laury Reputație: 24072 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 Acum 20 minute, ovu a spus: Noroc ca îmi salvez in telefon datele ca sa nu mai revin pe unde nu îmi place… uite topicul anterior. garantez ca ea 100% era deoarece o am in telefon la “tatze lasate” Sigur e ea frate? Ai prins rau de tot vulpea la furat inseamna! Bravooo! 👍
gicacontra2012 Reputație: 4380 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2022 Eu din poze am văzut ca Adelina de care spuneți are sânii mai mari, nu cred ca sunt una și aceeași fata.
ovu Reputație: 117 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2022 Ps: vedeți postarea de pe pagina 3 a colegului - exact cum zic eu “sani lăsați si burtica” nu știu de ce ascunde lucrul asta, dar nu e corect da minți eu cred ca folosea poze false înainte. De menționat ca era blonda 1
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Oameni buni nu am nici o treba cu fata ai revenitiva cu picioare pe pământ și terminat cu mascarada asta ieftina de 2 lei va rog frumos @l aurytu ai cautat un defect da nu ai venit sa verifici tu Eu nu am muncit în București pana acum, în luna ca fata respectiva avea profilu eu nu eram în domeniul asta. Aici este o mafie și voi vreți sa îmi face o manevra cu premeditare, vedeți-vă de fete voastre și lăsați-mă pe mine va rog frumos. Va urez o zi minunata și va pup
iopjkl Reputație: 92 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 poate sa fie mancatorie mare pe forum, dar n-ai ce-i face. cu niste poze clare si elocvente rezolvi rapid problema 1
bolo87 Reputație: 29 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Voiam să vin la tine azi da am anulat după ce am auzit comentul colegului că ai burtă și țâțele lăsate. Păcat :(
gicacontra2012 Reputație: 4380 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2022 Dacă am timp zilele astea merg la Alina sa elucidam misterul. Din poze nu pare sa fie aceeași fata, iar Alina vorbește frumos cu noi fata de cealaltă fata care injura și cred ca se face o confuzie între cele doua fete. 2
gicacontra2012 Reputație: 4380 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2022 Scuze am încurcat numele și am scris Alina în loc de Ana. 🙂 1
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Mai 17, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2022 fata are 2 recenzii bune mai in spate si una mai putin buna. nici una nu este gresita. pe scurt, Ana nu ar castiga un concurs miss bikiny, insa colegul Ovu este cam dur in descriere. este o fata normala, are ceva vergeturi etc, hai sa nu fim ipocriti. nu este pentru cei vor sa futa o papusa barbie. partea buna este ca daca te uiti prea mult in ochii ei risti sa te indragostesti. frumoasa la chip este putin spus. chiar si cu un makeup minim. parerea mea. gen girlnextdoor. vorbeste frumos, zambeste constant, natural, nefortat. te face sa te intrebi ce cauta acolo cu tine pe bani. :)) sexul este bunicel, nimic wow, gen civila, insa nu oboseste, te intreaba ce si cum vrei, se conformeaza, vrea sa fii multumit. nu minte cu nimic. igiena si restul detaliilor sunt impecabile. nu cred ca este niciuna dintre tipele despre care se vehiculeaza ca ar fi. daca ma insel oricum nu conteaza, ptr mine a fost o experienta reusita. ii recomand sa revina cu poze mai cinstite, totusi. 5 1
laury Reputație: 24072 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 1 oră în urmă, Aannaa a spus: Oameni buni nu am nici o treba cu fata ai revenitiva cu picioare pe pământ și terminat cu mascarada asta ieftina de 2 lei va rog frumos @l aurytu ai cautat un defect da nu ai venit sa verifici tu Eu nu am muncit în București pana acum, în luna ca fata respectiva avea profilu eu nu eram în domeniul asta. Aici este o mafie și voi vreți sa îmi face o manevra cu premeditare, vedeți-vă de fete voastre și lăsați-mă pe mine va rog frumos. Va urez o zi minunata și va pup Pisi de ce ma bagi in discutie aiurea. Eu am vrut sa te fut azi, ti am dat wapp. Nimic! La alti colegi nimic. Vrei sa ai clienti sau nu? Comunicarea e zero, la tel nu raspunzi….senzatia mea ca nu vrei clienti. Nu e nici o mafie si nu suntem pesti….doar consumam pizda de calitate, atat. Pestele imi place pe gratar cu un vin alb. 😊 3 1
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 1 minut, laury a spus: Pisi de ce ma bagi in discutie aiurea. Eu am vrut sa te fut azi, ti am dat wapp. Nimic! La alti colegi nimic. Vrei sa ai clienti sau nu? Comunicarea e zero, la tel nu raspunzi….senzatia mea ca nu vrei clienti. Nu e nici o mafie si nu suntem pesti….doar consumam pizda de calitate, atat. Am dreptu de am selecta clienți Pot fi ocupată Dacă vrei sa ma f**** trebuie sa iti faci o programare Când mam referit la mafie nu facem refere la tine doar la persoanele care fac acte cu premeditare . Și sincer tu îmi pare o persoane cârcotașă nu cu mine și general, tu nu cauți calități tu cauți defecte și critici lumea pe vorbe și nu pe fapte eu dacă vorbesc ceva fac și dovedesc .
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 10 minute, laury a spus: Pisi de ce ma bagi in discutie aiurea. Eu am vrut sa te fut azi, ti am dat wapp. Nimic! La alti colegi nimic. Vrei sa ai clienti sau nu? Comunicarea e zero, la tel nu raspunzi….senzatia mea ca nu vrei clienti. Nu e nici o mafie si nu suntem pesti….doar consumam pizda de calitate, atat. Pestele imi place pe gratar cu un vin alb. 😊 Și nu te supăra dacă mi-ai vorbit pe Whatsapp sau la telefon pe tonul asta de băiat de București, eu trec persoane de gen cu Nu în telefon și refuz politicos ca am ce 7 ani de acasă 😘 Nu îmi place băieți cu aiura de MAFIOȚI (Care considera ca femeile este o marfă)
laury Reputație: 24072 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 Acum 6 minute, Aannaa a spus: Și sincer tu îmi pare o persoane cârcotașă nu cu mine și general, tu nu cauți calități tu cauți defecte și critici lumea pe vorbe și nu pe fapte eu dacă vorbesc ceva fac și dovedesc . Arata mi unde am cautat eu defecte la tine si te am criticat. Cum preferi programarea? Pe wapp sau telefinic, sms? Daca nu raspunzi ok esti ocupata, dar cand pleaca clientul nu poti sa raspunzi? Toti baietii te intreaba de poze reale….este asa greu sa pui un client sa iti faca doua poze cu telefonul TAU? In rest ma bucur ca rsti o fata draguta si ai deja trei recenzii pozitive. Daca te uiti mai sus, ti am punctat opiniile, nu te am criticat. 2
laury Reputație: 24072 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 Acum 6 minute, Aannaa a spus: Și nu te supăra dacă mi-ai vorbit pe Whatsapp sau la telefon pe tonul asta de băiat de București, eu trec persoane de gen cu Nu în telefon și refuz politicos ca am ce 7 ani de acasă 😘 Nu îmi place băieți cu aiura de MAFIOȚI (Care considera ca femeile este o marfă) Cred ca ai gresit persoana. Nici pe wapp, nici la telefon, nu am spus nimic ciudat…nu ma baga in aceesi oala cu baietii de care spui tu. Au fost cazuri multe cand acesti baieti buni au sunat la fete spunand ca sunt Laury ca sa negocieze un futing contra o recenzie pozitiva. 😄 Eu nu ma prezint cu Laury cand sun, ci cu numele meu.
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 1 minut, laury a spus: Cred ca ai gresit persoana. Nici pe wapp, nici la telefon, nu am spus nimic ciudat…nu ma baga in aceesi oala cu baietii de care spui tu. Au fost cazuri multe cand acesti baieti buni au sunat la fete spunand ca sunt Laury ca sa negocieze un futing contra o recenzie pozitiva. 😄 Eu nu ma prezint cu Laury cand sun, ci cu numele meu. WoW pai eu te am trecut în telefon am primit câteva oferte de la tine ✌️✌️✌️✌️
laury Reputație: 24072 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 Acum 6 minute, Aannaa a spus: @l aury Unde ti se pare tie aici ca iti caut chestii negative sau te critic? Unde era critica? Ca intreb daca iti place futaiul si gemi in pula? Asa se discuta pe un site de sex platit Ana! Tu faci sex pe bani dar vrei ca noi sa nu ne exprimam parerile in nici un fel? Tu trebuie sa intelegi ceva: 1. O poza face cat o mie de cuvinte. 2. Futacii cauta ceva ce nu au acasa…pe asta dam banii in principal. Daca te incadrezi si stii despre ce vorbesc…e bine.
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 9 minute, laury a spus: Arata mi unde am cautat eu defecte la tine si te am criticat. Cum preferi programarea? Pe wapp sau telefinic, sms? Daca nu raspunzi ok esti ocupata, dar cand pleaca clientul nu poti sa raspunzi? Toti baietii te intreaba de poze reale….este asa greu sa pui un client sa iti faca doua poze cu telefonul TAU? In rest ma bucur ca rsti o fata draguta si ai deja trei recenzii pozitive. Daca te uiti mai sus, ti am punctat opiniile, nu te am criticat. Legat de poze nu ma simt comoda să-mi facă un client poze😘
laury Reputație: 24072 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 Acum 7 minute, Aannaa a spus: WoW pai eu te am trecut în telefon am primit câteva oferte de la tine ✌️✌️✌️✌️ Sper ca o gluma….proasta din pacate. Cine te suna si spune ca e Laury, block direct.
john9791 Reputație: 318 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2022 Bună. Nr din anunt este corect? Daca da, poate răspunzi și la mesaje…😉 1
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 26 minute, Aannaa a spus: Și sincer tu îmi pare o persoane cârcotașă nu cu mine și general, tu nu cauți calități tu cauți defecte și critici lumea pe vorbe și nu pe fapte eu dacă vorbesc ceva fac și dovedesc . NU CU MINE IN GENERAL Acum 5 minute, laury a spus: Unde ti se pare tie aici ca iti caut chestii negative sau te critic? Unde era critica? Ca intreb daca iti place futaiul si gemi in pula? Asa se discuta pe un site de sex platit Ana! Tu faci sex pe bani dar vrei ca noi sa nu ne exprimam parerile in nici un fel? Tu trebuie sa intelegi ceva: 1. O poza face cat o mie de cuvinte. 2. Futacii cauta ceva ce nu au acasa…pe asta dam banii in principal. Daca te incadrezi si stii despre ce vorbesc…e bine.
_piticu_ Reputație: 594 Postat Mai 17, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 17, 2022 Dacă @ovu are dreptate și e aceeași fată (venită din franța care iubește pula și analul doar că nu-l face...) e nasol, am fost acolo, am scris, păcat. Poate reușesc să ajung la ea și mă lămuresc așa.
7uuupp Reputație: 4884 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 1 oră în urmă, laury a spus: Pisi de ce ma bagi in discutie aiurea. Eu am vrut sa te fut azi, ti am dat wapp. Nimic! La alti colegi nimic. Vrei sa ai clienti sau nu? Comunicarea e zero, la tel nu raspunzi….senzatia mea ca nu vrei clienti. Nu e nici o mafie si nu suntem pesti….doar consumam pizda de calitate, atat. Pestele imi place pe gratar cu un vin alb. 😊 La fel și eu! Răspunde sumar rău pe wapp iar in PM doloc.
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 6 minute, laury a spus: Sper ca o gluma….proasta din pacate. Cine te suna si spune ca e Laury, block direct. Nu trebuie sa spună aveți același poza la Whatsapp/Forum și același NUME Acum 14 minute, laury a spus: Unde ti se pare tie aici ca iti caut chestii negative sau te critic? Unde era critica? Ca intreb daca iti place futaiul si gemi in pula? Asa se discuta pe un site de sex platit Ana! Tu faci sex pe bani dar vrei ca noi sa nu ne exprimam parerile in nici un fel? Tu trebuie sa intelegi ceva: 1. O poza face cat o mie de cuvinte. 2. Futacii cauta ceva ce nu au acasa…pe asta dam banii in principal. Daca te incadrezi si stii despre ce vorbesc…e bine. Eu sunt de acord sa iti pui punctul de vedere bun sau rău, dar e mai frumos sa vi tu ca un mebru care petrece foarte mult timp pe forum și te implici în ori ce discuție, sa dai 150 RON și explici tu dacă gem, dacă o fac bine sau prost. Am pus poze, părerea mea ca sunt ok se vede în pozele puse de mine si calitățile si defectele, sunt fete pe formu care au poze de 10 ori mai nasoale și mai puțin poze și nu mai se comentează Eu cred ca sunt o Amanta de o ora doua perfecta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum