Sari la conținut

Rebeca sexy 0790630031

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Astea de vin fara poze si incep cu "va astept", "disponibila, suna-ma" nici nu trebuie bagate in seama...incadrate direct la prosteala !

Postat

Astea de vin fara poze si incep cu "va astept", "disponibila, suna-ma" nici nu trebuie bagate in seama...incadrate direct la prosteala !

. În principiu ai dreptate dar aici este un pic altfel. Dacă cauți după număr vei da de Maria te fute bine și vei citi recenzii bune și ceva poze. Încearcă. Succes
  • Like 1
Vizitator velrox
Reputație: 0
Postat

. În principiu ai dreptate dar aici este un pic altfel. Dacă cauți după număr vei da de Maria te fute bine și vei citi recenzii bune și ceva poze. Încearcă. Succes

Pe topicul:   

Maria te fute bine 0790630031

este o singura recenzie si nici o poza.. citeste ce am scris mai sus legat de anunturile pe care le are cu acest numar de telefon pe publi. Acele poze sunt fake. 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Eu am vazut-o live cand am fost la Bianca. Arata chiar interesant. Nu-mi dau seama daca are tatuajele alea din poze pe picior, dar cred ca trec luni pe la ea si le verific. E mititica de statura, sanii micuti, dar are un curulet apetisant. Pacat ca nu face si anal.

Postat

Buna.Am inteles ca nu faci anal cum face Bianca,dar vibrator folosesti?

. Nu am întrebat dar dacă face cu tine spune căci sunt și eu interesat. Mulțumesc
Postat

. Nu am întrebat dar dacă face cu tine spune căci sunt și eu interesat. Mulțumesc

Buna ! Nu fac cu vibratorul.
Postat

Fost astăzi la domnișoara Locație pe Intrare DR. Iacob Felix 2 bloc M4 dar a zis ca de mâine revine pe Calea Victoriei 134. Ar fi anunțat ea dar nu reușește din cauze tehnice și m a rugat pe mine. Cu recenzia revin când voi avea timp

Postat

. Asa este frate. E bruneta, mai scunda decât Bianca, nu face anal în rest e buna de pula mai ales dacă îți plac minionele.

. De acord cu tine, se fute bine. Nu îmi prea surâdea locația de pe Iacob Felix. Pentru că nu mă orientam am întrebat un paznic de la o spălătorie. Când i am spus de blocul m4 mi a zid "A, blocul de curve?". Voi știți ceva? Asta din curiozitate căci dacă s a mutat pe Victoriei nu mai este de actualitate.
Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

la ordinareala , prosteala e prea putin

Postat

. De acord cu tine, se fute bine. Nu îmi prea surâdea locația de pe Iacob Felix. Pentru că nu mă orientam am întrebat un paznic de la o spălătorie. Când i am spus de blocul m4 mi a zid "A, blocul de curve?". Voi știți ceva? Asta din curiozitate căci dacă s a mutat pe Victoriei nu mai este de actualitate.

. M am informat și se pare ca asa este cunoscut în zona. Nu știu ce să zic:o fi bine o fi rău?Dar dacă zici ca a plecat rămâne numai de știut poate pentru alte fete cu aceiași locație. Pe mine unul nu ma deranjează dacă este curat și am loc de parcare

Postat

Bunaaa ☺ï¸De maine ma gasiti in Bucuresti ! Astept mesaje pe WhatsApp Pentru programari !! Pupiciiii💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...