supeman Reputație: 11 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Cam așa!De când a plecat Anne (domnișoara de la Tacrom) s-a făcut liniște.Speram că se întoarce cu forțe proaspete! Link spre comentariu
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Se întoarce ea din 5. Așa a spus inițial... Sa sperăm că nu se va muta în alt oraș... Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Salutare colegii. Vad seara, in parcarea de la padurea Bucov, o bruneta inaltuta, parca si putin creata. Are cineva detalii despre ea? Link spre comentariu
micutzumm Reputație: 7 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Aseara la 21 erau patru fete la padure la Bucov si o masina care cred ca la insoteste Link spre comentariu
rafael22 Reputație: 69 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Da una are 17 ani cea care umbla in blugi mereu Link spre comentariu
navzar25 Reputație: 2 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Una e țigăncușa 50 oral 100 normal si 70 fără te cam grăbește când o suge adică sa te termine repede in rest e destul de buna Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 ... damezele astea de la bucov. Sunt maxim de evitat. Locatia e proasta... Nu e nimic ferit. Prestatia e mereu pe graba ... La nici 30 de secunde dupa ce o bagi incearca sa termini ca ai 5 min....serios sunt cele mai jalnice ca prestatie. La forme sunt ceva mai ok. 2 Link spre comentariu
dovi23 Reputație: 57 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Cea de 17 ani arata bine, ce servicii prestează? Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Si daca te prinde garda cu dansa de 17 ani....e cam nasoala treaba Link spre comentariu
dovi23 Reputație: 57 Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 O iau cu masina si merg departe Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 O iau cu masina si merg departeLa Caragiale ????;) Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Am trecut în seara asta pe la parc Bucov, 2 fete aproape de pod cum intri în Ploiești, arătau bine, știe cineva ceva? Link spre comentariu
bebyfak01 Reputație: 5 Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Știe cineva sa întors fata de la Tacom, Anee.......? Link spre comentariu
nomather Reputație: 172 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Ploiesti Disponibila Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 3 fetite noi, la Blejoi, vis a vis de benzinaria Euroil, aratau bine din trecere si aveau si clienti😅 Daca vreun coleg opreste sa ne dea si noua niste info, eu nu am putut opri... Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 3 fetite noi, la Blejoi, vis a vis de benzinaria Euroil, aratau bine din trecere si aveau si clienti😅 Daca vreun coleg opreste sa ne dea si noua niste info, eu nu am putut opri...Le am văzut și eu colegu. Ieri pe la ora 16:00 arătau chiar bine. La ce ora ai văzut astăzi? Link spre comentariu
lutomm Reputație: 65 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Știe cineva sa întors fata de la Tacom, Anee.......?Am trecut acum 2 zile și nu era. Sincer... Nu știu de ce dar tind sa cred că a încheiat pe Ploiesti . . . Probabil va apărea într-un alt oras Link spre comentariu
coaiexxxx Reputație: -9 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Am trecut acum si sunt la treaba fetele noi de la euroil blejoi 1 Link spre comentariu
chev007 Reputație: 408 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Am trecut acum 2 zile și nu era.Sincer... Nu știu de ce dar tind sa cred că a încheiat pe Ploiesti . . .Probabil va apărea într-un alt orasA zis ca pana pe 15nov are ceva treaba pe acasa, dar apoi revine in Ploiesti pe apartament. Link spre comentariu
nomather Reputație: 172 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Ploiesti Disponibila Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Le am văzut și eu colegu. Ieri pe la ora 16:00 arătau chiar bine. La ce ora ai văzut astăzi? Eu le-am vazut pe la 15:00, cred ca activeaza doar pe zi. Cand se lasa intunericul cred ca se retrag ca nu prea e lumina in zona aceea. Daca cineva a oprit sa ne dea niste preturi, detalii actiune!? Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Chiar nu a trecut nimeni pe la ele? 🤔Poate îmi fac timp azi Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Azi pe la ora 15 fetele erau la treaba,vizavi de benzinărie la intrare in Blejoi.. chiar dacă nu prefer să opresc la asemenea fete..as fi incercat ca aratau bine(e una blondă.. buna rau,o brunetă mai mica dar are curul bun si inca o brunetă dar creată care si ea arata bine dar nu am vazut.o la fata)..nu am putut opri ca eram cu treaba si dupa o jumătate de oră cand am trecut iar pe acolo nu mai erau..singura problema este ca zona este foarte aglomerată si riști să fi văzut de cineva sau sa te trezesti cu garda. Fetele chiar merita încărcate. Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Am trecut și eu cu gândul să fut una din ele, dar este foarte aglomerat, am mers bară la bară este prea riscantă zona. Am renunțat. Link spre comentariu
supeman Reputație: 11 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Bună seara De Anne (fata de la Tacrom) mai știe cineva ceva?Era vorba că revine pe 10 luna asta.A mai trecut cineva prin zonă după ora 19? Link spre comentariu
bebyfak01 Reputație: 5 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Poate sa ne lămurească chiar ea dacă mai revine sau nu, ma gândesc ca poate se uit la pagina asta, pt ca a mai scris aici și ne da un răspuns. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Bună seara De Anne (fata de la Tacrom) mai știe cineva ceva?Era vorba că revine pe 10 luna asta.A mai trecut cineva prin zonă după ora 19?De cand cu Anne, Tacrom are super reclama ! :laugh2Habar nu aveam ce este ala Tacrom pana la ea :)Propun Consiliului de administratie Tacrom sa angajeze o fata pana (re)vine Anne, este mai convenabil pentru ei :laugh2 :laugh2 :laugh2 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum