Sari la conținut

TEORIA CONSPIRAȚIEI 👽

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Acum 8 minute, gallo a spus:

Dupa cum spuneam, ai un limbaj de mahala si un orgoliu de om marunt. Sincer, m-a facut curios mojicia ta, ti-am citit cateva postari si m-am lamurit ...esti un idiot! Bai pizda puturoasa, daca vrei sa te dai rotund, mars bai flausatule si citeste o carte pe saptamana, una buna din care ai ce invata. Orice gaozar poate da cautare pe "goagal" si cita de acolo. Dincer, sunt convins ca esti un papagal flausat plin de cacat la gura..avand in vedere modul in care te exprimi

Moșulică, asta chiar e o performanță pt tine, cred că tocmai ai scris cel mai lung text dîn viața ta. Te trădează expresiile, greșelile și frustrarea. Mi se rupe pula de tine amărâtule, trăiești doar când te mai bagă cineva în seamă, din păcate trăgându-ți un "picior în coaste" și suduindu-te... și schelălăi ca un dihor rîios. 

Să-ți dea Dumnezeu minte și liniște mai multă ! ...ceea ce nu cred 🙈

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
4 hours ago, cincistele said:

...nu e straniu cine a finanțat cercetările vaccinurilor și le promovează ? Emisiunea e dîn 2011...

Da, e chiar monstrul, plus tot ce a spus el atunci. Asta așa, ca să vedem cum e cu intuiția și instinctul...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator juanstein
Reputație: 0

Pe topicul asta vad, ca s-a ajuns la jigniri si insulte...........iar unul dintre colegi pare de unul singur impotriva tuturor....

Dar legat de vaccinare, de ce nu spunem un adevar care ar trebui spus indiferent daca suntem pro sau contra? Si anume ca trebuie sa avem dreptul de a alege ce vrem sa facem cu noi, cu corpul nostru! Un drept dat prin nastere dar si prin Constitutie!

Insa, sa nu uitam, ca noi suntem un popor de lasi, mai ales daca prin comparatie ne uitam la cum isi apara altii drepturile in tari mult mai civilizate si care erau etalon de ,,democratie" pt populatia Romaniei.......

Eu unul, nu ma voi vaccina, este o decizie personala si singurul lucru care m-ar fi putut obliga...........de ,,destept" ce sunt am reusit sa il fac imposibil 😉.............

Mi-ar place sa cred, ca, candva in tara asta oamenii vor fi uniti si vor lupta pt drepturile si libertatile lor! Ca vor intelege ca oricat ar crede ei, ca unii sau altii care ar putea veni la putere, vor face ceva pt binele lor, daca nu vor fi fortati isi vor vedea doar interesele lor personale si ale apropiatilor lor!

PS; Stiu ca nu voi fi pe placul multora, dar chiar nu mai imi pasa.............

Sper ca pe viitor sa fie doar discutii constructive si fara atacuri la persoana 😉

Link spre comentariu
  • Oras:Nordului
  • Oras:Nordului

Cei mai destepti, romanii si bulgarii, cei mai uniti, au oprit marele reset cum ii invata televiziunile lu ghita si voiculescu. 

Acolo probabil nu e moderator nevaccinat, dar le induc bosorogilor plini de boli care ii urmaresc ideea ca vaccinul e satanic. 

Ipocrizie la cote maxime

La zid cu ei! 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
5 hours ago, cincistele said:

https://m.facebook.com/groups/626628868066838/permalink/896710081058714/?sfnsn=wa

Ia zi @fakeaccount , nu e straniu cine a finanțat cercetările vaccinurilor și le promovează ? Emisiunea e dîn 2011...

Ipoteza răspândirii unui virus care să sterilizeze majoritatea oamenilor a fost descrisă și de Dan Brown, în "Inferno". 

Mă îndoiesc că majoritatea celor 70% de nevaccinați din România l-au citit pe Dan Brown, dar probabil că oamenii simt, instinctiv. În ciuda uriașei propagande pro vaccin, la nivel mondial oamenii ezită să se vaccineze. Și nu că ar fi neapărat antivaccin, ci pur și simplu au o intuiție. Tu explici foarte frumos și îngrijit multe lucruri, foarte doct...dar cred că ești conștient că la nivel mondial puțini au noțiuni despre ceea ce explici tu. Emoția și instinctul sunt mai puternice în cazul oamenilor care nu sunt foarte instruiți. Atenție, nu o spun peiorativ, oamenii nu sunt idioți, sunt foarte inteligenți, doar că deocamdată așa e viața pe Pământ, nu toți au acces la școli. Dar compensează printr-o intuiție și un instinct superior "tocilarilor". 

Știi.. înainte bănuiam doar că ești ușor de manipulat, acum știu sigur. Nici nu-mi vine să cred că „pui botul” la astfel de manipulări penibile. „Știrea” respectivă nu prea respectă regulile jurnalismului și e foarte evident că este vrăjeală ieftină făcută din informații adunate aleator și scoase din context. Probabil așa înțeleg ei (antena 1) să facă audiență. Ce e mai ciudat e că nu vezi problemele evidente din această teorie.
Dar înainte: A. Covid-19 nu sterilizează oamenii, dar avem altele, care pot duce la sterilitate, ca sifilisul. Totuși, nu înțeleg la ce te referi, care este paralela.
B. Instinctele sunt doar rațiuni rapide care, evident, pot fi greșite. Iar accesul la informație este foarte simplu azi. Găsești conspirații, dar și informații valide, nu ai niciun motiv să de „îngropi” în conspirații.
Legat de „știre”: 1. Suntem cam mulți, aste este o realitate. Populația umană nu poate crește la infinit.
2. Până și în clip Gates spune „vaccinuri, servicii medicale și servicii de sănătate reproductivă”. Păi de ce ai avea nevoie de „servicii de sănătate reproductivă” dacă ești steril? Afirmație se referă la faptul că dacă mor mai puțin copii (înainte să devină adulți) atunci oamenii au tendința să facă mai puțini copii (vezi țările dezvoltate). De obicei fac 1-2, comparativ cu 5-6 în țările sărace. Caută toată prezentarea, nu trage concluzii dintr-un citat (ca să nu pari prost).
3. Apoi... 10-15%? dacă insinuezi că vaccinul te face steril și vor să vaccineze 70% din populație, cum de am scădea populația cu doar cu 10-15%?
4. Un vaccin nu este o armă biologică.
5. Nu există „castrare temporară”. Aia chimică este considerată reversibilă dacă nu este făcută pentru mult timp, dar cum ar reduce asta natalitatea? Ar cam trebui să permanentă să aibă efect (sau pe zeci de ani).
6. Rwanda nu are nicio legătură cu Gates (nici A1 face o legătură concretă), sterilizarea nu are legătură cu HIV (poți lua și da HIV și dacă ești steril), și programul de acolo este condamnat de ONU (este creația unui dictator local) loc.gov/item/global-legal-monitor/2009-07-07/rwanda-reproductive-health-bill-provisions-on-sterilization-mandatory-hiv-testing-decried/
7. Da, ONU urmărește evoluția populației și poate propune soluții dacă nu mai sunt resurse pe planetă. Asta este scopul ONU, să coordoneze acțiuni globale. Caută pe net despre gaura din stratul de Ozon și cum ne-am coordonat pentru a evita un potențial dezastru.
8. HIV, boala vacii nebune sau gripa aviară nu prea au afectat populația lumii și nu A1 prezintă nicio dovadă că-s făcute artificial.
Bonus: 9. Sunt destul de sigur că bogații ne vor mulți și proști, nu puțini și deștepți. Ce ar câștiga Gates dacă am fi mai puțini? Cu atât mai mulți, cu atât poate vinde mai multe licențe de Windows. De ce ar vrea mai puțină populație?

Gândește logic:

- nu accepta frânturi de informații, mergi la sursă (până și ziarele de calitate mai citează greșit studii)
-caută informații concrete, nu speculații. Caută surse alternative.
- nu te lăsa ghidat către o concluzie anume (mai ales când este așa evident)
- încercă să vezi dacă afirmațiile se leagă una de alta sau măcar să nu se contrazică reciproc.
-verifică sursa, dacă este obiectivă, sau ar putea avea interese ascunse
Fă astea^ și mai discutăm.

• Like 4
Link spre comentariu

" În timpul discursului, Gates susține că cantitatea de emisii de CO2 provine de la 4 factori: populația, serviciile pe care le folosește fiecare persoană, energia pentru fiecare serviciu și cantitatea de CO2 emisă per unitatea de energie. În opinia sa, fiecare trebuie abordat pentru a reduce emisiile de carbon.

Despre primul factor Gates spune: „Mai întâi avem populația. Lumea are astăzi 6,8 miliarde de oameni. Se îndreaptă spre aproximativ nouă miliarde. Dacă facem o treabă grozavă cu vaccinurile noi, serviciile medicale și de sănătate reproductivă, am putea să scădem asta cu poate 10 sau 15 la sută, dar aici vedem o creștere de aproximativ 1,3.”

Această afirmație este cea care a fost ulterior interpretată greșit de mai mulți oameni ca o chemare la reducerea populației mondiale. Cu toate acestea, Gates a susținut că creșterea populației poate fi redusă cu 10 până la 15%, așadar în mod clar că nu vorbea despre populația în sine. " 

Maestre, omul are clar o preocupare pt a scădea număru' populației - nu e niciun fake news, cuvintele astea chiar le-a spus el cu gura lui și acum vă chinuiți să le interpretați în cheia : domne, omul n-a zis să omoare 15% , doar să nu mai crească ... și cum să nu mai crească ? Păi prin vaccinuri, servicii de sănătate reproductivă ( aici eu înțeleg că vrea să reducă natalitatea - prin tot ce înseamnă metode de contracepție ori avort) - se joacă de-a Dumnezeu individul ăsta...cine e el ? I-a cerut cineva, ceva ? L-a investit omenirea să ia decizii ? A fost ales pe undeva ? Vorbești de manipulare și ai preluat exact  explicația dă pă net : vezi Doamne, dacă nu le mai mor copiii , nici nu mai fac alții. Păi e un non sens ceea ce susții... păi în țările sărace sunt familii cu foarte mulți copiii, ăia nu se opresc nici după 2, nici după 3, nici după 4...

În țara noastră, în timpul lui Ceaușescu,  populația a crescut, cu toate că a fost vaccinată obligatoriu. Nu au mai murit copii de mici, datorită în parte și vaccinurilor 😉 și populația a crescut.

Referitor la vaccinuri... încă, subliniez încă, mai stă scris pe Wiki că un vaccin se dezvoltă în 12-15 ani, și că ideea vaccinului înseamnă injectarea cu un virus mort sau un virus mult mai atenuat ( asta e expresia lor) pt a asigura IMUNIZAREA pacientului. 

La imunizare, încă apare scris : Proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală.

Păi vaccinurile anti covid au fost lansate și aprobate în mai puțin de un an și nu au la bază ideea vaccinurilor clasice, să zic așa. Mă refer aici la Pfizer și Moderna.

Și ce să vezi...vaccinurile astea nici nu mai imunizează. Okay, înțeleg că nu există un vaccin cu o rată de reușită de 100% , dar dacă sunt vaccinat anti TBC de exemplu... păi ăia care ne încadrăm în procentul de reușită nici nu mai facem boala. 

Văd că individul ăsta, Gates, e băgat și în treaba cu energia...oare o fi o coincidență că în UE a explodat pur și simplu prețul la energie și uniunea își propune chiar în pandemie să implementeze energia verde care e mult mai scumpă ? 🤔 

După părerea mea, omul e un lup ce se prezintă în piele de oaie. Încă mai stă scris pe net că el, alături de Steve Jobs a fost considerat unul din pirații din Silicon Valey pt practicile lor neloiale din afaceri. Oare n-a existat și pe la noi un dosar Microsoft ? Hmm, s-a ocupat hidoasa LCK să fie beliți doar românii, a fost un dosar Microsoft fără Microsoft, de parcă mita a căzut dîn cer. 😁

La un moment dat susții că :

" Ce ar câștiga Gates dacă am fi mai puțini? Cu atât mai mulți, cu atât poate vinde mai multe licențe de Windows. De ce ar vrea mai puțină populație? " 

Păi ai filmul complet pus de @eturit , omul e preocupat de REDUCEREA CREȘTERII populației...NU E CLAR ? 

și cum ? PRIN VACCINURI...

Și acum 2 vorbe și despre catastrofa climatică : planeta a avut parte de mai multe cicluri de încălzire, respectiv glaciațiuni până acum...omenirea nu exista pe atunci, sau mai corect : nu există dovezi că omul era pe planetă. Cauzele schimbărilor climatice nu sunt exclusiv din partea umanității...

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Provence
Acum 18 ore, cincistele a spus:

Moșulică, asta chiar e o performanță pt tine, cred că tocmai ai scris cel mai lung text dîn viața ta. Te trădează expresiile, greșelile și frustrarea. Mi se rupe pula de tine amărâtule, trăiești doar când te mai bagă cineva în seamă, din păcate trăgându-ți un "picior în coaste" și suduindu-te... și schelălăi ca un dihor rîios. 

Să-ți dea Dumnezeu minte și liniște mai multă ! ...ceea ce nu cred 🙈

Daca la 40 de ani eu sunt mosulica, atunci tu la 55 inseamna ca esti imbalsamat, mumificat. Tataica, pune mana pe o carte din librarie, lasa dreaqu "goagalul", la varsta matale trebuie sa fi mai cerebral. Este tot mai evident faptul ca ai o educatie precara, un orgoliu de om marunt, asa ca ... este evident ca nu ti-a placut scoala in copilarie saracule!🤣

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
Acum 44 minute, -yorick- a spus:

deci cum e pana la urma, e goala luna sau e plina de minciuni pământești? aflăm via Elon Musk dupa 2025

Mda, tod vad ca te contrezi cu tataie! Iarta-l, isi suge basinile singur! Are vreo 67 ani, imi este vecin si face politica de kakat!🤣 Imi este mila de el, se lauda la pensionari ca este bine informat. Este un kakat!

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
On 10/2/2021 at 10:26 AM, cincistele said:

În țara noastră, în timpul lui Ceaușescu,  populația a crescut, cu toate că a fost vaccinată obligatoriu. Nu au mai murit copii de mici, datorită în parte și vaccinurilor 😉 și populația a crescut.

De asta a dat Ceaușescu „decretul”, de mult ce creștea populația?  Plus că asta contrazice afirmația vaccin=sterilitate.

Da, nici eu nu-s fan Gates, dar acuzația faptul că ar face vaccinuri ca să scadă populația este absurdă și nefondată. Acum fiecare om bogat se crede important și are tot felul de proiecte pentru umanitate (Musk vrea o colonie pe Marte, Bezos vrea industrie în spațiu). Gates s-a concentrat pe medicină și suprapopulare. Na-ș zice că face o treabă prea bună, dar ideile de genul „hai să nu suprapopulăm planeta” sau „hai să dăm servicii medicale de calitate la țările sărace” nu sunt rele.
Nu, nu are treabă cu criza energiei (e suprinzător că tu, ăla independent, repeți propaganda industriei de petrol) și nici cu dosarul Microsoft, care este corupție locală (oficialii de ma Microsoft erau responsabilii pe Ro). Dosarul a fost blocat politic, nu de MS.

Păi vaccinurile anti covid au fost lansate și aprobate în mai puțin de un an și nu au la bază ideea vaccinurilor clasice, să zic așa. Mă refer aici la Pfizer și Moderna.

Și ce să vezi...vaccinurile astea nici nu mai imunizează. Okay, înțeleg că nu există un vaccin cu o rată de reușită de 100% , dar dacă sunt vaccinat anti TBC de exemplu... păi ăia care ne încadrăm în procentul de reușită nici nu mai facem boala. 

Ba au la bază aceiași idee, iar vorbești aiurea. Toate vaccinurile de pe piață acum, mai puțin cele chinezești, indiene și Novavax, conțin o parte din virus. Diferența este vectorul (modul cum acea parte din virus ajunge în celule ca să fie detectat de sistemul imunitar). La cele mARN sunt folosite nanoparticule lipide (cu mARN în ele), la cele „clasice” este folosit un alt virus (cu ARN viral în ele care este convertit în mARN după ce virusul intră în celule). Definiția eficienței este aceiași, problema este că la varianta Delta eficiența Pfizer scade de la 90% la cca 45%. De aici ideea unui al treilea vaccine, despre care nu se știe dacă va avea vreun efect. 

Și acum 2 vorbe și despre catastrofa climatică : planeta a avut parte de mai multe cicluri de încălzire, respectiv glaciațiuni până acum...omenirea nu exista pe atunci, sau mai corect : nu există dovezi că omul era pe planetă. Cauzele schimbărilor climatice nu sunt exclusiv din partea umanității...

Evident, dar asta nu schimbă faptul că ne otrăvim singuri (CO2, mercur, pesticide și plastic în ape și CO2 în aer). În ritmul actual vom face planeta nepotrivită pentru noi înșine.

• Like 3
Link spre comentariu
On 10/2/2021 at 12:47 AM, fakeaccount said:

Gândește logic:

- nu accepta frânturi de informații, mergi la sursă (până și ziarele de calitate mai citează greșit studii)
-caută informații concrete, nu speculații. Caută surse alternative.
- nu te lăsa ghidat către o concluzie anume (mai ales când este așa evident)
- încercă să vezi dacă afirmațiile se leagă una de alta sau măcar să nu se contrazică reciproc.
-verifică sursa, dacă este obiectivă, sau ar putea avea interese ascunse
Fă astea^ și mai discutăm.

Referitor la vaccinuri... încă, subliniez încă, mai stă scris pe Wiki că un vaccin se dezvoltă în 12-15 ani, și că ideea vaccinului înseamnă injectarea cu un virus mort sau un virus mult mai atenuat ( asta e expresia lor) pt a asigura IMUNIZAREA pacientului. 

Sunt exemple de vaccinuri dezvoltate mult mai repede. Tehnologia avansează, nu rămâne în urmă.
Mai exersează cu ce ți-am zis sus.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Intrebare logica: DE CE NU IAU IN CONSIDERARE TITRUL DE ANTICORPI, CEL CARE AR FI IN DIRECTA LEGATURA CU IMUNITATEA, CI DOAR "VACCINAREA" SAU INREGISTRAREA CA BOLNAV LA DSV? 

Daca imi fac analiza si am 5000 titrul de anticorpi, dar am fost asimptomatic si nu am avut nici un motiv sa imi fac PCR si sa ma declar la DSV ca bolnav, de ce nu mi se ia in considerare faptul ca am imunitate? 

De ce conteaza CUM ai imunitatea si de ce se impune pe toate caile mARN? De ce nu accepta rapel cu Johnson&Johnson, de exemplu? 

Mai mult, sunt bolnavi si "vaccinati" care NU AU DEZVOLTAT IMUNITATE. Totusi, acestia sunt exceptati de la interdictii si tratati ca imuni, in timp ce existenta imunitatii NU CONTEAZA. 

Si daca sunt in mod constant expus virusului si am posibilitatea sa imi mentin ridicat titrul de anticorpi (sug pula pe centura, ma scuip cu bolnavii-n gura, treaba mea...), de ce ar trebui sa ma "vaccinez" cu porcariile lor? 

ASTA E CEEA DE ARATA CLAR REAUA INTENTIE A SISTEMULUI: FAPTUL CA NU IA IN CONSIDERARE CRITERIUL FUNDAMENTAL - PREZENTA ANTICORPILOR! 

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Inainte de a-ti face acest "vaccin" sau ce cacat o fi el, de ce nu se face TESTAREA PCR? Daca esti deja infectat, cumulat cu "vaccinul", va dati seama ce iese?! Poate din "vaccinatii" ajunsi in stare grava (spitalizarea inseamna stare grava, lasati prostiile), au ajuns tocmai din cauza asta... dam vina pe covid, pe produsul injectat sau pe iresponsabilitatea celor care forteaza "vaccinarea"? 

Cat timp nu stim daca tulburarile de coagulare si long-covid nu sunt provocate chiar de proteina S sau de alte componente/produse sau cum cacat vreti sa le spuneti ale virusului, si nu putem fi siguri ca nu ar fi asta cauza, cum sa impunem ca oamenii sa accepte sa fie injectati cu produse care contin/provoaca sinteza de proteina S, in speranta ca va preveni nu-stiu-ce!? Daca exact asta provoaca problemele cele mai grave? 

De ce nu se prescrie Symbicort, aspirina etc., de ce nu li se spune oamenilor sa isi achizitioneze de urgenta, la primele simptome, daca nu au timp sa ceara asistenta specializata (salvarea poate sa ajunga dupa 24 de ore, ca multi ii cheama sa le faca testul gratuit etc.), de ce sunt lasati sa zaca la acele mizerii de UPU (gaselnita bulangiului de Arafat, cu scoala lui de urgentisti semi-analfabeti dar blindati de teste-grila)? De ce nu se importa/produce/cumpara licenta de ARBIDOL, produsul care s-a dovedit extrem de eficient in combaterea replicarii virusului? Grecia, Ungaria, folosesc ivermectina in protocoale, oficial, Romania - nu. De ce? 

Sirul anomaliilor este lung. Si nu toate se justifica prin prostie birocratica. 

• Minus 1
Link spre comentariu
La 04.10.2021 la 19:53, fakeaccount a spus:

De asta a dat Ceaușescu „decretul”, de mult ce creștea populația?  Plus că asta contrazice afirmația vaccin=sterilitate.

Da, nici eu nu-s fan Gates, dar acuzația faptul că ar face vaccinuri ca să scadă populația este absurdă și nefondată. Acum fiecare om bogat se crede important și are tot felul de proiecte pentru umanitate (Musk vrea o colonie pe Marte, Bezos vrea industrie în spațiu). Gates s-a concentrat pe medicină și suprapopulare. Na-ș zice că face o treabă prea bună, dar ideile de genul „hai să nu suprapopulăm planeta” sau „hai să dăm servicii medicale de calitate la țările sărace” nu sunt rele.
Nu, nu are treabă cu criza energiei (e suprinzător că tu, ăla independent, repeți propaganda industriei de petrol) și nici cu dosarul Microsoft, care este corupție locală (oficialii de ma Microsoft erau responsabilii pe Ro). Dosarul a fost blocat politic, nu de MS.

Ba au la bază aceiași idee, iar vorbești aiurea. Toate vaccinurile de pe piață acum, mai puțin cele chinezești, indiene și Novavax, conțin o parte din virus. Diferența este vectorul (modul cum acea parte din virus ajunge în celule ca să fie detectat de sistemul imunitar). La cele mARN sunt folosite nanoparticule lipide (cu mARN în ele), la cele „clasice” este folosit un alt virus (cu ARN viral în ele care este convertit în mARN după ce virusul intră în celule). Definiția eficienței este aceiași, problema este că la varianta Delta eficiența Pfizer scade de la 90% la cca 45%. De aici ideea unui al treilea vaccine, despre care nu se știe dacă va avea vreun efect. 

Evident, dar asta nu schimbă faptul că ne otrăvim singuri (CO2, mercur, pesticide și plastic în ape și CO2 în aer). În ritmul actual vom face planeta nepotrivită pentru noi înșine.

Nu vorbeam de vaccinuri în general, ci specific de noile vaccinuri cu tehnologia NOUĂ mARN, fiindcă este o tehnologie nouă și insuficient testată. Așa grosso modo, un vaccin trebuie testat pe un număr relevant de oameni ( probabil foarte mare) pe un anumit număr de ani, cred că minim 5. Așa era cu  vaccinurile de până acum. Dacă faci comparația cu vaccinul antigripal, de care am aflat că există abia anul trecut 😅, nu văd multe asemănări... vaccinul antigripal se face anual dar e diferit de vaccinul de anul trecut, tocmai pt că apar tulpini noi. Și nu am auzit/citit ca acest vaccin antigripal să folosească tehnologia mARN. Pfizer și Moderna te înțeapă cu același ser...

Acuzația că Gates militează pt reducerea creșterii populației nu e  absurdă și nici nefondată. Ai filmul integral pus de eturit...omul vrea reducerea ratei de creștere a populației prin VACCINURI. O spune cu gurița lui. Că o învelește cu o prezumție de genul că dacă oamenii trăiesc mai mult și că le trăiesc copiii mai mult, vezi Doamne ar face mai puțini copii, e doar nutreț pt cretini. Și până la urmă...cu ce drept ia omul ăsta decizii în numele omenirii ? Cu banii lui poate ridica ori influența, eufemistic influența, conducătorii aleși de oameni. Se crede un fel de păpușar.  

Există suspiciuni rezonabile 😉 că virusul ăsta a fost conceput în laborator și că e folosit ca o armă biologică. Nu o spun eu pe un forum oarecare dintr-o țară uitată de timp, au spus-o oficiali americani și englezi, precum și asociații de avocați americani. Apariția foarte rapidă a vaccinurilor  și aprobarea lor pe repede înainte alimentează aceste suspiciuni. La un moment dat, valul 3 s-a stins de la sine, fără aportul vaccinării. Când cazurile se împuținau pe zi ce trece...nu mai avea noimă să te vaccinezi. Chiar am deschis un topic, dacă va veni valul 4...la cum evolua situația atunci trebuia să fii din cale afară de prăpăstios să crezi că va veni un val 4, și atât de agresiv. 

Zici că ne otrăvim singuri, okay - o fi un mecanism al evoluției ? 🤪 Lăsând gluma, probabil că în istoria cunoscută a omenirii e epoca când speranța de viață medie a umanității e cea mai mare. La fel și rata de creștere a populației, care îi supără așa de tare pe bogații ăștia parveniți.

• Minus 1
Link spre comentariu

Ce e rău în reducerea populației? 

Doar că nimeni care are putere nu vrea asta. Cui mai vând ei cacaturi? Puterea și fericirea lor are farmec doar pe fondul tragediei miliardelor de sărăci obligați să își câștige existența. 

Dacă voiau reducerea populației și terapia genetică făcea vreo brânză în sensul asta, începeau cu tinerii și categoriile cele mai fertile, nu cu hodorogii, medicii etc., categoriile care fie se duc în virtutea firii, fie nu toarnă plozi în neștire. Câți medici, polițiști, militari etc. cunoașteți care să aibă 3,5, 7 copii? Bolnavi, cât mai mulți și disperați, aia mi se pare că vor. 

Nu trăim mai mult, murim mult mai încet fără să trăim. E timpul să înțelegeți diferența. 

• Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
3 hours ago, cincistele said:

Nu vorbeam de vaccinuri în general, ci specific de noile vaccinuri cu tehnologia NOUĂ mARN, fiindcă este o tehnologie nouă și insuficient testată. Așa grosso modo, un vaccin trebuie testat pe un număr relevant de oameni ( probabil foarte mare) pe un anumit număr de ani, cred că minim 5. Așa era cu  vaccinurile de până acum. Dacă faci comparația cu vaccinul antigripal, de care am aflat că există abia anul trecut 😅, nu văd multe asemănări... vaccinul antigripal se face anual dar e diferit de vaccinul de anul trecut, tocmai pt că apar tulpini noi. Și nu am auzit/citit ca acest vaccin antigripal să folosească tehnologia mARN. Pfizer și Moderna te înțeapă cu același ser...

1. Ai și alte opțiuni acum (AZ și J&J), nu te obligă nimeni să faci un vaccin pe bază de ARNm (mARN e varianata în engleză).
2. După cum am mai zis, ARNm-ul este doar un vector, odată ajuns unde trebuie (aparatul Golgi din celulă) vaccinurile ARNm fac același lucru ca cele clasice. Conceptul este același, expune sistemul imunitar la o parte din virus. 
Nic măcar nu este o tehnologie „insuficient testată” pentru că există de mulți ani. Doar că acum a fost folosită la o scară așa largă. Nu a fost dezvoltată special pentru acest vaccin. Vorbești ca idioții ăia care spun că le schimbă ADN-ul.

Uite, ia și citește https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32013049/
en.wikipedia.org/wiki/MRNA_vaccine#Early_research (primul test al ei a fost în 1989)

3. Gripa este altă altă poveste, pentru că are o abilitate (să zic așa) numită fragmentație ARN (ARN fragmentation) care îi permite unei tulpini să se combine (să zic așa) cu alte tulpini, și să rezulte versiuni noi. Nu este valabil și al COVID-19 (din câte știm până acum). Nu intru în detalii, dar, de exemplu nu este necesar un vaccin nou în fiecare pentru tetatus, sau antirabic, sau pojar. Fiecare patogen cu proprietățile lui.

Acuzația că Gates militează pt reducerea creșterii populației nu e  absurdă și nici nefondată. Ai filmul integral pus de eturit...omul vrea reducerea ratei de creștere a populației prin VACCINURI. O spune cu gurița lui. Că o învelește cu o prezumție de genul că dacă oamenii trăiesc mai mult și că le trăiesc copiii mai mult, vezi Doamne ar face mai puțini copii, e doar nutreț pt cretini. Și până la urmă...cu ce drept ia omul ăsta decizii în numele omenirii ? Cu banii lui poate ridica ori influența, eufemistic influența, conducătorii aleși de oameni. Se crede un fel de păpușar.  

„Că o învelește cu o prezumție de genul că dacă oamenii trăiesc mai mult și că le trăiesc copiii mai mult, vezi Doamne ar face mai puțini copii, e doar nutreț pt cretini.” - nu, asta este realitatea, cretin e ăla care spune că vaccinurile cauzează sterilitate (fără niciun fel de dovezi). Dacă nu ești în stare să faci o simplă analiză de text (ca la școală), nu am cu cine discuta. După cum am zis, nu spunea că vaccinurile or să scadă natalitatea, ci că oamenii cu acces la vaccinuri, medicină (generală), și contracepție fac mai puțini copii (deci scade natalitatea). Poți să fii sau nu de acord, dar afirmația „ne vaccinează ca să nu mai facem copii” este o interpretare absurdă și nefondată, răspândită de conspiraționiști idioți care nu știu să analizeze o propoziție.

Legat de natalitate, dacă crezi sau nu că suntem prea mulți pe pământ, din nou e altă discuție. Oricum planeta nu poate susține mai mult de cca 10 miliarde de oameni la consumul actual. Ori o să ajungem să ne omorâm pentru resurse, ori distrugem planeta dacă se ajunge acolo. Niciun scenariu nu est de dorit. Că Gates are o obsesie pentru asta e treaba lui. Nu ia decizii în numele omenii, cel mult face lobby.

Există suspiciuni rezonabile 😉 că virusul ăsta a fost conceput în laborator și că e folosit ca o armă biologică. Nu o spun eu pe un forum oarecare dintr-o țară uitată de timp, au spus-o oficiali americani și englezi, precum și asociații de avocați americani. Apariția foarte rapidă a vaccinurilor  și aprobarea lor pe repede înainte alimentează aceste suspiciuni. La un moment dat, valul 3 s-a stins de la sine, fără aportul vaccinării. Când cazurile se împuținau pe zi ce trece...nu mai avea noimă să te vaccinezi. Chiar am deschis un topic, dacă va veni valul 4...la cum evolua situația atunci trebuia să fii din cale afară de prăpăstios să crezi că va veni un val 4, și atât de agresiv.

Folosit ca armă biologică de cine? Vaccinuri au fost făcute separat de toate statele mai mari (SUA, Belgia, Olanda, UK, Rusia, China și India). Toate aceste state au făcut și virusul. Nu ți se pare absurd. Vaccinul a făcut așa repede pentru că s-a bazat pe cercetarea făcută anterior pe SARS-CoV și pentru că tehnologia avansează. Vaccinul împotriva Ebola a fost făcut în 3-4 ani după ce s-au pus serios pe lucru. Acum 100 de ani dura zile întregi să trimiți o scrisoare, acum poți trimite un mail aproape instantaneu, și aici este ceva suspect după tine?
Era evident că vine valul 4, tulpinile noi s-au răspândit rapid. Adică odată ce au ajuns în Europa, era clar că nu puteam scăpa neatinși.

Zici că ne otrăvim singuri, okay - o fi un mecanism al evoluției ? 🤪 Lăsând gluma, probabil că în istoria cunoscută a omenirii e epoca când speranța de viață medie a umanității e cea mai mare. La fel și rata de creștere a populației, care îi supără așa de tare pe bogații ăștia parveniți.

Păi să știi că și vaccinurile (medicina modernă în general) au un rol important aici. Da, se trăiești mai bine ca oricând în istorie, și este un lucru bun, hai să nu dăm asta de gard prin poluare exagerată.
Rata natalității nu este cea mai mare din istorie (era mult mai mai mare acum 50-100 de ani) și nu supără doar pe bogații parveniți. Orice are puțină rațiuni înțelege că nu ne putem înmulți la infinit, vezi ce am zis mai sus.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
30 minutes ago, biliape said:

DE CE NU SE IA ÎN CONSIDERARE TITRUL DE ANTICORPI? 

Să se ia în considerare la ce?

De asemnea, ca indicator, este destul de limitat. Mai mult nu însemană neapărat mai bine.

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 2 ore, fakeaccount a spus:

Să se ia în considerare la ce?

De asemnea, ca indicator, este destul de limitat. Mai mult nu însemană neapărat mai bine.

Nu mai face pe prostul.

Încerci să te eschivezi. Evident, nu ai răspuns credibil. 

La ce se ia în considerare injectarea (inevitabil cu pfizer, într-un final, sub pretext de booster) 😘 și înregistrarea la dsv drept covidat. Scopul "vaccinării" nu e creșterea titrului de anticorpi? De ce nu se ia în considerare direct existența anticorpilor? 

• Minus 1
Link spre comentariu
La 01.10.2021 la 23:53, horny_gooner a spus:

Mda...

Constat cu tristete ca in aceasta tara nu-i mai pasa (aproape) nimanui de nimic !

Nu-i bai, viitorul are o singura directie, cred ca intuiti cu totii care este aceea...

"Trecut de căcat avem, în prezent suntem în căcat până peste cap, singura noastră șansă este că nu avem niciun viitor." 😎

• Minus 1
Link spre comentariu
14 minutes ago, biliape said:

Nu mai face pe prostul.

Încerci să te eschivezi. Evident, nu ai răspuns credibil. 

La ce se ia în considerare injectarea (inevitabil cu pfizer, într-un final, sub pretext de booster) 😘 și înregistrarea la dsv drept covidat. Scopul "vaccinării" nu e creșterea titrului de anticorpi? De ce nu se ia în considerare direct existența anticorpilor? 

În primul rând boosterul poate fi cu orice, nu doar pfizer. Pfizer este doar cel mai uşor accesibil (cele mai multe doze produse). Eu personal îl evit ca pe râie pentru că nu suport abordarea lor mercantilă.

În al doilea rând, scopul vaccinării nu este creşterea numărilui de anticorpi din sânge, ci obişnuirea sistemului imunitar ca un virus (ca la întâlnirea cu virusul propriu-zis să fie deja pregătit). Asta nu implică neapărat anticorpi şi oricum depinde şi specificitatea lor (precizia), nu doar concentraţia. Concentraţia anticorpilor în sânge (titrul) este folosită ca o metodă de a măsura dacă vaccinul a generat un răspuns din partea sistemului imunitar. Este cea mai simplă metodă de a face asta şi e destul de eficientă, dar nu perfectă.

Cum adică să se ia în considerare "direct existenţa anticorpilor"? Te referi la testele pt anticorpi?

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...