tapiterul12 Reputație: -138 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Decembrie 23, 2020 pai, cat? 150 cat a vrut. Sincer, pentru o descarcare mergea la 100 fin, cand a inceput ea. Plus ca e cam pitica.... 1 Link spre comentariu
subler1 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Crăciun fericit 2020! Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 26, 2020 On 12/25/2020 at 8:37 AM, subler1 said: Crăciun fericit 2020! Sarbatori fericite si spor la ciocane! Link spre comentariu
ionica2000 Reputație: 329 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Buna. Azi esti la birou? Link spre comentariu
rhpony Reputație: 128 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Great Britain Oras:Great Britain Partajează Postat Iunie 19, 2021 Mai știe cineva ceva de doamna? Link spre comentariu
tudor769 Reputație: 39 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Circuit închis doar clienții vechi 2 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Acum 4 ore, tudor769 a spus: Circuit închis doar clienții vechi Da-ne niste detalii. Multumim. Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Eu am vb cu ea prin mesaje, nu cred ca este pe circuit închis. Depinde.cum o nimerești. 2 1 Link spre comentariu
ionica2000 Reputație: 329 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Salutare, Zilele trecute am fost la doamna. Am luat legătura prin mesaje, după care am sunat-o și am stabilit serviciile și prețul. Mi-a trimis prin mesaj adresa undeva aproape de pescărie la intrarea în Mamaia. M-am deplasat la apartament , unde sm stat puțin de vorbă, apoi dusul de rigoare. Baia ok cu tot ce trebuie, are prosoape de unica folosință. Nota 10. Am mers in dormitor unde a inceput cu masaj de relaxare urmat de un masaj erotic. Nota 9. In timpul masajului erotic m-a întrebat cum vreau oralul și i-am răspuns sa fie neprotejat și așa la executat.oralul a fost ok, cu atenție la oo, adânc cat poate, s-a oprit când i-am spus. Nota 9 A pus prezervativul și s-a urcat pe mine, după am pus-o capră și am finalizat misionar. La normat se mișcă vine, da contre, geme plăcut , te mângâie. Nota 9. După un nou dus și la plecare i-am lăsat cadoul 150 , fara sa te grăbească. De recomandat da, celor care vor masaj de relaxare, masaj erotic și finalizare prin sex. Colegii care vor sa meargă la doamna să știe că este din categoria +50, la corp este ok , având în vedere vârstă. Spor și 🔨 tari. 5 1 Link spre comentariu
dragoionu Reputație: 177 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Niste poze are doamna? Link spre comentariu
interzyss Reputație: 12 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2022 Mai lucreaza ? Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Zi de zi este prin parc duduia,biciclista inraita! Link spre comentariu
slvvv Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Mai lucrează? Link spre comentariu
Alin791 Reputație: 1 Postat Februarie 8 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 8 Săptămâna trecuta cand am sunat era! Locația undeva aproape de intrarea in Mamaia! Serviciile și locația la fel ca de fiecare data..nota 9.5 din 10) O oază de relaxare, bună dispoziție si înțelepciune!) 1 Link spre comentariu
therock7 Reputație: 5 Postat Aprilie 25 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 25 Salutare! Sophie e aceeași de ani de zile. Azi am vizitat-o și chiar a fost super ok și relaxant. Apartament curat, ambient plăcut. Contact prin sms. Halat 200, masaj de relaxare , ON și NP. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Acum 19 ore, therock7 a spus: Salutare! Sophie e aceeași de ani de zile. Azi am vizitat-o și chiar a fost super ok și relaxant. Apartament curat, ambient plăcut. Contact prin sms. Halat 200, masaj de relaxare , ON și NP. Numarul este cel din titlu? Link spre comentariu
therock7 Reputație: 5 Postat Aprilie 26 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 26 Acum 48 minute, SelfEsteem a spus: Numarul este cel din titlu? Da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum