Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 23, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 23, 2021 Acum 2 minute, drradu a spus: @lexluthoraceastă recenzie este cu dedicație pentru tine, poate te potolești în pla mea cu intervențiile tale aiuristice pe toate topicele! Aflat în Mamaia pentru o întâlnire cu vechi colegi de studenție, la final ce mi-am zis: hai să fie tacâmul complet. Sunat Larisa (ea fiind în zonă) și stabilit ce și cum. Locație : Mamaia Nord, zona Butoaie, apartament lux, papuci la intrare (un fix de-al meu), baie cu de toate: prosop curat, gel de duș, etc., pat mare matrimonial cu lenjerie curata. Larisa: Cu toate că nu sunt fan BBW, pot spune că Larisa cu zâmbetul și formele sale mi-a adus și mie zâmbetul pe buze. Acum pe bune, chiar este frumoasă. Pentru fanii BBW este un "must see"! Actiune: cu de toate, sărutări corporale, ON, 69, OP - poziția doggy face toți banii! Damage: Trecut de 30 minute, fără grabă, 100 +tip! De revenit: Da De reconandat: Da Once again: Ceea ce mi s-a întâmplat mie nu este neapărat a se întâmpla și vouă! O zi bună să aveți (inclusiv tu @lexluthor)! Ms frumos pt recenzie și pt sfaturi ești un om minunat sunt bucuroasă că te am cunoscut și te mai aștept ♥️😘😘
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 23, 2021 26 minutes ago, drradu said: @lexluthoraceastă recenzie este cu dedicație pentru tine, poate te potolești în pla mea cu intervențiile tale aiuristice pe toate topicele! Aflat în Mamaia pentru o întâlnire cu vechi colegi de studenție, la final ce mi-am zis: hai să fie tacâmul complet. Sunat Larisa (ea fiind în zonă) și stabilit ce și cum. Locație : Mamaia Nord, zona Butoaie, apartament lux, papuci la intrare (un fix de-al meu), baie cu de toate: prosop curat, gel de duș, etc., pat mare matrimonial cu lenjerie curata. Larisa: Cu toate că nu sunt fan BBW, pot spune că Larisa cu zâmbetul și formele sale mi-a adus și mie zâmbetul pe buze. Acum pe bune, chiar este frumoasă. Pentru fanii BBW este un "must see"! Actiune: cu de toate, sărutări corporale, ON, 69, OP - poziția doggy face toți banii! Damage: Trecut de 30 minute, fără grabă, 100 +tip! De revenit: Da De reconandat: Da Once again: Ceea ce mi s-a întâmplat mie nu este neapărat a se întâmpla și vouă! O zi bună să aveți (inclusiv tu @lexluthor)! Acum ma bag și eu ca chiloții... dar ce te face mai nene Radu sa te iei de Lex? Întreb și eu, pentru un prieten.. 1
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 23, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 23, 2021 Va rog frumos sa va programați cu o zi înainte sau cu câteva ore înainte. Clienții care nu vor respecta programarile nu ii mai primesc! Nu vreau sa par figuranta sau cv de genul ,dar mi se pare corect pt cei ce vin pe urma pt că am nevoie de un timp anume al meu pt a mă împrospăta aranja etc ! Eu incerc pe cat posibil sa triez tot că la ,,spital''😁dar am nevoie și de înțelegerea voastră !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 23, 2021 33 minutes ago, Sexxxylarisa said: Va rog frumos sa va programați cu o zi înainte sau cu câteva ore înainte. Clienții care nu vor respecta programarile nu ii mai primesc! Nu vreau sa par figuranta sau cv de genul ,dar mi se pare corect pt cei ce vin pe urma pt că am nevoie de un timp anume al meu pt a mă împrospăta aranja etc ! Eu incerc pe cat posibil sa triez tot că la ,,spital''😁dar am nevoie și de înțelegerea voastră ! Pai se pare ca nici mister Radu, nu a avut programare..... el cum a făcut? A fost Magitot? Cu el cum procedezi? Îl mai primești?
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 23, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 23, 2021 Acum 4 minute, g2br13l a spus: Pai se pare ca nici mister Radu, nu a avut programare..... el cum a făcut? A fost Magitot? Cu el cum procedezi? Îl mai primești? Am sa l mai primesc că este un om de nota 1000 plus că și a respectat programarea
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 23, 2021 18 minutes ago, Sexxxylarisa said: Am sa l mai primesc că este un om de nota 1000 plus că și a respectat programarea Care programare, ca el spune altceva în recenzie?
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 24, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 24, 2021 Disponibila pt programări 😘😁😘 1 1
bandarabbas Reputație: -255 Postat Mai 24, 2021 Postat Mai 24, 2021 Acum 21 ore, drradu a spus: @lexluthoraceastă recenzie este cu dedicație pentru tine, poate te potolești în pla mea cu intervențiile tale aiuristice pe toate topicele! L-am descoperit pe acest idiot de foarte mult timp,pe parcurs isi dau seama din ce in ce mai multi futaci de acest labagiu. Cu cat inainteaza in varsta cu atat mai mult ii ucide mintea laba. Dar nu ai ce sa ii faci, e catelul lui gabriel coi de miel si talibanu freaca motanu'! 4
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 24, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 24, 2021 Disponibila pt programări 😋😘😁
Gagongahon Reputație: 5 Postat Mai 24, 2021 Oras:all around Oras:all around Postat Mai 24, 2021 salutare confrarti,as vrea sa va spun și eu câteva cuvinte despre tipa asta și despre cum au decurs actele:mai întâi a început cu un ON,pe urma a venit deasupra mea de i-am putut savura sânii aia mari și gustoși,am gâdilat-o și am lins-o prin toate părțile(rectific,aproape),trec la misionar unde chiar a avut orgasm,capra unde i-am putut observa în întregime "piersicuta" +palme obraznice peste fund,pe urma am trecut iar la ON ulterior finalizând în gura ei.Notele: ON: 9 NP:9-10 aspect fizic:9,5 GFE:10,tine la gluma FK:din păcate nu face AP:- Halat:200 de revenit:da 3 1
Gagongahon Reputație: 5 Postat Mai 24, 2021 Oras:all around Oras:all around Postat Mai 24, 2021 Acum 4 minute, Gagongahon a spus: salutare confrarti,as vrea sa va spun și eu câteva cuvinte despre tipa asta și despre cum au decurs actele:mai întâi a început cu un ON,pe urma a venit deasupra mea de i-am putut savura sânii aia mari și gustoși,am gâdilat-o și am lins-o prin toate părțile(rectific,aproape),trec la misionar unde chiar a avut orgasm,capra unde i-am putut observa în întregime "piersicuta" +palme obraznice peste fund,pe urma am trecut iar la ON ulterior finalizând în gura ei.Notele: ON: 9 NP:9-10 aspect fizic:9,5 GFE:10,tine la gluma FK:din păcate nu face AP:- Halat:200 de revenit:da am uitat să-i fac recenzie alaltăieri.
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 24, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 24, 2021 Acum 32 minute, Gagongahon a spus: salutare confrarti,as vrea sa va spun și eu câteva cuvinte despre tipa asta și despre cum au decurs actele:mai întâi a început cu un ON,pe urma a venit deasupra mea de i-am putut savura sânii aia mari și gustoși,am gâdilat-o și am lins-o prin toate părțile(rectific,aproape),trec la misionar unde chiar a avut orgasm,capra unde i-am putut observa în întregime "piersicuta" +palme obraznice peste fund,pe urma am trecut iar la ON ulterior finalizând în gura ei.Notele: ON: 9 NP:9-10 aspect fizic:9,5 GFE:10,tine la gluma FK:din păcate nu face AP:- Halat:200 de revenit:da Ms frumos pt recenzie și te mai aștept pe la mine 😘♥️
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 25, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 25, 2021 Disponibila pt programări 😘😁😘 1
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 25, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 25, 2021 Buna futaciosilor voi fi disponibila la voi până pe data de 28
efendi Reputație: -42 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 am sunat-o pe leshinata asta ieri vroiam sa ii fac o vizita dar mi-a urlat in telefon ca incepe de la ora 17, am facut otita.dupa o reanalizare a situatie am decis sa renunt la casalot 1 3
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 26, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 26, 2021 Disponibila pt programări 😋😘😁
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 3 hours ago, efendi said: am sunat-o pe leshinata asta ieri vroiam sa ii fac o vizita dar mi-a urlat in telefon ca incepe de la ora 17, am facut otita.dupa o reanalizare a situatie am decis sa renunt la casalot Norocul tau,n-ai pierdut nimic. Am fost eu zilele trecute,o grasuta ce se fute plictisita. 1
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 26, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 26, 2021 1 oră în urmă, gigi brecu a spus: Norocul tau,n-ai pierdut nimic. Am fost eu zilele trecute,o grasuta ce se fute plictisita. 😂😂😂Mă rog când ai fost la mine ? Având în vedere că astăzi e a 4 zi de când sunt aici ! Și plus de asta de ce nu ai făcut recenzie ?😂
talibanu Reputație: 9702 Postat Mai 26, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 26, 2021 Acum 2 ore, gigi brecu a spus: Norocul tau,n-ai pierdut nimic. Am fost eu zilele trecute,o grasuta ce se fute plictisita. Acum 1 oră, Sexxxylarisa a spus: 😂😂😂Mă rog când ai fost la mine ? Având în vedere că astăzi e a 4 zi de când sunt aici ! Și plus de asta de ce nu ai făcut recenzie ?😂 Gigi...grija mare ca te pocneste 👍🤣🤣🤣 3
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 27, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 27, 2021 Disponibila 😘
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Mai 27, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Mai 27, 2021 La revedere dragii mei😘eu am plecat pe data care vine😘😘
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Iunie 27, 2021 Buna futaciosilor dupa ora 11 diponibila pt programari doar pe wapp 🥰🥰🥰pt mai multe poze si videoclipuri ma gasiti si pe onlyfans: @dolcelarissa 0734349679 Buna, sunt Larisa, am 25 ani, 1,70, 80 kg, sani nr 4, serviciile mele pentru voi sunt : sex oral ( protejat / neprotejat ), sex normal ( obligatoriu protejat), atentie la bijuterii, fk, gfe,preludiu, masaj, 69, accept cunni/anni ( pasiva ), finalizare corporala. Cadoul pentru mine este : in call : 100 lei ---finalizare -30 min 200lei ---- ora - 60 min ( 1 sau 2 finalozari + masaj de relaxare ) 350 lei ---- 90 min - ( 2 sau 3 finalizari + masaj de relaxare ) out call : 200 lei --- finalizarea -- 30 min 300 lei --- 2 finalizari -- 60 minute servicii extra : cim / cof - 50 lei accept cupluri ( bi activ / pasiv ) -- 400 lei -- ora fistig vaginal -- 100 lei squirt -- 50 lei uro - 50 lei dminare soft/ hard /medical - 100 lei
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iunie 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 27, 2021 Bine ai revenit 😊😊locația pe unde o ai?
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Postat Iunie 27, 2021 Acum 55 minute, lexluthor a spus: Bine ai revenit 😊😊locația pe unde o ai? Bunaaaa tot la miraj 🤗🤗
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 27, 2021 Un link de publi24? Sau niste poze mai recente? Multumim. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum