hennesy Reputație: 326 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2020 Astea de vin fara poze si incep cu "va astept", "disponibila, suna-ma" nici nu trebuie bagate in seama...incadrate direct la prosteala !
capruciu Reputație: 51 Postat Noiembrie 7, 2020 Postat Noiembrie 7, 2020 Astea de vin fara poze si incep cu "va astept", "disponibila, suna-ma" nici nu trebuie bagate in seama...incadrate direct la prosteala !. În principiu ai dreptate dar aici este un pic altfel. Dacă cauți după număr vei da de Maria te fute bine și vei citi recenzii bune și ceva poze. Încearcă. Succes 1
Vizitator velrox Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Postat Noiembrie 7, 2020 . În principiu ai dreptate dar aici este un pic altfel. Dacă cauți după număr vei da de Maria te fute bine și vei citi recenzii bune și ceva poze. Încearcă. Succes Pe topicul: Maria te fute bine 0790630031este o singura recenzie si nici o poza.. citeste ce am scris mai sus legat de anunturile pe care le are cu acest numar de telefon pe publi. Acele poze sunt fake.
casshern21 Reputație: 625 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 8, 2020 Eu am vazut-o live cand am fost la Bianca. Arata chiar interesant. Nu-mi dau seama daca are tatuajele alea din poze pe picior, dar cred ca trec luni pe la ea si le verific. E mititica de statura, sanii micuti, dar are un curulet apetisant. Pacat ca nu face si anal.
amiraldeapa Reputație: 13 Postat Noiembrie 21, 2020 Postat Noiembrie 21, 2020 Buna.Am inteles ca nu faci anal cum face Bianca,dar vibrator folosesti?
catutemil Reputație: -1 Postat Noiembrie 22, 2020 Postat Noiembrie 22, 2020 Buna.Am inteles ca nu faci anal cum face Bianca,dar vibrator folosesti?. Nu am întrebat dar dacă face cu tine spune căci sunt și eu interesat. Mulțumesc
rebecasexy01 Reputație: 8 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 22, 2020 . Nu am întrebat dar dacă face cu tine spune căci sunt și eu interesat. MulțumescBuna ! Nu fac cu vibratorul.
florescu19 Reputație: 10 Postat Noiembrie 22, 2020 Postat Noiembrie 22, 2020 Fost astăzi la domnișoara Locație pe Intrare DR. Iacob Felix 2 bloc M4 dar a zis ca de mâine revine pe Calea Victoriei 134. Ar fi anunțat ea dar nu reușește din cauze tehnice și m a rugat pe mine. Cu recenzia revin când voi avea timp
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Noiembrie 22, 2020 Simplu, scurt si la obiect... E vreo poza reala?
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2020 Postat Noiembrie 22, 2020 are multe topice deschise, este colega cu Biancahttps://nimfomane.com/forum/topic/168521-maria-te-fute-bine-0790630031/
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 23, 2020 Postat Noiembrie 23, 2020 are multe topice deschise, este colega cu Biancahttps://nimfomane.com/forum/topic/168521-maria-te-fute-bine-0790630031/. Asa este frate. E bruneta, mai scunda decât Bianca, nu face anal în rest e buna de pula mai ales dacă îți plac minionele.
florescu19 Reputație: 10 Postat Noiembrie 24, 2020 Postat Noiembrie 24, 2020 . Asa este frate. E bruneta, mai scunda decât Bianca, nu face anal în rest e buna de pula mai ales dacă îți plac minionele.. De acord cu tine, se fute bine. Nu îmi prea surâdea locația de pe Iacob Felix. Pentru că nu mă orientam am întrebat un paznic de la o spălătorie. Când i am spus de blocul m4 mi a zid "A, blocul de curve?". Voi știți ceva? Asta din curiozitate căci dacă s a mutat pe Victoriei nu mai este de actualitate.
gore82 Reputație: 27 Postat Noiembrie 24, 2020 Postat Noiembrie 24, 2020 Pentru colegul lexman. Ea este colega cu Bianca total.
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2020 Postat Noiembrie 24, 2020 Astea de vin fara poze si incep cu "va astept", "disponibila, suna-ma" nici nu trebuie bagate in seama...incadrate direct la prosteala !la ordinareala , prosteala e prea putin
gore82 Reputație: 27 Postat Noiembrie 25, 2020 Postat Noiembrie 25, 2020 . De acord cu tine, se fute bine. Nu îmi prea surâdea locația de pe Iacob Felix. Pentru că nu mă orientam am întrebat un paznic de la o spălătorie. Când i am spus de blocul m4 mi a zid "A, blocul de curve?". Voi știți ceva? Asta din curiozitate căci dacă s a mutat pe Victoriei nu mai este de actualitate.. M am informat și se pare ca asa este cunoscut în zona. Nu știu ce să zic:o fi bine o fi rău?Dar dacă zici ca a plecat rămâne numai de știut poate pentru alte fete cu aceiași locație. Pe mine unul nu ma deranjează dacă este curat și am loc de parcare
gore82 Reputație: 27 Postat Noiembrie 25, 2020 Postat Noiembrie 25, 2020 Daca Bianca pleaca la Ploiesti pleci si tu cu ea sau ramai in locatie?
rebecasexy01 Reputație: 8 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2020 Bunaaa ☺ï¸De maine ma gasiti in Bucuresti ! Astept mesaje pe WhatsApp Pentru programari !! Pupiciiii💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum