Sari la conținut

❣️RANYA❣️ 0737072456

RANYA111

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Acum 8 ore, RANYA111 a spus:

🥰🥰🥰VA POT OFERI: SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCȚIE DE IGIENA 

SEX NORMAL PROTEJAT

CUNNILINGUS, ANNILINGUS PASIV, 69

MASAJ 

FINALIZARE CORPORALĂ, ORALĂ 

TARIFELE MELE SUNT : 150 fin , 250h . 
❣️PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR PRIN MESAJ PE WHATSAPP ❣️

🥰🥰🥰

Învață să mai și răspunzi la Wapp!

• Minus 1
Link spre comentariu

Hai ca am început cu recenziile peste tot sa țin rândul.

Poze reale,atitudine ok nu vorbește prea mult doar daca e legat de servicii,poziții etc,acum nu va gândiți ca să vorbească chesti personale sau ce a mâncat ieri la prânz,ma refer în pauzele dintre finalizări,e tăcută,răspunde la întrebări sa nu credeți  ca e nesuferita . 🤣

E ok

Servicii:

ON-Trag tare,adânc 🤣 am zis ca mi-o luxeaza,e bine nu sa lăsat pana nu am terminat 8/10.

Normal-ok,mai multe poziții schimbate nu are problemă,în lot fundul ala face tot ,mergea un anal dar ni practica 9/10.

Locația-La pavone.

De revenit,da ,când se întoarce, da revin.

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor

Recenzie:

Locatie: 7.5 (Pavone centru blocul cu cazino ATU, etajul un pic problematic pentru cei care urasc urcatul scarilor mai bine de 3 etaje).

Aspect: 9 (domnisoara undeva la 1.65 cm, cu niste ochi superbi, sincer te pierzi in ei,sani micuti naturali,frumosi,par negru lung fara extensii,1-2 tatuaje,bronzata,creolina, ciocolata africana :D undeva la 54 kg, cu forme,fund bombat, atentie strungareata) :P Oral: 8.5 ((neprotejat, cu atentie la sateliti, o ia destul de adanc,ritmatic, sloppy, facefuck inca nu am intrebat, cu CIM,rezistenta la un oral un pic mai prelungit) 

Normal: 8 (protejat, accepta pozitii/se implica ,aplica lubrifiant,recomand doggy style pentru priveliste :P )

GFE: 8 ( nu ofera FK, vorbareata daca ai ce vorbi, un zambet frumos, inocent :D )

Atitudine : 10 (dezghetata + te serveste cu o apa daca iti este sete, pro-client, atenta la cerinte)

Igiena: 10 (curata fata, prosop nefolosit,baie curat,gel de dus)

Halatul: 250 lei (pentru o ora)

Nuvela:

Dupa o lunga perioada in care am lipsit intr-un final am ajuns si acasa intr-un concediu prelungit, Ranya fiind printre primele 2 fete cu care "am spart gheata" ...fiind una din preferatele mele am incercat o programare esuata ieri, ca intr-un final sa ramana una in seara asta, ajuns in locatia cu pricina ma intampinat cu niste tocuri inalte, fara prea multa imbracaminte :D  am stat putin de vorba, am fost servit cu o apa, si dupa o reinprospatare am aterziat in pat pentru un oral frumos intins pe spate si cu Ranya dintr-o parte unde am putut sa admir si ating acel fund misto :P, dupa inca o pauza de o tigara in runda a doua am intrat la normal in pozitia mea preferata doggy unde am insistat putin,gemete (plansete) :))))) glumesc, dar totusi imi cer scuze daca a durut putin, dupa am schimbat in LOT putin,apoi am mai insistat la oral dar fara rezultat, imi trebuia mai mult timp asa ca am renuntat pentru ca nu puteam prelungi la 2 ore, mai avea programari fata, OVERALL a fost bine, eu m-am simtit bine in compania domnisoarei RANYA si o sa revin de fiecare data cand o sa imi permita timpul si restul planurilor cat si disponibilitatea ei.

Ma bucur ca am reusit sa o revizitez dupa atata timp, mi-a facut o deosebita placere sa te revad @RANYA111 te pup :* 

• Like 2
  • Inimioara 2

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti

🥰🥰🥰VA POT OFERI: SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCȚIE DE IGIENA 

SEX NORMAL PROTEJAT

CUNNILINGUS, ANNILINGUS PASIV, 69

MASAJ 

FINALIZARE CORPORALĂ, ORALĂ 

TARIFELE MELE SUNT : 150 fin , 250h . 
❣️PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR PRIN MESAJ PE WHATSAPP ❣️

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles

Întrucât nu prea se mai fac recenzii pe Pitești, zic sa sparg și eu gheata cu o prima recenzie. Și de ce zic asta, ca să va povestesc ce am pățit cu aceasta domnișoară 

Am încercat vreo jumate de an sa ma programez, dar nu mi-a răspuns niciodată, cred ca am mai scris pe topic treaba asta, deși nu am zis nimic nelalocul lui. Nu pot sa îmi explic. 

Intrigat de recenziile de aici zic sa mai bag o fisa și am investit 31 de lei într-o cartela prepay sa încerc o nouă programare. Punct ochit, Punct lovit, luat o oră, programare respectată la minut. 

Ranya este o fata înaltă, frumoasă, creola, fund mare, sâni micuți. Știe meserie, știe sa te facă sa te simți bine, se fute bine. Oral bun cu finalizare, păcat ca nu face fk, ar fi fost top. 

Este de revenit și de recomandat. 

Am scris aceasta recenzie pentru cei cărora nu le răspunde la mesaje, nu am nicio idee de ce face asta, dar sfatul meu este sa insistați, deoarece ranya chiar merita. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 15 minute, Amado a spus:

Întrucât nu prea se mai fac recenzii pe Pitești, zic sa sparg și eu gheata cu o prima recenzie. Și de ce zic asta, ca să va povestesc ce am pățit cu aceasta domnișoară 

Am încercat vreo jumate de an sa ma programez, dar nu mi-a răspuns niciodată, cred ca am mai scris pe topic treaba asta, deși nu am zis nimic nelalocul lui. Nu pot sa îmi explic. 

Intrigat de recenziile de aici zic sa mai bag o fisa și am investit 31 de lei într-o cartela prepay sa încerc o nouă programare. Punct ochit, Punct lovit, luat o oră, programare respectată la minut. 

Ranya este o fata înaltă, frumoasă, creola, fund mare, sâni micuți. Știe meserie, știe sa te facă sa te simți bine, se fute bine. Oral bun cu finalizare, păcat ca nu face fk, ar fi fost top. 

Este de revenit și de recomandat. 

Am scris aceasta recenzie pentru cei cărora nu le răspunde la mesaje, nu am nicio idee de ce face asta, dar sfatul meu este sa insistați, deoarece ranya chiar merita. 

Îți mulțumesc pt cuvintele frumoase și ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea 🤗însă, nu era nevoie sa îți cumperi o cartela noua 😂😂😂😂 nu am nimic cu nimeni, doar ca timpul nu îmi permite sa va pot primi pe toți, mai ales când stau doar câteva zile. Pupicii 🥰

Link spre comentariu
Acum 5 minute, RANYA111 a spus:

Îți mulțumesc pt cuvintele frumoase și ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea 🤗însă, nu era nevoie sa îți cumperi o cartela noua 😂😂😂😂 nu am nimic cu nimeni, doar ca timpul nu îmi permite sa va pot primi pe toți, mai ales când stau doar câteva zile. Pupicii 🥰

Mi-a purtat noroc 😍😍😍

See u next time. 

Link spre comentariu

Acum 9 ore, RANYA111 a spus:

Daca ești ocupata și nu poți răspunde rămâi mai multe zile la Pitesti 😘😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...