Sari la conținut

Au atacat rușii, ce va urma ?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 3 minute, Pongoabelii a spus:

Ceacâră înseamnă că are un ochi de o culoare și unul, de alta. E șașie, vrei să spui? 

Da, da. Initial am avut intentia sa o las pe ea sa isi dea seama.... doar are 'spe FUCKultati si 'jde mii de participari la olimpiade. Am cunostinte la scoli in Buzau si nici dreaq nu o stie.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
Acum 8 minute, playmaker a spus:

Da, da. Initial am avut intentia sa o las pe ea sa isi dea seama.... doar are 'spe FUCKultati si 'jde mii de participari la olimpiade. Am cunostinte la scoli in Buzau si nici dreaq nu o stie.

Nici măcar de human toilet, cum bucket? 

https://www.xvideos.com/video11204470/cum_bucket_challenge

Aveam una în oraș, din generația mea, Simona Militaru. O știau și traseistele 😅. Bună rău, futai în grup, poștă cu toți țiganii, chema băieții acasă să o fută pe mașina de spălat când merge, tare femeia... Am înțeles că a produs de un apartament/casă și se mutase la munte, se mai trăgea cu turiștii prin hoteluri, a educat și câteva recepționiste în direcția asta. Cred că făcea și cuplu cu iubi, avea un pămpălău frumușel, material de fată transsex.,  cu ditamai cardanul. 🥰

Nu aveam școală, dom'le, asta e problema. Nici școală de bukkake nu avem 😥

https://www.xvideos.com/video11052208/bukkake_school

• Haha 1
Link spre comentariu

De ce lumea e asa de rea ? Covidul e ca ai gata se termina ...acuma numai e Omicron si Covid hai sa facem Razboi sa facem bani pe seama saracilor...Rușine la cei care ne conduc lumea ...nu se mai satura de bani oare dc ...ce vreți sa fiți îngropați in aur in cosciug ca Tutankhamon  care a traim 19 ani și era rege la 9-11 ani in Egipt și a murit brusc nimeni nu se astepta...toți  Miliardari ăștia ...Exemplu  Elon Musk face coloniile si apartamente in Marte ca să le fie lor bine la toti Miliardari si Putin la fel acolo in Marte excursii și un trai mai bun...iar aici acuma mor mii de suflete si familie lor cu copii singuri fara Tații care sunt plecați în lupta in Ucraina sa moară pentru Tara si Popor si Familie in Ucraina...dc e lumea rea dc...Putin da gaze lui China si China da orez ai totul e aranjat intre ei  dc ((( Elon Musk cu toți Miliardari pleaca pe Marte dacă o sa fie bombe atomice...mor saraci bogați rămân dar nu uita ca toți suntem egali dupa moarte ((( . AM MULTE DE SPUS DAR MA ABTIN ...Dumnezeu e mare ... Amin

Link spre comentariu
Acum 10 minute, cincistele a spus:

Rușii se pregătesc să BOMBARDEZE PAȘNIC, Kievul 

PUIE MUTIN !

Stai că dau drumul la nucleare. O să existe imediat o "terapie mARN" ca să nu murim de cancer, probabil la fel de eficientă ca vaxul contra covid. Să vedem dacă de data asta ne împușcă dacă refuzăm sau e la alegere. 

Link spre comentariu
Chiar acum, jaycee a spus:

https://www.instagram.com/p/CakFS8zsJJh/

soldatii rusi au la ei mancare expirata..

Mă mir că au. Combustibil nu au sau l-au vândut pe potol. 

Soldatul sovietic trebuia să reziste 3 zile nemâncat și 5 zile nedormit. Apoi unitățile urmau să își procure hrana de pe teritoriul eliberat. Vezi "Inside Soviet Army" .https://en.m.wikipedia.org/wiki/Inside_the_Soviet_Army

Nici sovietele nu mai sunt ce au fost... 😢🤧

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Pongoabelii a spus:

Soldatul sovietic trebuia să reziste 3 zile nemâncat și 5 zile nedormit. Apoi unitățile urmau să își procure hrana de pe teritoriul eliberat. Vezi "Inside Soviet Army" .https://en.m.wikipedia.org/wiki/Inside_the_Soviet_Army

Invers, dar nu mai pot să editez: 3 nedormit etc...

Gripa mortală nu e mortală, vaccinul e vax și tot faci boala, mâncarea e "arome identic naturale și amidon modificat", fututul e "servicii, totul protejat"... Vara #staiîncasă și iarna aluneci doar în baie. Pentru bronzat te dai cu cremă, pentru vit D iei pilulă. Ce vremuri, dom'le! 

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
11 minutes ago, Pongoabelii said:

Nu empatizez cu ei , chiar deloc dar arata cat de  *****  pot fi liderii lor

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
34 minutes ago, MacArthur said:

Ce-as bombarda convoiul asta lung de 40 de mile (care pana maine va fi de 80 de mile).

Păi după ce termină combustibilul și pierd razboiul de gherila o să le remorcheze ucrainienii cu tractoarele 

Fiare vechi cumpă ă ă rrr  

=))

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
16 hours ago, playmaker said:

Seamana cu tine. Este ceacâra. Adica se uita cu un ochi la celalalt 🤣 

Are ochii migdalati .
Daca tu cunosti doar persoane cu ochii rotunzi si iesiti din orbite ca cepele, nu e problema mea. 😉

Link spre comentariu
12 hours ago, disjokey said:

Păi după ce termină combustibilul și pierd razboiul de gherila o să le remorcheze ucrainienii cu tractoarele 

Fiare vechi cumpă ă ă rrr  

=))

O sa le remorcheze rusii dupa ce castiga razboiul. Intrebarea e cat mai pot rezista ucrainienii.

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
22 hours ago, playmaker said:

Seamana cu tine. Este ceacâra. Adica se uita cu un ochi la celalalt 🤣 

22 hours ago, Pongoabelii said:

Ceacâră înseamnă că are un ochi de o culoare și unul, de alta. E șașie, vrei să spui? 

22 hours ago, playmaker said:

Si Ea tot stramb se uita, presupun 😂

65B8E5BD-45B7-4D82-A734-7484901DE088.png

Link spre comentariu
Acum 15 ore, jaycee a spus:

Nu empatizez cu ei , chiar deloc dar arata cat de  *****  pot fi liderii lor

Sunt captivi ai nomenaturii KGBiste, care a reușit să elimine și armata, și Partidul de la pârghiile de putere. Se pare că puterea se bazează acum pe mafia islamică (niște obscure grupări sufite) , cu care s-au îmbârligat în Cecenia după eliminarea suniților. Ce se întâmplă acum e o oportunitate extraordinară să mâne turme de sclavi în UE și mai departe; de abia mai scăzuse pericolul albanezilor, acum tabără mizeriile alea... Nu prea pare ascet, porcușorul sufit de Kadîrov. 

Link spre comentariu

Vizitator hunterxxl

Strategia rușilor este una la nivelul celui de-al 2-lea război mondial,sa trimiți trupele fara combustibil,lucru esențial și hrană insuficienta.

Făcând o comparație cu americanii care începeau războaiele așa zis de eliberare unde au avut interesul,aceștia atacau aerian prin drone, avioane și elicoptere și pe urmă veneau trupele terestre să curețe,că sa nu mai spun că aveau combustibil și hrană la discreție.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...