Sari la conținut

Postări Recomandate

Hallo! Am avut mai multe intalniri cu domnisoara, inca de acum 2 ani(scuze daca estimez gresit timpul), cand lucra in zona Unirii. La inceput intalnirile erau excelente, se mula perfect pe dorintele clientului si te facea sa te simti super ok. Am avut si o experienta usor neplacuta, in sensul ca in urma unei intalniri, am crezut ca m am imbolnavit (nu vreau sa o acuz cumva pe Nicolle, se poate sa fi fost doar in mintea mea). Pentru mine, este de domnisoara de nota 10, la toate capitolele, daca mai lucreaza putin la atitudine. Sper ca dupa urmatoarea intalnire, sa vin catre voi cu o recenzie super pozitiva.

Link spre comentariu

Nicolle era o fata minunata cand era la Piata Alba Iulia, in urma cu 2 ani. Era mai slabuta. Igiena era foarte buna, sex oral cu cim, cof , normal de vis,

Dar acum este schimbata radical, s-a ingrasat destul de mult, multa celulita, miroase a transpiratie , pacat de ea, ar trebui sa revina la inceputul carierei sale

Link spre comentariu

Salutare din nou ciocoflenderilor ,stiu o sa ii platesc lui nea Florin drepturi de autor pentru salutare dar cum in viata
nu le poti avea pe toate nici inspiratie nu am pentru o alta salutare .Cum cica gaina batrana face ciorba buna sau cum o fi
un prieten mai umblaret imi recomandase de ceva timp o topista care spunea el citez cica la oral iti face pula burlan  chiar de-i moarta de un an pai nu stiam ce naiba vroia sa zica prietenul meu mai martalog dar trebuia sa aflu asa ca o sunai pe mandra care cu o voce de copila mi-a spus
ce pregatire in ale sexului are si cum de pe lista lipseau foarte putine si cum vroiam un oral bun am zis sa ma 'risc' .
Am facut programarea si am ajuns asa cum promisesem in aproximativ 30 de minute in zona Dorobanti acolo cum stiti cosmarul
soferului :unde naiba iti parchezi masina, fiind o zona centrala stiti  si voi bucurestenii cum e,dar am avut noroc pentru ca surpriza
in spatele blocului am gasit parcare foarte usor .Cum toate lucrurile mergeau bine am primit interfonul si am urcat la Nicole care ma
astepta pe tocuri intr-o rochita. Cum arata ea pai cam 1.65 cu forme frumusica parfumata ,un cur frumos sanii maricei stateau sa ii sara din sutien era ceva mai mult decat ma asteptam asa ca ramasesem ca prostu holbandu-ma .Am fost poftit in casa care este modesta poate doar zona sa o salveze dar ea in sine casa este modesta baie ciudata un aparat cred ca de climatizare care a fost folosit pe perioada verii zace
pe un dulap sincer daca nu era curatenie nu stiu cum as fii reactionat,oricum am trecut peste 'problemele'organizatorice si
cum venisem sa ma descarc nu sa ma mut am fost placut surprins sa vad ca mi s-au oferit papuci si o bauturica asa de bun venit
Am fost la dus ca na asa se obisnuieste si la revenire am fost atacat pe flanc de inamica lasandu-mi obiectivul dezvelit,
a inceput lucrarea si usor usor am inceput sa inteleg ce vroia sa zica prietenul si colegul meu pai bai fratilor fata asta
a supt cu abnegatie a inghitito pe toata a batuto de fata a linso a facut ce nu imi imaginam eu ca se poate face cu o pula
Cum tratamentul a fost intensiv explozia a fost precoce din punctul meu de vedere mi-ar fi placut sa rezist ceva mai mult.
Venisem doar pentru oral nu prea aveam chef de impins vagoane dar cum fata avea un cur misto am zis ca trec si la o tura de
impins vagoane asa ca dupa pauza socializarea de pentru amandoi si trasul sufletului am inceput si faza a 2,inceputa cu oral si
continuata cu un69 urmat de o caprita de milioane cu contre si gemete foarte misto.Pai ce sa va zica nea caisa asa cum am
spus da gaina batrana face cutremurul bun sau ciorba sau amandoua ,da este o super fata daca stii sa te porti .Mi-a placut fata a fost cea mai buna
experienta a mea de pana acum .Si acum note
Locatie 7 foarte retro
Fata 9 nu este model si cred ca niste sport nu ar dauna in rest cur sanii misto
Oral 10+ complet din puncul meu de vedere
Normal 8,9 o sa revin pentru mai multe pozitii dar bun din puncul meu de vedere
Gfe 9 este ca o arzoaica veritabila din puncul meu de vedere.
Asa ca fratii mei duceti-va la impins vagoane.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salutare fratilor!

Desi unii au fost banati sau facuti tampiti pentru ca au facut-o grasa si transpirata pe Nicole, sa stiti ca au avut dreptatea lor.

Ei au fost primiti de o colega care s-a dat drept Nicole.

Nicole, rusine sa-ti fie ca nu anunti aici ca mai lucra cineva cu numele tau, in locatia ta, raspunde la numarul tau si se da drept tine.

Nu m-ar fi deranjat daca nu era grasa, transpirata, neepilata axile si acnee faciala.

Recenzie:

Programare cu 15 minute inainte, etaj 6 sau 7, locatie curata si foarte austera. Cada vopsita portocaliu cu vopsea sarita, in camera trona un AC mobil pe masuta de cafea (detalii sa va convingeti ca am fost acolo).

Alte detalii nu imi mai fac placere sa dau si voi trece la note.

Locatie - 7

Fata - 4 (acnee)

Corp - 3 (grasa, burta mare)

Oral - 6 (cob)

Normal -5

GFE - 4 (a raspuns permanent la telefoane)

Halatul 250 / 2 fin / 40 min (m-am miscat repede)

Si acum nu dati cu noroi, asta am simtit, asta am scris.

PS: inca o data sa va fie rusine pentru jocul vostru - Nicole si colega

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Facut programare, ajuns la ea, e grasa, are gusa, vocea e horror. In recenzii se vorbeste despre cel mai bun oral, cand am intrebato de finalizare orala a zis ca nu. Nu am ramas. Nu recomand la pretul asta, exista optiuni reale ok la acelasi pret

• Like 1
Link spre comentariu

Facut programare, ajuns la ea, e grasa, are gusa, vocea e horror. In recenzii se vorbeste despre cel mai bun oral, cand am intrebato de finalizare orala a zis ca nu. Nu am ramas. Nu recomand la pretul asta, exista optiuni reale ok la acelasi pret

Cam cate kg are doamna? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...