Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:gone

Prietene,

doamnele de pe acest site nu sunt producatoare, pot fi capricioase, fac pauza, se intretin fizic si psihic, sunt discrete si dedicate, telefonul este caput cand te farmeca pe tine. 

Sesam se deschide si altfel, sms PM, mail. Pe mine m-a atras ideea de a o curta pe Eliza, am luat-o incet (Sunt si mai puriu, adevarat), am cautat-o, nu am insistat (si eu am dat de telefon inchis de patru ori, apoi, intr-o dupa-amiaza, cand am sunat la plesneala, smile!!!!!).

De ce te zbati, de aia savurezi mai bine...zic eu asa, Muc cel mic,  curvar ucenic

Link spre comentariu
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

din pacate de cateva zile are telefonul inchis..

Nu am avut grija de telefon si iar l-am distrus. Nu ma tine bateria. In seara aceasta rezolv problema.

Imi cer scuze daca v-am pus nervii la incercare. Sunt blonda...uneori.

Aveti la indemana si alte posibilitati de contact (sms, PM,email,what's app).

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Prietene,

doamnele de pe acest site nu sunt producatoare, pot fi capricioase, fac pauza, se intretin fizic si psihic, sunt discrete si dedicate, telefonul este caput cand te farmeca pe tine. 

Sesam se deschide si altfel, sms PM, mail. Pe mine m-a atras ideea de a o curta pe Eliza, am luat-o incet (Sunt si mai puriu, adevarat), am cautat-o, nu am insistat (si eu am dat de telefon inchis de patru ori, apoi, intr-o dupa-amiaza, cand am sunat la plesneala, smile!!!!!).

De ce te zbati, de aia savurezi mai bine...zic eu asa, Muc cel mic,  curvar ucenic

sau au apa calda oprita ,dar nu raspunde la telefon ca sa mai dea detalii

Link spre comentariu

Tocmai ce a explicat mai sus de ce nu raspundea, desi, repet, nu este, nu sunt obligate sa o faca. Cum mai chiulim si noi, mai chiulesc si ele. Gonflabilele raspund mereu prezent.

Link spre comentariu

Am inceput de la ora 9😉😉😉😉😉

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Buna Eliza! Sunt Marius din Bc , am 36 de ani si doresc sa te intalnesc. La ce ora incepi programul?

Și ăsta e membru de aproape 3 ani!  :slap2

• Like 8
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

Buna Elisa.O alta modalitate de contact se poate daca te rog ti-am trimis si un mail si nu am primit raspuns,telefonul e inchis am incercat de mai multe ori.Scuze pentru deranj.O seara frumoasa

Link spre comentariu

Prima mea recenzie:
Am fost acum aprox o luna. 

1.Locatia - Langa F64 pe Bd Unirii

2.Modalitatea de contact - posta electronica, programare cu o saptamana inainte.
3.Detalii - Am ajuns usor la locatie, m-a indrumat de la F64, se ajunge in 2 minute, portar ok. M-a asteptat imbracata foarte sexy, iar asta mi-a placut. Tipa arata destul de bine pt varsta ei, mi-a placut. Am stat cateva minute de vb, m-am acomodat putin, apoi m-am dus la baie unde am gasit papuci si prosop impecabil de curat. M-am dusat rapid apoi am revenit in camera, s-a dus si ea sa se faca fresh apoi am trecut la actiune. OP la cererea mea, executat foarte bine, cu lins oo, deep, batut cu pula peste fata, gemete, a facut o regie frumoasa. Apoi am trecut la normal, pe la spate, pompat cateva minute, apoi mi-am drumul in prezervativ. Pauza intre numere cu un mic masaj apoi trecut la un oral frumos, normal, apoi anal, si cam asta a fost. Per total m-am simtit "blana". Nu s-a uitat la ceas, nu m-a grabit, am stat o ora lejer.

4.Note: 9 pe linie!

5.Tarifare - 150/h sex total!

Bafta!

• Like 6
Link spre comentariu

Usor taicule, usor....vezi ce a facut colegul de mai sus, cu tact inainte, nu este blitzkrieg. O sa explodati altminteri. Si nu mai fiti asa expliciti, ce dracu, va laudati ca aia mici cu .............mai, aveti de-a face cu niste doamne, ce Doamne.....templu nu avem construit pentru ele, altfel......o sa va vina si voua vremea si o sa intelegeti atunci

Link spre comentariu

Am revenit, imi cer scuze ca nu v-am raspuns la mesaje/emailuri,PM...etc.

Sunt la birou intre 10-23(ultima programare)

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0

Madmax pana citeste eliza acest mesaj deja e cineva programat pt ora 14:00, suna sau lasa un msj cu detaliile complete

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...