Sari la conținut

TEORIA CONSPIRAȚIEI 👽

Postări Recomandate

• Oras:Synagogue of Satan
Postat

avand in vedere ca toti sunteti haurolaci (pe principiul nu se exista), atei si dacopati, nu mai are rost sa postez pe acest forum

Zamolsex sa va aiba in pază!

• Minus 1
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Adevărată..conspiratie!!!😁 

VACCINUL ȘI RESTAURANTELE: - Bună ziua!

- Bună, o masă pentru două persoane, vă rog!

-Sigur! Cum vă numiți?

- lulian!

- Vă rog să-mi spuneti dacă dvs și partenera aveți certificate de vaccinare!

- Bine, dar întâi vă rog să-mi spuneți cine va fi ospatarul care ne va servi!

- Aaaa, Gabi va fi ospatarul care vă va servi în această seară! - Foarte bine! Îmi puteți prezenta certificatul de vaccinare a

ospătarului Gabi?

- Păi știți....

- În plus, puteți să îmi prezentați dovezi prin certificare medicală că ospatarul Gabi nu este purtător de HIV, Hepatita A sau B sau altă boală cu transmisie ? La fel aș dori și pentru personalul dvs din bucătărie și din bar!

- Păi cum ....!

- De asemeni, am vrea să nu fim serviți de către cineva care e consumator de marijuana, amfetamine, cocaină, recreaționale legale sau ilegale și vă rog să-mi prezentați testele toxicologice ale lui Gabi și celorlalte persoane care urmează să ne servească. Ca și concluzie am vrea să vedem întreg dosarul medical al personalului dumneavoastră implicat în preparare de mâncare, bauturi și servire!

Precum și a femeilor de servici care curăță toaleta, va rog! - Păi, știți..., lasa-ți-mă să chem managerul să vă răspundă! - Chiar vă rog, așteptăm să vină managerul! Și vă rog să-i spuneți să-și aducă și dosarul medical cu el!🙈

• Oras:Nordului
  • Oras:Nordului
Postat
3 hours ago, -yorick- said:

avand in vedere ca toti sunteti haurolaci (pe principiul nu se exista), atei si dacopati, nu mai are rost sa postez pe acest forum

Zamolsex sa va aiba in pază!

Si unde te duci?

• Haha 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
La 27.08.2021 la 21:32, Maa5fu1.v2 a spus:

Si unde te duci?

În pulă cu satelitu'. Sau cu Merkava. =))

La Bălăceanca, unde să se ducă!

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Sinaia
Postat
Acum 6 ore, cincistele a spus:

Cand esti idiot, esti de cinci stele muitza!🤣🤣🤣

• Minus 2
Postat

nu pot sa uit afirmatia comisarului ăluia care zice că luna ar fi goală pe dinăuntru, ca in poezia lu` Coșbuc, "capu tău privit la lună, (nu e gol) dar seamana cu un cap de pulă"

explicatia psihologica e ca  omul (comisarul) simte inconstient ca n-are nimic in cap dar proiecteaza faptul ăsta asupra unui corp cosmic complet nevinovat, ba care are chiar un rol vital in existenta vietii (cerebrale mai ales) pe pamant

p.s. ignorance is bliss, adica este o binecuvantare sa fii idiot si sa nu iti dai seama de asta, ca si daca ti-ai da tot nu se schimba nimica 😀

• Oras:Everest
Postat
Acum 5 ore, payment a spus:

Cand esti idiot, esti de cinci stele muitza!🤣🤣🤣

Pălmare ! Mă șterg cu tine la cur și te piș în freză ! 🤭🤣🤣🤣

• Minus 1
Postat

Teoriile conspirației (scriu pentru nou veniții acestui topic), teorii care vin la pachet cu antisemitismul, Apocalipsa Islamica (promovata în România de Georgeta Florea) și mistificarea Noului Testament, au ca sursa Iranul, Rusia și China, care și finanțează pe acești mistificatori din România (care acum au și partid politic - AUR). Ele au succes în România pentru că poporul român în marea lui majoritate este amoral (amoralul e acea persoana care comite acte imorale cu convingerea că ele ar fi morale, imoralul este constient ca ceea ce face este imoral dar nu-i pasa, este si ateu sau sufera de pseudodebilitate mintalo-stiintifica, un fel de senilitate precoce). Totusi constiinta de sine nu e moarta complet nici in amorali, asa ca ei spera aderand la conspiratii SA SCAPE DE RASPUNDEREA PROPRIILOR FAPTE IMORALE. Terenul fiind fertil asadar in România, avem o gramada de profeti mincinosi care abunda pe televiziuni de nișă ca B1, RTV, si nspe canale de youtube etc. Ce nas simbolic de mincinos are de exemplu Lidia Fecioru, moldoveanca aia cu bioenergiile si predictiile horoscopiste. 

Cat despre sectele neoprotestante, ele promoveaza numai ceea ce li se permite de la centru (sediile lor sunt in Statele Unite Ale Americii) iar acolitii lor locali sunt platiti de la buget (aceia care sunt profesori de religie). De exemplu capitolele care catalogheaza USA ca Marea Curva (cap. 17-18) este complet exclus din predictiile sectelor neoprotestante iar pisica este aruncata catre papalitate (Papa e de 2-3 sute de ani Anticristul pentru neoprotestanti).

Ce a ajuns ortodoxia in România stim deja majoritatea, o sleahta de farisei cărora nu le place munca reală, doar cântatul in stil islamic si masinile germane (ca la proxenetii manelisti).

Fanii ortodoxiei si a scornelilor ei (cu Romania leaganul maicii domnului sau Noul Ierusalim etc.) sunt in special bugetari  semianalfabeti incapabili de a desfasura o meserie concreta, deaia nici nu pot emigra si... LE PLACE ROMÂNIA LA NEBUNIE! Ei au salarii mari si isi permit evident sa mearga la curve. Pe putini 3 nenorociti cu salar minim țin în spinare un hoțodox, amator de conspiratii si băbisme hoțodoxe.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 16 minute, -yorick- a spus:

Teoriile conspirației (scriu pentru nou veniții acestui topic), teorii care vin la pachet cu antisemitismul, Apocalipsa Islamica (promovata în România de Georgeta Florea) și mistificarea Noului Testament, au ca sursa Iranul, Rusia și China, care și finanțează pe acești mistificatori din România (care acum au și partid politic - AUR). Ele au succes în România pentru că poporul român în marea lui majoritate este amoral (amoralul e acea persoana care comite acte imorale cu convingerea că ele ar fi morale, imoralul este constient ca ceea ce face este imoral dar nu-i pasa, este si ateu sau sufera de pseudodebilitate mintalo-stiintifica, un fel de senilitate precoce). Totusi constiinta de sine nu e moarta complet nici in amorali, asa ca ei spera aderand la conspiratii SA SCAPE DE RASPUNDEREA PROPRIILOR FAPTE IMORALE. Terenul fiind fertil asadar in România, avem o gramada de profeti mincinosi care abunda pe televiziuni de nișă ca B1, RTV, si nspe canale de youtube etc. Ce nas simbolic de mincinos are de exemplu Lidia Fecioru, moldoveanca aia cu bioenergiile si predictiile horoscopiste. 

Cat despre sectele neoprotestante, ele promoveaza numai ceea ce li se permite de la centru (sediile lor sunt in Statele Unite Ale Americii) iar acolitii lor locali sunt platiti de la buget (aceia care sunt profesori de religie). De exemplu capitolele care catalogheaza USA ca Marea Curva (cap. 17-18) este complet exclus din predictiile sectelor neoprotestante iar pisica este aruncata catre papalitate (Papa e de 2-3 sute de ani Anticristul pentru neoprotestanti).

Ce a ajuns ortodoxia in România stim deja majoritatea, o sleahta de farisei cărora nu le place munca reală, doar cântatul in stil islamic si masinile germane (ca la proxenetii manelisti).

Fanii ortodoxiei si a scornelilor ei (cu Romania leaganul maicii domnului sau Noul Ierusalim etc.) sunt in special bugetari  semianalfabeti incapabili de a desfasura o meserie concreta, deaia nici nu pot emigra si... LE PLACE ROMÂNIA LA NEBUNIE! Ei au salarii mari si isi permit evident sa mearga la curve. Pe putini 3 nenorociti cu salar minim țin în spinare un hoțodox, amator de conspiratii si băbisme hoțodoxe.

Șoricule fariseu, tot pt noi veniți, e frumos să predici munca, dar pt alții ? Din postările tale am înțeles că ești un parazit de doi bani, ce trăiești pe spinarea părinților și veniturile voastre sunt din chirii 🤷 . Ești cam rupt de muncă, nu ?

Nu românii spun că sunt leagănul Maicii Domnului și noul Ierusalim, papa de la Roma și un indian, Sundar Singh parcă. Majoritatea oamenilor, mai ales ăia cu salariul minim, nu dau doi bani pe expresiile astea, au ei alte griji. Da, din păcate e sărăcie în România și foarte mulți oameni s-au abrutizat din cauza asta și așa un parazit ca tine, care nu produce 2 de 1 leu ajunge să fută fete și femei pe câteva sute de lei.

Repeți ca un papagal niște teorii apocaliptice și ai falsa impresie că ai avea ceva în cap...nu bă, n-ai decât ură și prostie fără margini.  

• Minus 1
Postat
Acum 10 ore, cincistele a spus:

Pălmare ! Mă șterg cu tine la cur și te piș în freză ! 🤭🤣🤣🤣

Imi sugi pula kakatule! Esti doar un alt handicapat muist!🤣🤣🤣

• Minus 2
  • Oras:Adjud
  • Oras:Adjud
Postat

Sarmisegetuza a fost construita de Sauron!!! Dacii au pierit datorita lui Gandalf cel Alb!!!!🤣

• Haha 1
Postat

voi astia care credeti in conspiratii si ati obosit sa ganditi, mergeti la psihiatru ca va pensioneaza pentru exces de inteligenta

• Minus 1
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat

Oare vom afla vreodata cine a fost "mastermind"-ul din spatele atacurilor de la 11 septembrie?

La 80 de ani de la atacurile de la Pearl Harbor tot nu stim tot adevarul. America oare chiar stia de planurile japonezilor, dar a lasat sa se intample ca sa aiba un motiv intemeiat de a mondializa acel razboi?

• Like 2
  • Minus 2
Postat
Acum 4 ore, payment a spus:

Tu cand nu mananci kakat ce faci laba trista?

Ești prost informat rujatule, mă confunzi...vezi că eu sunt ăla care-ți dau să sugi, fute-m-aș în gura ta de mameluc, ce ești...

• Minus 2
Postat
1 oră în urmă, cincistele a spus:

Ești prost informat rujatule, mă confunzi...vezi că eu sunt ăla care-ți dau să sugi, fute-m-aș în gura ta de mameluc, ce ești...

Te futi in gura singur onanistule!

• Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...