Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 1, 2014 Hey..ia spuneti..cu cine votati la prezidentiale? 1) Antonescu 2) canditatul de la PSD 3) Basescu 4) Canditatul de la PDL 5) Diaconescu 6) Vadim Eu l-as mai vota odata pe Basescu.. Stiti ce se spune Third time's the charm!!
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 1, 2014 Traian Basescu , autointitulatul presedinte al Romaniei , l-a intrebat pe Ponta , autointitulatul prim-ministrul al Romaniei ,cati bani a primit pentru Rosia Montana.Ponta , autointitulatul prim-ministrul al Romaniei l-a intrebat pe Traian Basescu , autointitulatul presedinte al Romaniei cati bani a primit pentru Rosia Montana.Poporul roman se autointituleaza fraier pentru ca-i suporta pe spagarii astia doi in fruntea tarii !!!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2014 Mmmmmm....nu cred ca e chiar locul potrivit pentru politichii. Si asa ne certam noi din te miri ce. Ingerasule, ti se vad cornitele si coada, mai taie-le da-le dreaq.... 2 5
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Cu Laura Popescu 2
gyorgye69 Reputație: 4005 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Eu tot cu Laura! Yupiiii! Laura Presedinte!!!
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Autor Postat Aprilie 1, 2014 Eu tot cu Laura! Yupiiii! Laura Presedinte!!! E un fel de EBA? :-?
gyorgye69 Reputație: 4005 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Ar vrea EBA...
dubasaru Reputație: 46 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:offshore Oras:offshore Postat Aprilie 1, 2014 Eu votez DNA!
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Eu votez cu Radu Beligan
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2014 Io votez cu Tepes... Vlad Tepes.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2014 .
v_ships Reputație: 122 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Aprilie 1, 2014 Intre cancer, HIV, Parkinson si sculament?...hmm , aleg sculament - basescu.
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 1, 2014 Opţiunea Băsescu este imposibilă: nu mai are dreptul să candideze.Dacă va candida, îl voi vota pe MRU. 2
cpt.picard Reputație: 777 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2014
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2014 Postat Aprilie 1, 2014 În ţara noastră nu prea sunt figuri demne de a fi prezidenţiabili, aşa că poate a venit timpul să renunţăm la alegerea preşedintelui prin votul popular. Eu sunt pentru regalitate sau, dacă asta nu se poate, pentru republică parlamentară.
v_ships Reputație: 122 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Aprilie 1, 2014 Pai n-a specificat in ce tara la prezidentiale...ori putem sa-i schimbam numele din sculament in blenoragie, ca sa mai aibe drept de un mandat, asa ca tot cu base(s)cu votez. Din alianta ciuma rosie sigur nu voi alege(jumatate oricum vor fi la puscarie pana atunci). MEREu-hmm ,pare ok, dar totusi parca-i prea pizdificat(sigur va fi tras de atze), nu cred ca va avea priza la pulime, dupa ce-l vor umple de laturi, gunoaiele alea umane de la antene. Neamtu cam retardat - idei putine si fixe,parca-i nepotul lui Rudotel Vadim. Monica Macovei, Cristian Preda, Cristian Diaconescu, Andrei Plesu sunt ce-i mai ok, pacat ca nu au priza la pulimea electoare. Realistic vorbind: daca va candida Candida/Udrea, o voi alege pe bagaboanta aia, are phula mai mare decat a lui MEREu, pare mult mai ambitioasa, sper totusi sa-i treaca boala de LV-uri si sa se focalizeze doar pe puterea si faima politica. Oricum ne-o trag din umbra/spate toate partile, femeile...de ce nu am alege una sa ne-o traga direct si din fatza? Vad ca Amada nu s-a specializat pe tocanitze si pilaf ori sa se izoleze in metafizic, are clienti doritori de-un plici pe chur si-un strapon in chur. Urmand logica si combinand meandrele concretului cu sinergia faptelor de la Mioritza si pan' la Nutzi...io zic ca totu-i posibil. Pff edit:mare bou mai sunt, am uitat sa-mi trec favorita personala, KOVESI.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2014 În ţara noastră nu prea sunt figuri demne de a fi prezidenţiabili, aşa că poate a venit timpul să renunţăm la alegerea preşedintelui prin votul popular. Eu sunt pentru regalitate sau, dacă asta nu se poate, pentru republică parlamentară. Republica parlamentara ??!!! Ce-ar mai fi ! Pai iti dai seama ca atunci ar fi o singura directie . Toti pentru hoti si un coi pentru noi. Macar asa mai iese cate o struto-camila de guvernare contra presedinte sau invers. Asa mai stau si cei din administratie in joc de glezne si o fac mai acoperita si cu un pic de jena. La republica parlamentara nimic nu mai conteaza. 1
diaconescum Reputație: 394 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:none Oras:none Postat Aprilie 1, 2014 1) Antonescu 2) canditatul de la PSD 3) Basescu 4) Canditatul de la PDL 5) Diaconescu *logic 6) Vadim
rsr Reputație: 284 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:unde vrea muschiu' meu! Oras:unde vrea muschiu' meu! Postat Aprilie 1, 2014 C.V. Tudor...are si cont pe forum , deci e coleg cu noi, ne stie necazurile si problemele.....
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Autor Postat Aprilie 1, 2014 Opţiunea Băsescu este imposibilă: nu mai are dreptul să candideze. Acuma..un mandat la deal la vale...
guacamole Reputație: 232 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Aprilie 1, 2014 Votam cu dreapta, orice numai sa scapam tara de ciuma rosie. 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2014 Sincer...acum ma uit si la dreapta..si la stanga..cred ca am sa aleg dreapta ( e mult mai versata si experimentata)! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2014 Postat Aprilie 1, 2014 Ce e dreapta și stânga într-o țară cu reminiscențe comuniste? Ce bază ideologică au partidele politice de la noi? Câţi politiceni ştiu ce înseamnă liberalismul, social-democraţia etc?Eu chiar nu ştiu cu cine votez. În urmă cu zece ani era simplu, acum nu.
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Autor Postat Aprilie 1, 2014 Eu incerc si Antonescu! De psd mi S-a acrit..de pdl nu mai zic..
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2014 Ce ar fi daca ar aparea un candidat complet necunoscut ? N-ar trebui poate sa ii acordam o sansa mai mare decat cea acordata bagabontilor ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum