alexandru gabriel Reputație: 1349 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2021 Acum 9 minute, Ioana1334 a spus: 😘😘😘 Te pup fata frumoasă. Sper ca ai venit in Bucuresti Abia astept sa te revad
alexandru gabriel Reputație: 1349 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2021 Ioana mai adauga fotografii ca ai ce arata..crede ma.. Pupici
andreibb24 Reputație: 91 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 On 9/3/2021 at 1:13 PM, alexandru gabriel said: Salutare..ca iti raspund frate si sa confirm ce sperai sa primesti de la ea o recomand..e fresh e tânără are un corp bine proportionat si are servicii ce calitate Sa nu mai vorbim de colega ei care pleca cand am venit eu..NO COMMENT ..SUPERBA.. [...] scuze, poate nu am fost eu atent, dar cine e colega ei?
owic Reputație: 830 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Septembrie 6, 2021 Acum 3 minute, andreibb24 a spus: scuze, poate nu am fost eu atent, dar cine e colega ei? Diana Iovanovici Șoșoacă 1
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2021 Hey!! 😘😘 Am revenit in Bucuresti, programari pe WhatsApp sau telefonic!! Pupici 🥰🥰😘😘 1
alexandru gabriel Reputație: 1349 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2021 Acum 20 minute, andreibb24 a spus: scuze, poate nu am fost eu atent, dar cine e colega ei? Maria2210
awokeone10 Reputație: 9575 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 6, 2021 Acum 8 minute, alexandru gabriel a spus: Maria2210 Link? 1
71laciport Reputație: 4355 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Septembrie 6, 2021 52 minutes ago, Ioana1334 said: Hey!! 😘😘 Am revenit in Bucuresti, programari pe WhatsApp sau telefonic!! Pupici 🥰🥰😘😘 Bine ai venit, ne vdm mai tarziu,coleg@ cand apare‽
71laciport Reputație: 4355 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Septembrie 7, 2021 Am fost la domnisoara, o intalnire cu o nota generala 8 pentru incurajare, nimic memorabil dar in limite acceptabile,incearca sa se faca placuta sa initieze conversatie, ea draguta cu trasaturi de grecoaica par negru matasos si fara inhibitii, sanii mici ca de adolescenta, sper sa i lase asa pentru ca au farmecul lor, sfarcuri mici excitabile, piele alba si fina, nu foarte tonifiata dar cu un corp frumos bine proportionat si atragator, statura medie, pasa mica si calda, a folosit niste dura lube la penetrare. Se grabeste la actiune sa monteze preze( care sunt pentru liliputani) fara ca muschiul sa fie complet vascularizat. Oral de neprofesionista asa ca sa fie, cu toate astea micutul fost resuscitat si trecut la normal. Lucrurile stau mai bn la capitolul asta, se misca onduindu se si amplificand astfel senzatia pe care o ai cand o penetrezi...daca s a ""manifestat"" fals ca ar fi trait momentul a facut o bine, daca nu chiar a ""simtit o "" pana n maduva oaselor. Mai are inca de invatat, poate de la colege daca ramane in bransa. Locatia ok, programare respectata fara nicio intarziere, igiena fara repros. epilata complet Sesiune scurta 150 lei 30 DTD, de revenit poate, pentru ca este langa casa bafta 3 1
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2021 Acum 2 ore, 71laciport a spus: Am fost la domnisoara, o intalnire cu o nota generala 8 pentru incurajare, nimic memorabil dar in limite acceptabile,incearca sa se faca placuta sa initieze conversatie, ea draguta cu trasaturi de grecoaica par negru matasos si fara inhibitii, sanii mici ca de adolescenta, sper sa i lase asa pentru ca au farmecul lor, sfarcuri mici excitabile, piele alba si fina, nu foarte tonifiata dar cu un corp frumos bine proportionat si atragator, statura medie, pasa mica si calda, a folosit niste dura lube la penetrare. Se grabeste la actiune sa monteze preze( care sunt pentru liliputani) fara ca muschiul sa fie complet vascularizat. Oral de neprofesionista asa ca sa fie, cu toate astea micutul fost resuscitat si trecut la normal. Lucrurile stau mai bn la capitolul asta, se misca onduindu se si amplificand astfel senzatia pe care o ai cand o penetrezi...daca s a ""manifestat"" fals ca ar fi trait momentul a facut o bine, daca nu chiar a ""simtit o "" pana n maduva oaselor. Mai are inca de invatat, poate de la colege daca ramane in bransa. Locatia ok, programare respectata fara nicio intarziere, igiena fara repros. epilata complet Sesiune scurta 150 lei 30 DTD, de revenit poate, pentru ca este langa casa bafta Multumesc frumos , te pup si te mai astept pe la mine ❤️🥰
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2021 La 07.09.2021 la 10:27, 71laciport a spus: Am fost la domnisoara, o intalnire cu o nota generala 8 pentru incurajare, nimic memorabil dar in limite acceptabile,incearca sa se faca placuta sa initieze conversatie, ea draguta cu trasaturi de grecoaica par negru matasos si fara inhibitii, sanii mici ca de adolescenta, sper sa i lase asa pentru ca au farmecul lor, sfarcuri mici excitabile, piele alba si fina, nu foarte tonifiata dar cu un corp frumos bine proportionat si atragator, statura medie, pasa mica si calda, a folosit niste dura lube la penetrare. Se grabeste la actiune sa monteze preze( care sunt pentru liliputani) fara ca muschiul sa fie complet vascularizat. Oral de neprofesionista asa ca sa fie, cu toate astea micutul fost resuscitat si trecut la normal. Lucrurile stau mai bn la capitolul asta, se misca onduindu se si amplificand astfel senzatia pe care o ai cand o penetrezi...daca s a ""manifestat"" fals ca ar fi trait momentul a facut o bine, daca nu chiar a ""simtit o "" pana n maduva oaselor. Mai are inca de invatat, poate de la colege daca ramane in bransa. Locatia ok, programare respectata fara nicio intarziere, igiena fara repros. epilata complet Sesiune scurta 150 lei 30 DTD, de revenit poate, pentru ca este langa casa bafta Multumesc frumos , te pup si te mai astept pe la mine ❤️🥰
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2021 Hey !❤️ Am locuri disponibile , te astept sa ne cunoastem si sa traiesti clipe de ne uitat , pentru programari nu ezita sa ma contactezi telefonic sau pe whatsApp Pupicii❤️❤️😘
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 11, 2021 Buna iubirici , sunt disponibila , din pacate astazi este ultima zi , o sa plec din Bucuresti . Daca nu ne-am cunoscut pana acum te astept pe la mine . Pupicii❤️❤️❤️ 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3436 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Septembrie 11, 2021 Mai revii sau pleci definitiv? 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Visatorul85 Reputație: 342 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2021 1 oră în urmă, Ioana1334 a spus: Buna iubirici , sunt disponibila , din pacate astazi este ultima zi , o sa plec din Bucuresti . Daca nu ne-am cunoscut pana acum te astept pe la mine . Pupicii❤️❤️❤️ Buna, Ioana! Unde ai locatia?
owic Reputație: 830 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Septembrie 11, 2021 Pleaca si colega Maria2101 "odisee spatziala" sau doar tu iubita?
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 17, 2021 Buna iubiricii! 😍 voi reveni in Bucuresti o scurta perioada de timp! Pentru programari va astept pe WhatsApp sau telefonic! Pupici si abia astept sa ne revedem 💋💋💋 1
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 17, 2021 Buna iubiricii! 😍 voi reveni in Bucuresti o scurta perioada de timp! Pentru programari va astept pe WhatsApp sau telefonic! Pupici si de abia astept sa ne revedem💋❤️ 1 2
Minor1 Reputație: 10 Postat Noiembrie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2021 Tocmai ce am plecat de la Ioana pozele sunt reale atuul ei este fundul dar și drăguța la fata acțiunea a început cu un oral protejat normalul susținut de un fk bun și finalizat pe la spate cu ochii in oglinda ei micuța se implica nu comentează la poziții într-un cuvânt se merita am primit și complimente,mulțumesc Ioana am văzut-o și pe colega ei Maria2210 drăguța și ea dar puțin figuranta asta mi a lăsat mie pofta buna fetelor știu ca trebuia sa vina și mâncarea! 1 1
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2021 Disponibila! Pentru programari va astept pe whatsapp si telefonic 🥰 disponibilitatea o am pana pe data de 22.11! Pupici si abia astept sa ne cunoastem 🤫 locatia o am pe natiunile unite la blocul A turn! 🤗😘😘😘 1 2
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2021 Disponibila! Pentru programari va astept pe whatsapp si telefonic ,locatia o am pe natiunile unite la blocul A turn! 🤗😘pupicei si astept sa ne cunoastem😘😘
Subterana Reputație: 91 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 5 minute, Ioana1334 a spus: Disponibila! Pentru programari va astept pe whatsapp si telefonic ,locatia o am pe natiunile unite la blocul A turn! 🤗😘pupicei si astept sa ne cunoastem😘😘 O actualizare de servicii si prețuri poti posta? Multumesc anticipat
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 11 ore, Subterana a spus: O actualizare de servicii si prețuri poti posta? Multumesc anticipat 150- finalizarea 300-1h fac oral si normal mai multe detalii la telefon, pupiii ❤️
clement mic Reputație: 996 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Noiembrie 20, 2021 4 minutes ago, Ioana1334 said: 150- completion 300-1h I do it orally and normally more details on the phone, puppies ❤️ ON included?
Ioana1334 Reputație: 26 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 21, 2021 Hei iubirici , sunt disponibila . Pentru programari telefonic sau whatsApp , pupicei si astept sa ne cunoastem ❤️❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum