Sari la conținut

Nimfomane s-a prăbușit

Postări Recomandate

• Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
  • Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
Postat

A facut Pisi curat pe aici. Bravo!

Da probele au fost ridicate nu mai pot fi recuperate.Stati cuminti sunte- ti in vizor.hahaaaahaaa
  • Minus 1
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Buna dimnineata,

Din cauza unor probleme hardware forumul a fost inactiv pentru cateva zile motiv pentru care ne cerem scuze tuturor utilizatorilor !!

Nu ne-o atacat rusii, nu o fost vandut situl si nici inchis de SRI, multumim pentru grija! Copia restaurata este din 15 octombrie, din pacate postarile,poze, topicele si recenzii din acest interval au fost pierdute permanent.

:wave

atunci fa cumva sa-ti faci back up la baza de date la 3 zile nu la 10 zile

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Plus ca nu se mai pot deschide topice noi...am incercat acum câteva minute...hmmm

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Plus ca nu se mai pot deschide topice noi...am incercat acum câteva minute...hmmm

La mine vad ca merge probabil s-a bagat si chestia asta la conturi platite 

• Like 3
Vizitator enga boys
Reputație: 0
Postat

la mine merge

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

ANAF ,SRI,DICOOT,FBI,KGB,au avut de lucru cateva zile .Disperatilor hooo forumu e aici nu a disparut .Doar va monitorizeaza putin institutiile din 2021 se legalizeaza prostitutia si statul vrea impozitarea escoetelor ,A fost necesar sa verifice absolut fiecare utilizator ..mooooor dă râs ..Disperati mai sunt unii fara forum .

Sa vezi atunci pretuti,250/h+TVA,sa nu uitam la luam bonul fiscal,sau daca e pe firma,sa luam facura😂😂😂😂😜
  • Like 3
  • Oras:Batcave
  • Oras:Batcave
Postat

atunci fa cumva sa-ti faci back up la baza de date la 3 zile nu la 10 zile

Sau din ora in ora? Se poate face automat...

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Hai că s-a activat și forever prost!

• Like 3
  • Minus 6
Postat

eu stiu cel mai bine cum e sa traiesti cu bolile psihice

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:honolulu
  • Oras:honolulu
Postat

Pierdere cu adevărat sunt recrnziile. Dacă nu este un efort prea mare, îi rugăm pe cei ce au făcut recenzii care s-au pierdut, să le refacă.

Cu mulțumiri anticipate!

Dar...., daca "defectiunea" a fost tocmai ca sa se piarda unele recenzii!? Oare, de ce? Baietii din Constanta spun ca s-au pierdut recenzii "pretioase". Din cele ce nu cad bine la stomacul unora! Si pe alte sectiuni au fost pierderi care trebuiesc refacute.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Dar...., daca "defectiunea" a fost tocmai ca sa se piarda unele recenzii!? Oare, de ce? Baietii din Constanta spun ca s-au pierdut recenzii "pretioase". Din cele ce nu cad bine la stomacul unora! Si pe alte sectiuni au fost pierderi care trebuiesc refacute.

Baietii din Ct care? Pestii, trolii sau cei care fut? Ti ai facut cont azi ca sa comentezi aici? 😆😆😆
  • Like 1
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Doamne feri, s-au pierdut cateva recenzii, poze si zeci de pagini de balacareala fara rost, cine vrea poate sa reposteze, ce-i asa grav?

Probleme REALE sunt cand pica site-uri importante, Casa de asigurari de sanatate, banci etc.

Vad ca primii de pe aici si-au revenit troliiðŸ˜

Spor la toate, zi faina sa aveti!

• Like 10
  • Oras:Sinaia
Postat

Doamne feri, s-au pierdut cateva recenzii, poze si zeci de pagini de balacareala fara rost, cine vrea poate sa reposteze, ce-i asa grav?

Probleme REALE sunt cand pica site-uri importante, Casa de asigurari de sanatate, banci etc.

Vad ca primii de pe aici si-au revenit trolii

Spor la toate, zi faina sa aveti!

Bai dar ești Deșteaptă....!!!!!!????

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ping 3 ms
Postat

ai fost în sevraj câteva zile ? :)))

Tu vorbeÅŸti de sevraj, băăă...? 😳

Èši-a fugiât subit pita di sub nas ÅŸi pământul di sub chiÅŸării, ÅŸî țîii ÅŸi lu' Samsung ÅŸî restului clonilor talii noi!!!  

:)))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Tu vorbeşti de sevraj, băăă...?

Ți-a fugiât subit pita di sub nas şi pământul di sub chişării, şî țîii şi lu' Samsung şî restului clonilor talii noi!!!  

ești simpatic, prietenii știu de ce

• Like 7
Postat

ești simpatic, prietenii știu de ce

De ce... ce? Spune tu, cu cuvintele tale!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Pierdere cu adevărat sunt recrnziile. Dacă nu este un efort prea mare, îi rugăm pe cei ce au făcut recenzii care s-au pierdut, să le refacă.

Cu mulțumiri anticipate!

De acum o sa imi fac backup la recenzii :)

• Like 5
Postat

Să ştii că n-am uitat, apropo despre prăbuşirea recentă a Constantinopolului, m-a amuzat cumplit ce-ai scris despre king of nimfo, de curând, citez din memoria mea elefantică: "cristescu e în luna dă miere cu juniormorais în Marea Baltă a Brăilei"...:))))

Overigens, plivirea lui nimfo şi desțelenirea de buruieni multiclonate..., ar trebui făcută mai des. Prea multe javre răsclonate controlează situl cu "puterile" minții lor bolnave. Pentru diverşi idioți sociopați, să fută meciul prin clonele lor şi să inducă haos total, este un fel de Evrika personal, bazat pe un Suntsu străin atacurilor lor straniu de prosteşti şi fără cauză.
Strategie de război concepi dacă ai vreo armată cu care să te bați, în niciun caz dacă armata din capul tău se bate cu o altă armată din capul tău! Caz în care nu-mi permit să spun cum se numeşte boala ta mintală, ptr că e la plural, în sensul că-s mai multe metastaze ce se extind tiptil în hăizaşul tău schizofren cu multe voci nedesluşite...
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator juanstein
Reputație: 0
Postat

Tu vorbeşti de sevraj, băăă...?

Ți-a fugiât subit pita di sub nas şi pământul di sub chişării, şî țîii şi lu' Samsung şî restului clonilor talii noi!!!  

Ai reaparut miezule?

Deja iti simteam nasucul in fundurile noastre :)))))

Postat

Să ştii că n-am uitat, apropo despre prăbuşirea recentă a Constantinopolului, m-a amuzat cumplit ce-ai scris despre king of nimfo, de curând, citez din memoria mea elefantică: "cristescu e în luna dă miere cu juniormorais în Marea Baltă a Brăilei"... :))))

Overigens, plivirea lui nimfo şi desțelenirea de buruieni multiclonate..., ar trebui făcută mai des. Prea multe javre răsclonate controlează situl cu "puterile" minții lor bolnave. Pentru diverşi idioți sociopați, să fută meciul prin clonele lor şi să inducă haos total, este un fel de Evrika personal, bazat pe un Suntsu străin atacurilor lor straniu de prosteşti şi fără cauză.
Strategie de război concepi dacă ai vreo armată cu care să te bați, în niciun caz dacă armata din capul tău se bate cu o altă armată din capul tău! Caz în care nu-mi permit să spun cum se numeşte boala ta mintală, ptr că e la plural, în sensul că-s mai multe metastaze ce se extind tiptil în hăizaşul tău schizofren cu multe voci nedesluşite...

astiuletare, ești afectat mah SANDILAULE!? 

• Minus 3
Postat

Ai reaparut miezule?

Deja iti simteam nasucul in fundurile noastre :)))))

Iar sugi pula mah Sandilaule? Te-n gura de husen prost și rupt în cur! 

• Minus 3

Postat

Să ştii că n-am uitat, apropo despre prăbuşirea recentă a Constantinopolului, m-a amuzat cumplit ce-ai scris despre king of nimfo, de curând, citez din memoria mea elefantică: "cristescu e în luna dă miere cu juniormorais în Marea Baltă a Brăilei"... :))))

Iarăși te  căci pe gura muistule? 

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...