Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
La 25.08.2021 la 15:54, Ionesco2031 a spus:

Am revizitat o si eu pe Andreea și pot sa va spun ca reducerea de preț este justificata.

Yrecerea anilor a lăsat semne, carnea nu mai este cum era acum câțiva ani, pizda s-a lăsat și dai cam în gol iar ea ca persoana este bazata, oferă servicii mecanice, a dispărut implicarea și atenția acordata clientului.

Poate mai fac o încercare în viitor, deși am plecat total nemulțumit 

Pare usor rau intentionata recenzia ta. Nu vreau sa-i iau apararea insa daca asta a fost atitudinea ei, o fi avut o zi mai proasta, din ce tin minte si din recenziile actuale, reiese altceva. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Acum 1 oră, dantas a spus:

Pare usor rau intentionata recenzia ta. Nu vreau sa-i iau apararea insa daca asta a fost atitudinea ei, o fi avut o zi mai proasta, ....

Colegu',

Esti finutz...auzi tu: "...usor rau intentionata..." 😅 E clar "rau intentionata"; ceea ce sustinea el era "folclor" si credea ca "prinde".

O fo' banat, intre timp...s-au sezizatara moderatorii. Totusi, poate a apucat sa intzeleaga ca nu suntem chiar neinformati...mai citim, una-alta. La userul urmator, o fi mai "destept"...si poate mai citeste ce si cum, pana sa ne (si sa o) zdrobeasca cu o concluzie.

cititi, judecati, mergeti...si scrieti....

PS merci @kasparian de parerea despre mine. Dar...n-ai fata de cine sa o exprimi (in cazul asta) 😂

Asa cum bine stii, "daca te bagi in troaca te mananca porcii"...deci, n-am cum sa ma simt jignit 😎

A fost " de bunavoie si nesilit de nimeni...", cu asumarea consecintzelor.

In general: una e sa ma "critice" membrii adevarati, si alte e sa scrie "panaramele" si clonele. Cel putin pentru mine, personal.

• Like 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Am fost la Andreea de doua ori prima data acum ceva timp si a doua oară destul de recent( acum imi pare rău ca nu am avut rabdare ca o prindeam cu tarifele actuale. Glumesc 😁
Programare făcută pe WP fara probleme, ajung la locație undeva lângă Mall Vitan la parterul unui bloc, intru Andreea este micuța, drăguțică,  pozele o avantajează putin mai ales in zona burtii, știam ca nu e slaba dar in poze parca e mai altfel. Oricum pare mai tinerica de 33, arata de 27-30 maxim.
Vb putin sunt servit cu suc apoi primesc prosop și purced la dus. 

Actiunea:
Ma întorc in camera și ne îmbrățișăm ne sărutăm, putin Fk, o sărut pe gât ii ling sânii superbi și ma întind pe saltea unde începe un oral neprotejat bunicel cu lins si variații dar totuși putin plictisita.
Pune cauciucul si o cer in lot unde se mișcă binișor dar din nou putin plictisita, apoi o pun un pic caprita după care trecem in misionar unde arata cel mai bine si permite un Fk mai ok, pompez câteva minute si termin. 
Mai schimbam câteva vorbe ma îmbrac si plec.

Note: 

Locația: 8 dotata cu tot ce trebuie la baie, prosop curat etc. Ce nu mi-a plăcut deloc este ca e prea întuneric in camera de acțiune, are o lumina roșie sau albastra dar e prea întuneric si nu poti sa te bucuri cum trebuie de priveliște din cauza asta am depunctat.

Andreea : 7.5 sâni foarte frumoși sunt piesa de rezistența,  pozele o avantajează sa zicem ca in realitate pare mai înghesuită ca in poze, zona burtii fiind problema dacă ar slabi ar fi misto rău. Drăguță la fata, buze foarte sarutabile.

Oral: 8 fara atenție la 00, Cim +100(nu am încercat), usor plictisita.

Normal: 8, in misionar fiind cel mai frumoasa cât am putut sa văd in bezna, as fi incercat si cunilingus ca arata bine întinsa pe spate dar fiind întunerit in camera am trecut peste. In general fara prea multe contre.

Gfe: 8, dezinvolta, zâmbitoare, un Fk okish sa zicem, sincer ma așteptăm la ceva mai mult având în vedere recenziile si ca nu era prima data când ne vedem(apropo a fost mult ok la prima întâlnire, mai implicată)

Concluzia: 
Memtionez ca notele sunt raportate la tarifele vechi pe care le alea când am vizitat-o eu si probabil au fost trase putin in jos si din cauza beznei din camera, se știe ca bărbații sunt vizuali si dacă nu văd nimic mai greu si cu sexul. Andreea este o fata ok si la tarifele actuale este in top 3 si merita vizitată fara dubii. 
Ca sfat, putin mai multă implicare nu cred ca strica si mai multă lumina in camera ca nu suntem lilieci 😉. Plus niște sala sa mai slăbească putin si e păpușică. Eu mai revin.

• Like 2
  • Mersi 2
  • Minus 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Subterana a spus:

Am fost la Andreea de doua ori prima data acum ceva timp si a doua oară destul de recent( acum imi pare rău ca nu am avut rabdare ca o prindeam cu tarifele actuale. Glumesc 😁
Programare făcută pe WP fara probleme, ajung la locație undeva lângă Mall Vitan la parterul unui bloc, intru Andreea este micuța, drăguțică,  pozele o avantajează putin mai ales in zona burtii, știam ca nu e slaba dar in poze parca e mai altfel. Oricum pare mai tinerica de 33, arata de 27-30 maxim.

Actiunea:
Ma întorc in camera și ne îmbrățișăm ne sărutăm, putin Fk, o sărut pe gât ii ling sânii superbi și ma întind pe saltea unde începe un oral neprotejat bunicel cu lins si variații dar totuși putin plictisita.
Pune cauciucul si o cer in lot unde se mișcă binișor dar din nou putin plictisita, apoi o pun un pic caprita după care trecem in misionar unde arata cel mai bine si permite un Fk mai ok, pompez câteva minute si termin. 

Note: 

Locația: 8 dotata cu tot ce trebuie la baie, prosop curat etc. Ce nu mi-a plăcut deloc este ca e prea întuneric in camera de acțiune, are o lumina roșie sau albastra dar e prea întuneric si nu poti sa te bucuri cum trebuie de priveliște din cauza asta am depunctat.

Andreea : 7.5 sâni foarte frumoși sunt piesa de rezistența,  pozele o avantajează sa zicem ca in realitate pare mai înghesuită ca in poze, zona burtii fiind problema dacă ar slabi ar fi misto rău. Drăguță la fata, buze foarte sarutabile.

Normal: 8, in misionar fiind cel mai frumoasa cât am putut sa văd in bezna, as fi incercat si cunilingus ca arata bine întinsa pe spate dar fiind întunerit in camera am trecut peste. In general fara prea multe contre.

Gfe: 8, dezinvolta, zâmbitoare, un Fk okish sa zicem, sincer ma așteptăm la ceva mai mult având în vedere recenziile si ca nu era prima data când ne vedem(apropo a fost mult ok la prima întâlnire, mai implicată)

Concluzia: 
Memtionez ca notele sunt raportate la tarifele vechi pe care le alea când am vizitat-o eu si probabil au fost trase putin in jos si din cauza beznei din camera, se știe ca bărbații sunt vizuali si dacă nu văd nimic mai greu si cu sexul. Andreea este o fata ok si la tarifele actuale este in top 3 si merita vizitată fara dubii. 
Ca sfat, putin mai multă implicare nu cred ca strica si mai multă lumina in camera ca nu suntem lilieci 😉. Plus niște sala sa mai slăbească putin si e păpușică. Eu mai revin.

Mersi, frate, m-ai scutit de un drum. Si tocmai am bagat 100 de lei in buzunarul celalalt.😜

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Daca m-am bagat....:D macar sa continui...

Dat "merci" lu' colegu' @Subterana

Eu am fost demult, si de multe ori, la caprioara (cred ca inca se pot gasi recenziile)...m-am oprit din motive personale (pasarici/gargauni in creier) nu din cauza ei. Desi m-am oprit, inca mai am amintiri frumoase despre vizitele la ea. Atat despre partea de chat (Doamne, ce chicotea si cu cata placerea parea sa participe. Vrabiutza era!), cat si ca actiune; era implicata maxim.. De aia am si dat "follow" pe-aici...sa vad ce mai face 😊

NOTA: Cele de mai sus, sunt ca explicatie...n-am nici un interes special, nici pro nici contra.

Dar, ceea ce am retinut (ca simplu observator), este ca acum, Andree-utza pare ca nu mai reuseste sa fie "fresh" la birou.

Pe banatul ala care m-a scos din sarite cu "concluziile" lui, nu-l bag in seama. Insa colegu' pare serios in ceea ce spune (am mai citit si din recenziile lui) . O fi singurul care a patzit-o, o fi un "trend". Nu stiu

Eu, unul, am prins-o si cand era "asaltata" si cand era shutuita de multi, pe-aici...a reusit sa fie placuta, pe ora petrecuta impreuna (nu cred ca eu eram cel care o insenina; reusea singura sa se detasheze). Sper sa reuseasca si acum sa depaseasca starea actuala.

E adevarat ca trebuie sa si vrea (inca) sa o faca....

Hai, gata...trec inapoi in "observare" si las topicu' fetei in pace.

PS 🤣🤣🤣🤣 fara, rautate, pe cuvant: chiar ma intrebam....tot pe "saltea"?

• Like 1
  • Inimioara 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
7 hours ago, Subterana said:

Actiunea:

Note: 

Concluzia: 

Mersi frate, m-ai scutit de neplaceri 😇

• Like 6
Link spre comentariu
Acum 3 minute, ionica 73 a spus:

Mersi frate, m-ai scutit de neplaceri 😇

Ma repet, fata este ok si merita vizitată la tarifele actuale fara dubii si eu mai revin. Recenzia nu este una negativă, doar am specificat si părțile mai putin bune. Bafta

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
La 27.08.2021 la 19:22, Subterana a spus:

Ma repet, fata este ok si merita vizitată la tarifele actuale fara dubii si eu mai revin. Recenzia nu este una negativă, doar am specificat si părțile mai putin bune. Bafta

Eu din toata recenzia am retinut 2 chestii:

- are burta

- este tot timpul usor plictisita

Link spre comentariu
Acum 2 ore, vasilepoamarosie a spus:

- are burta

Am fost și eu la ea și sincer sa fiu...."burta" are cam cum au 80% din ce vezi pe forum, adică e in limitele normale, nu e genul ăla de femeie, doar câteva kg în plus ceea ce pe mine nu m-a deranjat deloc, nu e grasa, nu e nici skinny, are un corp normal.

Cat despre plictiseala, cu mine nu a fost deloc, din contra. A tot vorbit de parcă ne cunoșteam de-o viață, deși eram prima oara la ea. Țin minte că nu am reușit să finalizez iar eu văzând că nu mai am mult, am vrut să renunț. Însă ea a insistat cu un handjob și m-a terminat, fiind prima tipă care reușește să facă asta. 

Prin urmare, ori am avut eu noroc sa o prind in toane bune, ori se mulează pe modul de a fi al clientului. Eu chiar vreau sa o revizitez având în vedere că prima oara a fost super, calitate preț..

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Bai nene, n-are rost....

Eu unul sunt de acord cu orice zice, si orice concluzie trage, @vasilepoamarosie in recenzia in care o face, dupa ce merge  la caprioara...cu confirmarea caprioarei ca a fost.

Pana atuci....file de poveste, postari, ca numar, aici...

• Like 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 2 ore, vasilepoamarosie a spus:

- are burta

Ești cam....incorigibil....ai o pasiune in a o critica...Hmmm...🤔🙃🤗

• Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Telefon: 0725653656

Buna baieti,incepand de azi,voi revenii la preturile normale 🤗💋

150lei- 30minute

250lei-60minute

400lei-90minute

Serviciile sunt aceleasi,💋🤗asadar va astept cu mare drag!🤗

Ps:Eu decid pe cine primesc in compania mea si pe cine Nu!!!😁

20210903_141657.jpg

• Like 7
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
Acum 30 minute, andreea rebeca a spus:

Buna baieti,incepand de azi,voi revenii la preturile normale 🤗💋

150lei- 30minute

250lei-60minute

400lei-90minute

Serviciile sunt aceleasi,💋🤗asadar va astept cu mare drag!🤗

Ps:Eu decid pe cine primesc in compania mea si pe cine Nu!!!😁

20210903_141657.jpg

Esti superba și bună de pula în poziția asta 😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Acum 15 ore, sorika80 a spus:

Am fost azi la Superba Andreea o fată minunata cu un oral foarte bun și normal senzație la maxim.Multumesc Andreea pentru clipele petrecute cu tine 😘😘😘👍👍

norocos :) bv ... am incercat de cateva ori sa ajung la ea dar pauza...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...