Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

mi-ai aparut la cautare outcall faci deplasari si la ce tarif? imi cer scuze dar nu am timp acum sa citesc 10 pagini

adios

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: 0727993167
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai stie cineva ceva de Iulia, ca telefonul suna, dar nu raspunde?

Postat

Am fost eu la ea saptamana trecuta.

S-a mutat langa parc IOR intr-un apartament cu 2 camere.

Are o atitudine cel putin la fel de placuta ca inainte, poate chiar mai relaxata.

Eu am revenit mereu cu placere la ea si m-am simtit foarte bine de fiecare data.

Din cate imi amintesc cand am fost eu urma sa intre in perioada de repaos lunar asa ca in cateva zile ar trebui sa fie gata de distractie din nou.

Atentie insa ca ea din ce stiu eu lucreaza numai ziua deci daca sunati seara nu cred ca sunt sanse sa raspunda.

• Like 3
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna tuturor!!

Momentan sun in CM asa ca cei care vor sa ma viziteze ii astept de saptamana viitoare(8 aprilie )

Programul:

Luni-Vineri:11-17

pret:150/ora ,100/fin

sambata-duminica: pretul este de 200 RON/ora 150RON/fin

VA PUP PE TOTI! (ps:nu va ganditi la prosti cu pupici)

Postat

Da, se poate.

Oricum la cum arata e leit brazilianca deci posibil sa fie ocupata cu chestii de genul asta :))

Postat

Dupa ceva zile de telefoane am reusit sa o contactez, facut programare, dupa care nu a mai raspuns la telefoane sau mesaje. Neserioasa.

• Like 1
Postat

Buna!

Vreau sa incep prin a-mi cere scuze pentru ca nu am putut onora toate programarile facute. Am avut o perioada mai aglomerata in viata personala. De maine va astept intr-o noua locatie, centrala (zona Decebal), unde voi lucra cu inca o colega. Programul este in functie de programari. Preturile raman aceleasi : 100 finalizarea / 150 ora si 200 / 90 minute, include  masaj de relaxare (masa si uleiuri profesionale). Voi reveni zilele urmatoare cu poze din locatie.

Va doresc o seara buna !

• Like 4
  • Oras:in ceaunul cu fasole
  • Oras:in ceaunul cu fasole
Postat

Da este, ce va opariti atat.

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Hamerhead :fish12 prost e T....! sa sti ca a fost doar o intrebare.................. presupun ca esti colorat de te ataci asa :))) în fine motivul întrebări mele este poza http://imageshack.com/a/img834/6841/vfvx.jpg. Nu am jignit pe nimeni daca am intrebat.

• Like 1
  • Oras:Hamangia
  • Oras:Hamangia
Postat

Iulia, imi pot face o programare?

Foloseste cu incredere:  0730319691

Succes!!!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna Iulia!Am icercat azi sa te sun de cateva ori dar nu m-ia raspuns nimeni.Te pot gasi in jurul orei 17:00.Cu cat timp inainte pot face programarea?Pupici dulci.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna!

Vreau sa incep prin a-mi cere scuze pentru ca nu am putut onora toate programarile facute. Am avut o perioada mai aglomerata in viata personala. De maine va astept intr-o noua locatie, centrala (zona Decebal), unde voi lucra cu inca o colega. Programul este in functie de programari. Preturile raman aceleasi : 100 finalizarea / 150 ora si 200 / 90 minute, include  masaj de relaxare (masa si uleiuri profesionale). Voi reveni zilele urmatoare cu poze din locatie.

Va doresc o seara buna !

Si asa au trecut zilele....si pozele din locatie.....??

mai asteptam, poate se merita! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...