mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 20, 2021 Postat Septembrie 20, 2021 Acum 7 minute, dogeatkitkat a spus: De curiozitate, ii dai afara dupa 10 minute? Sau cum procedezi? Hei buna 😚😚 nu înțeleg de unde ai dedus tu ca l-as fi dat afara după 10 min, nu ca ar avea vreo relevanța, ce contează de fapt e respectul reciproc care ar trebui sa existe din ambele părți, seara frumoasa, dacă crezi ca nu cer prea mult, te aștept cu drag și pe tine !😚😚😚😚😚😚 1 1
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Septembrie 20, 2021 Scuze pt offtopuc, oarecum, ai zis ca esti selectiva, la fel cum suntem noi. Foarte bine. Ok, cum faci aceasta selectie? Eu spre exemplu nu am ajuns la tine intrucat nu ne-am sincronizat. Dar daca ajungeam si ma vedeai nemanierat, ce faceai? Ma dadeai afara? Cum iti triezi clientii? Din ce am conversat pentru programare nu aveai cum sa iti dai seama cat de badaran sunt sau nu. La noi e simplu, daca ajung si nu gasesc ce trebuie pot pleca oricand. Indiferent da a e vorba de aspect sau convsrsatie. In schimb tu nu poti pleca, e locatia in care muncesti. Nu pot sa cred ca trierea o faci pentru barbati atat de grobieni incat i-ai alunga si de la 1 km. Iti multumesc ca ma astepti, dar daca sunt un bombardier cu 4 clase, ceafa lata, tatuaje si taieturi pe antebrate? Am slapi Cucci, sapca Balcenciciaga si curea Balentino si chiloti Kelven Klain. Ma primesti? Vorba melodiei, 5 e zarul tatuat pe orice cocalar... Stii ce inseamna nu? Sper ca stii de gluma. 1
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 21, 2021 Postat Septembrie 21, 2021 Acum 19 ore, dogeatkitkat a spus: Scuze pt offtopuc, oarecum, ai zis ca esti selectiva, la fel cum suntem noi. Foarte bine. Ok, cum faci aceasta selectie? Eu spre exemplu nu am ajuns la tine intrucat nu ne-am sincronizat. Dar daca ajungeam si ma vedeai nemanierat, ce faceai? Ma dadeai afara? Cum iti triezi clientii? Din ce am conversat pentru programare nu aveai cum sa iti dai seama cat de badaran sunt sau nu. La noi e simplu, daca ajung si nu gasesc ce trebuie pot pleca oricand. Indiferent da a e vorba de aspect sau convsrsatie. In schimb tu nu poti pleca, e locatia in care muncesti. Nu pot sa cred ca trierea o faci pentru barbati atat de grobieni incat i-ai alunga si de la 1 km. Iti multumesc ca ma astepti, dar daca sunt un bombardier cu 4 clase, ceafa lata, tatuaje si taieturi pe antebrate? Am slapi Cucci, sapca Balcenciciaga si curea Balentino si chiloti Kelven Klain. Ma primesti? Vorba melodiei, 5 e zarul tatuat pe orice cocalar... Stii ce inseamna nu? Sper ca stii de gluma. Hei buna🙂 Nu aș fi sugerat ca și tu ești nemanierat, dacă nu ne am văzut pana acum a fost probabil cauza ca nu ni s au aliniat programele. Normal ca nu îmi pot da seama de toate aspectele doar din mesajele pe care le scrie cineva, și eu la rândul meu îmi pot face o părere doar atunci când și văd persoana fața in fața.🙂Din fericire, nu prea a fost cazul sa refuz clienți veniți de pe forum și cred și sper ca nici de acum in colo nu se va întâmpla prea des. Pupiciiiii😗😗😗
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 21, 2021 Postat Septembrie 21, 2021 Sunt la birou pana la 22:00 😚😚😚😚😚
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 22, 2021 Postat Septembrie 22, 2021 Sunt la birou pana la 22:00😚😚😚
massacar Reputație: 102 Postat Septembrie 22, 2021 Postat Septembrie 22, 2021 Răspunde.mi și mie la nr ul cu 609 la sfarsit încerc sa dua de tine de câteva zile bune
jhonmark Reputație: 439 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 22, 2021 nu raspunde frate ...ca si eu incerc ...
ozgean Reputație: -104 Postat Septembrie 22, 2021 Postat Septembrie 22, 2021 1 hour ago, jhonmark said: nu raspunde frate ...ca si eu incerc ... nu incerca prea mult eu i am trimis vreo 2-3 apeluri si cateva mesaje pe whatsapp ( in zile diferite ) si m a blocat :))) 1
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 22, 2021 Postat Septembrie 22, 2021 Acum 4 minute, ozgean a spus: nu incerca prea mult eu i am trimis vreo 2-3 apeluri si cateva mesaje pe whatsapp ( in zile diferite ) si m a blocat :))) Hei buna, te contrazic 😅 zi mi cum se termina numărul 😚
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 22, 2021 Postat Septembrie 22, 2021 Acum 3 ore, massacar a spus: Răspunde.mi și mie la nr ul cu 609 la sfarsit încerc sa dua de tine de câteva zile bune Bunaaaa! Lasă ți mi mesaj ca pot reveni pana in ora X 😚 altfel nu va voi raspunde 😚😚 și bine-nțeles sa fiu și liberă!😚😚😚 pupicii 😚😚😚😚😚😚😚😚😚
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2021 Postat Septembrie 22, 2021 Pot sa confirm ca daca ii scrii pana cand poate reveni cu raspunsul o va face chiar daca dureaza mai mult, sau am fost eu mai norocos 🤷♂️? a fost foarte amabila si deschisa cand a fost vorba de stabilirea unei intalniri, sper sa fie la fel si cand vom fi fata-n fata.
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 23, 2021 Postat Septembrie 23, 2021 Acum 13 ore, hexp02 a spus: Pot sa confirm ca daca ii scrii pana cand poate reveni cu raspunsul o va face chiar daca dureaza mai mult, sau am fost eu mai norocos 🤷♂️? a fost foarte amabila si deschisa cand a fost vorba de stabilirea unei intalniri, sper sa fie la fel si cand vom fi fata-n fata. 😚😚😚❤️❤️❤️❤️așa va fii, pupiciii 😚😚
ozgean Reputație: -104 Postat Septembrie 23, 2021 Postat Septembrie 23, 2021 16 hours ago, mihaelaaaa said: Hei buna, te contrazic 😅 zi mi cum se termina numărul 😚 380..n ai cum sa ma contrazici 1
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 23, 2021 Postat Septembrie 23, 2021 Disponibilă pana la ora 00:00😚😚😚😚😚
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 24, 2021 Postat Septembrie 24, 2021 Disponibilă pana la 22:00😚😚😚Programări pe whattsapp😚😚😚😚 3
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 25, 2021 Postat Septembrie 25, 2021 Disponibilă azi pana la ora 19:00😚😚😚
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 28, 2021 Postat Septembrie 28, 2021 Sunt la birou pana la 00:00😘
belestelpeal Reputație: 66 Postat Septembrie 28, 2021 Postat Septembrie 28, 2021 La 22.09.2021 la 20:27, ozgean a spus: nu incerca prea mult eu i am trimis vreo 2-3 apeluri si cateva mesaje pe whatsapp ( in zile diferite ) si m a blocat :))) Într-adevăr, același lucru s a întâmplat și la mine. Mi a dat block. 🙂
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 28, 2021 Postat Septembrie 28, 2021 1 oră în urmă, belestelpeal a spus: Într-adevăr, același lucru s a întâmplat și la mine. Mi a dat block. 🙂 Hei buna, am la Block doar persoanele care au făcut programare și nu au mai răspuns la telefon 😀 programările se fac pe whatssapp, nu am o poza la whatsapp! Am notificările oprite pentru a nu deranja când sunt ocupată 🙂când sunt disponibilă și îmi spune-ți ca pot revi cu un mesaj va răspund cu drag🙂 sper ca ne am lămurit 🙂🙂🙂zi buna tuturor 😚😚😚😚😚 1 1
ozgean Reputație: -104 Postat Septembrie 29, 2021 Postat Septembrie 29, 2021 16 hours ago, mihaelaaaa said: Hei buna, am la Block doar persoanele care au făcut programare și nu au mai răspuns la telefon 😀 programările se fac pe whatssapp, nu am o poza la whatsapp! Am notificările oprite pentru a nu deranja când sunt ocupată 🙂când sunt disponibilă și îmi spune-ți ca pot revi cu un mesaj va răspund cu drag🙂 sper ca ne am lămurit 🙂🙂🙂zi buna tuturor 😚😚😚😚😚 pai si daca ti am scris de mai multe ori pe whatsapp in zile diferite , nu ai raspuns si dupa am primit block , despre ce programare vorbesti la care nu am raspuns la telefon ? drept urmare mai sus , cand ai zis sa ti las ultimile cifre ale nr de tel si le am lasat , nu ai mai zis nimic..pentru ca nu aveai ce :)...minti cam mult mihaela , continua asa , multa bafta 1 1
ozgean Reputație: -104 Postat Septembrie 29, 2021 Postat Septembrie 29, 2021 18 hours ago, belestelpeal said: Într-adevăr, același lucru s a întâmplat și la mine. Mi a dat block. 🙂 eu v am spus ;).. 1
putzache Reputație: 1141 Postat Septembrie 29, 2021 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 29, 2021 Eu am incercat si telefonic si whatsapp in multe zile si nici un raspuns, telefonul de cele mai multe ori e inchis sau nu are semnal si whatsapp nici macar seen. pentru mine e un mister!
terenteterente Reputație: 244 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 29, 2021 1 minute ago, putzache said: Eu am incercat si telefonic si whatsapp in multe zile si nici un raspuns, telefonul de cele mai multe ori e inchis sau nu are semnal si whatsapp nici macar seen. pentru mine e un mister! Idem!
ozgean Reputație: -104 Postat Septembrie 29, 2021 Postat Septembrie 29, 2021 58 minutes ago, putzache said: Eu am incercat si telefonic si whatsapp in multe zile si nici un raspuns, telefonul de cele mai multe ori e inchis sau nu are semnal si whatsapp nici macar seen. pentru mine e un mister! probabil ai primit si tu blocaj sau urmeaza 1
mihaelaaaa Reputație: 36 Postat Septembrie 29, 2021 Postat Septembrie 29, 2021 Acum 4 ore, ozgean a spus: pai si daca ti am scris de mai multe ori pe whatsapp in zile diferite , nu ai raspuns si dupa am primit block , despre ce programare vorbesti la care nu am raspuns la telefon ? drept urmare mai sus , cand ai zis sa ti las ultimile cifre ale nr de tel si le am lasat , nu ai mai zis nimic..pentru ca nu aveai ce :)...minti cam mult mihaela , continua asa , multa bafta Hei hei, hai sa nu acuzam pe nedrept cei care au fost la mine știu cât de naturală pot fi, poate mi sa părut ceva ciudat la tine sigur nu ai primit Block aiurea 😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum