Sari la conținut

De evitat 0726 415269


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare. Pot spune despre ea ca este o escorta ce nu stie cum sa gestioneze ptogramsrea clientilor. Ca exemplu: o suni si pui intrebarea : Mai este valabil anuntul si iti raspunde cu da, ti se da toate detaliile si la telefon iti zice ca in 30 minute sunt disponibila atunici ii zic la telefon ca in 30 minute sunt la ea. Trec cele 30 minute si o sun dinou si ii zic la telefon : sunt cel cu care ai vb acum 30 minute eu am ajuns la locație la Vivo pot veni acum la tine ? Ea imi raspunde dar cine esti ca nu te cunosc zic am vb la telefon sa vin in 30 minute tot ea zice a nu pot vino peste 30 minte trebuia sa ma anunti. Si cum spuneam nu stie cum sa isi gestioneze clientii. Cum ea are un timp alocat cu clienții asa avem si noi nu numai ea. Daca revi cu un alt telefon iti blocheaza numarul de telefon va las pe voi sa va spuneti parerea despre ea. O zi buna.

 

De evitat are peste si eu am avut neplăceri cu ea!

Link spre comentariu

Avand in vedere ca nu le am eu cu recenziile, o sa am rugamintea la voi sa fiti indulgenti si cu mine. Am sa va povestesc si eu cateva lucruri despre faptura asta mica si parsiva.

Pe la dameza asta am ajuns si eu de vreo 2 ori, in locatii diferite, acum 2 ani pe la Ciresica si anul trecut pe la un bloc turn,pe Soveja, colt cu Tomis). In ambele cazuri, nu am avut ghinionul sa dau nas in nas cu "iuby"(pestele). La prima intalnire a fost totul relativ ok. Tin sa mentionez ca de fiecare data am fost doar sa ma "eliberez" de stres, deci nu a fost nici un click intre noi sau ceva de gen, nici la discutii nu prea am stat. A fost ceva de gen: directionat pana la usa, intrat inauntru, ajuns in camera, intrebat cat stau si ce servicii vreau, platit, mers la baie, revenit la camera, inceput actiunea cu un o/n, cam mecanic si ajutat putin de mana, pus caciula, cateva pozitii la normal, iar surpriza mea aici a venit, cand sa ma apuc si de ochiul maro, o vad ca se repede sa imi scoata caciula, moment in care am refuzat si am continuat cu caciula pana am finalizat in balon.

La a doua intalnire (Soveja colt cu Tomis) a fost diferit. A fost totul ok pana am apucat sa platesc, dupa care am observat ca avea alta atitudine, pana sa ne apucam de treaba se tot uita la telefon, cand vorbea cu mine, aveam senzatia ca ma zoreste sau asteapta si pe altcineva si vrea sa termine mai repede cu mine. La actiunea in sine am observat o imbunatatire la oral, era mai pe gustul meu, ceva tente de deep. Dupa ce am pus caciula si am inceput normalul, se tot plangea de fiecare pozitie in parte, asa ca am decis sa ii ridic putin "pleava" la deal. Aici din nou surpriza, ca si tura trecuta, se infigea sa inlature caciula, si atunci am observat eu cat de inconstienta este. Am intrebat-o cum de nu ii este frica de vreo boala, si ea mi-a raspuns ceva de genul:" daca te freci in fund fara protectie, nu te imbolbavesti, ca boala nu se ia prin cur". Am incercat sa ii explic, contrariul, dar nu ai cu cine, asa ca mi-am terminat treaba in caciula si mi-am vazut de drum.

Anul asta prin Mai, am vrut sa ii mai dau o sansa si sa ii fac o vizita, avea locatie pe undeva prin centru, prin spate pe la muzeul de arta, parca. Sunat, discutat, facut programare peste 20 minute, indreptat spre locatie, si intre timp sunt tras pe dreapta de filtrele de politue si armata pentru control declaratie. Toata treaba a durat cateva minute, ca erau vreo 10 masini oprite, cand sa plec de langa politai, primesc vreo 2 sau 3 mesaje de la dameza asta cu mai multe insulte:"ca sunt nesimtit si neserios, ca ea este satula de jegosi din astia care o deranjeaza inutil si asa mai departe". Cand am vazut ce fel de petarda a ajuns, i-am blocat numarul si nici ca am mai ajuns pe la ea.

Salutari de pe mare si spor la "ciocane".

Link spre comentariu

fata este tare amuzanta, eu am scris putin cu ea:

 

am intrebat de preturi si zona si ce face, apoi a scris ea ca face anal neprotejat si eu am raspuns cu un "calumea", doar 2 secunde dupa a inceput tot ea sa ma injure ca cum de cred ca este caumea asa ceva si bla bla blub, hehehe  :clap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...