justcheck033 Reputație: 49 Postat August 28, 2022 Oras:Rouen Oras:Rouen Partajează Postat August 28, 2022 I met this girl again and this time it was 10x better. Another girl canceled her meeting in the last second, so I decided to contact Ana.Maria and surprisingly she was available short after. Locatio: 10 It has everything, it is clean. It is the type of apartment I would rent. And great location. Aspect: 9 She got a PERFECT body and cannot even really see the scars under her boobs. She looked better than I saw her last time and wonderful eyes. ON: 8,5 It was better than last time, she allowed me to move her head with my hand. Not very deep, but very nice. Her mouth feels nice too and when you explain the way you like it, then it's better. NP: 10 Again better than last time. It was definitely feeling like she was really enjoying it with me. It was very nice. Altitude /GFE: 10++ She definitely had a way way better altitude than last time. I met her in her beginning, she was quite cold and didn't speak much. Now it was the opposite, we had very great communication, she was smiling and looked like she knew what she was doing. I am really glad I visited her again. Note: 9,5 She is a very nice girl, she speaks very good English. We talked a lot about things we will keep between us She is very humble and polite, a lot different than other girls. She is smart. I will be happy to revisit her again. 2 1 Link spre comentariu
peakynimfo Reputație: 81 Postat August 28, 2022 Partajează Postat August 28, 2022 Cel mai plictisitor sex de care am avut parte… am mai fost odată la ea mai de mult ca îmi place cum arată dar efectiv e așa fără chef și abia aștepta sa termini ca nu te poți bucura. Păcat ca am mai dar banii odată, asta e. Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat August 28, 2022 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat August 28, 2022 Acum 30 minute, justcheck033 a spus: I met this girl again and this time it was 10x better. Another girl canceled her meeting in the last second, so I decided to contact Ana.Maria and surprisingly she was available short after. Locatio: 10 It has everything, it is clean. It is the type of apartment I would rent. And great location. Aspect: 9 She got a PERFECT body and cannot even really see the scars under her boobs. She looked better than I saw her last time and wonderful eyes. ON: 8,5 It was better than last time, she allowed me to move her head with my hand. Not very deep, but very nice. Her mouth feels nice too and when you explain the way you like it, then it's better. NP: 10 Again better than last time. It was definitely feeling like she was really enjoying it with me. It was very nice. Altitude /GFE: 10++ She definitely had a way way better altitude than last time. I met her in her beginning, she was quite cold and didn't speak much. Now it was the opposite, we had very great communication, she was smiling and looked like she knew what she was doing. I am really glad I visited her again. Note: 9,5 She is a very nice girl, she speaks very good English. We talked a lot about things we will keep between us She is very humble and polite, a lot different than other girls. She is smart. I will be happy to revisit her again. Nu te lasi vad mah letsdoit former french baguette...lasa ca te baneaza astia din nou ca esti un zero... 1 Link spre comentariu
justcheck033 Reputație: 49 Postat August 28, 2022 Oras:Rouen Oras:Rouen Partajează Postat August 28, 2022 2 minutes ago, peakynimfo said: Cel mai plictisitor sex de care am avut parte… am mai fost odată la ea mai de mult ca îmi place cum arată dar efectiv e așa fără chef și abia aștepta sa termini ca nu te poți bucura. Păcat ca am mai dar banii odată, asta e. First time was like that, but now she improved by a very lot She is human after all, everybody learn from their mistakes 1 Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat August 28, 2022 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat August 28, 2022 Acum 11 minute, justcheck033 a spus: First time was like that, but now she improved by a very lot She is human after all, everybody learn from their mistakes You are a mistake. Your mum told me in confidence... 😉 Link spre comentariu
justcheck033 Reputație: 49 Postat August 28, 2022 Oras:Rouen Oras:Rouen Partajează Postat August 28, 2022 6 minutes ago, owic said: You are a mistake. Your mum told me in confidence... 😉 You see that, Those kind of people are exactly the kind of people who ruin this forum Why the admin ban real legit members who post good reviews, but people like you who insult other members, racist people, trolls, spammers, the admin does nothing about it By the way stop lying cause my mom is DEAD Shame on you, karma is a bitch and one day you will get everything you deserve 1 Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat August 29, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 29, 2022 Din nou mor pe lingaii ce dau note mari doar ca sa se afle n treaba. Femeia nu ca e plictisita, dar abia saluta, e foarte plictisita. Nu scoate 3 cuvinte, ii scoti cuvintele cu clestele. Nu te intreaba daca bei ceva (desi afara sunt 35 de grade) iti da din cani ce ceramica, apa la 0.5 e scumpa sau in cel maj rau caz, in set de pahare de unica folosinta. Prosop de fata aruncat in scarba in chiuveta, mic, curat ce e drept dar repet, extrem de mic. Laba in sictir, nu schiteata un zambet, pus prezervativ si dai oral MECANIC - sa n o atingi, sa n o impingi, sa nu i ceri limbi pe coaie ca nu face asa ceva. Normal in tacere, nici o contra, nici un gest - terminat - liniste totala, dus - plecat si injurat jegurile care fac recenzii din burta. O - 6 N - 6 Locatie - 7 GFE - 0 PSE - 0 2 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 29, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 29, 2022 Bună dimineața! Disponibila între orele 12:00-22:00 VA ROG CITIȚI SERVICIILE PE CARE LE OFER ÎNAINTE DE A VA SUPARA CA ATI AJUNS LA LOCAȚIE SI NU OFER UN SERVICIU ANUME....SAU PUTETI INTREBA INAINTE... Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(doar in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job •facesitting •cob(finalizare corporala) • accept anilingus,cunnilingus •69 • sărutări corporale, mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr Nu fac CIM, COF ,FK, ANAL, NU LING OO.... Pentru programări pot fi contactată pe whatsapp la nr de telefon:0750879588 Dacă nu răspund în momentul în care m ai contactat te rog sa revi sau imi poti lasa mesaj cu intervalul de timp in care te pot contacta. 1 Link spre comentariu
magelan11 Reputație: 489 Postat August 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Partajează Postat August 29, 2022 Buna, Accepti cupluri ? Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 29, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 29, 2022 Acum 2 ore, magelan11 a spus: Buna, Accepti cupluri ? Bună! Îmi pare rău dar nu Link spre comentariu
Petrut78 Reputație: 26 Postat August 29, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 29, 2022 Acum 6 ore, sens a spus: Din nou mor pe lingaii ce dau note mari doar ca sa se afle n treaba. Femeia nu ca e plictisita, dar abia saluta, e foarte plictisita. Nu scoate 3 cuvinte, ii scoti cuvintele cu clestele. Nu te intreaba daca bei ceva (desi afara sunt 35 de grade) iti da din cani ce ceramica, apa la 0.5 e scumpa sau in cel maj rau caz, in set de pahare de unica folosinta. Prosop de fata aruncat in scarba in chiuveta, mic, curat ce e drept dar repet, extrem de mic. Laba in sictir, nu schiteata un zambet, pus prezervativ si dai oral MECANIC - sa n o atingi, sa n o impingi, sa nu i ceri limbi pe coaie ca nu face asa ceva. Normal in tacere, nici o contra, nici un gest - terminat - liniste totala, dus - plecat si injurat jegurile care fac recenzii din burta. O - 6 N - 6 Locatie - 7 GFE - 0 PSE - 0 Confirm. Este sictirita rău femeia. Probabil este sătulă de pulă. Pune programări pe banda rulantă. daca vreti sa vedeti o bucata de carne cu plastic pe ea( silicoane) mergeți și dați niște bani, dar o sa va strice cheful cu atitudinea de kkt pe care o are. 1 Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat August 29, 2022 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat August 29, 2022 Acum 19 ore, justcheck033 a spus: You see that, Those kind of people are exactly the kind of people who ruin this forum Why the admin ban real legit members who post good reviews, but people like you who insult other members, racist people, trolls, spammers, the admin does nothing about it By the way stop lying cause my mom is DEAD Shame on you, karma is a bitch and one day you will get everything you deserve hahah...iarasi l-au banat pe francezu de 2 lei. Karma. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 30, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 30, 2022 Bună dimineața!🤗 M am deschis sa mai prelungesc șederea mea aici asa ca voi mai fi disponibila pentru încă 6 zile programul de lucru va fi între orele 10:00-22:00😘 2 4 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 31, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 31, 2022 Bună dimineața!😘 Ultimele 5 zile în oraș Program de lucru între orele 10:00-22:00 Detaliile le aveți mai sus,pentru programări pot fi contactata pe whatsapp,zona Sala Palatului 2 2 Link spre comentariu
Sixsex Reputație: 6 Postat August 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2022 Oricum nu vine si te fute nimeni de la ultimele recenzii… 3 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4727 Postat August 31, 2022 Partajează Postat August 31, 2022 Acum 1 minut, Sixsex a spus: Oricum nu vine si te fute nimeni de la ultimele recenzii… Adevarul este ca era in lista mea pentru a o vizita dar am văzut și eu ca in ultima perioada părerile sunt mai diferite. 1 Link spre comentariu
marius s Reputație: 8 Postat August 31, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 31, 2022 Salutare, Nu stau sa scriu povesti ca nu este ceea ce imi doresc. DAR Experienta mea cu ea a fost exceptionala! Nu a fost sub nici o forma ceea ce se spune pe aici, cred ca doar unii se duc asteptand mult prea multe si interpretand comportamentul. Ea este ceva mai calma, vorbeste usor si politicos, poate de acolo au putut deduce unii ce se spune. Din alta perspectiva, exista persoane care chiar daca le spui ca ceva nu se poate face, ei tot insista la un moment dat crezand ca vor primi daca intreaba fata in fata iar atunci cand sunt refuzati creeaza o animozitate pentru ca au fost refuzati in fata si decurg la denigrari din razbunare sau ambitie. Acum, ca disclaimer, eu nu stiu cum a fost experinta altora la ea, dar din ce am vazut eu imi este greu de crezut ca sunt adevarate! Ana-Maria, esti minunata si sper ca timpul pe care nu l-am mai putut onora eu datorita micii urgente telefonice sa il recuperam curand! 🙂 3 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1426 Postat August 31, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat August 31, 2022 On 8/29/2022 at 10:25 AM, sens said: Din nou mor pe lingaii ce dau note mari doar ca sa se afle n treaba. Femeia nu ca e plictisita, dar abia saluta, e foarte plictisita. Nu scoate 3 cuvinte, ii scoti cuvintele cu clestele. Nu te intreaba daca bei ceva (desi afara sunt 35 de grade) iti da din cani ce ceramica, apa la 0.5 e scumpa sau in cel maj rau caz, in set de pahare de unica folosinta. Prosop de fata aruncat in scarba in chiuveta, mic, curat ce e drept dar repet, extrem de mic. Laba in sictir, nu schiteata un zambet, pus prezervativ si dai oral MECANIC - sa n o atingi, sa n o impingi, sa nu i ceri limbi pe coaie ca nu face asa ceva. Normal in tacere, nici o contra, nici un gest - terminat - liniste totala, dus - plecat si injurat jegurile care fac recenzii din burta. O - 6 N - 6 Locatie - 7 GFE - 0 PSE - 0 Cu toate sunt de accord cu tine, dar cand va and ca nu va intreaba daca va este sete, foame...etc...mor. Pai noi mergem la ele pt asa ceva?? Daca iti e sete iti iei o apa inainte sa urci la ea... 2 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2906 Postat August 31, 2022 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat August 31, 2022 15 minutes ago, Sixsex said: Oricum nu vine si te fute nimeni de la ultimele recenzii… Aia sa o crezi matale. Eu am cel putin 10 vizite la fata si de fiecare data m-am simtit foarte bine cu ea, o revizitez oricand. Are destule recenzii bune in urma. Arata foarte bine, face oral si se fute foarte bine daca stii cum sa o iei, e mai tacuta/timida de fel dar daca esti amabil si dragut cu ea se relaxeaza si ea si devine chiar comunicativa. Ce iese la fiecare mai depinde si de atitudinea cu care te duci si cum stii sa o faci sa se simta in largul ei cu tine. Si asta nu e valabil doar la Ana, ci la toate. Toti suntem oameni pana la urma. 4 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 31, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 31, 2022 Acum 59 minute, marius s a spus: Salutare, Nu stau sa scriu povesti ca nu este ceea ce imi doresc. DAR Experienta mea cu ea a fost exceptionala! Nu a fost sub nici o forma ceea ce se spune pe aici, cred ca doar unii se duc asteptand mult prea multe si interpretand comportamentul. Ea este ceva mai calma, vorbeste usor si politicos, poate de acolo au putut deduce unii ce se spune. Din alta perspectiva, exista persoane care chiar daca le spui ca ceva nu se poate face, ei tot insista la un moment dat crezand ca vor primi daca intreaba fata in fata iar atunci cand sunt refuzati creeaza o animozitate pentru ca au fost refuzati in fata si decurg la denigrari din razbunare sau ambitie. Acum, ca disclaimer, eu nu stiu cum a fost experinta altora la ea, dar din ce am vazut eu imi este greu de crezut ca sunt adevarate! Ana-Maria, esti minunata si sper ca timpul pe care nu l-am mai putut onora eu datorita micii urgente telefonice sa il recuperam curand! 🙂 Mulțumesc! Nu i nicio problema,te mai aștept oricând cu drag 🤗 1 Link spre comentariu
newsflash93 Reputație: 12 Postat August 31, 2022 Oras:Buc Buc Oras:Buc Buc Partajează Postat August 31, 2022 This girl is great My second meeting with her was a lot better, she was smiling, very talkative , very good ON and NP She also has a very nice body and beautiful eyes 1 Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat August 31, 2022 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat August 31, 2022 Acum 4 minute, newsflash93 a spus: This girl is great My second meeting with her was a lot better, she was smiling, very talkative , very good ON and NP She also has a very nice body and beautiful eyes Clement - dispari individule de pe forum. nu te doreste nimeni pe aici. du-te inapoi la rouen la tine acolo si fute acolo magrebine din alea.. 1 Link spre comentariu
newsflash93 Reputație: 12 Postat August 31, 2022 Oras:Buc Buc Oras:Buc Buc Partajează Postat August 31, 2022 1 minute ago, owic said: Clement - disappear individuals from the forum. nobody wants you here. go back to Rouen to your place there and fuck the Maghrebs there.. I don't even need to insult you, your words describe exactly who you are A racist piece of shit You even confuse black people with arabs Shame on you, when you die you will go to hell Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 31, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 31, 2022 Dacă doriți sa purtati o discuție o puteți face în P.M sau în alta parte. Nu va mai certați aici.Mulțumesc! Link spre comentariu
Vizitator gamarue Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Partajează Postat August 31, 2022 33 minutes ago, owic said: Clement - dispari individule de pe forum. nu te doreste nimeni pe aici. du-te inapoi la rouen la tine acolo si fute acolo magrebine din alea.. Ti-e frica ca fute romanele mai bine decat tine? El fiind negru, inteleg ca e black guy. STFU, lasa internetul, du-te inapoi in cocioba si impreuneaza-te cu o capra. Nu te-a invatat mă-ta sa nu fii rasist? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum