Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Andreea, te rog frumos sa raspunzi la sms/telefon. E aiurea sa scriem/sunam zile la rand fara sa primim un raspuns.

" buna, pot la orar x, buna nu pot azi, " nu e foarte complicat si e de bun simt.

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

am fost, de fapt am revenit (a enspea oara) cu o programare prin sms. confirmata si respectata (cu ceva zile inainte)

locatia - adiacent Mircea Voda, Nerva Traian, cea in care am vizitat-o si anterior. f ok, tot ce trebuie 10 (si pt oglinzi, si pt canapea + pat etc...)

EA - corp perfect (cu silicoane bine puse), cu ochii vii, frumoasa la fata, vie, prezenta, dedicata 100 % (cel putin cu mine), pt mine e de 10 +++

f misto si discutiile cu ea, se vede ca e si desteapta, nu numai frumoasa...

prestatia a fost tease, ON si eu si ea, NP in f multe pozitii, cu participarea totala si cu orgasm si de partea ei (asa cred, sper sa nu gresesc). finalizarea mea a fost CIM intr-un 69 WOW

deci ON 10+

NP 11++

halat 400 / 50 min / 1 fin luuunga

de revenit neaparat.

recomand 100%

aveti rabdare la programare...

• Like 7
Link spre comentariu
16 hours ago, ionelsimanco said:

am fost, de fapt am revenit (a enspea oara) cu o programare prin sms. confirmata si respectata (cu ceva zile inainte)

locatia - adiacent Mircea Voda, Nerva Traian, cea in care am vizitat-o si anterior. f ok, tot ce trebuie 10 (si pt oglinzi, si pt canapea + pat etc...)

EA - corp perfect (cu silicoane bine puse), cu ochii vii, frumoasa la fata, vie, prezenta, dedicata 100 % (cel putin cu mine), pt mine e de 10 +++

f misto si discutiile cu ea, se vede ca e si desteapta, nu numai frumoasa...

prestatia a fost tease, ON si eu si ea, NP in f multe pozitii, cu participarea totala si cu orgasm si de partea ei (asa cred, sper sa nu gresesc). finalizarea mea a fost CIM intr-un 69 WOW

deci ON 10+

NP 11++

halat 400 / 50 min / 1 fin luuunga

de revenit neaparat.

recomand 100%

aveti rabdare la programare...

Mulțumim pentru recenzie colegu’ , problema este ca fata este inaccesibila , nu raspunde la telefon, mesaj , nimic , nici după ce am sunat mai multe zile la rând , nici după ce am lăsat mesaj ca am mai fost la ea acum câțiva ani, nici după ce am întrebat-o dacă vrea confirmare foto din partea mea , etc , niciun răspuns . Asa ca mulțumim pentru timpul petrecut cu recenzia , dar , din păcate , dacă fata este inaccesibila publicului larg , e ca și cum ai scrie o recenzie , iubitei tale , degeaba dacă noi ceilalți nu putem sa o futem .

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Pana sa citesc recenzia colegului începusem sa cred ca își bate joc cineva de noi postând disponibilitatea aici dar de fapt ea nu activează.

Imposibil de contactat fata asta, încercat toate metodele posibile si degeaba. Chiar nu-i inteleg comportamentul pe care il consider lipsa de respect.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...