MeganWolfM Reputație: 522 Postat Mai 11, 2022 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Mai 11, 2022 Acum 8 ore, RANYA111 a spus: 🥰🥰🥰VA POT OFERI: SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCȚIE DE IGIENA SEX NORMAL PROTEJAT CUNNILINGUS, ANNILINGUS PASIV, 69 MASAJ FINALIZARE CORPORALĂ, ORALĂ TARIFELE MELE SUNT : 150 fin , 250h . ❣️PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR PRIN MESAJ PE WHATSAPP ❣️ 🥰🥰🥰 Învață să mai și răspunzi la Wapp! 1 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Mai 12, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 12, 2022 🥰 3 Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Mai 12, 2022 Partajează Postat Mai 12, 2022 Acum 12 ore, MeganWolfM a spus: Învață să mai și răspunzi la Wapp! Probabil că nu te încadrezi în criterii !😂😂😂 2 Link spre comentariu
dreamto Reputație: -9 Postat Mai 12, 2022 Oras:Harghita Oras:Harghita Partajează Postat Mai 12, 2022 Buna draga Nu ai planuri sa ne vizitezi in Harghita? In Miercurea Ciuc am fi dornici sa te putem vizita, o asa frumusete Vii? te asteptam cu drag 1 Link spre comentariu
Dlgoe.. Reputație: 2707 Postat Mai 12, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 12, 2022 La 04.05.2022 la 20:39, RANYA111 a spus: Ce corp frumos ai. 8 1 4 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Mai 13, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 13, 2022 🥰 1 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Mai 13, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 13, 2022 Hello! Mai sunt disponibilă pana luni( inclusiv) 🥰 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Mai 13, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 13, 2022 UPDATE: MAI SUNT DOAR MÂINE TIMP DE CÂTEVA ORE! Link spre comentariu
Gdr23 Reputație: 20 Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 Hai ca am început cu recenziile peste tot sa țin rândul. Poze reale,atitudine ok nu vorbește prea mult doar daca e legat de servicii,poziții etc,acum nu va gândiți ca să vorbească chesti personale sau ce a mâncat ieri la prânz,ma refer în pauzele dintre finalizări,e tăcută,răspunde la întrebări sa nu credeți ca e nesuferita . 🤣 E ok Servicii: ON-Trag tare,adânc 🤣 am zis ca mi-o luxeaza,e bine nu sa lăsat pana nu am terminat 8/10. Normal-ok,mai multe poziții schimbate nu are problemă,în lot fundul ala face tot ,mergea un anal dar ni practica 9/10. Locația-La pavone. De revenit,da ,când se întoarce, da revin. 2 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Hello! Mâine revin in oraș, programările se fac prin mesaj pe whatsapp! Zi frumoasa sa aveți! 😘 1 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 1 Link spre comentariu
Gdr23 Reputație: 20 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 La 10.06.2022 la 13:28, RANYA111 a spus: Hello! Mâine revin in oraș, programările se fac prin mesaj pe whatsapp! Zi frumoasa sa aveți! 😘 Bine ai revenit,cât de curând am să te revizitez. 1 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 6 ore, Gdr23 a spus: Bine ai revenit,cât de curând am să te revizitez. Mulțumesc frumos! Te aștept cu drag! 🥰 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2022 Disponibilă in oraș pana joi( inclusiv) 🥰🥰 Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Iunie 12, 2022 Recenzie: Locatie: 7.5 (Pavone centru blocul cu cazino ATU, etajul un pic problematic pentru cei care urasc urcatul scarilor mai bine de 3 etaje). Aspect: 9 (domnisoara undeva la 1.65 cm, cu niste ochi superbi, sincer te pierzi in ei,sani micuti naturali,frumosi,par negru lung fara extensii,1-2 tatuaje,bronzata,creolina, ciocolata africana undeva la 54 kg, cu forme,fund bombat, atentie strungareata) Oral: 8.5 ((neprotejat, cu atentie la sateliti, o ia destul de adanc,ritmatic, sloppy, facefuck inca nu am intrebat, cu CIM,rezistenta la un oral un pic mai prelungit) Normal: 8 (protejat, accepta pozitii/se implica ,aplica lubrifiant,recomand doggy style pentru priveliste ) GFE: 8 ( nu ofera FK, vorbareata daca ai ce vorbi, un zambet frumos, inocent ) Atitudine : 10 (dezghetata + te serveste cu o apa daca iti este sete, pro-client, atenta la cerinte) Igiena: 10 (curata fata, prosop nefolosit,baie curat,gel de dus) Halatul: 250 lei (pentru o ora) Nuvela: Dupa o lunga perioada in care am lipsit intr-un final am ajuns si acasa intr-un concediu prelungit, Ranya fiind printre primele 2 fete cu care "am spart gheata" ...fiind una din preferatele mele am incercat o programare esuata ieri, ca intr-un final sa ramana una in seara asta, ajuns in locatia cu pricina ma intampinat cu niste tocuri inalte, fara prea multa imbracaminte am stat putin de vorba, am fost servit cu o apa, si dupa o reinprospatare am aterziat in pat pentru un oral frumos intins pe spate si cu Ranya dintr-o parte unde am putut sa admir si ating acel fund misto , dupa inca o pauza de o tigara in runda a doua am intrat la normal in pozitia mea preferata doggy unde am insistat putin,gemete (plansete) :))))) glumesc, dar totusi imi cer scuze daca a durut putin, dupa am schimbat in LOT putin,apoi am mai insistat la oral dar fara rezultat, imi trebuia mai mult timp asa ca am renuntat pentru ca nu puteam prelungi la 2 ore, mai avea programari fata, OVERALL a fost bine, eu m-am simtit bine in compania domnisoarei RANYA si o sa revin de fiecare data cand o sa imi permita timpul si restul planurilor cat si disponibilitatea ei. Ma bucur ca am reusit sa o revizitez dupa atata timp, mi-a facut o deosebita placere sa te revad @RANYA111 te pup 2 2 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 14, 2022 2 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2022 🥰🥰🥰VA POT OFERI: SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCȚIE DE IGIENA SEX NORMAL PROTEJAT CUNNILINGUS, ANNILINGUS PASIV, 69 MASAJ FINALIZARE CORPORALĂ, ORALĂ TARIFELE MELE SUNT : 150 fin , 250h . ❣️PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR PRIN MESAJ PE WHATSAPP ❣️ Link spre comentariu
gkdfkgf Reputație: 12 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Costesti Oras:Costesti Partajează Postat Iunie 15, 2022 E super gagica, am fost anul trecut de 2ori la ea la Pavone sus si m-a terminat din oral de fiecare data, ceea ce nu e usor. Pacat ca nu raspunde pe whatsapp, o pup. Link spre comentariu
laur balaur Reputație: 75 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 15, 2022 Nu reusesc sa dau de tine imi intra mesageria 🥺🙈🙈 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2022 1 Link spre comentariu
Gdr23 Reputație: 20 Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 3 minute, RANYA111 a spus: 😍😍😍😍 Link spre comentariu
Amado Reputație: 1332 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 15, 2022 Întrucât nu prea se mai fac recenzii pe Pitești, zic sa sparg și eu gheata cu o prima recenzie. Și de ce zic asta, ca să va povestesc ce am pățit cu aceasta domnișoară Am încercat vreo jumate de an sa ma programez, dar nu mi-a răspuns niciodată, cred ca am mai scris pe topic treaba asta, deși nu am zis nimic nelalocul lui. Nu pot sa îmi explic. Intrigat de recenziile de aici zic sa mai bag o fisa și am investit 31 de lei într-o cartela prepay sa încerc o nouă programare. Punct ochit, Punct lovit, luat o oră, programare respectată la minut. Ranya este o fata înaltă, frumoasă, creola, fund mare, sâni micuți. Știe meserie, știe sa te facă sa te simți bine, se fute bine. Oral bun cu finalizare, păcat ca nu face fk, ar fi fost top. Este de revenit și de recomandat. Am scris aceasta recenzie pentru cei cărora nu le răspunde la mesaje, nu am nicio idee de ce face asta, dar sfatul meu este sa insistați, deoarece ranya chiar merita. 1 1 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 15 minute, Amado a spus: Întrucât nu prea se mai fac recenzii pe Pitești, zic sa sparg și eu gheata cu o prima recenzie. Și de ce zic asta, ca să va povestesc ce am pățit cu aceasta domnișoară Am încercat vreo jumate de an sa ma programez, dar nu mi-a răspuns niciodată, cred ca am mai scris pe topic treaba asta, deși nu am zis nimic nelalocul lui. Nu pot sa îmi explic. Intrigat de recenziile de aici zic sa mai bag o fisa și am investit 31 de lei într-o cartela prepay sa încerc o nouă programare. Punct ochit, Punct lovit, luat o oră, programare respectată la minut. Ranya este o fata înaltă, frumoasă, creola, fund mare, sâni micuți. Știe meserie, știe sa te facă sa te simți bine, se fute bine. Oral bun cu finalizare, păcat ca nu face fk, ar fi fost top. Este de revenit și de recomandat. Am scris aceasta recenzie pentru cei cărora nu le răspunde la mesaje, nu am nicio idee de ce face asta, dar sfatul meu este sa insistați, deoarece ranya chiar merita. Îți mulțumesc pt cuvintele frumoase și ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea 🤗însă, nu era nevoie sa îți cumperi o cartela noua 😂😂😂😂 nu am nimic cu nimeni, doar ca timpul nu îmi permite sa va pot primi pe toți, mai ales când stau doar câteva zile. Pupicii 🥰 Link spre comentariu
Amado Reputație: 1332 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 15, 2022 Acum 5 minute, RANYA111 a spus: Îți mulțumesc pt cuvintele frumoase și ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea 🤗însă, nu era nevoie sa îți cumperi o cartela noua 😂😂😂😂 nu am nimic cu nimeni, doar ca timpul nu îmi permite sa va pot primi pe toți, mai ales când stau doar câteva zile. Pupicii 🥰 Mi-a purtat noroc 😍😍😍 See u next time. Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5496 Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Acum 9 ore, RANYA111 a spus: Îți mulțumesc pt cuvintele frumoase și ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea 🤗însă, nu era nevoie sa îți cumperi o cartela noua 😂😂😂😂 nu am nimic cu nimeni, doar ca timpul nu îmi permite sa va pot primi pe toți, mai ales când stau doar câteva zile. Pupicii 🥰 Daca ești ocupata și nu poți răspunde rămâi mai multe zile la Pitesti 😘😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum