Sari la conținut

Fanii LGBTQ(PLM) sunt invitati pe 9-14 august la un festival cu acelasi nume in Micul Amsterdam

Postări Recomandate

Vizitator campuszero
Reputație: 0
Postat
8 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Coaie, nu știu de unde ai mai rasarit si tu, dar postarea mea era la misto. Am pus si emoticoiu 😂 ca sa inteleaga lumea

Nici postarea mea nu era pentru tine, indiferent în ce ape te scalzi.

Era pentru troglodiții care chiar gândesc și cred ce ai scris tu la mișto. Cu ăștia care "cred" e mai greu decât cu aia care "știu" 😂

• Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

viitorul postapocaliptic sună bine, curve, pești și rock! dar spre deosebire de clipul de mai jos nu cred ca va fi vreun salvator

abia acum inteleg pe deplin filmul Mad Max Fury Road 2015

• Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat
1 oră în urmă, -yorick- a spus:

viitorul postapocaliptic sună bine, curve, pești și rock! ...

Normal că viitorul sună bine, atât timp cât rock-ul supraviețuiește la oricâte apocalipse vei inventa tu! 😆
Totuși mă întristezi oarecum 😑 Adică muzica ta electronică nu va supraviețui? 😯 🤪

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Pitesti
Postat
La 07.08.2021 la 0:59, maa5fu1.v1 a spus:

Sper sa faca parada lgbtqia+ in fata patriarhiei

De ce ar face asta? Cu ce te-a deranjat pe tine personal patriarhia? 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, celibi said:

De ce ar face asta? Cu ce te-a deranjat pe tine personal patriarhia? 

Ca sa turbeze hoarda aia de habotnici care contribuie la multele boli ale tarii

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Nu am nimic cu nimeni, dar nu e mai elegant sa isi tina sexualitatea pentru ei? Ce fac in dormitor e treaba lor. Maine ne trezim cu marsuri uro/scato, poimaine zoofili, doar na, toti s-au nascut asa, nu?

Auzi tu, părinte 1, părinte 2.....plm cand parinte 1 si parinte 2 vor putea procrea in mod natural, atunci sa aiba pretentii publice. Pana atunci părintii sunt tot mama si tata, in tot regnul animal. 

Bafta tuturor

• Like 2
Postat
18 minutes ago, dogeatkitkat said:

Nu am nimic cu nimeni, dar nu e mai elegant sa isi tina sexualitatea pentru ei? Ce fac in dormitor e treaba lor. Maine ne trezim cu marsuri uro/scato, poimaine zoofili, doar na, toti s-au nascut asa, nu?

Auzi tu, părinte 1, părinte 2.....plm cand parinte 1 si parinte 2 vor putea procrea in mod natural, atunci sa aiba pretentii publice. Pana atunci părintii sunt tot mama si tata, in tot regnul animal. 

Bafta tuturor

Nu mai bine sa se desfiinteze familiile? Dovada ca nu functioneaza o avem pe forum

5labe- fascist turbat, zice ca nu e de acord cu prostitutia, dar se duce la curve

Yorick șoric- habotnic dement, o uraste pe ma-sa si il dispretuieste pe taica-su

Altii care ne anunta ce mortii lor de drame sau bucurii au in viata, total neintrebati

Curve care ne povestesc cum se futeau pe 300 de lire, dar le gasim anunturile cu 110 lire

Toate aceste specimene au iesit din familia traditionala

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Festivaluri pentru oameni normali si pentru familia traditionala, nu se organizeaza ?

Eu as vrea sa existe matriarhat, dar nu sa ne conduca o femeie cu pula. Eu sunt pentru suprematia pizdei. 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 10 ore, siana a spus:

Festivaluri pentru oameni normali si pentru familia traditionala, nu se organizeaza ?

Eu as vrea sa existe matriarhat, dar nu sa ne conduca o femeie cu pula. Eu sunt pentru suprematia pizdei. 

Oamenii normali nu pot suporta castrareea împotriva firii pe care o impune familia tradițională în accepțiunea abrahamică. Omul e ființă tribală. 

Supremația pizdei ar însemna să nu mai fue meschine, lașe, ticăloase. Cât timp pizdele se vând și toarnă plozi în disprețul bunăstării lor, ca unealtă, obiect și subiect de șantaj, vor fi doar niște sclave. "Să nu dea dumniezo corne porcului și boierie, iobagului." Cam asta e cu pizdele. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat
La 08.08.2021 la 20:09, maa5fu1.v1 a spus:

Coaie, nu știu de unde ai mai rasarit si tu, dar postarea mea era la misto. Am pus si emoticoiu 😂 ca sa inteleaga lumea

Lasă-l! 

• Like 1
  • Minus 7
Postat
Acum 11 ore, siana a spus:

Trăiască pizda din care ne-am născut 

Trăiască pizda cu care ne-am futut

Foaie verde și-o lalea

Fie pizda cât de rea

Tot e bună, în pula mea!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 7
  • Inimioara 1
Postat
La 08.08.2021 la 19:45, campuszero a spus:

Doar prin astfel de manifestări se poate atrage atenția asupra unor oameni cu nevoi la fel de normale ca și ceilalți. La fel ca și restul, vor să fie iubiți și apreciați  pentru ceea ce simt și fac în viața de zi cu zi.

Din păcate, aceste comunități sunt privite cu ochi prea aspri de alții care nu le sunt în niciun fel superiori și nici măcar nu încearcă să le înțeleagă nevoile (nu cele sexuale). Diversitatea sexuală există și nimeni nu ar trebui judecat sau stigmatizat în funcție de asta.

Și de ce ar trebui să fim obligați să-i iubim pentru că sunt bulani? Nu trebuie condamnați, dar nici să ne fie nouă, majorității, marii majorități pe gât! Să și-o bage ei între el pe gât! Dixit!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 7
Postat

Normal, ar trebui sa ne bucuram ca se inmultesc homosexualii si transexualii. Aia oricum n-ar trebui lasati sa se reproduca si  nici dreptul de a avea grija de copii la cat de deviati sexuali sunt (nu toti, majoritatea doar).   Daca s-ar legaliza adoptia copiilor de catre cuplurile gay, bine ar fi daca ar fi doar gay din aia normali la cap sau cu inteligenta peste medie, asa ca Yuval Noah Harari , Tim Cook, sau oricine altcineva care nu este degenerat si care  iese   la parada gol   sau imbracat in pene si cu peruca de clovn.  

Asta inseamna mai multe femei pentru noi astia hetero ramasi daca ar creste numarul homosexualilor, mai putina competitie. 

Partea proasta e ca .....tot mai multe femei devin feministe si  lesbience.   😭

Vizitator scorpion1970
Postat

Școală 2035 - Gigel, mâine să vii cu tac-tu la școală!

- Nu poate mâine, că abia a născut, este lăuz.

- Atunci să vina mă-ta!

- Nici ea nu poate, este la un concurs de haltere.

- Și cine are grijă de tine?

- Frate-miu, Cristina.🤘🙈

Postat

Bai, atata timp cat si femeile sunt incurajate sa devina barbati, si daca raman gravizi(gravide) sa-si poate intrerupe tratamentul cu testosteron, ca sa poate duce sarcina la capat, despre ce mai vorbim ? S-au inversat complet normele sociale si seturile de valori, asa cum erau ele statuate pana acum. Mental, lucrurile par scapate de sub control, am impresia.

Uite ca aici: ai puteai sa-i spui lui tata si ei mama ? Da, arata ca o familie frumoasa, au doi copii foarte frumosi, inteligenti, evident, daca nu ai sti despre ce este vorba in spatele povestii, i-ai putea admira. Dar totusi, parca nu este ceea ce ar trebui sa fie...

• Like 2
Postat
La 11.08.2021 la 11:15, siana a spus:

Ba da, se organizeaza in contrapartida marsul normalitatii care va avea loc tot Sambata. 

Postat
La 10.08.2021 la 22:46, maa5fu1.v1 a spus:

Nu mai bine sa se desfiinteze familiile? Dovada ca nu functioneaza o avem pe forum

5labe- fascist turbat, zice ca nu e de acord cu prostitutia, dar se duce la curve

Yorick șoric- habotnic dement, o uraste pe ma-sa si il dispretuieste pe taica-su

Altii care ne anunta ce mortii lor de drame sau bucurii au in viata, total neintrebati

Curve care ne povestesc cum se futeau pe 300 de lire, dar le gasim anunturile cu 110 lire

Toate aceste specimene au iesit din familia traditionala

Prietene nu ai dreptate, prostitutia a existat inca din cele mai vechi timpuri. Sa nu uitam ca in perioada interbelica Romania abunda de bordeluri, unele chiar si clandestine.  Iar atunci erau familii traditionale, nu poti sa spui ca nu functionau. Si inca o intrebare mai am, tu nu ai iesit tot din familia traditionala? Sau ai fost cumva produsul unui cuplu de gay ori transgenderi?

• Like 1
Postat
10 minutes ago, celibi said:

Prietene nu ai dreptate, prostitutia a existat inca din cele mai vechi timpuri. Sa nu uitam ca in perioada interbelica Romania abunda de bordeluri, unele chiar si clandestine.  Iar atunci erau familii traditionale, nu poti sa spui ca nu functionau. Si inca o intrebare mai am, tu nu ai iesit tot din familia traditionala? Sau ai fost cumva produsul unui cuplu de gay ori transgenderi?

Coaie, nu are niciun sens ce spui. Eu nu am zis nimic de prostitutie. Am zis ca avem exemple pe forum de nebuni iesiti din familii traditionale (ca am inclus o curva in lista nu are legatura cu prostitutia in sine) 

Tu zici ca in perioada interbelica era tara plina de bordeluri si familii traditionale si concluzionezi ca familiile traditionale functionau. 🤣 Cum plm ajungi la concluzii d-astea, dracu stie. 

Si eu vin dintr-o familie tradițională, evident, dar asta nu inseamna ca nu observ ce specimene produce in alte cazuri. 

Apropo, tu nu esti ala care deschisese un topic in care te plangeai ca esti dependent de laba?  🤣🤣

https://nimfomane.com/forum/topic/164308-dependent-de-masturbare/

Postat
Acum 8 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Coaie, nu are niciun sens ce spui. Eu nu am zis nimic de prostitutie. Am zis ca avem exemple pe forum de nebuni iesiti din familii traditionale (ca am inclus o curva in lista nu are legatura cu prostitutia in sine) 

Tu zici ca in perioada interbelica era tara plina de bordeluri si familii traditionale si concluzionezi ca familiile traditionale functionau. 🤣 Cum plm ajungi la concluzii d-astea, dracu stie. 

Si eu vin dintr-o familie tradițională, evident, dar asta nu inseamna ca nu observ ce specimene produce in alte cazuri. 

Apropo, tu nu esti ala care deschisese un topic in care te plangeai ca esti dependent de laba?  🤣🤣

https://nimfomane.com/forum/topic/164308-dependent-de-masturbare/

Da, am deschis un asemenea topic pentru ca aveam problema asta.

• Like 1
Postat
7 minutes ago, celibi said:

Da, am deschis un asemenea topic pentru ca aveam problema asta.

E bine ca nu ai mai raspuns la restul postarii mele ca cine stie ce tampenie mai ziceai 🤣

Postat

Nu "familia traditionala" si reproducerea pe cale biologica sunt la modul generalizat vinovate, ci faptul ca sunt lasati multi oameni  cu gene proaste sa se reproduca. 

Homosexualii  si transexualii astia care defileaza la parade in pula goala sau imbracati in pene, in cauciuc si cu peruci de clovni tot din familii traditionale disfunctionale(cu tati betivi si abuzivi,    si mame curve)  au rezultat.   N-au avut nici parinti si nici profesori buni, nici psihologi care sa-i ajute sa-si corecteze deviatiile si sa traiasca ca niste barbati, nu ca niste femei. Dar asa te costa o gramada sa-l corectezi sa-si recunoasca sexul cu care s-a nascut , mai bine  ii lasi pe prosti sa devina gay, si in felul asta deschizi  afaceri speciale pentru ei - creezi ONG-uri, magazine de jucarii erotice,  mai deschizi un club gay unde organizezi petreceri gay .............pai cum sa nu profiti de pe urma homosexualilor?  Daca esti un politician mancator de rahat de la vreun partid  cu platforma  progresista,   tii discursuri pentru protejarea drepturilor lor, si ai mai obtinut niste voturi! 

Aici nu tinda dau vina pe homosexualitate, ci pe LACOMIE. 

In Imperiul Roman, si in Sparta  , Macedonia  si in Atena antica era la fel - institutiile erau mereu pentru familia traditionala, dar pe la sate,   multi aveau deviatii bisexuale  sau homosexuale.  Chiar si Cezar, Leonida si Alexandru cel Mare si Albiciade  au fost  homosexuali.  Culmea e ca atunci nu erau parade gay, nici ONG-uri, nici miscari, nici cererei de drepturi, si nu cred ca se punea vorba de adoptia copiilor ca oricum atunci exista SCLAVAGISM si isi puteau cumpara sclavi m1nori  .....dar homosexualitatea era  apoteozata in sculpturile publice.  

Fiecare isi vedea de treburile lui,  nu se faceau lamentari pe tema asta. 

Civilizatiile lor nu au decazut din cauza degenerarii si deviatiilor  homosexuale , ci din cauza lacomiei, la fel cum o sa dispara si civilizatia occidentala de acum.  

Vizitator campuszero
Postat
22 hours ago, picon said:

Și de ce ar trebui să fim obligați să-i iubim pentru că sunt bulani? Nu trebuie condamnați, dar nici să ne fie nouă, majorității, marii majorități pe gât! Să și-o bage ei între el pe gât! Dixit!

Unde ai citit tu că e cineva obligat să îi iubească? N-am scris în limba română? 

Vorbești de majoritate de parcă s-ar afla în vreun pericol. De parcă ar umbla gay-ii pe stradă cu pula sculată și ar sodomiza "majoritatea" ziua în amiaza mare. Problema cu majoritatea e alta: nici femeile nu vor să  fută "majoritatea"! De ce gay-ii ar fi mai proști?

Lăsând gluma de-o parte, nu cred că prin aceste parade se dorește altceva decât să se atragă atenția asupra nivelului ridicat de discriminare. 

Uite un subiect de pe agenda Bucharest Pride: Este safe spațiul online pentru comunitatea LGBTQ? 

Tu care crezi că este răspunsul la această întrebare?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...