nuclearman Reputație: 29 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 6 ore, kapene a spus: Putin mai are cativa ani si se duce la 2 m si o sa fie o lupta interna pt putere mai mare decat in anii 90 cand s-a afirmat Putin . Aici e problema unui stat condus de dictatori nu are continuitate si stabilitate . Cativa ani? O sa mai conduca Rusia inca vreo 15-20 ani. Si o sa mai futa lumea si dupa ce se pensioneaza. Rusia e deja o monarhie tarista de facto. A reinstaurat "tarismul" neoficial dupa 100 ani si planuieste sa-si puna un urmas de acelasi sange ca el ca sa-si fondeze DINASTIA PUTIN. Problema e ca are doar un var (pe Roman Putin, care e un afacerist, care nu arata deloc carismatic) si doua fiice (nu are niciun fiu si e bine pentru el ca n-a avut fiindca cine stie, n-ar mai fi domnit atata in Rusia ?) . Fiica lui cea mai mare e medic de profesie, iar cea mai mica e fosta acrobata si savant. Nu cred ca vrea sa puna o "pizda" la conducerea Rusiei. Nu vrea nici sa-si puna un ginere ca succesor. Trebuie sa fie un mascul din sangele lui. Asa ca isi va numi unul din cei doi nepoti ca succesor despre care nu stim nimic despre ei. Doar a mentionat ca are nepoti. Precis ca pe e unu' din ei il pregateste sa devina noul tar si o studia deja la o academie militara. S-ar putea sa-l cunoastem in 5-10 ani.
nuclearman Reputație: 29 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 5 ore, Daumoda a spus: Războiul asta doar economic nu mai tine dintr-un motiv foarte simplu: resursele sunt pe pula și singura modalitate de a le obține pe cele putine care au rămas e cu trupe la sol. Afghanistan are parca litium se pare ca și noi avem ceva rezerve plus gazul din Marea Neagră care nu e chiar de colo. Deci acest război indirect se va da fix pe teritoriul României. Detalii tehnice Acum 5 ore, Daumoda a spus: China-SUA in Pacific și Rusia-Ucraina in Europa. Plus țările adiacente care vor fi trase in război. Nu știu când, curând, cred ca nu trece 2022. China e la apogeu și se duce pe pula deja nu mai au curent electric. Nu cade nici un tigru fără bătaie. The Great Reset - când se va termina vei mai avea o pula și vei fi fericit ca ai rămas in viața. Mai sunt combustibili fosili pentru inca 50-70 ani. Plus ca lumea deja face tranzitia la energii verzi, in special catre energia nucleara. Poate vor fi razboaie locale/regionale, dar la razboi mondial si mai ales unul nuclear nu va fi in prima jumatate a secolului astuia. Lumea inca o duce bine. Mai tare mi-e teama de razboaie civile din Europa intre crestini si islamici. Sau de anarhie. Daca ecologistii globalisti vor incepe sa faca rationalizare, atunci sa vezi rascoale si razboaie civile pentru resurse.
kapene Reputație: 245 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 6, 2021 Un ultim coment si am terminat cu razboiul ma duc la futut , cine controleaza spatiul aerian castiga si razboiul la aceasta ora . Iar aviatie si siteme antiaeriene cum au americanii si cativa aliati ( Turcia si Israel) nu are nimeni . Rusii sunt constienti ca nu pot face fata dronelor de lupta pe care americanii le au peste tot in lume . Ar lupta cu nalucile si ar avea pierderi mari la sol . Dintr-un birou sau de pe un portavion de oriunde din lume un pilot american poate ataca aerian orice tinta la sol fara sa fie detectat decat in ultimul moment . Toata flota rusa din marea neagra ar fi la fund pana sa ajunga la Bosfor distrusa de niste tocilari americani de 20 de ani maestri in playstation. 1 1
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 26 minute, kapene a spus: Un ultim coment si am terminat cu razboiul ma duc la futut , cine controleaza spatiul aerian castiga si razboiul la aceasta ora . Iar aviatie si siteme antiaeriene cum au americanii si cativa aliati ( Turcia si Israel) nu are nimeni . Rusii sunt constienti ca nu pot face fata dronelor de lupta pe care americanii le au peste tot in lume . Ar lupta cu nalucile si ar avea pierderi mari la sol . Dintr-un birou sau de pe un portavion de oriunde din lume un pilot american poate ataca aerian orice tinta la sol fara sa fie detectat decat in ultimul moment . Toata flota rusa din marea neagra ar fi la fund pana sa ajunga la Bosfor distrusa de niste tocilari americani de 20 de ani maestri in playstation. Ce jocuri mai bagi pe consola ? 😀
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2021 La 01.11.2021 la 12:53, Indecisu a spus: Daca da, ne vom fute ca nebunii, va creste natalitatea 😀 Eu cred ca isi vor face toti laba pe intuneric la greu. 2 2 1
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2021 La 01.11.2021 la 5:41, Sexxxylarisa a spus: Am vazut ieri o stire despre care zicea ca o sa se opreasca curentul in Europa pt 2 saptamani ? O fi adevarat? Cel mai naspa o sa fie ca nu o sa mai putem da telefon.... 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114880 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 6, 2021 s-o oprit ma curentul in bucuresti ?? 1
kapene Reputație: 245 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 6 ore, Indecisu a spus: Ce jocuri mai bagi pe consola ? 😀 Eu Mario 🏎, americani joaca asta https://youtu.be/iFpsIJivk1M
nuclearman Reputație: 29 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 La 06.11.2021 la 0:04, Daumoda a spus: Plus încă amuzant sa crezi ca Rusia e condusă de președinte și nu de GRU 😂. Si SUA nu e condusă de CIA iar in România, Ciolacu n-a primit ordin pe unitate de la profii de la academia SRI sa sugă pula la PNL 😂 Eu cred ca e invers, PNL-istii sunt si au fost intotdeauna aia care au supt-o la PSD. Borfasii din PSD controleaza tara asta din 1990 incoace prin parlament, CCR, prin institutii, intreprinderi de stat si prin presa de stat si cea privata, au sustinerea a catorva grupuri din SRI-ul condus de Maior , au primit finantari de la americanii republicani de pe Wall Street si rusi, dar mai ales, sunt aliati cu biserica lui Daniel Ciubotea si cu Banca lui Isarescu, care e liderul de facto al Romaniei. PNL a fost de altfel mai mult o lipitoare, niciodata o miscare adevarata......a ajuns la guvernare prin aliante cu PNT, PDL, PSD, USR si UDMR. Doar au primit finantari de la multinationale si trusturile private de presa liberala, si de la grupurile liberale din SRI condus de Hellvig , si de la americanii democrati si de la afaceristi germani si francezi (francezi care acum sprijina USR-ul alaturi de ONG-uri). Legat de lideri politici, de obicei iti dai seama dupa simetria fetei cine conduce cu adevarat partidul, adica au simetri si trasaturi de LIDERI ADEVARATI. Iohannis, Citu, Rares,Bode, Turcan, Gheorghiu, Predoiu sunt doar niste sclaveti la ce moace de fatalai si de ametite au . Ponta, Dragnea, Ciolacu, Firea, Dancila, Geoana.......astia au fost doar niste paiate, adevaratii lideri strategi ai PSD-ului de acum sunt Dancu, Stanescu, Romașcanu , iar inaintea lor erau Mitrea, Nastase, Hrebenciu, Iliescu si Voiculescu care ii coordona de la televiziunile sale. La PNL se stie ca din 2015, liderul de facto e Fenechiu, doar uitati-va la el ce moaca de mafiot liberal are, si ar mai fi Falca si Flutur. Inaintea lor era Patriciu care manevra PNL prin Tariceanu si Crin, dar pe care l-a pierdut dupa ce Blaga si Orban, instrumentati politic de aceiasi baieti si fete (in special Coldea si Kovesi care in trecut erau cu Basescu) care l-au facut pe Iohannis presedinte, au acaparat conducerea PNL in 2014, scotandu-i din alianta cu PSD. La PDL era evident cine era sefu, nimeni altul decat Tov. Petrov, dar care si-a pierdut puterea de prin 2012 dupa ce multi securisti si interlopi i-au intors spatele. La cum arata treaba, se pare ca Fenechiu si cu Dancu si cei care controleaza partidele vor sa le uneasca intr-o noua alianta USL, la fel cum in 2010 , dupa o alta criza economica, Voiculescu, Hrebenciuc si Patriciu alcatuiau USL.
Vizitator yoyo14 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 https://evz.ro/panica-in-nordul-europei-au-aparut-flashuri-albastre-pe-cer-si-cazut-curentul-in-toata-regiunea.html e adevarat sau nu?
Membru Premium v92610 Reputație: 3560 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2021 26 minutes ago, yoyo14 said: https://evz.ro/panica-in-nordul-europei-au-aparut-flashuri-albastre-pe-cer-si-cazut-curentul-in-toata-regiunea.html e adevarat sau nu? "întreruperi de curent au fost raportate în anumite părţi în Ţara Galilor. Locuitorii au povestit că luminile lor pur şi simplu s-au aprins şi s-au stins, dar alţii au raportat întreruperi mai lungi, luminile stradale rămânând stinse o bună perioadă de timp." Titlu de clickbait... si articolul e scris cu curul oricum. Acum or sa se lege fomistii aia din presa pulii de orice pana de curent intr-un cartier sa faca din tantar armasar 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
-yorick- Reputație: 1356 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Noiembrie 8, 2021 On 11/6/2021 at 6:52 AM, nuclearman said: Poate vor fi razboaie locale/regionale, dar la razboi mondial si mai ales unul nuclear nu va fi in prima jumatate a secolului astuia. Mai sunt combustibili fosili pentru inca 50-70 ani. Plus ca lumea deja face tranzitia la energii verzi, in special catre energia nucleara. Lumea inca o duce bine. Mai tare mi-e teama de razboaie civile din Europa intre crestini si islamici. Sau de anarhie. Daca ecologistii globalisti vor incepe sa faca rationalizare, atunci sa vezi rascoale si razboaie civile pentru resurse. esti cinic, adica tu speri la un al treilea razboi mondial (obligatoriu termonuclear) peste 70 de ani cand vor fi pe pamant vreo 12 miliarde de oameni? de ce nu peste 10 ani, sa moara mai putini in alta ordinde de idei, mi-au trecut pe la urechi informatii grave despre datoria publica americana, care de anu trecut a trecut de 80 trilioane dolari, iar anu asta au mai tiparit 19 trilioane, cui sunt americanii datori? chinezilor evident ce se va intampla cu marea putere americana cand TOATA tehnologia lor va ajunge in mana chinezilor, ca fabricile oricum sunt in china? chinezii continua sa produca rachete balistice intercontinentale cu focoase termonucleare, oare unde sunt ele indreptate? cumva spre NY (Wall Street, ONU, Banca Mondiala, FMI, Federal Reserve)? dar ale rusilor ce tinte crezi ca au? cam tot pe acolo bat si alea zici ca lumea o duce bine, care lume? cumva aia occidentala care numara aprox. 1 miliard? ca un miliard fac foamea si setea zilnic, iar zeci de milioane sunt in pericol de a muri de foame (prin tari islamice din Orientul Mijlociu si Africa) daca china va anexa Taiwanul pune mana pe 60% din productia mondiala de cipuri, crezi ca daca vor s-o faca, US poate interveni? ma indoiesc si acum bomboana de pe coliva, ce nevoie va mai avea lumea (UE+Rusia si Asia) de USA dupa ce toata tehnologia si capitalul se va muta in China? doar asa sa munceasca pe 350$ ca in ultimii 30 de ani? eu zic ca ... vor rade America de pe fata pamantului, incepand cu tiparitorii de bani fara acoperire din NY deci eu zic asa, sa va vindeti casele si sa investiti la bursa din NY in Tesla, Apple, Netflix samd ca profitul il veti recupera din Beijing (la puli-vara) Tendinta militara glonbalista e ca Rusia China India si alti rebeli cu arme nucleare sa scape de dominatia americana, dar nu inainte de a prelua toata puterea ei tehnologica. Varful de lance e China la tehnologie, iar pe plan militar Rusia, cele doua tari nationalist-fasciste sunt aliate. Desigur ca nici alte tari nu vor sta deoparte, Iran, Turcia, Egipt, Pakistan, Corea de Nord, toate avand deja rachete nucleare sau in curs de dezvoltare. Cum se pot apara 330 milioane de americani de vreo 6 miliarde de oameni, toti populatie ostila Americii de Nord? Prevad o alianta UE-Rusia-China la vedere, si o alianta extinsa pe neve cu Turcia, Iran, India, Pakistan, etc. impotriva americii, cu o conditie, ca si UE sa devina nationalista (fascistoida, ca Rusia si China). Estul Europei este deja ostil Americii. Antivaxerii (conspirationistii) din vest si ei sunt ostili Americii si Israelului. Asadar intreb, cum se va apara America de astia toti? Si sa mai si dicteze economia lumii din NY? Avem doua variante, fie ba, fie DA! Ateii cred ca ba, Biblia la final spune ca DA! O vor distruge! Vor distruge America..."Si cand vor vedea fumul arderii ei, vor sta departe, sa nu cada in chinul ei, o vor plange si o vor jeli, isi vor sfasia hainele si isi vor turna țărână în cap, zicand, care cetate era ca cetatea cea mare? Intr-o ceas ti-a venit judecata, foametea, tanguirea si moartea. Toti marinarii si toti cei ce ce s-au imbogatit din comertul pe mare, o vor boci...bla bla bla...pentru ca negustorii tai (Wall Street), erau mai marii lumii" - incheiat citatul din capitolul 18 cartea Apocalipsei. Si da, ON TOPIC, curentul va cadea in Europa, pentru zeci de ani. Sa mai zic si de ce si unde scrie ce si cum? Nu mai repet si asta, ca n-are rost aici. Asta e, fiecare cu delirul lui. Problema e ca delirul meu se poate transpune in realitate, pisica, drobul de sare si copilul exista, si nu se poate face nimic.
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 3 minutes ago, -yorick- said: esti cinic, adica tu speri la un al treilea razboi mondial (obligatoriu termonuclear) peste 70 de ani cand vor fi pe pamant vreo 12 miliarde de oameni? de ce nu peste 10 ani, sa moara mai putini in alta ordinde de idei, mi-au trecut pe la urechi informatii grave despre datoria publica americana, care de anu trecut a trecut de 80 trilioane dolari, iar anu asta au mai tiparit 19 trilioane, cui sunt americanii datori? chinezilor evident ce se va intampla cu marea putere americana cand TOATA tehnologia lor va ajunge in mana chinezilor, ca fabricile oricum sunt in china? chinezii continua sa produca rachete balistice intercontinentale cu focoase termonucleare, oare unde sunt ele indreptate? cumva spre NY (Wall Street, ONU, Banca Mondiala, FMI, Federal Reserve)? dar ale rusilor ce tinte crezi ca au? cam tot pe acolo bat si alea zici ca lumea o duce bine, care lume? cumva aia occidentala care numara aprox. 1 miliard? ca un miliard fac foamea si setea zilnic, iar zeci de milioane sunt in pericol de a muri de foame (prin tari islamice din Orientul Mijlociu si Africa) daca china va anexa Taiwanul pune mana pe 60% din productia mondiala de cipuri, crezi ca daca vor s-o faca, US poate interveni? ma indoiesc si acum bomboana de pe coliva, ce nevoie va mai avea lumea (UE+Rusia si Asia) de USA dupa ce toata tehnologia si capitalul se va muta in China? doar asa sa munceasca pe 350$ ca in ultimii 30 de ani? eu zic ca ... vor rade America de pe fata pamantului, incepand cu tiparitorii de bani fara acoperire din NY deci eu zic asa, sa va vindeti casele si sa investiti la bursa din NY in Tesla, Apple, Netflix samd ca profitul il veti recupera din Beijing (la puli-vara) Tendinta militara glonbalista e ca Rusia China India si alti rebeli cu arme nucleare sa scape de dominatia americana, dar nu inainte de a prelua toata puterea ei tehnologica. Varful de lance e China la tehnologie, iar pe plan militar Rusia, cele doua tari nationalist-fasciste sunt aliate. Desigur ca nici alte tari nu vor sta deoparte, Iran, Turcia, Egipt, Pakistan, Corea de Nord, toate avand deja rachete nucleare sau in curs de dezvoltare. Cum se pot apara 330 milioane de americani de vreo 6 miliarde de oameni, toti populatie ostila Americii de Nord? Prevad o alianta UE-Rusia-China la vedere, si o alianta extinsa pe neve cu Turcia, Iran, India, Pakistan, etc. impotriva americii, cu o conditie, ca si UE sa devina nationalista (fascistoida, ca Rusia si China). Estul Europei este deja ostil Americii. Antivaxerii (conspirationistii) din vest si ei sunt ostili Americii si Israelului. Asadar intreb, cum se va apara America de astia toti? Si sa mai si dicteze economia lumii din NY? Avem doua variante, fie ba, fie DA! Ateii cred ca ba, Biblia la final spune ca DA! O vor distruge! Vor distruge America..."Si cand vor vedea fumul arderii ei, vor sta departe, sa nu cada in chinul ei, o vor plange si o vor jeli, isi vor sfasia hainele si isi vor turna țărână în cap, zicand, care cetate era ca cetatea cea mare? Intr-o ceas ti-a venit judecata, foametea, tanguirea si moartea. Toti marinarii si toti cei ce ce s-au imbogatit din comertul pe mare, o vor boci...bla bla bla...pentru ca negustorii tai (Wall Street), erau mai marii lumii" - incheiat citatul din capitolul 18 cartea Apocalipsei. Si da, ON TOPIC, curentul va cadea in Europa, pentru zeci de ani. Sa mai zic si de ce si unde scrie ce si cum? Nu mai repet si asta, ca n-are rost aici. Asta e, fiecare cu delirul lui. Problema e ca delirul meu se poate transpune in realitate, pisica, drobul de sare si copilul exista, si nu se poate face nimic. Dacă tu crezi ca războiul va fi nuclear te înșeli. Nici China nici Rusia nu sunt atât de imbecile încât sa declanșeze așa ceva. Gândește-te singur de ce. In primul rând ca o racheta balistica sa ajungă din China in SUA ii trebuiesc ORE de zbor. E imposibil sa nu fie detectata. Dacă este detectata tu ai impresia ca americanii or sa stea cu mâna pe pwla ca romanii sa o aștepte nu? Faza e mai mișto nici măcar nu mai trebuie sa dea președintele ordinul, au sisteme automate in cazul asta trag și ei. Ca număr de rachete toate țările au sa distrugă Tera de vreo 5 ori cred sau ceva de genul. Deci pula sa se întâmple așa ceva și sa ma traiasca ceva in plus de gândaci pe Tera. Razboiul poate fi doar convențional sau oricum nu nuclear. Nuclear poate fi la scara mică sa le futa japonezilor iar o bomba in cap din bombardier asta se pote dar balistice intercontinentale uita de ideea asta de la China și Rusia. Poate Iran sau Corea de Nord ar face așa ceva dar nici aia nu sunt tampiti.
ghost13 Reputație: 20 Postat Noiembrie 12, 2021 Postat Noiembrie 12, 2021 La 08.11.2021 la 15:07, -yorick- a spus: esti cinic, adica tu speri la un al treilea razboi mondial (obligatoriu termonuclear) peste 70 de ani cand vor fi pe pamant vreo 12 miliarde de oameni? de ce nu peste 10 ani, sa moara mai putini in alta ordinde de idei, mi-au trecut pe la urechi informatii grave despre datoria publica americana, care de anu trecut a trecut de 80 trilioane dolari, iar anu asta au mai tiparit 19 trilioane, cui sunt americanii datori? chinezilor evident ce se va intampla cu marea putere americana cand TOATA tehnologia lor va ajunge in mana chinezilor, ca fabricile oricum sunt in china? chinezii continua sa produca rachete balistice intercontinentale cu focoase termonucleare, oare unde sunt ele indreptate? cumva spre NY (Wall Street, ONU, Banca Mondiala, FMI, Federal Reserve)? dar ale rusilor ce tinte crezi ca au? cam tot pe acolo bat si alea zici ca lumea o duce bine, care lume? cumva aia occidentala care numara aprox. 1 miliard? ca un miliard fac foamea si setea zilnic, iar zeci de milioane sunt in pericol de a muri de foame (prin tari islamice din Orientul Mijlociu si Africa) daca china va anexa Taiwanul pune mana pe 60% din productia mondiala de cipuri, crezi ca daca vor s-o faca, US poate interveni? ma indoiesc si acum bomboana de pe coliva, ce nevoie va mai avea lumea (UE+Rusia si Asia) de USA dupa ce toata tehnologia si capitalul se va muta in China? doar asa sa munceasca pe 350$ ca in ultimii 30 de ani? eu zic ca ... vor rade America de pe fata pamantului, incepand cu tiparitorii de bani fara acoperire din NY deci eu zic asa, sa va vindeti casele si sa investiti la bursa din NY in Tesla, Apple, Netflix samd ca profitul il veti recupera din Beijing (la puli-vara) Tendinta militara glonbalista e ca Rusia China India si alti rebeli cu arme nucleare sa scape de dominatia americana, dar nu inainte de a prelua toata puterea ei tehnologica. Varful de lance e China la tehnologie, iar pe plan militar Rusia, cele doua tari nationalist-fasciste sunt aliate. Desigur ca nici alte tari nu vor sta deoparte, Iran, Turcia, Egipt, Pakistan, Corea de Nord, toate avand deja rachete nucleare sau in curs de dezvoltare. Cum se pot apara 330 milioane de americani de vreo 6 miliarde de oameni, toti populatie ostila Americii de Nord? Prevad o alianta UE-Rusia-China la vedere, si o alianta extinsa pe neve cu Turcia, Iran, India, Pakistan, etc. impotriva americii, cu o conditie, ca si UE sa devina nationalista (fascistoida, ca Rusia si China). Estul Europei este deja ostil Americii. Antivaxerii (conspirationistii) din vest si ei sunt ostili Americii si Israelului. Asadar intreb, cum se va apara America de astia toti? Si sa mai si dicteze economia lumii din NY? Avem doua variante, fie ba, fie DA! Ateii cred ca ba, Biblia la final spune ca DA! O vor distruge! Vor distruge America..."Si cand vor vedea fumul arderii ei, vor sta departe, sa nu cada in chinul ei, o vor plange si o vor jeli, isi vor sfasia hainele si isi vor turna țărână în cap, zicand, care cetate era ca cetatea cea mare? Intr-o ceas ti-a venit judecata, foametea, tanguirea si moartea. Toti marinarii si toti cei ce ce s-au imbogatit din comertul pe mare, o vor boci...bla bla bla...pentru ca negustorii tai (Wall Street), erau mai marii lumii" - incheiat citatul din capitolul 18 cartea Apocalipsei. Si da, ON TOPIC, curentul va cadea in Europa, pentru zeci de ani. Sa mai zic si de ce si unde scrie ce si cum? Nu mai repet si asta, ca n-are rost aici. Asta e, fiecare cu delirul lui. Problema e ca delirul meu se poate transpune in realitate, pisica, drobul de sare si copilul exista, si nu se poate face nimic. Bro, sincer acuma, cred ca si multi altii ca ti-ar trebui o pauza, sa mai te duci pe la o curva sa o futi si sa-i faci si o recenzie. Cu toate ca suntem multi pe aici care au realizat ca tu ne cam pacalesti ca ai avea o avere.......nici billiape, cocalaru si cinciste nu-ti mai cred povestile ca ai fi bogat. Altfel n-ai sta ore intregi sa scrii postari lungi pe aici, doar stii proverbul " vorba lunga, saracia omului". Legat de razboi, nu o sa fie in niciun caz nuclear. Si America, Rusia, si China, si chiar Coreea de Nord sunt prea materialiste ca sa faca asa ceva. Toti tin la putinul confort pe care il au, si crede-ma, nu e nimeni nebun sa vrea sa traiasca ca-n Metro 2033 sau ca-n Fallout, intr-un buncar stramt , sau intr-un tunel de metrou. Ma astept poate de la arabi, israelieni, iranieni, indieni si pakistanezi sa-si lanseze rachete nucleare unuia altuia in cap, dar atat. Se desfasoara deja 10-11 conflicte diplomatice si unele conventionale , parte in parte, gen Rusia-Ucraina, China-Taiwan, Coreea de Sud-Coreea de Nord, Turcia-Grecia, Israel-Iran/Siria, Arabia Saudita-Yemen, Belarus-Polonia, China-Hong Kong, Armenia-Azerbaijan, India-Pakistan, India-China, SUA-Venezuela/Cartelurile din Mexic, razboiul civil care mocneste prin Bosnia, situatia din Afganistan , ce razboaie civile mai sunt prin Africa, plus razboiul cu ISIS vs toata lumea care nu s-a incheiat. Dar nu asta o sa fie WW3. WW3 va fi mai mult o serie de razboaie civile intre protestatari si guverne din 2040-2050 prin Europa si Asia cand se vor epuiza resursele, planeta va fi suprapopulata, masele de zeci de milioane de migranti vor bate la usa Europei, si daca nu se va gasi o alternativa serioasa la combustibili fosili, precum energia nucleara sau daca nu se va inventa fuziunea nucleara. Cel mai probabil se va face depopulare cu un virus creat in laborator si cu un vaccin cu efecte adverse sau mortale.....oh, wait. America nu o sa pice in niciun caz de la vreun razboi. E cea mai mare superputere militara din istoria planetei asteia, are sateliti pe toata orbita planetei, are baze si trupe pe jumatate de planeta, inclusiv agenti secreti implementati prin Rusia si China care pot oricand sa le saboteze daca se joaca prea mult cu focul. America are resurse si combustibili fosili cat sa mai reziste pentru inca 200 ani. Singurul lucru care o va distruge, exact cam cum scrie prin Biblie, va fi SUPERVULCANUL YELLOWSTONE, despre care nu se stie cand va erupe, dar cand va erupe, va acoperi cam tot continentul nord-american cu cenusa vulcanica. Cat despre Europa, exagerezi, nu cred ca europenii vor fi atat de prosti sa ramana fara curent electric zeci de ani chiar in prima jumatate a acestui secol. In a doua jumatate a secolului e posibil cand vor fi probleme cu resursele si poluarea, dar atunci va fi definitiv daca nu se trece pe energie nucleara. 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 14, 2021 Romania are soldul pe Plus (adica importam) aproape tot timpul intre 1500-2000 MWh. Cand produc centralele eoliene, mai scade la un 700 MWh. Depindem de Sistemul European al Energiei. Suntem tinuti in lesa. Pe timpul comunismului produceam si exportam, asa s-a platit datoria tarii. De asta ne dadea curent cu portia, ca sa exportam. Aveti aici o situatie Live a situatiei productiei si import/export al Romaniei : https://www.transelectrica.ro/widget/web/tel/sen-harta/-/harta_WAR_SENOperareHartaportlet Ceea ce fac austriecii este doar o simulare, scenarii de avarii de sistem de transport care ar putea perturba tot sistemul european, fiind interconexiuni intre tari. Vedeti ce s-a intamplat in 8 ianuarie 2021 in Croatia. Concluzia este ca prin declansarea a 2-3 linii de transport de foarte inalta tensiune (400 sau 750 kV) sau iesirea accidenala din productie a unei Centrale de putere mare (250 MW -exemplu) ar declansa o reactie in lant prin scaderea tensiunii, frecventei si automat s-ar deconecta si alte linii sanatoase pt siguranta. Astfel de scenarii fac specialistii din Austria si bine fac. Toate tarile fac asta.
Daumoda Reputație: 282 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 13 hours ago, playmaker said: Romania are soldul pe Plus (adica importam) aproape tot timpul intre 1500-2000 MWh. Cand produc centralele eoliene, mai scade la un 700 MWh. Depindem de Sistemul European al Energiei. Suntem tinuti in lesa. Pe timpul comunismului produceam si exportam, asa s-a platit datoria tarii. De asta ne dadea curent cu portia, ca sa exportam. Aveti aici o situatie Live a situatiei productiei si import/export al Romaniei : https://www.transelectrica.ro/widget/web/tel/sen-harta/-/harta_WAR_SENOperareHartaportlet Ceea ce fac austriecii este doar o simulare, scenarii de avarii de sistem de transport care ar putea perturba tot sistemul european, fiind interconexiuni intre tari. Vedeti ce s-a intamplat in 8 ianuarie 2021 in Croatia. Concluzia este ca prin declansarea a 2-3 linii de transport de foarte inalta tensiune (400 sau 750 kV) sau iesirea accidenala din productie a unei Centrale de putere mare (250 MW -exemplu) ar declansa o reactie in lant prin scaderea tensiunii, frecventei si automat s-ar deconecta si alte linii sanatoase pt siguranta. Astfel de scenarii fac specialistii din Austria si bine fac. Toate tarile fac asta. România este in cel mai mare cacat post 89 încoace. Nu doar ca importam electricitate, importam și mancare. Multă. 80%. Singura resursa care încă cred ca nu o importam încă este apa. Încă. Multumiți politicienilor din ultimii 32 de ani dar nu doar lor, tuturor serviciilor de informații care au ca obiectiv SEcuritatea naționala care au luat salarii degeaba. Îmi place mult ce a făcut India la Glasgow din păcate nu avem politicieni in România avem ciorditori și curve. Principiul e simplu: vreți sa renunțam la cărbune? Perfect, voi aia care ultimii 500 de ani ați prăduit planeta și ați futut-o in cur, dați voi 2 trilioane de dolari și ne facem verzi in următorii 10 ani. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum