Sari la conținut

Antonia (0728386584)

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Bună dimi  ,o sa pun iar pozele care s au pierdut în urma cu 2 pagini  pentru cei ce întra pentru prima oară pe topic și vor sa se orienteze.🤗💕

https://imgur.com/a/biTH4e1 

https://imgur.com/a/cZKKERv  

Ultimele recenzii se termină pe pagina *28. 

🍒 Disponibilă începând cu ora 13 ! 

Prețurile sunt 100 lei finalizarea/ 200 lei ora +extra 50 lei la oral neprotejat.  

Serviciile sunt: 

🌸 Oral.

🌸 Normal în diferite poziții doar protejat!!

🌸69.

🌸 Finalizare corporală. 

🌸 Masaj de relaxare și erotic ,cu ulei.

🌸 Foot fetish. 

🌸 Annilingus/cunnilingus pasiv. 

🌸 Alte mici fantezii în limita bunului simț. 

💦 Uro +50 extra  .

Nu fac deplasări, fk, cim,anal, nu accept persoane cu bile sau alte accesorii ,în stare dee ebrietate sau sub influența altor substanțe și nu răspund la numere private. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
15 minutes ago, playmaker said:

Nu te mai căca pe tine pt ca toata lumea stie ca esti @lexluthor si @TribalChief. Trollezi toate topicurile in acelasi stil si cu aceleasi comentarii. Credeam ca esti mai destept.

Rwooaaarrr.

Bă... chiar sunt. Mă confunzi grav de tot și te lași luat de similarități verbale pe internet. Am mai zis că ăsta e singurul meu cont, nu? Și cum că înainte să mă înregistrez aici, pentru prima dată, de-o vezi la info la mine; până atunci frunzăream forumul fără cont sau a posta ceva ca și guest pe site... anonim. Din partea mea, să le fie de bine cine sunt ăștia doi. E strict treaba ta, dar dacă tu zici că aș fi vreunul din userii menționați de tine, de ce nu mă întrebi de ceva din vreo ceartă veche pe care ai avut-o cu unul din ei cu mult înainte de a fi eu înregistrat? Ar trebui să știu,  nu ?

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 8 minute, banana_lunga a spus:

Bă... chiar sunt. Mă confunzi grav de tot și te lași luat de similarități verbale pe internet. Am mai zis că ăsta e singurul meu cont, nu? Și cum că înainte să mă înregistrez aici, pentru prima dată, de-o vezi la info la mine; până atunci frunzăream forumul fără cont sau a posta ceva ca și guest pe site... anonim. Din partea mea, să le fie de bine cine sunt ăștia doi. E strict treaba ta, dar dacă tu zici că aș fi vreunul din userii menționați de tine, de ce nu mă întrebi de ceva din vreo ceartă veche pe care ai avut-o cu unul din ei cu mult înainte de a fi eu înregistrat? Ar trebui să știu,  nu ?

Devii penibil. Daca aveai COAIE, continuai de pe userul @lexluthor, chiar daca ai fost nominalizat la Zmeura de Aur 2021. Sau te-ai ofticat ca 3peu_3peu a fost in stare sa aduca un premiu Constantei si tu nu? Sau acum te razbuni pe noi ca nu te-am votat? Data viitoare stiu ce am de facut. Si va exista DATA VIITOARE.

• Haha 1
Link spre comentariu
8 hours ago, playmaker said:

Devii penibil. Daca aveai COAIE, continuai de pe userul @lexluthor, chiar daca ai fost nominalizat la Zmeura de Aur 2021. Sau te-ai ofticat ca 3peu_3peu a fost in stare sa aduca un premiu Constantei si tu nu? Sau acum te razbuni pe noi ca nu te-am votat? Data viitoare stiu ce am de facut. Si va exista DATA VIITOARE.

Bă... îmi pare rău de ce beef-uri ai avut în trecut cu lexlutor și celălalt user de care spuneai mai sus și chiar îmi pare și mai rău că după tine... eu aș fi el. Dă-i înainte, crezi ce vrei și aia e. Coaie să știi că am, dar n-am cum nici măcar să-ncerc a te convinge că nu sunt cine susții tu tare, sus și răspicat, că aș fi. Numai bine, frăție și ciocane tari. Pace.

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 1 oră, banana_lunga a spus:

Bă... îmi pare rău de ce beef-uri ai avut în trecut cu lexlutor și celălalt user de care spuneai mai sus și chiar îmi pare și mai rău că după tine... eu aș fi el. Dă-i înainte, crezi ce vrei și aia e. Coaie să știi că am, dar n-am cum nici măcar să-ncerc a te convinge că nu sunt cine susții tu tare, sus și răspicat, că aș fi. Numai bine, frăție și ciocane tari. Pace.

ba prostie lunga si multa cine se scuza se acuza. cum plm ca de cand ai aparut tu pe firmament nu a mai intrat lexluthor cum plm ai aceleasi expresii si agramaticalitati ca idiotul ala. cum plm in acelasi timp intri si tu si tribalchief si conversati intre voi (de fapt conversezi singur). cum plm nu te-am asociat cu un alt idiot care isi spune premix. cum plm au inceput sa te minuseze o groaza si pe tine si pe tribalchief. cum plm bajetii au gasit ca tribalchief si banana lunga intra de pe acelasi ip. hai revino cu niste explicatii fantasmagorice asa cum numai tu stii sa le faci draga tribal futute anal

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Acum 11 ore, playmaker a spus:

Man... pare rau sa te dezamagesc dar banana nu e lexu'

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 4 ore, sorinu a spus:

Dar celalalt de te-a indrumat sa ii scrii in PM este 😅 nicieu nu cred ca banana este lex.

Link spre comentariu
6 hours ago, sorinu said:

1 hour ago, nicieu said:

Dar celalalt de te-a indrumat sa ii scrii in PM este 😅 nicieu nu cred ca banana este lex.

Mulțumesc pentru votul de încredere ! 

Poate @playmaker va avea curajul să-mi scrie pe privat ca măcar să-mi spună de ce crede cu atâta ardoare că aș fi cine pretinde că aș fi...

• Minus 2
Link spre comentariu
7 hours ago, cabrones2 said:

ba prostie lunga si multa cine se scuza se acuza. cum plm ca de cand ai aparut tu pe firmament nu a mai intrat lexluthor cum plm ai aceleasi expresii si agramaticalitati ca idiotul ala. cum plm in acelasi timp intri si tu si tribalchief si conversati intre voi (de fapt conversezi singur). cum plm nu te-am asociat cu un alt idiot care isi spune premix. cum plm au inceput sa te minuseze o groaza si pe tine si pe tribalchief. cum plm bajetii au gasit ca tribalchief si banana lunga intra de pe acelasi ip. hai revino cu niste explicatii fantasmagorice asa cum numai tu stii sa le faci draga tribal futute anal

Flăcăule... tu nici măcar acid sulfuric turnat prin pâlnie-n găoz nu meriți... Ar putea fi folosit în multe alte situații acidul ăla și ar face mai bine decât să te transforme-ntr-o mâzgă. Deja ești o mâzgă. Arată totuși că ești băiat valabil și aplică ignoranța. Știu că n-ai să faci așa din cauza creierașului de reptilă care te controlează fără ca măcar să poți realiza asta, așa că... la pus borduri și trotuar pe Lăpușneanu cu tine! 

P.S. - măcar ești gras?!  Dacă da, ai putea totuși să-ți speli păcatele și să devii scut uman în cazul vreunui conflict între Rusia și sclaveții n.a.t.o.

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 3 ore, banana_lunga a spus:

Flăcăule... tu nici măcar acid sulfuric turnat prin pâlnie-n găoz nu meriți... Ar putea fi folosit în multe alte situații acidul ăla și ar face mai bine decât să te transforme-ntr-o mâzgă. Deja ești o mâzgă. Arată totuși că ești băiat valabil și aplică ignoranța. Știu că n-ai să faci așa din cauza creierașului de reptilă care te controlează fără ca măcar să poți realiza asta, așa că... la pus borduri și trotuar pe Lăpușneanu cu tine! 

P.S. - măcar ești gras?!  Dacă da, ai putea totuși să-ți speli păcatele și să devii scut uman în cazul vreunui conflict între Rusia și sclaveții n.a.t.o.

Daca ai ignora si tu anumite chestii ar fi mult mai bine pentru tine! 🤣

P.S. @talibanu ce crezi, incep sa seman cu tine 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 3 ore, banana_lunga a spus:

futute-n gura de neispravit sa o arda talibanu impreuna cu toata haita pe mata in gaoz mai bine nu ii ardea acidul sulfuric prezervativul lui tactu cand o umilea pe mata sa iasa un retardat ca tine. sistemul medical din Romania e praf daca lasa unul ca tine pe strazi. pai fututi mortii matii eu sa aplic ignoranta cand de luni de zile vrei sa epatezi atacandu-ma repetat. nu o sa o ignor nici pe mata distrusule cacamas pe mormantul ei

• Minus 2
Link spre comentariu

Stimabile user banana lunga, daca pe cel din seria cabrones il stim foarte bine, speram ca tu sa ai putina minte si sa nu mai pui paie pe foc...Nu esti cu nimic mai presus daca nu injuri si el o face, intretinand starea de ,,razboi'', dar probabil ca asta urmaresti. Daca el se ia cu toata lumea, la fel faci si tu..Nu accepti decat laude iar faptul ca ai fost un user cu vechime nu te face mai special. Nu ma astept sa vad vreo ,,modificare'' in bine dar poate nu mai aruncati cu noroi pe toate topicele. Succes!

• Like 4
Link spre comentariu
7 minutes ago, strumfmic said:

Stimabile user banana lunga, daca pe cel din seria cabrones il stim foarte bine, speram ca tu sa ai putina minte si sa nu mai pui paie pe foc...Nu esti cu nimic mai presus daca nu injuri si el o face, intretinand starea de ,,razboi'', dar probabil ca asta urmaresti. Daca el se ia cu toata lumea, la fel faci si tu..Nu accepti decat laude iar faptul ca ai fost un user cu vechime nu te face mai special. Nu ma astept sa vad vreo ,,modificare'' in bine dar poate nu mai aruncati cu noroi pe toate topicele. Succes!

Aha. Tare aș vrea să îmi arăți cum am fost eu un user cu vechime... Bagă un parteneriat cu @playmaker poate poate reușiți o imposibilitate. 

Dacă reușiți, ceea ce e prea puțin probabil fiindcă ăsta se încăpățânează să demonstreze lumii că o cană pe care lumea toată o vede de culoare albastru să zicem... el vrea să convingă lumea că acea cană e galbenă; știi cum zic? Nu dau doi bani pe laudă și nici nu pun paie pe foc. Mai degrabă sunt ăla care se joacă cu două pietre cremene peste useri precum cacabrones numai pentru faptul că știu cât de tare îl frustrează treaba asta. 

Mi-e așa numai de topicul gagici care începe să fie bălăcărit, dar nu de mine sau alții de-i crezi tu că ar fi ca mine, ci de persoane care răspund și ei din exterior doar din perspectiva de observator.

@antonia901 sa-mi fie cu iertare dacă binevoiești pentru pagina asta de pe topicul tău. 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 11 ore, cabrones2 a spus:

@cabrones2ce faci mai tantalaule?Mai trăiesti?Nu ti-ai încheiat socotelile cu viața?    Fa o acum cand ai puțintică zapada ca săpunul e scump.

• Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 7 minute, premix a spus:

@cabrones2ce faci mai tantalaule?Mai trăiesti?Nu ti-ai încheiat socotelile cu viața?    Fa o acum cand ai puțintică zapada ca săpunul e scump.

trebuia sa rad? e o gluma a la premi antul pre muist. inca ai ramas cu frustrari de cand s-a aruncat mata de pe un bloc turn si a cazut cu curul in pula unui cioban apoi din instinct a luat in gura pula unui negru. revino-ti 

• Minus 2
Link spre comentariu
Chiar acum, cabrones2 a spus:

trebuia sa rad? e o gluma a la premi antul pre muist. inca ai ramas cu frustrari de cand s-a aruncat mata de pe un bloc turn si a cazut cu curul in pula unui cioban apoi din instinct a luat in gura pula unui negru. revino-ti 

Esti răsuflat cu d-asta ...Nu mai polua tipicul ăsta și nici altele .Dacă vrei să te muiesc mai mult decât atât deschidem topic la DG și îți dau de nu poți să duci.

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 2 minute, premix a spus:

Esti răsuflat cu d-asta ...Nu mai polua tipicul ăsta și nici altele .Dacă vrei să te muiesc mai mult decât atât deschidem topic la DG și îți dau de nu poți să duci.

poti sa ii spui matii cui sa o suga mie nu imi spune nimeni ce sa fac. atata timp cat vor exista debili ca tine ca banana si ca altii fut tot

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...