Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Aia la ghighiu era ieri la treaba

Unde este locul mai exact...la Ghighiu? Treci de rond-ul care face joncțiunea cu Tătărani și e înainte de Mânăstire sau..?

Postat

Avea niște codite când am văzut-o eu, păcat ca nu am avut cum sa opresc sa o întreb ce servicii oferă și la ce preț. Poate știți voii? Ori cum pe perioada asta nu avem cum ca umbla politia peste tot

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

era una pe drumul dintre spital si podul de la paulesti

micuta, bunuta

• Oras:Targoviste
Postat

Are cineva idee daca Mariana mai presteaza?

Din cate stiu eu. Nu mai presteaza. Poti incerca la un tel si vezi, cine stie, poate ai noroc.
  • Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Mai activează tipa de langa Ghighiu? Dacă da, între ce ore?

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

cea de la Ghigiu era acum 2 saptamani nu mai stiu daca mai este pe aici oricum nu merita nmk 

Postat

cea de la Ghigiu era acum 2 saptamani nu mai stiu daca mai este pe aici oricum nu merita nmk

Era si ieri pe acolo

Postat

Ceva bun de noapte ati mai vazut si voi? Ca eu nimic de o luna

La 21.30 in padure la bucov o bruneta dar statea cu spatele, iti dai seama cum arata
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

La 21.30 in padure la bucov o bruneta dar statea cu spatele, iti dai seama cum arata

Am inteles... ceva calumea ma refer ... la metro bate vantul... si peste tot .... ciudat desi e vara ðŸ˜

Postat

Ieri la ora 17.00 la metro 2 ciori urate rau.

In fata la elvira la aceeasi ora era o bruneta frumusica, din puncutul meu de vedere merita tipa din fata de la elvira. Nu stiu preturi

Postat

Hai sa vin si eu cu o completare despre tipa de la elvila (asta daca este aceași cu cea la care am fost eu) , este simpatică, vb foarte frumos, ca si servicii ea a spus oral NEPROTEJAT cu fin orală 50 lei , NP 60 lei, eu am negociat pt 2 fin la 100lei. Mers la vestitele locații ale fetelor si la oral chiar bun spre f bun pt strada, adică deep, umed, ce sa mai chiar ok. Am finalizat la ea în gura . La normal cam larguta geme usor dar falsut asa. Oricum bun si ala cu notele contre . Ce sa mai pt strada e bun. Note nu dau ca nu e cazul de note... zic ca am fost destul de explicit.

Avantaje :

- simpatică

-vorbareata

-constiincioasa

Dezavantaje:

-Are cv probleme la dantura(cred ca cv probleme cu calciu sau cv de genu) sunt mâncat dintii dar nu la modul de nespălate sau mai stiu eu ce

-are vitiligo,asta este un dezavantaj daca nu sti ce inseamna si despre ce e vb, pt mine nu este un dezavantaj asta . Chiar interesantă păsărica jumate alba jumate neagră:)))

Ciocane tari!!

• Like 2
  • Oras:campina
Postat

Tipa de la pădure Românești ce prestează și ce tarif are?

Mulțumesc.

Postat

Hai sa vin si eu cu o completare despre tipa de la elvila (asta daca este aceași cu cea la care am fost eu) , este simpatică, vb foarte frumos, ca si servicii ea a spus oral NEPROTEJAT cu fin orală 50 lei , NP 60 lei, eu am negociat pt 2 fin la 100lei. Mers la vestitele locații ale fetelor si la oral chiar bun spre f bun pt strada, adică deep, umed, ce sa mai chiar ok. Am finalizat la ea în gura . La normal cam larguta geme usor dar falsut asa. Oricum bun si ala cu notele contre . Ce sa mai pt strada e bun. Note nu dau ca nu e cazul de note... zic ca am fost destul de explicit.

Avantaje :

- simpatică

-vorbareata

-constiincioasa

Dezavantaje:

-Are cv probleme la dantura(cred ca cv probleme cu calciu sau cv de genu) sunt mâncat dintii dar nu la modul de nespălate sau mai stiu eu ce

-are vitiligo,asta este un dezavantaj daca nu sti ce inseamna si despre ce e vb, pt mine nu este un dezavantaj asta . Chiar interesantă păsărica jumate alba jumate neagră:)))

Ciocane tari!!

. Nu este problema. Vitiligo este o depigmentare a pielii (problema de metabolism) nu boală de piele și nu se transmite. Chiar interesantă o pizda cum spui tu. O labie albă și una neagra sau pe transversal? (glumesc). Dar unde ai futut o de te ai uitat în pizda ei? Eu de obicei (nu prea opresc la traseiste) le fut pe la spate în picioare sau capra pe bancheta ca să pot vedea în jur să nu am surprize
Postat

Nu te gândi că am facut biologie pe ea acum.... i.am dat si eu tot capra lângă masina si din curiozitate m.am lăsat cu privirea mai atent spre pizda si am vazut si oricum am vb cu ea pe tema asta si mi.a arătat ea pe urma cum s.a facut păsărica. :))

Postat

Tipa de la pădure Românești ce prestează și ce tarif are?

Mulțumesc.

Nicio informație?

• Oras:Ploesti
  • Oras:Ploesti
Postat

Tipa din padure la românești prestează oral,normal si anal si pret stiu ca oral e 50

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...