picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 8, 2016 "Trăiți-ar" familia, mai începi multe conflicte?Adică? Link spre comentariu
playboyvalentin Reputație: 311 Postat Octombrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Se pare ca este foarte solicitata domnisoara, am sunat-o pentru o programare, dar o voce draguta si somnoroasa mi-a raspuns ca toata agenda pe ziua respectiva e ocupata, daca doresc ziua urmatoare.Pacat vroiam sa-i morfolesc sanii aia mari. 1 1 Link spre comentariu
profu de sexxx Reputație: 1617 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 9, 2016 esti la bacau? si parintii nu stiu ce faci tu in bucuresti sa le spunem ca la bucuresti tu sugi pula si te futi in cur? Tu nu vezi ca activeaza la Bucuresti ?? Offfff Doamne, mare ti-e gradina 5 5 Link spre comentariu
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Tu nu vezi ca activeaza la Bucuresti ?? Offfff Doamne, mare ti-e gradina acum dadar pana acum 1 luna?ia citeste tu inceputul topiculuisi sa vezi ca 2 ani a activat la Bacausi de 1 luna e in Bucurestieu am fost la ea cand am avut drum la Bacauasa ca: burta pe cartevad ca esti Prost.....Informat Offfff Doamne, mare ti-e gradina Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 9, 2016 ghiceste dupa numar? Femeile au o bună intuiție. Link spre comentariu
profu de sexxx Reputație: 1617 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 9, 2016 acum dadar pana acum 1 luna?ia citeste tu inceputul topiculuisi sa vezi ca 2 ani a activat la Bacausi de 1 luna e in Bucurestieu am fost la ea cand am avut drum la Bacauasa ca: burta pe cartevad ca esti Prost.....Informat Offfff Doamne, mare ti-e gradina Bai nene, daca taceai filozof ramaneai. Ce aberezi acolo ? Unde activa acum o luna sau acum doua luni ? Raspuns corect: la Constanta, nu la Bacau. Vad ca esti mai prost.......informat decat mine 6 5 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Buna Dimineața 12 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Frumos......te pup 1 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Naughty girl! 2 Link spre comentariu
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Bai nene, daca taceai filozof ramaneai. Ce aberezi acolo ? Unde activa acum o luna sau acum doua luni ? Raspuns corect: la Constanta, nu la Bacau. Vad ca esti mai prost.......informat decat mine Sa raspunda ea daca a activat 2 ani la Bacau :snapSi citeste la profilul ei la locatie: Bacau Ca vad ca te-ai bagat ca musca-n pizda Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Hei, eu mi-am încheiat programul pentru aceasta săptămână. Va pup si ne vedem de luni . Un weekend minunat va doresc! 1 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Buna dimineața ! Eu am ajuns în București , ne vedem de la 10:00-19:00 - L-V. VA PUP ! Link spre comentariu
tony97 Reputație: 23 Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Buna, virgini accepti? Am 19 ani Link spre comentariu
haisabem Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Ai timp spre seara? Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Buna, virgini accepti? Am 19 aniDa , accept . Suna-ma si discutăm . Asta pentru mâine ca astăzi nu mai am timp ... Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Ai timp spre seara?Dragul meu , folosește cu încredere telefonul. Aici nu reușesc să văd în timp util mesajele . Din păcate nu mai am loc astăzi . Link spre comentariu
haisabem Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Hai ca te sun maine.sper sa ai timp. 1 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Hmm .... Acum ceva timp anunțam pe forum ca va fii ultima toamna in care voi lucra , desi nici eu nu credeam asta . Problemele parca se țineau scai de mine si nici eu nu știam cum sa le mai fac fata . Astăzi sunt fericita , si nu este o simplă iluzie . Astăzi am primit o sanda frumoasa . De a renunța la meseria asta , la lumea asta . Va mulțumesc voua , cei care ați fost alături de mine , care mi-ați rămas prieteni și înafară "serviciului". Va doresc tot binele din lume , spor la fetițe pe placul vostru și numai bine . Semnat - " o oarecare prin viețile unor oameni frumoși ". Ps: Rog un admin să-mi închidă si mie topicul.Mulțumesc anticipat! 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Hmm .... Acum ceva timp anunțam pe forum ca va fii ultima toamna in care voi lucra , desi nici eu nu credeam asta . Problemele parca se țineau scai de mine si nici eu nu știam cum sa le mai fac fata . Astăzi sunt fericita , si nu este o simplă iluzie . Astăzi am primit o sanda frumoasa . De a renunța la meseria asta , la lumea asta .Va mulțumesc voua , cei care ați fost alături de mine , care mi-ați rămas prieteni și înafară "serviciului".Va doresc tot binele din lume , spor la fetițe pe placul vostru și numai bine .Semnat - " o oarecare prin viețile unor oameni frumoși ". Ps: Rog un admin să-mi închidă si mie topicul.Mulțumesc anticipat!Wow! Felicitări și succes în viață! Să fii fericită și împlinită!Nu ne-am potrivit la program neam, nu am avut ocazia să te cunosc ( voiam să te sun azi pentru o programare, fiind o leacă mai liber acum), dar mă bucur pentru tine.Baftă și mult noroc! 3 3 Link spre comentariu
haisabem Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Of.Si chiar acum vroiam sa te sun:(Mult succes 1 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Va mulțumesc din suflet! Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Multumim pentru prezenta.A fost o adevarata placere sa te avem. 1 Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Wow! Felicitări și succes în viață! Să fii fericită și împlinită!Nu ne-am potrivit la program neam, nu am avut ocazia să te cunosc ( voiam să te sun azi pentru o programare, fiind o leacă mai liber acum), dar mă bucur pentru tine.Baftă și mult noroc! Hai că asta a fost tare! Băi tataie, matale ești liber tot timpul și stai toată ziua și sugi pixul pe forumul ăsta. Pe cine plm crezi că prostești când te dai "ocupat" și "important"? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Hai că asta a fost tare! Băi tataie, matale ești liber tot timpul și stai toată ziua și sugi pixul pe forumul ăsta. Pe cine plm crezi că prostești când te dai "ocupat" și "important"? În niciun caz pe mata'. 1 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Hmm .... Acum ceva timp anunțam pe forum ca va fii ultima toamna in care voi lucra , desi nici eu nu credeam asta . Problemele parca se țineau scai de mine si nici eu nu știam cum sa le mai fac fata . Astăzi sunt fericita , si nu este o simplă iluzie . Astăzi am primit o sanda frumoasa . De a renunța la meseria asta , la lumea asta .Va mulțumesc voua , cei care ați fost alături de mine , care mi-ați rămas prieteni și înafară "serviciului".Va doresc tot binele din lume , spor la fetițe pe placul vostru și numai bine .Semnat - " o oarecare prin viețile unor oameni frumoși ". Ps: Rog un admin să-mi închidă si mie topicul.Mulțumesc anticipat! Succes Roxi! Ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem. Sunt convins ca vei reusi in ceea ce ti-ai propus. S-auzim numai de bine! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum