Sari la conținut

Hei 😋buna futaciosilor din CT!😻♥️

Postări Recomandate

• Oras:Militari Rezidence
Postat
Acum 2 minute, drradu a spus:

@lexluthoraceastă recenzie este cu dedicație pentru tine, poate te potolești în pla mea cu intervențiile tale aiuristice pe toate topicele!

Aflat în Mamaia pentru o întâlnire cu vechi colegi de studenție, la final ce mi-am zis: hai să fie tacâmul complet. Sunat Larisa (ea fiind în zonă) și stabilit ce și cum. 

Locație : Mamaia Nord, zona Butoaie, apartament lux, papuci la intrare (un fix de-al meu), baie cu de toate: prosop curat, gel de duș, etc., pat mare matrimonial cu lenjerie curata.

Larisa: Cu toate că nu sunt fan BBW, pot spune că Larisa cu zâmbetul și formele sale mi-a adus și mie zâmbetul pe buze. Acum pe bune, chiar este frumoasă. Pentru fanii BBW este un "must see"! 

Actiune: cu de toate, sărutări corporale, ON, 69, OP - poziția doggy face toți banii! 

Damage: Trecut de 30 minute, fără grabă, 100 +tip! 

De revenit:  Da 

De reconandat: Da

Once again: Ceea ce mi s-a întâmplat mie nu este neapărat a se întâmpla și vouă! 

O zi bună să aveți (inclusiv tu @lexluthor)! 

Ms frumos pt recenzie și pt sfaturi ești un om minunat sunt bucuroasă că te am cunoscut și te mai aștept ♥️😘😘

Postat
26 minutes ago, drradu said:

@lexluthoraceastă recenzie este cu dedicație pentru tine, poate te potolești în pla mea cu intervențiile tale aiuristice pe toate topicele!

Aflat în Mamaia pentru o întâlnire cu vechi colegi de studenție, la final ce mi-am zis: hai să fie tacâmul complet. Sunat Larisa (ea fiind în zonă) și stabilit ce și cum. 

Locație : Mamaia Nord, zona Butoaie, apartament lux, papuci la intrare (un fix de-al meu), baie cu de toate: prosop curat, gel de duș, etc., pat mare matrimonial cu lenjerie curata.

Larisa: Cu toate că nu sunt fan BBW, pot spune că Larisa cu zâmbetul și formele sale mi-a adus și mie zâmbetul pe buze. Acum pe bune, chiar este frumoasă. Pentru fanii BBW este un "must see"! 

Actiune: cu de toate, sărutări corporale, ON, 69, OP - poziția doggy face toți banii! 

Damage: Trecut de 30 minute, fără grabă, 100 +tip! 

De revenit:  Da 

De reconandat: Da

Once again: Ceea ce mi s-a întâmplat mie nu este neapărat a se întâmpla și vouă! 

O zi bună să aveți (inclusiv tu @lexluthor)! 

Acum ma bag și eu ca chiloții... dar ce te face mai nene Radu sa te iei de Lex? Întreb și eu, pentru un prieten.. 

• Haha 1
Postat

Va rog frumos sa va programați cu o zi înainte sau cu câteva ore înainte. Clienții care nu vor respecta programarile nu ii mai primesc! Nu vreau sa par figuranta sau cv de genul ,dar mi se pare corect pt cei ce vin pe urma pt că am nevoie de un timp anume al meu pt a mă împrospăta aranja etc ! Eu incerc pe cat posibil sa triez tot că la ,,spital''😁dar am nevoie și de înțelegerea voastră !

Postat
33 minutes ago, Sexxxylarisa said:

Va rog frumos sa va programați cu o zi înainte sau cu câteva ore înainte. Clienții care nu vor respecta programarile nu ii mai primesc! Nu vreau sa par figuranta sau cv de genul ,dar mi se pare corect pt cei ce vin pe urma pt că am nevoie de un timp anume al meu pt a mă împrospăta aranja etc ! Eu incerc pe cat posibil sa triez tot că la ,,spital''😁dar am nevoie și de înțelegerea voastră !

Pai se pare ca nici mister Radu, nu a avut programare..... el cum a făcut? A fost Magitot? 

Cu el cum procedezi? Îl mai primești? 

Postat
Acum 4 minute, g2br13l a spus:

Pai se pare ca nici mister Radu, nu a avut programare..... el cum a făcut? A fost Magitot? 

Cu el cum procedezi? Îl mai primești? 

Am sa l mai primesc că este un om de nota 1000 plus că și a respectat programarea

Postat
Acum 21 ore, drradu a spus:

L-am descoperit pe acest idiot de foarte mult timp,pe parcurs isi dau seama din ce in ce mai multi futaci de acest labagiu. Cu cat inainteaza in varsta cu atat mai mult ii ucide mintea laba. Dar nu ai ce sa ii faci, e catelul lui gabriel coi de miel si talibanu freaca motanu'!

• Minus 4
  • Oras:all around
Postat

salutare confrarti,as vrea sa va spun și eu câteva cuvinte despre tipa asta și despre cum au decurs actele:mai întâi a început cu un ON,pe urma a venit deasupra mea de i-am putut savura sânii aia mari și gustoși,am gâdilat-o și am lins-o prin toate părțile(rectific,aproape),trec la misionar unde chiar a avut orgasm,capra unde i-am putut observa în întregime "piersicuta" +palme obraznice peste fund,pe urma am trecut iar la ON ulterior finalizând în gura ei.Notele:

ON: 9

NP:9-10

aspect fizic:9,5 

GFE:10,tine la gluma

FK:din păcate nu face

AP:-

Halat:200

de revenit:da 

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, Gagongahon a spus:

salutare confrarti,as vrea sa va spun și eu câteva cuvinte despre tipa asta și despre cum au decurs actele:mai întâi a început cu un ON,pe urma a venit deasupra mea de i-am putut savura sânii aia mari și gustoși,am gâdilat-o și am lins-o prin toate părțile(rectific,aproape),trec la misionar unde chiar a avut orgasm,capra unde i-am putut observa în întregime "piersicuta" +palme obraznice peste fund,pe urma am trecut iar la ON ulterior finalizând în gura ei.Notele:

am uitat să-i fac recenzie alaltăieri.

Postat
Acum 32 minute, Gagongahon a spus:

Ms frumos pt recenzie și te mai aștept pe la mine 😘♥️

Postat

Buna futaciosilor voi fi disponibila la voi până pe data de 28

Postat

am sunat-o pe leshinata asta ieri vroiam sa ii fac o vizita dar mi-a urlat in telefon ca incepe de la ora 17, am facut otita.dupa o reanalizare a situatie am decis sa renunt la casalot

• Like 1
  • Haha 3
Postat
3 hours ago, efendi said:

am sunat-o pe leshinata asta ieri vroiam sa ii fac o vizita dar mi-a urlat in telefon ca incepe de la ora 17, am facut otita.dupa o reanalizare a situatie am decis sa renunt la casalot

Norocul tau,n-ai pierdut nimic.

Am fost eu zilele trecute,o grasuta ce se fute plictisita.

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, gigi brecu a spus:

😂😂😂Mă rog când ai fost la mine ? Având în vedere că astăzi e a 4 zi de când sunt aici ! Și plus de asta de ce nu ai făcut recenzie ?😂

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 2 ore, gigi brecu a spus:

Acum 1 oră, Sexxxylarisa a spus:

😂😂😂Mă rog când ai fost la mine ? Având în vedere că astăzi e a 4 zi de când sunt aici ! Și plus de asta de ce nu ai făcut recenzie ?😂

Gigi...grija mare ca te pocneste 👍🤣🤣🤣

• Haha 3
Postat

La revedere dragii mei😘eu am plecat pe data care vine😘😘

Postat

Buna futaciosilor dupa ora 11 diponibila pt programari doar pe wapp 🥰🥰🥰pt mai multe poze si videoclipuri ma gasiti si pe onlyfans: @dolcelarissa

0734349679

Buna, sunt Larisa, am 25 ani, 1,70, 80 kg, sani nr 4, serviciile mele pentru voi sunt : sex oral ( protejat / neprotejat ), sex normal ( obligatoriu protejat), atentie la bijuterii, fk, gfe,preludiu, masaj, 69, accept cunni/anni ( pasiva ), finalizare corporala. 

Cadoul pentru mine este 

in call : 100 lei ---finalizare -30 min 

200lei ---- ora - 60 min ( 1 sau 2 finalozari + masaj de relaxare ) 

350 lei ---- 90 min - ( 2 sau 3 finalizari + masaj de relaxare ) 

out call 200 lei --- finalizarea -- 30 min 

300 lei --- 2 finalizari -- 60 minute 

servicii extra : cim / cof  - 50 lei 

accept cupluri ( bi activ / pasiv ) -- 400 lei --  ora 

fistig vaginal -- 100 lei

squirt -- 50 lei 

uro - 50 lei

dminare soft/ hard /medical - 100 lei

Postat
Acum 55 minute, lexluthor a spus:

Bine ai revenit 😊😊locația pe unde o ai?

Bunaaaa tot la miraj 🤗🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...