witcher Reputație: 16313 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 La 14.10.2021 la 14:45, AntoniaKitty a spus: Buna!Se poate și fără protecție dar in funcție de igiena . Este inclus sau extra?
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 27 minute, witcher a spus: Este inclus sau extra? La cum arata, mai conteaza ?
Subterana Reputație: 91 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 1 oră în urmă, Indecisu a spus: La cum arata, mai conteaza ? Contează colegu, normal. Poate ai alte variante mai bune la banii aia si oricum trebuie sa fii pregătit cu 💵 la tine. dar a spus craig1 mai sus ca e extra a vb cu ea. Acum poate ne confirma sau infirma @AntoniaKitty cum este. 1 2
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 20 minute, Subterana a spus: Contează colegu, normal. Poate ai alte variante mai bune la banii aia si oricum trebuie sa fii pregătit cu 💵 la tine. dar a spus craig1 mai sus ca e extra a vb cu ea. Acum poate ne confirma sau infirma @AntoniaKitty cum este. Imi mentin parerea ca nu conteaza. Daca vrei sa o ai in palmares, te duci chiar daca dai in plus 50/100 . Daca mai intai iti faci banii din buzunar si dupa alegi fetele ...suntem din ligi diferite 😀
Subterana Reputație: 91 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 Acum 1 minut, Indecisu a spus: Imi mentin parerea ca nu conteaza. Daca vrei sa o ai in palmares, te duci chiar daca dai in plus 50/100 . Daca mai intai iti faci banii din buzunar si dupa alegi fetele ...suntem din ligi diferite 😀 Nu e vb de mine personal, este vorba in general pt toti cei care citesc si vor sa se ducă la fata. Eu sunt selectiv de fel si prefer la cele foarte ok chiar dacă este mai scump. Dar si așa…nu plec cu mulți bani cash în plus la mine sau nu scot de la bancomat mai mult. Scot exact cât am nevoie pt treaba asta si informația corecta este bine venită. Pt palmares platesti nu contează, este evident. Bafta colegu 2 2
Maa5fu1.v3 Reputație: 122 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat Octombrie 16, 2021 Palmares, nepalmares, ar fi bine sa puna o poza dezbrăcată din fata, sa vedem sanii si talia.
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 4 minute, Subterana a spus: Nu e vb de mine personal, este vorba in general pt toti cei care citesc si vor sa se ducă la fata. Eu sunt selectiv de fel si prefer la cele foarte ok chiar dacă este mai scump. Dar si așa…nu plec cu mulți bani cash în plus la mine sau nu scot de la bancomat mai mult. Scot exact cât am nevoie pt treaba asta si informația corecta este bine venită. Pt palmares platesti nu contează, este evident. Bafta colegu De acord cu tine.Eu, in momentul cand fac programarea, pe necunoscute le rog sa imi confirme . In cazul cand nu am prea mult cash la mine 😀 Remarca initiala era o gluma pentru @witcher, el oricum fute tot ce apare si este interesant. Spor si tie !
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 3 minute, Maa5fu1.v3 a spus: Palmares, nepalmares, ar fi bine sa puna o poza dezbrăcată din fata, sa vedem sanii si talia. Da, da. Dar chiar si din astea, pare promitatoare 😀
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Buna scumpilor, îmi cer scuze ca am fost înțeleasă greșit referitor la lăsarea recenziilor . Eu doar mi-am dorit ca cei care ajung la mine sa îmi lase o recenzie cu părerea pe care și-au făcut-o despre mine ,cu posibilitatea de a ma cunoaște cât de cât și cei care încă nu au ajuns . Mentionez ca și astăzi ma puteți găsi . Va aștept ! Va mulțumesc !😊 Va pup și va îmbrățișez cu drag😘🤗
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 3 hours ago, witcher said: Este inclus sau extra? Buna ! Este extra 😊
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 1 hour ago, Subterana said: Contează colegu, normal. Poate ai alte variante mai bune la banii aia si oricum trebuie sa fii pregătit cu 💵 la tine. dar a spus craig1 mai sus ca e extra a vb cu ea. Acum poate ne confirma sau infirma @AntoniaKitty cum este. Buna ! Este extra 😊
datsikk Reputație: 1 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 Cateva poze noi?
clement mic Reputație: 996 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Octombrie 16, 2021 54 minutes ago, AntoniaKitty said: Hi ! It is extra 😊 That is unfortunate Most top ones do it included It will be hard for you to compete 1
Maa5fu1.v3 Reputație: 122 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat Octombrie 16, 2021 1 hour ago, AntoniaKitty said: Buna ! Este extra 😊 Extra cat? 1
witcher Reputație: 16313 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 Acum 8 ore, Indecisu a spus: La cum arata, mai conteaza ? Nu e vorba de asta. Ideea e că vreau să știu exact dinainte. Nu merg cu banii ficși pentru ce am stabilit, dar nici nu-mi place să fiu pus în situația în care să mă duc și să mi se spună ceva de genul: 'Vrei aia? Ok, dar te mai costă atâta' 😀 Acum 5 ore, AntoniaKitty a spus: Buna ! Este extra 😊 Mai exact? Acum 4 ore, Maa5fu1.v3 a spus: Extra cat? Exact 👍
Unchiultau Reputație: 108 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 16, 2021 In ce zona ai biroul?
craig1 Reputație: 118 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 16, 2021 25 minutes ago, Unchiultau said: In ce zona ai biroul? Zona Unirii, scrie în titlu.
konn223 Reputație: 363 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 9 hours ago, Indecisu said: La cum arata, mai conteaza ? Simp... nici o poza din fata, nu stii, sani.. burtica.. etc.
deagosvatra Reputație: -88 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 O recenzie mai convingătoare ?
Subterana Reputație: 91 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2021 Acum 5 minute, deagosvatra a spus: O recenzie mai convingătoare ? Sigur au fost mulți si nu inteleg dc nu fac recenzie. Si eu as fi interesat sa ma duc. Si cum s-a spus si mai sus nu strica niște poze din fata. 3 2
clement mic Reputație: 996 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Octombrie 16, 2021 I am also interested in visiting her but for the moment I am not very convinced Especially that ON is extra and we don't know how much These days we need to be careful 1
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2021 Postat Octombrie 17, 2021 Buna scumpilor 😘! Pentru mai multe detalii ma puteți suna ! In curând o sa revin cu poze noi așa cum va doriți ! 😊 Va reamintesc ca programările se fac cu cel puțin 30 min înainte 😊 Va pup și va imbratisez ! 😘🤗
Vizitator AntoniaKitty Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2021 Postat Octombrie 17, 2021 12 hours ago, clement mic said: I am also interested in visiting her but for the moment I am not very convinced Especially that ON is extra and we don't know how much These days we need to be careful Hello dear😘! For more details you can call me !😊
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Octombrie 17, 2021 La 15.10.2021 la 16:23, AntoniaKitty a spus: Buna dragilor ☺️Vreau sa va spun ca programul meu este de luni pana duminica de la 10:00 la 23:00 .In caz ca o sa schimb ceva va anunț ! Nu uitați ca programările se fac cu cel puțin 30 min înainte 😘 Asta înseamnă inclusiv duminica?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum