Sari la conținut

Cu cine votati? :D

Postări Recomandate

• Oras:caelum et infernus
Postat

Hey..ia spuneti..cu cine votati la prezidentiale? 

1) Antonescu 

2) canditatul de la PSD 

3) Basescu

4) Canditatul de la PDL

5) Diaconescu

6) Vadim

Eu l-as mai vota odata pe Basescu..

Stiti ce se spune 

Third time's the charm!!

:laugh2  :slap2 

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Traian Basescu , autointitulatul presedinte al Romaniei , l-a intrebat pe Ponta , autointitulatul prim-ministrul al Romaniei ,cati bani a primit pentru Rosia Montana.
Ponta , autointitulatul prim-ministrul al Romaniei l-a intrebat pe Traian Basescu , autointitulatul presedinte al Romaniei cati bani a primit pentru Rosia Montana.
Poporul roman se autointituleaza fraier pentru ca-i suporta pe spagarii astia doi in fruntea tarii !!!

post-114235-0-41412400-1396350649_thumb.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mmmmmm....nu cred ca e chiar locul potrivit pentru politichii.  Si asa ne certam noi din te miri ce. Ingerasule, ti se vad cornitele si coada, mai taie-le da-le dreaq....

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Eu tot cu Laura! Yupiiii! Laura Presedinte!!!

E un fel de EBA? :-?

Postat

Io votez cu Tepes... Vlad Tepes.

• Oras:La pescuit de pesti
Postat

Intre cancer, HIV, Parkinson si sculament?...hmm   :thinking ,  aleg sculament - basescu.

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Opţiunea Băsescu este imposibilă: nu mai are dreptul să candideze.

Dacă va candida, îl voi vota pe MRU.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

În ţara noastră nu prea sunt figuri demne de a fi prezidenţiabili, aşa că poate a venit timpul să renunţăm la alegerea preşedintelui prin votul popular. Eu sunt pentru regalitate sau, dacă asta nu se poate, pentru republică parlamentară.

Postat
 Pai n-a specificat in ce tara la prezidentiale...ori putem sa-i schimbam numele din sculament in blenoragie, ca sa mai aibe drept de un mandat, asa ca tot cu base(s)cu votez.

Din alianta ciuma rosie sigur nu voi alege(jumatate oricum vor fi la puscarie pana atunci).

MEREu-hmm ,pare ok, dar totusi parca-i prea pizdificat(sigur va fi tras de atze), nu cred ca va avea priza la pulime, dupa ce-l vor umple de laturi, gunoaiele alea umane de la antene.

Neamtu cam retardat - idei putine si fixe,parca-i nepotul lui Rudotel Vadim.

Monica Macovei, Cristian Preda, Cristian Diaconescu, Andrei Plesu sunt ce-i mai ok, pacat ca nu au priza la pulimea electoare.

Realistic vorbind:  daca va candida Candida/Udrea, o voi alege pe bagaboanta aia, are phula mai mare decat a lui MEREu, pare mult mai ambitioasa, sper totusi sa-i treaca boala de LV-uri si sa se focalizeze doar pe puterea si faima politica.

Oricum ne-o trag din umbra/spate toate partile, femeile...de ce nu am alege una sa ne-o traga direct si din fatza? Vad ca Amada nu s-a specializat pe tocanitze si pilaf ori sa se izoleze in metafizic, are clienti doritori de-un plici pe chur si-un strapon in chur.

Urmand logica si combinand meandrele concretului cu sinergia faptelor de la Mioritza si pan' la Nutzi...io zic ca totu-i posibil. :hihat

Pff :slap2 edit:mare bou mai sunt, am uitat sa-mi trec favorita personala, KOVESI. :138x 

Postat

În ţara noastră nu prea sunt figuri demne de a fi prezidenţiabili, aşa că poate a venit timpul să renunţăm la alegerea preşedintelui prin votul popular. Eu sunt pentru regalitate sau, dacă asta nu se poate, pentru republică parlamentară.

Republica parlamentara ??!!! Ce-ar mai fi ! Pai iti dai seama ca atunci ar fi o singura directie . Toti pentru hoti si un coi pentru noi.  :laugh2  :laugh2  Macar asa mai iese cate o struto-camila de guvernare contra presedinte sau invers. Asa mai stau si cei din administratie in joc de glezne si o fac mai acoperita si cu un pic de jena. La republica parlamentara nimic nu mai conteaza.

• Like 1
  • Oras:none
  • Oras:none
Postat

1) Antonescu 

2) canditatul de la PSD 

3) Basescu

4) Canditatul de la PDL

5) Diaconescu *logic

6) Vadim

• Oras:unde vrea muschiu' meu!
  • Oras:unde vrea muschiu' meu!
Postat

C.V. Tudor...

are si cont pe forum , deci e coleg cu noi, ne stie necazurile si problemele..... :laugh2  :bow

Postat

Opţiunea Băsescu este imposibilă: nu mai are dreptul să candideze.

Acuma..un mandat la deal la vale... :D

• Oras:Inside my mind.
  • Oras:Inside my mind.
Postat

Votam cu dreapta, orice numai sa scapam tara de ciuma rosie.

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Sincer...acum ma uit si la dreapta..si la stanga..cred ca am sa aleg dreapta ( e mult mai versata si experimentata)!  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce e dreapta și stânga într-o țară cu reminiscențe comuniste? Ce bază ideologică au partidele politice de la noi? Câţi politiceni ştiu ce înseamnă liberalismul, social-democraţia etc?

Eu chiar nu ştiu cu cine votez. În urmă cu zece ani era simplu, acum nu.

Postat

Eu incerc si Antonescu!

De psd mi S-a acrit..de pdl nu mai zic..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...