71laciport Reputație: 4158 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 4, 2022 It s her decoy...
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2022 Acum 1 oră, dodel90 a spus: In poza de pe whatsapp apare alta fata… heii😘 sunt tot eu … doar ca poza de acolo este o poza profesională😘 asta înseamnĂ că este puțin editată etc . Aicea sunt poze simple 😘fac confirmare pe whapp😘 te pup
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2022 Aici e in functie de preferinte. Personal prefer nou venitele in meserie care nu sunt ”folosite” prea mult, una este când dai de o căpreoară (mai stangace si timidă) la început de drum si alta când dai de una care te ia la fast fuck sau te trateaza ca pe un obiect. 1
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2022 1 oră în urmă, inconfundabil a spus: Aici e in functie de preferinte. Personal prefer nou venitele in meserie care nu sunt ”folosite” prea mult, una este când dai de o căpreoară (mai stangace si timidă) la început de drum si alta când dai de una care te ia la fast fuck sau te trateaza ca pe un obiect. 😘fiecare alege după plăcerile sale😘te pup 1
george jetson Reputație: 134 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 Si totusi nici o recenzie.....inca 1
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2022 Acum 12 minute, george jetson a spus: Si totusi nici o recenzie.....inca Sunt in prima zi 😘
white rabbit Reputație: 81 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 Today visited miss Ana. Locația: 10 easy access, nice big apartament, clean, towels, smoking area. Aspect: 9 looks better in real than in pictures. Nice big silicones, beautiful face. Oral 9 just very good and feels super! Normal 10 small pussy, very tasty and she is ok with positions. She has a lovely accent, nice girl! 1 fin 200 Revin: yeaaaap! 1 2
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2022 1 oră în urmă, white rabbit a spus: Today visited miss Ana. Locația: 10 easy access, nice big apartament, clean, towels, smoking area. Aspect: 9 looks better in real than in pictures. Nice big silicones, beautiful face. Oral 9 just very good and feels super! Normal 10 small pussy, very tasty and she is ok with positions. She has a lovely accent, nice girl! 1 fin 200 Revin: yeaaaap! Multumesc frumos 🥰 mam simtit ft bine cu tine😘 te astept sa revii😘🥰
Loverrboy Reputație: 221 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2022 Fata e draguta!silicoanele foarte frumoase!numai ca mie mi s a părut ca e un pic pe graba asta mi-a dat impresia ! aspect 9 oral 9 oralul neprotejat se plateste 50 extra! Daca nu ar da impresia de graba ar face cariera frumoasa!😂😂 1 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10724 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Aprilie 4, 2022 Acum 10 ore, Anna2508 a spus: servicii pe care le ofer: • Sex normal protejat. • Sec oral pro/nep. În funcție de igienă. • gfe • anni/cunni •Duș împreună. • Diferite poziții /69 •Finalizare pe sâni. Servicii extra : Finalizare facială 50 RON FK 30 Ron Nu fac finalizare orală! Prețuri : 200/ 30 min 350/1h Astea sunt serviciile si preturile corecte? Acum 10 minute, Loverrboy a spus: oralul neprotejat se plateste 50 extra! Ea a scris mai sus ca ON este in funcție de igiena si nu e trecut la extra. 1
Loverrboy Reputație: 221 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2022 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Astea sunt serviciile si preturile corecte? Ea a scris mai sus ca ON este in funcție de igiena si nu e trecut la extra. E sa știi ca acum vad lucrul acesta!deci ce concluzie sa trag?ca m-a cam păcălit nu?
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10724 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Aprilie 4, 2022 Acum 2 minute, Loverrboy a spus: deci ce concluzie sa trag?ca m-a cam păcălit nu? Nu este vorba neaparat de asta. Depinde dacă ti-a specificat ca este extra sau ai dat tu din propus inițiativa după ce ai citit primul post al ei despre servicii si ea o fi crezut ca lasi tu mai mult. Sau poate a lucrat putin timp cu ON extra si a văzut ca nu prea are clienți si l-a inclus. Nu e mare tragedie 50 lei macar asta sa fie paguba ta. Ar fi totusi bine sa mai scrie inca o data serviciile si preturile sa fie clar pt toata lumea. 1
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2022 Buna Dragilor😘 Numele meu este Ana, sunt o brunetă de 21 ani, foarte frumoasă la față cu piele bronzată și catifelată, foarte fină și apetisantă. Am înălțimea de 160 cm, ochii căprui și 48 kg. Sunt amabilă , sociabilă și prietenoasă. Îmi place să ofer calitate pentru a te simți bine în prezența mea. ❤️ servicii pe care le ofer: • Sex normal protejat. • Sex oral pro/nep. În funcție de igienă. • gfe • anni/cunni •Duș împreună. • Diferite poziții /69 •Finalizare pe sâni. Nu fac finalizare orală! Prețuri : 200/ 30 min 350/1h Locație : Str. Ion Câmpineanu Ore de muncă pentru azi 12:00 / 00:00 1
dodel90 Reputație: 8 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2022 La 04.04.2022 la 17:58, Anna2508 a spus: heii😘 sunt tot eu … doar ca poza de acolo este o poza profesională😘 asta înseamnĂ că este puțin editată etc . Aicea sunt poze simple 😘fac confirmare pe whapp😘 te pup nu contest profesionalitatea pozei doar ca pe whatsapp a disparut tatuajul. O sa incerc sa imi fac programare zilele care urmeaza ca sunt tare curios. 1
Letsdoit Reputație: 387 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Postat Aprilie 5, 2022 4 hours ago, Anna2508 said: Hello dear 😘 My name is Ana, I am a 21 year old brunette, very beautiful with tanned and velvety skin, very fine and appetizing. I am 160 cm tall, with brown eyes and 48 kg. I am kind, sociable and friendly. I like to offer quality to make you feel good in my presence. ❤️ services I offer: • Normal protected sex. • Pro / nep oral sex. Depending on hygiene. • gfe • years / years • Shower together. • Different positions / 69 • Breast completion. I do not do oral completion! Prices : 200/30 min 350/1h Location: Str. Ion Câmpineanu Working hours for today 12:00 / 00:00 Now it is a little bit better! I am not a fan of silicone, but I might give you a visit 😊 1
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2022 Acum 18 ore, dodel90 a spus: nu contest profesionalitatea pozei doar ca pe whatsapp a disparut tatuajul. O sa incerc sa imi fac programare zilele care urmeaza ca sunt tare curios. Poza de pe whapp este editată peste tatuaj 😘 pentru confidențialitate. 😘dacă te uiți atent acolo se vb ca este editată.
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2022 Acum 3 minute, Anna2508 a spus: Poza de pe whapp este editată peste tatuaj 😘 pentru confidențialitate. 😘dacă te uiți atent acolo se vb ca este editată. Anna,cel mai simplu este sa postezi mai multe poze pentru a elimina semnele de intrebare legate de aspectul tau
Anna2508 Reputație: 8 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2022 La 03.04.2022 la 21:19, Anna2508 a spus: Buna Dragilor ‼️‼️‼️ Azi am program de munca de dimineata pânã seara …. 😘❤️Va astept cu drag 11:00 /. 00:00
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2022 Acum 1 oră, Anna2508 a spus: Buna Dragilor ‼️‼️‼️ Azi am program de munca de dimineata pânã seara …. 😘❤️Va astept cu drag 11:00 /. 00:00 Daca postezi aceleasi poze,mai bine nu mai posta....respecta-te. 1
georgianandrei Reputație: 300 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2022 Am reusit sa ajung eu saptamana trecuta la ea. Pot spune ca este foarte draguta, sanii sunt TOP, mari siliconati, pentru mine au fost beton, fundul prea mic pentru mine, supla si draguta la fata, pozele o avantajeaza. Oralul putin cu gura, putin cu mana. Am cerut fin pe sanii aia marfa buna, insa a zis ca nu are timp sa mai fac dus pana ajunge clientul celalalt .... poate data viitoare. Mi-a placut ca in mesajele pe whatsapp nu a fost rece.... simpatica fata si primitoare. Insa am avut experiente mai bune :)), poate este altfel daca te duci de mai multe ori si o cunosti mai bine. Sper sa nu se supere pe mine, merci mult Anna! 1 1
ionelsimanco Reputație: 2874 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 AM FOST. programare whatsapp respectata. locatie Campineanu blocul turn apartamentul cat de cat ok. nu am putut merge la baie, noroc ca venisem dusat. ea nu stiu, dupa mine s-a imbracat la loc, pt urmatorul EA - corp f slim, miniona, tate siliconate misto. pasa cu labii mari, parea apetisant. la fata trasaturi dure, nu pare cea din poze... note 7 la fata, 10 tate, 9 in rest, sa nu uit, ceva tatuaje, cam aiurea... o tipa de 9- comportament absent, fask fuck. prestatie OP 2 min, precedat de o laba grosiera, 4 NP m-a intrebat, am vrut eu deasupra, s-a conformat. zero participare, zero orice. incerca insa sa stranga din buci sa nu intru tot (desi nu sunt cine stie ce mare) dar sa termin mai repede. am si facut-o, gandindu-ma la ce tipe misto am futut in blocul ala. cand am terminat a pus mana sa ma scoata de la caldurica in secunda urmatoare, nu am mai vazut asa ceva... 4 mi-am luat servetele (si-a luat si ea unul - igiena exemplara ) m-am sters, adunat, in timp ce ea butona deja la telefon de zor. halat 200 / 20 min / 1 fin. pret muuult prea mare pt prestatie. ps am intrebat-o de finalizare orala, mi-a spus ca se poate, 400 ron fin . lux, nu-i asa? de evitat. jalnic 7 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 Prețul decent pentru o ora de futut e între 200 și 300 ora.Puține fete merită peste 300 de lei ora. Daca nu vă învățați minte, plătiți ceva ce nimerită.
Raducu0009 Reputație: 303 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Bucurest Oras:Bucurest Postat Aprilie 12, 2022 In sfârșit, cineva care nu a fost impresionat de niște silicoane , mulțumesc pt recenzia obiectiva ionelsimanco !
Membru Premium togonezul Reputație: 3394 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 12, 2022 6 hours ago, ionelsimanco said: de evitat. jalnic Si uite cum mai dispare o stea de pe firmament 🙂 Multumim pentru sacrificiu @ionelsimanco 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum