Sari la conținut

biseriCACAtolica,restu' si...religia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca tot suntem pe un site de obsedati sexual,de frustrati(sexual),de oameni culti inculti,de fete cucuiete,de oameni care si-au "jurat atatea lucruri"(la altar),de "bagabonti si bagaboante,etcetcetc...eram curios sa stiu cati dintre voi sunteti credinciosi,ce reprezinta biserica in viata voastra,primiti preotul in casa? :)))

Si inca ceva...pana la urma,Adam cu Eva si-au tras-o?Daca da,adica noi suntem toti rude?Pai nu,ca ar interveni ince$tul dar oricum o dai tot nu iese...indiferent de cine a fost prima oara(acel cuplu),a fost vb de un barbat si o femeie(sfintii? :) ),sa zicem ca au facut un copil apoi alt copil si altu si altu si altu :),si de acolo...D-zeu cu mila! :)

Nu imi raspundeti decat daca sunteti interesati de subiect,va rog!...daca nu,mergeti la biserica! :)

Post :):Nu stiu cum sa ne mai controleze...se pare ca au gandit-o ei cumva..." Nota de plata pentru Mantuirea Neamului. Catedrala costa cat 300 km de autostrada sau 1500 de scoli,undeva la 2 miliarde de dolari jegosi"!...Capacitate:5000 de oite,la un loc! :)

• Oras:rai
Postat

Daca tot ai deschis aceasta cutie cu viermi imi permit sa intreb si eu cate ceva:

Fetelor cum reconciliati suptul pulii pe bani cu scriptura?

Va confesati? Ce-i spuneti preotului? Ca ati prea...curvit? Sau doar curvit?

Cand treceti pe langa biserica va faceti cruce cu mana frecatoare de puli sau cu limba-n gura (n-o sa mai detaliez).

Va dati cu aghiazma pe pizda inainte de a merge la biserica? Purtati batic?

Rugaciunile voastre primesc raspuns? Cereti clienti multi? Sanatate?

Considerati misterioase caile domnului?

Va e frica de judecata de apoi? De ce?

Va simtiti bine in sanul unei religii care va pune pe aceeasi scara cu boii si magarii?

Multumesc anticipat.

• Like 2
  • Oras:pe pista
Postat

Si ce legatura are biserica catolica cu Catedrala Mantuirii Neamului?

Post :):Nu stiu cum sa ne mai controleze...se pare ca au gandit-o ei cumva..." Nota de plata pentru Mantuirea Neamului. Catedrala costa cat 300 km de autostrada sau 1500 de scoli,undeva la 2 miliarde de dolari jegosi"!...Capacitate:5000 de oite,la un loc! :)

• Like 2
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Nu sunt un tip credincios, nu am nicio consideratie aparte pentru popi, ci respect oamenii care isi exercita cu har si constiinta aceasta profesie, dar simt nevoia sa remarc caracterul blasfemic al acestui topic. :(

N-am ce comenta altceva...

• Like 4
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

Io am in neamuri popi, preotese, psihologi...da nu-i primesc in casa, ca-s perversi. ;)

DE CE, cu cat curva(unisexuala) este mai mare, exponential creste si numarul/mariamea crucilor si a mataniilor???

Religia este unul dintre cele mai periculoase(cand si din pacate este folosita de multe ori in acest scop) lucruri inventate/descoperite...controleaza mintile slabe/pulimea...cele mai mari si mai numeroase genogide au avut la baza religia, precedandu-le la scurta distanta pe cele din foamea de bani in scopul culturalizarii necultivatilor.

Nu mi se pare normal sa vad explozia de biserici care sa sustina pulimea prin rugamiti sa-i ajute sa castige la pacanele, pariuri, cazinouri sau barbut(cat si pe rahatii aia nenorociti in campanie electorala) in mai toate orasele mioritice, cand majoritatea dintre ele abia mai au cate un spital, azil de batrani, un orfelinat si alea stand sa cada.

Edit: nu merge link cu mazare si popa :wallbash

:beex2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Subiectul este mult prea delicat pentru a fi dezbatut aici. Credinta este una dintre cele mai intime si gingase chestiuni si dezbaterea acestei teme nu isi are locul aici. Sunt si curve/curvari credinciosi, iar cum se impaca asta cu credinta, este fix treaba lor. Nu cred ca este cazul sa ne satisfacem curiozitatile bolnave taman acum, cand e Postul Mare si cei care sunt credinciosi, multi, putini cati vor fi fiind ei, ar putea-o considera ca blasfemie. Ma relies pozitiei expuse de confratele Quasim.

• Like 8
  • Minus 6
Postat

As fi vrut sa cred ca pe un forum unde se discuta totul de la politica la moduri de-a fute-n gura curve, religia nu ar mai fi un subiect "sensibil". Adica, avem si-un obituar...

• Like 1
Postat

As fi vrut sa cred ca pe un forum unde se discuta totul de la politica la moduri de-a fute-n gura curve, religia nu ar mai fi un subiect "sensibil". Adica, avem si-un obituar...

Nu e vorba de religie in sine, ci de amestecatura propusa , plus cacofonia intentionata care jigneste pe catolici. 

• Like 3
Postat

Nu e vorba de religie in sine, ci de amestecatura propusa , plus cacofonia intentionata care jigneste pe catolici. 

Oamenii religiosi intotdeauna se vor simti jigniti, chiar si atunci cand nu incerci sa-i jignesti si doar pui o intrebare. Nu-l incurajez pe "de ce", e un caz pierdut, evident, dar nu cred ca tocmai topicul asta e cel mai "nelalocul" lui din toata sectiunea DG.

Postat

Caca! :)

Postat

Oamenii religiosi intotdeauna se vor simti jigniti, chiar si atunci cand nu incerci sa-i jignesti si doar pui o intrebare. Nu-l incurajez pe "de ce", e un caz pierdut, evident, dar nu cred ca tocmai topicul asta e cel mai "nelalocul" lui din toata sectiunea DG.

Trei teme diferite de discutii plus un pic de trolare ca de obicei. Oare ce poate iesi de aici ? 

Postat

Tocmai mi-ai distrus orice viitor argument...nu doar ca se poate inchide, dar se poate sterge si userul "de ce".

Stima

• Like 5
Postat

@de ce? pe tine te-au botezat ai tai ortodox/catolic?

Daca vei avea copii ii vei crestina lasindu-i sa primeasca taina botezului, sau ii vei lasa necrestinati?

Daca Doamne-fereste cineva apropiat din familie iti decedeaza, te vei duce cu el la biserica/cimitir sa-i faceti slujba, sau il ingropati in spatele blocului cu alai de spargatori de seminte si bautori de bere la pet?

Si intrebarile astea ar putea continua, dar mi-e lehamite deja...

Sustin ideea cu "lacatzelul"... 

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Doamne mare Ti-e gradina!!

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

@de ce?, asa dobitoc  si tampit  esti si in real life?   

• Like 1
Postat

Esti multumit de/cu tine?

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Credinta nu este egala cu biserica oricare ar fi ea...

• Like 1
Postat

Nu sunt un tip credincios, nu am nicio consideratie aparte pentru popi, ci respect oamenii care isi exercita cu har si constiinta aceasta profesie, dar simt nevoia sa remarc caracterul blasfemic al acestui topic. :(

N-am ce comenta altceva...

te-am rugat frumos sa nu o faci...

Postat

Subiectul este mult prea delicat pentru a fi dezbatut aici. Credinta este una dintre cele mai intime si gingase chestiuni si dezbaterea acestei teme nu isi are locul aici. Sunt si curve/curvari credinciosi, iar cum se impaca asta cu credinta, este fix treaba lor. Nu cred ca este cazul sa ne satisfacem curiozitatile bolnave taman acum, cand e Postul Mare si cei care sunt credinciosi, multi, putini cati vor fi fiind ei, ar putea-o considera ca blasfemie. Ma relies pozitiei expuse de confratele Quasim.

Ma bucur ca nu ne-am cunoscut! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...