Sari la conținut

Euro 2021

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat

Azi și au revenit friții, Havertz și Gosens au dat drumu' la joc și i-au încăibărat pă portughezi. 

Spania pare că se scufundă în mediocritate, Morata ăla un ratangiu de primă clasă, cre'că d-asta n-a avut loc la Real Madrid.

• Minus 2
Postat
Acum 54 minute, lenonnjohn a spus:

mizez pe belgia

Mda, puternică Belgia, da' nu-i văd în stare să bată Germania, Franța ori Italia, că te referi la cine câștigă Euro, cred.

• Minus 2
Postat

Azi avem

Macedonia de Nord - Olanda  2

Belgia - Finlanda  1

Rusia - Danemarca  2

Macedonia cu Olanda e un meci fără miză, macedonenii sunt out, olandezii sunt calificați, cel mai probabil că olandezii vor juca cu multe rezerve. Meciul e deschis oricărui rezultat, nu m-ar mira să fie 1X, da' merg pă olandezi, probabil dîn cauza meciului cu noi, când ne trebuia victoria și Piți s-a împiedicat în rezervele lor.

Probabil că finlandezii vor trage ca dracii cocoșați pt un egal, dar nu cred că belgienii o să-i lase.

Sperând ca belgienii să-i bată pe finlandezi, danezii o să dea iureș peste rusnaci. 

Interesant ar fi ca finlandezii să conducă în meciul cu belgienii, atunci sbornaya tre să-i bată pă vikingi 😁

Măcar suspansul e asigurat 😎

• Minus 2
Postat
Acum 6 ore, cincistele a spus:

Azi avem

Macedonia de Nord - Olanda  2

Belgia - Finlanda  1

Rusia - Danemarca  2

Macedonia cu Olanda e un meci fără miză, macedonenii sunt out, olandezii sunt calificați, cel mai probabil că olandezii vor juca cu multe rezerve. Meciul e deschis oricărui rezultat, nu m-ar mira să fie 1X, da' merg pă olandezi, probabil dîn cauza meciului cu noi, când ne trebuia victoria și Piți s-a împiedicat în rezervele lor.

Probabil că finlandezii vor trage ca dracii cocoșați pt un egal, dar nu cred că belgienii o să-i lase.

Sperând ca belgienii să-i bată pe finlandezi, danezii o să dea iureș peste rusnaci. 

Interesant ar fi ca finlandezii să conducă în meciul cu belgienii, atunci sbornaya tre să-i bată pă vikingi 😁

Măcar suspansul e asigurat 😎

100% și tocmai azi n-am pariat 🙈🤦😂😂😂

• Minus 2
Postat

Azi avem :

Cehia - Anglia  2

Croația - Scoția  1

Englezoii tre să bată, dacă vor să rămână în continuare pă Wembley și dpmdv sunt peste cehi, care s-ar putea să fie mai relaxați fiindcă sunt deja calificați. Să vedem, n-ar fi exclus și un X, le-ar fi suficient cehilor să termine pe primul loc. 

Croații cred că îi vor bate pe scoțieni, e fantastic ce rezultate poa' să facă în sport omuleții ăștia. 

• Minus 1
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat

Eu acuma sunt in dilema nu știu ku tine sa țin, numi plak englejii da ie singurii kare a avut cohones sa dea mUE la mUE 🤔

Postat

Azi

Țara Galilor vs Danemarca  2

Italia vs Austria   1

Favoriții bat, nu cred că pot apărea surprize.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat
On 6/26/2021 at 10:02 AM, cincistele said:

Azi

Țara Galilor vs Danemarca  2

Italia vs Austria   1

Favoriții bat, nu cred că pot apărea surprize.

Le-ai dat in cap.

Oricum greu pt ragazzi lui Mancini.

Postat
Acum 7 ore, omuleom a spus:

Le-ai dat in cap.

Oricum greu pt ragazzi lui Mancini.

Da, neașteptat dă greu. Ori au prea lăudați macaronarii până acum. O să-i vedem cu Belgia.

• Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Respect, Croatia !! Meci superb cu Spania !!

Si mai mult respect Elvetiei, acelasi deznodamand pana in 90 min. Nu ca as vrea sa se califice Elvetia pentru ca Franta are INTR-ADEVAR Echipa. Pacat ca una din acestea doua va pleca acasa.

PS : Am uitat de Cehia !! Jos Palaria.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Elvetia sa bata Franta...

Ar fi fost de necrezut asa ceva acum 10 ani...

Intrebarea este: pe cine o sa mai bata in curand Romania, ma refer la echipe din Europa.... Cred ca pana si Ins. Faroe sau Tara Galilor o sa faca instructie cu echipa nationala...

Vizitator cristeacosmin
Reputație: 0
Postat

LOL. Sa vad Franta eliminata la penalty chiar a fost o mare surpriza care m-o trezit oleaca din oboseala,. Respect Elvetiei.

Postat
Acum 1 oră, Lew_Ham a spus:

Seara asta Churchill impotriva lui Hitler. Oare cine va iesi invingator? Hai Anglia 💪

Am pus X2... cam mereu îi fut naziștii pă englezoi, mai ales la turneele finale. Dacă ajung la penalty, cre'că Neuer va face diferența.

Acum 20 ore, playmaker a spus:

Respect, Croatia !! Meci superb cu Spania !!

Si mai mult respect Elvetiei, acelasi deznodamand pana in 90 min. Nu ca as vrea sa se califice Elvetia pentru ca Franta are INTR-ADEVAR Echipa. Pacat ca una din acestea doua va pleca acasa.

PS : Am uitat de Cehia !! Jos Palaria.

Și eu am ținut cu croații. Am vrut să pun X pauză, X final...dar am pus Psf X 😎.  Formidabil ce putere de luptă și psihic au croații. Oricum, neașteptat de buni și spaniolii, în condițiile în care nu mai au jucătorii de altădată.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 minute, cincistele a spus:

Au scris istorie englezoii 😎

Mi-au placut maxim, sunt favoritii mei deocamdata, dar nu sunt convins ca o sa le mai mearga atunci cand n-or sa mai joace pe Wembley 😛

• Mersi 1
Postat
Acum 1 minut, witcher a spus:

Mi-au placut maxim, sunt favoritii mei deocamdata, dar nu sunt convins ca o sa le mai mearga atunci cand n-or sa mai joace pe Wembley 😛

Au jucat bine, i-au dominat pe friți. Dacă Muller al meu nu rata ocazia aia... cre'că îi întorceau nemții.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 13 ore, cincistele a spus:

Au scris istorie englezoii 😎

Istorie au scris în 1966 când i-au bătut cu 3-1 în finala CM. Golul de 2-1 nu se știe nici azi dacă a fost valabil sau nu. 

• Like 2
  • Minus 4
Postat
Acum 5 ore, picon a spus:

Istorie au scris în 1966 când i-au bătut cu 3-1 în finala CM. Golul de 2-1 nu se știe nici azi dacă a fost valabil sau nu. 

Da. Da' poți să zici că și acum au scris istorie, că din '66 și până acum, i-au cam ars nemții pă unde i-au prins. Din câte știu eu, au analizat faza pă computer și a reieșit că n-a fost. Bahramov ăla, i-a făcut campioni mondiali pă englezoi. 

• Like 1
  • Minus 1

Postat
Acum 2 ore, cincistele a spus:

Da. Da' poți să zici că și acum au scris istorie, că din '66 și până acum, i-au cam ars nemții pă unde i-au prins. Din câte știu eu, au analizat faza pă computer și a reieșit că n-a fost. Bahramov ăla, i-a făcut campioni mondiali pă englezoi. 

Rectific:a fost 4-2. Și, iar o dai de gard! Dacă au trebuit atâția ani de analize ale fazei inclusiv pe computer, cum plm vrei să vadă rusul ăla atunci? 

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...