Sari la conținut

Fc. Farul Constanta

Postări Recomandate

Acum 2 ore, playmaker a spus:

17.10 2021 - Etapa 12

Fc Arges - Fc Farul  2-1

...ne afundam tot mai mult si in etapa 13 vine WCsb la Constanta. Atunci sa vedeti circ!! Ori sta Farul "capra", ori o sa fie furaciune pe fata. JiJi nu are scruPULE....

Sper,si imi doresc ca farul sa joace un fotbal curat...

Eu unul,voi fii prezent la meci!!

Farul suntem toti!

• Mersi 2
Link spre comentariu
5 minutes ago, playmaker said:

29.10.2021 - Etapa 14

Fc Botosani - Fc Farul  0-2

...am mai luat o gura de oxigen.

Asa cum a si declarat Gica, adevărată valoare se va vedea de la jumătatea lui noiembrie. Asa ca eu zic ca nu e gura de oxigen ci doar ca începe sa se întrevadă roadele muncii lui Gica. 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
La 07.11.2021 la 17:36, cristi bug a spus:

07.11.2021 Etapa 15                                   F.C.Farul - CS U Craiova  1-0                     Bravo băieți așa să aveți atitudine pe teren!

Speram la play-off.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lig76ct
Reputație: 0
La 21.08.2021 la 13:44, carpe_diem a spus:

La anul ne vom apuca demolat/construit si in toamna anului 2024 vom avea stadion pt liga 1! 

Rămâne de văzut,cum se mișcă lucrurile la noi în Constanța este foarte greu de crezut că în 2024 acest stadion va fi dat la termen,din ce am înțeles va avea 18.000 de locuri cam puțin totuși cred eu pentru un oraș ca Constanța cred că un 25.000-30.000 de locuri era cel mai potrivit, cu Arena Națională la câți bani s-au cheltuit atunci la vremea respectivă peste 250 mil euro făceau un stadion de cel puțin 65.000,vezi stadionul de la Budapesta

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Acum 3 ore, lig76ct a spus:

Rămâne de văzut,cum se mișcă lucrurile la noi în Constanța este foarte greu de crezut că în 2024 acest stadion va fi dat la termen,din ce am înțeles va avea 18.000 de locuri cam puțin totuși cred eu pentru un oraș ca Constanța cred că un 25.000-30.000 de locuri era cel mai potrivit, cu Arena Națională la câți bani s-au cheltuit atunci la vremea respectivă peste 250 mil euro făceau un stadion de cel puțin 65.000,vezi stadionul de la Budapesta

mda doar ca unguri au si fotbalisti care chiar vor sa joace fotbal sa castige un match, la noi sunt doar insta influienteri :D

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator lig76ct
Reputație: 0

În seara asta dezamăgire totala la gala organizată de France Futbooll pentru decernarea balonului de aur, câștigătorul a fost Messi după părerea mea eu zic că nu merita în finală cu Robert Lewandovski, foarte mulți au spus că nu merita dar datorită faptului că Messi joacă la Paris în orașul de unde se acorda trofeul ce au spus hai să-l dam lui Messi că joacă la PSG dar poate din cauza asta a ales Messi PSG, oare dacă nu se transfera la PSG mai lua el trofeul  și încă ceva Lewandovski era de așteptat să nu câștige în fața lui Messi din cauza faptului că vine din o țară est europeană, Cristiano Ronaldo nu a participat la gala și la făcut mincinos pe directorul publicației France Futbooll, vă spun eu dacă  Hagi nu provenea dintr-o țară est europeană cum sântem noi și era din oricare alta țară din vestul europei avea cel puțin un trofeu câștigat sau o gheată de aur dacă nu balonul de aur,dar asta este, succes la ciocane colegi🔨🔨🔨

Link spre comentariu
11 hours ago, lig76ct said:

În seara asta dezamăgire totala la gala organizată de France Futbooll pentru decernarea balonului de aur, câștigătorul a fost Messi după părerea mea eu zic că nu merita în finală cu Robert Lewandovski, foarte mulți au spus că nu merita dar datorită faptului că Messi joacă la Paris în orașul de unde se acorda trofeul ce au spus hai să-l dam lui Messi că joacă la PSG dar poate din cauza asta a ales Messi PSG, oare dacă nu se transfera la PSG mai lua el trofeul  și încă ceva Lewandovski era de așteptat să nu câștige în fața lui Messi din cauza faptului că vine din o țară est europeană, Cristiano Ronaldo nu a participat la gala și la făcut mincinos pe directorul publicației France Futbooll, vă spun eu dacă  Hagi nu provenea dintr-o țară est europeană cum sântem noi și era din oricare alta țară din vestul europei avea cel puțin un trofeu câștigat sau o gheată de aur dacă nu balonul de aur,dar asta este, succes la ciocane colegi🔨🔨🔨

Eu am văzut o statistica a activității celor doi și deși nu sint un fun Messi, totuși se pare ca în afara de numărul de goluri, la toate celelalte categorii, l-a dominat pe Lewandovski. Acum sincer, nu știu dacă asta e un criteriu, sau are relevanta pentru France Football, întru-cât este pentru prima data când ei publica o asemenea statistica. Dar din punct de vedere al statisticii, Messi e câștigător meritat. Acum, ca aceasta statistica ( apărută pentru prima oara), e un fel de motivare a deciziei lor, asta e o alta discutie. 

Link spre comentariu
14 hours ago, playmaker said:

Etapa 17

Gaz Metan Medias - Fc Farul   1 - 1

....cu toate ca am dominat meciul, am egalat in min. 94 din Penalty.

Știe cineva de ce Farul joaca atât de prost? Eu, am văzut câteva meciuri din sezonul asta și toți jucătorii parca sint pe vârfuri. Bineînțeles că traseele exista, în apărare sint bine organizați, se recuperează multe mingi la mijloc, dar când se ajunge în ultimii 20 de metrii, parca se uita tot. 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 5 ore, g2br13l a spus:

Știe cineva de ce Farul joaca atât de prost? Eu, am văzut câteva meciuri din sezonul asta și toți jucătorii parca sint pe vârfuri. Bineînțeles că traseele exista, în apărare sint bine organizați, se recuperează multe mingi la mijloc, dar când se ajunge în ultimii 20 de metrii, parca se uita tot. 

Din ce fotbal stiu si eu, chiar am si jucat cativa ani buni, la Fc Farul problema este intre mijloc si atac. Pana la mijloc ajunge mingea foarte usor, dar dupa apar erorile si de aia atacantii nostri vin in spate sa ia mingi. Treaba este ca atacantii pe care ii avem sunt pe stilul asta, gen pot juca si ca mijlocas-inaintas sa zic. Varf autentic de careu nu avem (gen Piturca, Inzaghi etc). Pomanagii le ziceam noi 🤣

Jefte Betancor este mai mult pivot, sta cu spatele la poarta.

Enes Sali mai are de mancat pana sa ajunga macar la 10% din valoarea lui Hagi. E slab tare.

Pitu dribleaza pana se incurca intre picioare.

Adrian Petre are valoare dar are nevoie de spatiu sa isi faca mingea cum vrea el.

Stie Hagi unde sunt bubele. Vedem in pauza de iarna la ce renunta si ce mai aduce.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 30.11.2021 la 15:39, playmaker a spus:

Din ce fotbal stiu si eu, chiar am si jucat cativa ani buni, la Fc Farul problema este intre mijloc si atac. Pana la mijloc ajunge mingea foarte usor, dar dupa apar erorile si de aia atacantii nostri vin in spate sa ia mingi. Treaba este ca atacantii pe care ii avem sunt pe stilul asta, gen pot juca si ca mijlocas-inaintas sa zic. Varf autentic de careu nu avem (gen Piturca, Inzaghi etc). Pomanagii le ziceam noi 🤣

Jefte Betancor este mai mult pivot, sta cu spatele la poarta.

Enes Sali mai are de mancat pana sa ajunga macar la 10% din valoarea lui Hagi. E slab tare.

Pitu dribleaza pana se incurca intre picioare.

Adrian Petre are valoare dar are nevoie de spatiu sa isi faca mingea cum vrea el.

Stie Hagi unde sunt bubele. Vedem in pauza de iarna la ce renunta si ce mai aduce.

din ce generatie faci parte? ma refer la anul nasterii sau  macar  decada .

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...