Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Buna,numele meu este Irina , am 1.70m si 50kg,sani micuti dar un fundulet obraznic si picioare lungi. Ofer : - oral soft,adanc, protejat/neprotejat in functie de igiena. -normal doar protejat. -69 -french kiss -dus asistat -GFE -finalizare corporala 50extra -finalizare faciala 50extra -swallow 50extra Cadou : 150 numarul/30min 250 ora/60min cu finalizare orala inclusa. Stiu sa respect timpul petrecut cu fiecare si astept sa primesc la fel,vreau ca toata lumea sa fie multumita! Va pup si abia astept sa ne cunoastem🥰 Noua mea locatie :mamaia summerland Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 https://imgur.com/a/r4PFeqr Link spre comentariu
Dima74 Reputație: 477 Postat Septembrie 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Fund obraznic,picioare lungi.Am sa te vizitez intr_o după_amiază cind plec de la servici Link spre comentariu
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Superba, Irina! Ai mai slabit, sau mi se pare mie? 1 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2923 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2021 14 minutes ago, Irinasexy said: Buna,numele meu este Irina , am 1.70m si 50kg,sani micuti dar un fundulet obraznic si picioare lungi. Ofer : - oral soft,adanc, protejat/neprotejat in functie de igiena. -normal doar protejat. -69 -french kiss -dus asistat -GFE -finalizare corporala 50extra -finalizare faciala 50extra -swallow 50extra Cadou : 150 numarul/30min 250 ora/60min cu finalizare orala inclusa. Stiu sa respect timpul petrecut cu fiecare si astept sa primesc la fel,vreau ca toata lumea sa fie multumita! Va pup si abia astept sa ne cunoastem🥰 Noua mea locatie :mamaia summerland Sa pui si numarul de telefon 😘😘 2 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Chiar acum, v92610 a spus: Sa pui si numarul de telefon 😘😘 Inca nu am un numar de telefon cand revin din concediu am sa iau unul si il postez aici 🥰 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 5 minute, Irinasexy a spus: https://imgur.com/a/r4PFeqr Irina vreau sa îți umplu funduletul, mă lași??? 3 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 6 minute, Machedonul12 a spus: Superba, Irina! Ai mai slabit, sau mi se pare mie? Daa ,pai la cat am stat la bronzat am mai ars si cateva kilograme 💋😋 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 20 minute, Dima74 a spus: Fund obraznic,picioare lungi.Am sa te vizitez intr_o după_amiază cind plec de la servici Te astepttt 💋 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 https://imgur.com/a/ZS4FPos ❤️❤️ Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 14, 2021 1 minute ago, Irinasexy said: https://imgur.com/a/ZS4FPos ❤️❤️ Luatăn brațe. Te ții bine de mine, îți încolăcești brațele-n jurul gâtului meu. Te țin de coapse ferm și-ncepem tura de tiribombe 😛 Să se-audă numai sunetul ăla de alergat în șlapi! 😘 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 1 minut, banana_lunga a spus: Luatăn brațe. Te ții bine de mine, îți încolăcești brațele-n jurul gâtului meu. Te țin de coapse ferm și-ncepem tura de tiribombe 😛 Să se-audă numai sunetul ăla de alergat în șlapi! 😘 Ramane doar sa incercam cand ne vedem 💦🥵 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 14, 2021 3 minutes ago, Irinasexy said: Ramane doar sa incercam cand ne vedem 💦🥵 Ceva de genul... https://motherless.com/g/efukt/C2FB92E 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 2 minute, banana_lunga a spus: Ceva de genul... https://motherless.com/g/efukt/C2FB92E Vezi ca deja imi place ,ai grija 😈😏 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 14, 2021 5 minutes ago, Irinasexy said: Vezi ca deja imi place ,ai grija 😈😏 Ai pus-o atunci! Niah niah niah niah 😛 Dacă o banană lungă nu te deranjează-ntr-un locșor strâmt și umed, ba din contră... poate chiar îți place... atunci ROAWRRRR! Când vii ? :)))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 23 minute, banana_lunga a spus: Ai pus-o atunci! Niah niah niah niah 😛 Dacă o banană lungă nu te deranjează-ntr-un locșor strâmt și umed, ba din contră... poate chiar îți place... atunci ROAWRRRR! Când vii ? :)))) Nu ma deranjeaza ,imi place ti-am mai spus ai mare grija 🥵🥵😈 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Prea multa barfa prea putine recenzii, pe ea baieti.. 2 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 3 minute, sorinu a spus: Prea multa barfa prea putine recenzii, pe ea baieti.. Nu dai tu startul bro?😁😁 1 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Sunt rusinos eu de fel... 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Chiar acum, sorinu a spus: Sunt rusinos eu de fel... Nu e de binee , vezi ca eu nu sunt 😏 cum facem in acest caz ? 💋 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 14, 2021 19 minutes ago, Irinasexy said: Nu e de binee , vezi ca eu nu sunt 😏 cum facem in acest caz ? 💋 Îi pui zâmbetul vertical pe față :)) 1 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 26 minute, sorinu a spus: Sunt rusinos eu de fel... Aulioo..timidule 🤣🤣🤣te ajut sa scapi de ea..vrei?🤣🤣 1 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Irina, beibi.... așadar, când revii ?! 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 2 minute, banana_lunga a spus: Irina, beibi.... așadar, când revii ?! Nu stiu o data fixa , am sa anunt aici foarte curand oricum 💋🍫 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9658 Postat Septembrie 14, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Mi-e si frica sa ma programez...la atatea laude, parca vad ca ma duc si dupa mi-e rusine sa fac recenzie 🤣🤣 4 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum