoscut si nu as avea nicio dovada. Cand ti se face o asemenea oferta te descurci pe loc cum crezi.2. Tocmai am zis ca am refuzat si am plecat fara a mai beneficia de niciun serviciu, asumandu-mi pierderea banilor (nu era chiar un capat de lume).3. Ca am sau nu experienta e subiectiv, daca asta e parerea ta, OK.4. Anal protejat fac si chiar e un serviciu pe care il apreciez. Cu riscul sa te dezamagesc sotie nu am, am spus ca e o persoana importanta pentru mine, poate fi si pietena, ideea era ca o cunosc si am incredere.Zi faina!
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Da Luissa 31Ti-a zis sa o futi in cur neprotejat?
laury Reputație: 24077 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 15, 2020 Hai gata , eu nici nu fac anal deci nu mă mai Cautati ca vreti anal ca nu fac. Vad ca bateti câmpii toti , aveti niste povești "de viata" . Eu nu am acceptat normal neprotejat Nebunul ala mi-a facut mult rau . Toată familia mea stie si nu voiam să știe . Foarte bine ce i-am facut , asta se intampla cand întreci niste limite .Deci au aflat parintii tai ca te prostituezi? Sunt curios ce ti-au spus.
leonard111 Reputație: 318 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Da, am spus pe la începutul topicului ei, dar nu a remarcat nimeni și am spus și acum
Vizitator darksun Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Deci au aflat parintii tai ca te prostituezi? Sunt curios ce ti-au spus.Cred ca ceva de genul: "Keep going, biatch!" 😂
hedonis91 Reputație: -77 Postat Septembrie 16, 2020 Postat Septembrie 16, 2020 dragă Andreea, strada aleea Băiuț, drumul taberei, etajul 9, armată, îți dă vreun indiciu? t. Și când ți-am trimis luni și tot mi-ai spus nu mă mai stresa?Asta când s-a întâmplat ? Acolo stai tu, sau stătea ea ?Ahh, ai fost banat.Da, cam așa fac oamenii când îi dai în gât. Dau din colț în colț și încep cu înjurături și amenințări știi cine sunt, dragă Andreea, Dacă ai coloană vertebrală, spune aici. Pe forum, nu te mai ascunde. Și până la urmă cine ești ? Iubitul ei ? Peștele ? Amantul? O sa vorbesc cu soția sa vada ce faci trimit toate screen-urile .Cine știe câți d-ăștia or mai fi. Soțiile lor îi cred super.. știu eu ce.. când de fapt ei sunt.. Mai știu eu pe cineva așa S-a întâmplat acum mult timp când eram la început de drum ... „acum mult timp” însemând cât :hmmm mai exact așa ? în ani, sau în luni ? 1
andreeayoyo Reputație: 4 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Splaiul Independenței 202H Oras:Splaiul Independenței 202H Postat Septembrie 16, 2020 Cred ca ceva de genul: "Keep going, biatch!" 😂Mi-a distrus relatia cu ei !!!M-am săturat de datul vostru cu parerea , sa stii ca nu e frumos .
papacioaca Reputație: 428 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:...... Oras:...... Postat Septembrie 16, 2020 Mi-a distrus relatia cu ei !!!M-am săturat de datul vostru cu parerea , sa stii ca nu e frumos .ca sa nu mai probleme aici.du te ,fa un set de analize, vino cu rezultatul aici si pe viitor baga protecție la anal/normal!Poate mai ai șanse.
papacioaca Reputație: 428 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:...... Oras:...... Postat Septembrie 16, 2020 Si da prețu jos.100/200
liviu16cm Reputație: 368 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2020 ca sa nu mai probleme aici.du te ,fa un set de analize, vino cu rezultatul aici si pe viitor baga protecție la anal/normal!Poate mai ai șanse.Bine zis, colegul... POATE...
cod5991 Reputație: 2 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Niciun șogor cu vreo alta recenzie?
andreeayoyo Reputație: 4 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Splaiul Independenței 202H Oras:Splaiul Independenței 202H Postat Septembrie 23, 2020 Păi cand e vorba de fapt cu parerea si aruncat cu pietre sunteti primii Vreau si eu sa vad recenzii din partea voastră. Nu fi-ti timizi
mangliu Reputație: 58 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2020 Cine te a pus sa povestești ca te ai futut in cur neprotejat))))..🥳
laury Reputație: 24077 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 23, 2020 Mi-a distrus relatia cu ei !!!M-am săturat de datul vostru cu parerea , sa stii ca nu e frumos .Cauta sa iti refaci relatia cu parintii, vei observa cu timpul ca sunt fff importanti in viata ta. Parintii ii ai ptr toata viata, futaiul pe bani nu se stie cat. Poate ca acum esti tu mai rebela asa si nu asculti de nimeni dar gandeste pe termen lung, familia este pe primul loc. Poate te lasi de futareala si le arati ca esti in stare de altceva in viata. Cauta sa nu dezamagesti!
mangliu Reputație: 58 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2020 Dacă era una cu situatie financiara bună. Ac nu era aici.
sens Reputație: 510 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 23, 2020 Hai gata , eu nici nu fac anal deci nu mă mai Cautati ca vreti anal ca nu fac.😂😂😂 e criminala fetita asta!!!...a facut, n a facut, face dar nu face, protejat dar neprotejat ...te doare capu...
cod5991 Reputație: 2 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Păi cand e vorba de fapt cu parerea si aruncat cu pietre sunteti primii Vreau si eu sa vad recenzii din partea voastră. Nu fi-ti timiziVino cu ceva dovezi concludente, set de analize, etc. Apoi o sa vina și vizitele/recenziile. Și mai da și tu din pret jos, pt Grozavesti e ok un 100/200. Ești o scumpik..și la propriu și la figurat. Zi frumoasa🙂
pisupisicuts Reputație: 42 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Timiditatea ni se trage de la tariful tau 250/150 lei, așa că...schimba macazul!:) esti incepatoare totuși
andreeayoyo Reputație: 4 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Splaiul Independenței 202H Oras:Splaiul Independenței 202H Postat Septembrie 24, 2020 Nu schimb , nu-mi permit sa schimb . Uitati-va cat sunt chiriile in Onix / Orhideea . Eu plătesc pe zi aici (rh) si pe lângă asta am alt apartament care trebuie sa-l plătesc. Si + eu ma consider de pretul asta 😆E pretul corect pentru mine !
pisupisicuts Reputație: 42 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Ok, atunci așteaptă sa curgă recenziile...mută-te, simplu!:)))
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Septembrie 24, 2020 si pe lângă asta am alt apartament care trebuie sa-l plătesc. Si + eu ma consider de pretul asta 😆E pretul corect pentru mine !...PE care trebuie sa-l platesc, doar suntem cu facultati, ce p... ma-sii.Poate pretul e corect pt tine, dar se pare ca baietii dezaproba. Eu nu comentez, fiecare isi stabileste in functie de cum considera. Ziceai ceva de niste analize. S-au ratacit pe drum? Hai ca noi vrem sa iti mai dam o sansa, daca tot esti "rea de gura", poate faci si minuni cu ea. 1
mangliu Reputație: 58 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 24, 2020 Nu schimb , nu-mi permit sa schimb . Uitati-va cat sunt chiriile in Onix / Orhideea . Eu plătesc pe zi aici (rh) si pe lângă asta am alt apartament care trebuie sa-l plătesc. Si + eu ma consider de pretul asta 😆E pretul corect pentru mine !si mai slăbește
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum