eclesiastul Reputație: 233 Postat Martie 29, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 29, 2020 Aia la ghighiu era ieri la treabaUnde este locul mai exact...la Ghighiu? Treci de rond-ul care face joncțiunea cu Tătărani și e înainte de Mânăstire sau..?
robert1i Reputație: 1 Postat Martie 29, 2020 Postat Martie 29, 2020 Avea niște codite când am văzut-o eu, păcat ca nu am avut cum sa opresc sa o întreb ce servicii oferă și la ce preț. Poate știți voii? Ori cum pe perioada asta nu avem cum ca umbla politia peste tot
emachines Reputație: 865 Postat Martie 30, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 30, 2020 A mărit tariful acum vrea 50 OP/70 normal 1
sorinph Reputație: 867 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 15, 2020 era una pe drumul dintre spital si podul de la paulestimicuta, bunuta
emachines Reputație: 865 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 16, 2020 era una pe drumul dintre spital si podul de la paulestimicuta, bunutaCând?
sorinph Reputație: 867 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 16, 2020 ieri
umcradu Reputație: 99 Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Are cineva idee daca Mariana mai presteaza?
sorinph Reputație: 867 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 28, 2020 am mai vazut pe una in fata la leroy, ziua in amiaza mare 1
george_us30 Reputație: 1626 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 28, 2020 Are cineva idee daca Mariana mai presteaza?Din cate stiu eu. Nu mai presteaza. Poti incerca la un tel si vezi, cine stie, poate ai noroc. 2
4bogd4 Reputație: 158 Postat Mai 24, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 24, 2020 Mai activează tipa de langa Ghighiu? Dacă da, între ce ore?
amelyn Reputație: 16 Postat Mai 24, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 24, 2020 cea de la Ghigiu era acum 2 saptamani nu mai stiu daca mai este pe aici oricum nu merita nmk
emachines Reputație: 865 Postat Mai 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 25, 2020 cea de la Ghigiu era acum 2 saptamani nu mai stiu daca mai este pe aici oricum nu merita nmkEra si ieri pe acolo
muccelmare Reputație: 56 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2020 Ceva bun de noapte ati mai vazut si voi? Ca eu nimic de o luna
george_us30 Reputație: 1626 Postat Mai 28, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 28, 2020 Ceva bun de noapte ati mai vazut si voi? Ca eu nimic de o lunaLa 21.30 in padure la bucov o bruneta dar statea cu spatele, iti dai seama cum arata 1
muccelmare Reputație: 56 Postat Mai 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2020 La 21.30 in padure la bucov o bruneta dar statea cu spatele, iti dai seama cum arataAm inteles... ceva calumea ma refer ... la metro bate vantul... si peste tot .... ciudat desi e vara ðŸ˜
daniel0186 Reputație: 3 Postat Mai 30, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2020 Păcat ca nu mai putem da de doamna Mariana....
george_us30 Reputație: 1626 Postat Mai 30, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 30, 2020 Ieri la ora 17.00 la metro 2 ciori urate rau.In fata la elvira la aceeasi ora era o bruneta frumusica, din puncutul meu de vedere merita tipa din fata de la elvira. Nu stiu preturi
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 Hai sa vin si eu cu o completare despre tipa de la elvila (asta daca este aceași cu cea la care am fost eu) , este simpatică, vb foarte frumos, ca si servicii ea a spus oral NEPROTEJAT cu fin orală 50 lei , NP 60 lei, eu am negociat pt 2 fin la 100lei. Mers la vestitele locații ale fetelor si la oral chiar bun spre f bun pt strada, adică deep, umed, ce sa mai chiar ok. Am finalizat la ea în gura . La normal cam larguta geme usor dar falsut asa. Oricum bun si ala cu notele contre . Ce sa mai pt strada e bun. Note nu dau ca nu e cazul de note... zic ca am fost destul de explicit.Avantaje :- simpatică-vorbareata-constiincioasaDezavantaje:-Are cv probleme la dantura(cred ca cv probleme cu calciu sau cv de genu) sunt mâncat dintii dar nu la modul de nespălate sau mai stiu eu ce-are vitiligo,asta este un dezavantaj daca nu sti ce inseamna si despre ce e vb, pt mine nu este un dezavantaj asta . Chiar interesantă păsărica jumate alba jumate neagră:))) Ciocane tari!! 2
flydog Reputație: 113 Postat Iunie 4, 2020 Oras:campina Oras:campina Postat Iunie 4, 2020 Tipa de la pădure Românești ce prestează și ce tarif are?Mulțumesc.
ariovist Reputație: 999 Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Hai sa vin si eu cu o completare despre tipa de la elvila (asta daca este aceași cu cea la care am fost eu) , este simpatică, vb foarte frumos, ca si servicii ea a spus oral NEPROTEJAT cu fin orală 50 lei , NP 60 lei, eu am negociat pt 2 fin la 100lei. Mers la vestitele locații ale fetelor si la oral chiar bun spre f bun pt strada, adică deep, umed, ce sa mai chiar ok. Am finalizat la ea în gura . La normal cam larguta geme usor dar falsut asa. Oricum bun si ala cu notele contre . Ce sa mai pt strada e bun. Note nu dau ca nu e cazul de note... zic ca am fost destul de explicit.Avantaje :- simpatică-vorbareata-constiincioasaDezavantaje:-Are cv probleme la dantura(cred ca cv probleme cu calciu sau cv de genu) sunt mâncat dintii dar nu la modul de nespălate sau mai stiu eu ce-are vitiligo,asta este un dezavantaj daca nu sti ce inseamna si despre ce e vb, pt mine nu este un dezavantaj asta . Chiar interesantă păsărica jumate alba jumate neagră:))) Ciocane tari!!. Nu este problema. Vitiligo este o depigmentare a pielii (problema de metabolism) nu boală de piele și nu se transmite. Chiar interesantă o pizda cum spui tu. O labie albă și una neagra sau pe transversal? (glumesc). Dar unde ai futut o de te ai uitat în pizda ei? Eu de obicei (nu prea opresc la traseiste) le fut pe la spate în picioare sau capra pe bancheta ca să pot vedea în jur să nu am surprize
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Nu te gândi că am facut biologie pe ea acum.... i.am dat si eu tot capra lângă masina si din curiozitate m.am lăsat cu privirea mai atent spre pizda si am vazut si oricum am vb cu ea pe tema asta si mi.a arătat ea pe urma cum s.a facut păsărica. :))
astra7 Reputație: 118 Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Mai știe cineva de CĂTĂLINA de la bariera Blejoi?
flydog Reputație: 113 Postat Iunie 6, 2020 Oras:campina Oras:campina Postat Iunie 6, 2020 Tipa de la pădure Românești ce prestează și ce tarif are?Mulțumesc.Nicio informație?
marin and Reputație: 27 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Ploesti Oras:Ploesti Postat Iunie 6, 2020 Tipa din padure la românești prestează oral,normal si anal si pret stiu ca oral e 50
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum