Realboss Reputație: 692 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Iunie 15, 2022 Chiar acum, andreeakvl98 a spus: Nu este o idee buna acolo😂. Hmmm😂😂😂😂 Pană în 2025, cred ca reușesc să va satisfac pe toți dacă stau non stop. Esti pasare calatoate sau stai doar in constanta?
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 La 15.06.2022 la 18:12, Realboss a spus: Esti pasare calatoate sau stai doar in constanta? Sunt născută, crescută în Constanța. Începând cu data de 1 iulie încep să activez în CT.
negrutu Reputație: 30 Postat Iunie 16, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 16, 2022 Hmm cauti sa nu fii cautata.. 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iunie 16, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iunie 16, 2022 Acum 1 oră, andreeakvl98 a spus: Sunt născută, crescută în Constanța. Începând cu data de 1 iulie încep să activez în CT. Primele cate zile dai pizda moca? 🤣🤣 3
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 16, 2022 Acum 19 minute, talibanu a spus: Primele cate zile dai pizda moca? 🤣🤣 Nu mai sunt locuri libere! Pentru disponibilitate reveniti la inceputul lunii viitoare. Din pacate plafonul a fost atins pentru luna in curs!🤣 1 3 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Așadar, prima oară, cine merge la ea, primește pizdă pe gratis, însă a doua oară plătește. Asta nu e rău deloc. Plătești o finalizare și-o fuți pentru o oră. Pam-pam!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 16, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2022 Bazează-te pe asta. 😂😂😂 N-ai auzit ca s-a atins plafonul. Bine plafonul luna asta din lipsa de fonduri a fost de 25 de lei. 😂😂
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Acum 12 ore, lomtadze a spus: Așadar, prima oară, cine merge la ea, primește pizdă pe gratis, însă a doua oară plătește. Asta nu e rău deloc. Plătești o finalizare și-o fuți pentru o oră. Pam-pam! 😂😂😂😂😂😂😂. De când așteptați scoică pe gratis.
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 17, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 17, 2022 Acum 10 minute, andreeakvl98 a spus: De când așteptați scoică pe gratis. aici la Constanta sunt scoici destule ....midii ,stridii se gasesc si gratis daca iti dai putin interesul eu as plati o incercare numai sa nu fie galetusa sa fie scoica cum spui tu
logix Reputație: 495 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Păi dacă păsărica este gratis eu zic să dai și curul gratis ca să fie meniul complet felul 1 păsărică, felul 2 cur și desertul vezi tu ce mai oferi 🤣 1
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 17, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 17, 2022 Ne pui si tu un meniu cam ce stii tu sa faci cu scoicuta ta andreeakvl98.....mie imi plac scoicile mai fresh cu gust de mare si un pic sarate dar si gaurica aia mica de langa ea acolo unde se ascunde melcul . cu aia iti place sa te joci ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2022 1 hour ago, andreeakvl98 said: 😂😂😂😂😂😂😂. De când așteptați scoică pe gratis. Eu aștept de mult, dar în afara de raoanele alea de le culegi de pe plaja după o furtuna, nu m-am lipit,nici măcar la nevasta. 😂😂😂
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Acum 3 ore, gica 1955 a spus: aici la Constanta sunt scoici destule ....midii ,stridii se gasesc si gratis daca iti dai putin interesul eu as plati o incercare numai sa nu fie galetusa sa fie scoica cum spui tu Te astept sa vezi despre ce este vorba după data de 1. 😊 Acum 3 ore, logix a spus: Păi dacă păsărica este gratis eu zic să dai și curul gratis ca să fie meniul complet felul 1 păsărică, felul 2 cur și desertul vezi tu ce mai oferi 🤣 Lăsând gluma la o parte. Vă rog frumos încă o dată sa îmi scuzați gluma penibilă "păsărica pe gratis". Acum 3 ore, gica 1955 a spus: Ne pui si tu un meniu cam ce stii tu sa faci cu scoicuta ta andreeakvl98.....mie imi plac scoicile mai fresh cu gust de mare si un pic sarate dar si gaurica aia mica de langa ea acolo unde se ascunde melcul . cu aia iti place sa te joci ? Sărată nu este 😂. Acum 2 ore, g2br13l a spus: Eu aștept de mult, dar în afara de raoanele alea de le culegi de pe plaja după o furtuna, nu m-am lipit,nici măcar la nevasta. 😂😂😂 😂😂😂😂😂
Membru Premium haloowen Reputație: 4867 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Iunie 17, 2022 Acum 5 minute, andreeakvl98 a spus: Sărată nu este 😂. 😂😂😂😂😂 Totusi sa ai o solniță in dormitor ca nu se stie peste ce gusturi dai!:))))) 2
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 4 hours ago, andreeakvl98 said: 😂😂😂😂😂😂😂. De când așteptați scoică pe gratis. Scoica pute...nu am futut scoici până acum, doar femei cu pizdă sau cu zâmbet vertical cum îmi place mie să spun. Mai citește totuși odată... că nu ziceam de pizdă pe moca.
negrutu Reputație: 30 Postat Iunie 17, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 17, 2022 Deja miroase urat..cred ca s a imputit scoica😁
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Așa cum v-am promis cu topicul "păsărica gratis" voi face o tombolă. Voi face o extragere din primele 10 recenzii (bune sau rele) iar cei 2 norocoși (contul utilizatorului trebuie sa aibă o vechime de minim 6 luni) vor câștiga fiecare câte o oră cu mine. Am deschis topic.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 21 minutes ago, andreeakvl98 said: Așa cum v-am promis cu topicul "păsărica gratis" voi face o tombolă. Voi face o extragere din primele 10 recenzii (bune sau rele) iar cei 2 norocoși (contul utilizatorului trebuie sa aibă o vechime de minim 6 luni) vor câștiga fiecare câte o oră cu mine. Am deschis topic. In plus fata de ora mea? Adică sa ii zic și lui Talibanu sa se bage la recenzie? 😂😂😂 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Acum 1 oră, andreeakvl98 a spus: Așa cum v-am promis cu topicul "păsărica gratis" voi face o tombolă. Voi face o extragere din primele 10 recenzii (bune sau rele) iar cei 2 norocoși (contul utilizatorului trebuie sa aibă o vechime de minim 6 luni) vor câștiga fiecare câte o oră cu mine. Am deschis topic. Mai taie din ele, da-le dreaq... 3
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 La 18.06.2022 la 20:15, andreeakvl98 a spus: Așa cum v-am promis cu topicul "păsărica gratis" voi face o tombolă. Voi face o extragere din primele 10 recenzii (bune sau rele) iar cei 2 norocoși (contul utilizatorului trebuie sa aibă o vechime de minim 6 luni) vor câștiga fiecare câte o oră cu mine. Am deschis topic. Pai ce facem sora mea? De la pasarica pe gratis, ai ajuns la 250 de euro pentru sarutari (FK) 😅😅😅 sunt constient ca ai pus acel tarif pentru ca nu vrei sa faci serviciul ala, ca cred sa existe clienti care sa ofere 1200 de lei pentru cateva sarutari 🤣🤣🤣 As face o aroganta sa iti achit tariful asta pentru a vedea cum oferi acel FK, in ce mod, cat sa fie diferit de alte fete cu care m-am lins pe aici, dar noroc de faptul ca nu sunt in tara... Si ne revenim cu picioarele pe pamant! 🤣🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 10 minute, nicieu a spus: Pai ce facem sora mea? De la pasarica pe gratis, ai ajuns la 250 de euro pentru sarutari (FK) 😅😅😅 sunt constient ca ai pus acel tarif pentru ca nu vrei sa faci serviciul ala, ca nu cred sa existe clienti care sa ofere 1200 de lei pentru cateva sarutari 🤣🤣🤣 As face o aroganta sa iti achit tariful asta pentru a vedea cum oferi acel FK, in ce mod, cat sa fie diferit de alte fete cu care m-am lins pe aici, dar noroc de faptul ca nu sunt in tara... Si ne revenim cu picioarele pe pamant! 🤣🤣🤣 Corectia la primul text! 😅
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 ore, nicieu a spus: Pai ce facem sora mea? De la pasarica pe gratis, ai ajuns la 250 de euro pentru sarutari (FK) 😅😅😅 sunt constient ca ai pus acel tarif pentru ca nu vrei sa faci serviciul ala, ca cred sa existe clienti care sa ofere 1200 de lei pentru cateva sarutari 🤣🤣🤣 As face o aroganta sa iti achit tariful asta pentru a vedea cum oferi acel FK, in ce mod, cat sa fie diferit de alte fete cu care m-am lins pe aici, dar noroc de faptul ca nu sunt in tara... Si ne revenim cu picioarele pe pamant! 🤣🤣🤣 Să fac FK pentru 50 de lei? Mai bine nu mai fac.😇 Așa sigur fac mai raruț.
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 ore, nicieu a spus: Pai ce facem sora mea? De la pasarica pe gratis, ai ajuns la 250 de euro pentru sarutari (FK) 😅😅😅 sunt constient ca ai pus acel tarif pentru ca nu vrei sa faci serviciul ala, ca cred sa existe clienti care sa ofere 1200 de lei pentru cateva sarutari 🤣🤣🤣 As face o aroganta sa iti achit tariful asta pentru a vedea cum oferi acel FK, in ce mod, cat sa fie diferit de alte fete cu care m-am lins pe aici, dar noroc de faptul ca nu sunt in tara... Si ne revenim cu picioarele pe pamant! 🤣🤣🤣 Pai daca stai toata noaptea mai face si ea o reducere. Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Acum 17 minute, andreeakvl98 a spus: Să fac FK pentru 50 de lei? Mai bine nu mai fac.😇 Așa sigur fac mai raruț. Lasa ca o sa castig eu tombola si facem fk moca.🤣 3 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 8 minutes ago, carpe_diem said: Lasa ca o sa castig eu tombola si facem fk moca.🤣 Fk nu intra la tombola, doar ab la RATA pe o luna, linia Mamaia. 🤣🤣 28 minutes ago, andreeakvl98 said: Să fac FK pentru 50 de lei? Mai bine nu mai fac.😇 Așa sigur fac mai raruț. Daca cumva o sa vrei sa ma pupi te costa 200euro. Iti fac discount 50euro pt ca vii. 🤣🤣
Postări Recomandate