Sari la conținut

Postări Recomandate

1 minute ago, henry jullien said:

Ciudat este ca doar cei cu 2-3 postari scriu despre igiena minunatei Ella. Eu am vizitat-o anul trecut de cel putin 10-15 ori si nu am sesizat nimic neobisnuit....

Am vizitat-o de două ori înainte de a observa lipsa ei de igienă.  Acele vremuri au fost bune, dar a treia oară când am vizitat-o a grăbit masajul probabil pentru că a crezut că acum sunt un client fidel al ei sau poate că era conștientă de infecția ei cu drojdie/chlamydia și dorea contact fizic minim.

Link spre comentariu
1 minute ago, henry jullien said:

Da....tu ai mai scris....in afara de tine, nimeni

Vizitează-o dacă vrei. Ella este o femeie dulce, dar aș preferă să nu riscă să-i fac soției mele o boală.  Există fete mai tinere, mai frumoase și cu siguranță mai curate disponibile în altă parte.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 minute, danielwoppie a spus:

Vizitează-o dacă vrei. Ella este o femeie dulce, dar aș preferă să nu riscă să-i fac soției mele o boală.  Există fete mai tinere, mai frumoase și cu siguranță mai curate disponibile în altă parte.

Nu este vorba de mine,caci eu nu cer voie nimanui sa vizitez o maseoza....este vorba doar de credibilitate. De ce as crede un ucenic cu 2 postari probabil ambele cu acelasi continut despre Ella? Eu niciodata nu am simtit ceea ce ai spus tu in perioada in care am vizitat-o. Este adevarat ca au trecut cateva luni de la ultima vizita si nu stiu cum a mai fost in timpul asta. Sper pt ea si confrati ca nu ai dreptate.

• Like 1
Link spre comentariu
17 minutes ago, henry jullien said:

Ciudat este ca doar cei cu 2-3 postari scriu despre igiena minunatei Ella. Eu am vizitat-o anul trecut de cel putin 10-15 ori si nu am sesizat nimic neobisnuit....

Eu cred, că omul și-a spus parerea punctual, atunci când a fost. Nu spun că avea sau nu dreptate, fiindcă nu-s în măsură și nu cunosc. Ceea ce cunosc este însă, că acolo unde e permisivitatea (mică, mare, cât o fi) în acest minunat domeniu, sunt șanse f reale să se plimbe cârcălacii de la o persoană la alta. La fel, e foarte posibil, ca atunci să fi existat ceva real, în paralel s-o fi vindecat, iar tot  în paralel tu poate ai avut imunitatea mai mare, iar ca urmare nu ai luat. Poate nici colegul nu a luat, ci doar și-a spus părerea cu interpretarea mirosului. Acum cine mai știe, poate colegu' o fi avut vreo tulpină de  covid, care te face să confunzi mirosul de scorțișoară cu cel de drojdie :))). Cu siguranță însă, colegul nu a fost rău intenționat, fiindcă altfel nu se oprea la 1,2 recenzii .

În concluzie, poate să fie adevărat, poate să nu fie adevărat, poate colega are drojdie, poate n-are, covidu' poate a fost, poate n-a fost, colegu' să fi fost intimidat de realitatea metafizică, dar cu certitudine am o rugăminte către cel care merge de 100 de ori și n-are nimic (acolo unde e permisivitate), anume să ne spună și nouă după a 101 vizită ce cârcălac are în izmene.. (n.r. permisivitate = atunci când  cârcălacii, treziți din somn,  ajung la tine sau tu la ei)

Am răspuns prietenului tău...

Link spre comentariu
11 minutes ago, henry jullien said:

Nu este vorba de mine,caci eu nu cer voie nimanui sa vizitez o maseoza....este vorba doar de credibilitate. De ce as crede un ucenic cu 2 postari probabil ambele cu acelasi continut despre Ella? Eu niciodata nu am simtit ceea ce ai spus tu in perioada in care am vizitat-o. Este adevarat ca au trecut cateva luni de la ultima vizita si nu stiu cum a mai fost in timpul asta. Sper pt ea si confrati ca nu ai dreptate.

Nu am nimic împotriva elei.  Ai dreptate că nu am vizitat-o recent.  Sper că a rezolvat problema. Nu aș câștiga nimic din inventarea lucrurilor. Te voi lăsa să crezi ce vrei prietene.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Ella a fost foarte nepoliticos cu mine.  Nu eram sigură dacă eram doar eu, ca cineva care îi ura cu adevărat slujba.  A fost atât de rău încât l-am rugat să se oprească și să plece.  Fantasy a gestionat situația foarte profesionist.  Am fost cu Katy și Giulia și ambele sunt grozave. dupa ce am citit comentariile ma bucur ca s-a intamplat asta

Link spre comentariu
6 minutes ago, AndyC said:

Ella a fost foarte nepoliticos cu mine.  Nu eram sigură dacă eram doar eu, ca cineva care îi ura cu adevărat slujba.  A fost atât de rău încât l-am rugat să se oprească și să plece.  Fantasy a gestionat situația foarte profesionist.  Am fost cu Katy și Giulia și ambele sunt grozave. dupa ce am citit comentariile ma bucur ca s-a intamplat asta

Când ai văzut-o pe Ella?  Cum a fost nepoliticos cu tine?  Am văzut o mulțime de feedback pozitiv pentru Giulia, poate îi voi face o vizită în curând.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, 12qaz a spus:

Eu cred, că omul și-a spus parerea punctual, atunci când a fost. Nu spun că avea sau nu dreptate, fiindcă nu-s în măsură și nu cunosc. Ceea ce cunosc este însă, că acolo unde e permisivitatea (mică, mare, cât o fi) în acest minunat domeniu, sunt șanse f reale să se plimbe cârcălacii de la o persoană la alta. La fel, e foarte posibil, ca atunci să fi existat ceva real, în paralel s-o fi vindecat, iar tot  în paralel tu poate ai avut imunitatea mai mare, iar ca urmare nu ai luat. Poate nici colegul nu a luat, ci doar și-a spus părerea cu interpretarea mirosului. Acum cine mai știe, poate colegu' o fi avut vreo tulpină de  covid, care te face să confunzi mirosul de scorțișoară cu cel de drojdie :))). Cu siguranță însă, colegul nu a fost rău intenționat, fiindcă altfel nu se oprea la 1,2 recenzii .

În concluzie, poate să fie adevărat, poate să nu fie adevărat, poate colega are drojdie, poate n-are, covidu' poate a fost, poate n-a fost, colegu' să fi fost intimidat de realitatea metafizică, dar cu certitudine am o rugăminte către cel care merge de 100 de ori și n-are nimic (acolo unde e permisivitate), anume să ne spună și nouă după a 101 vizită ce cârcălac are în izmene.. (n.r. permisivitate = atunci când  cârcălacii, treziți din somn,  ajung la tine sau tu la ei)

Am răspuns prietenului tău...

Prietenul meu este confuz....nici tu nu prea ai recenzii....ultima parte a mesajului tau dealtfel este extrem de confuza si pt mine.

• Like 2
Link spre comentariu
1 oră în urmă, henry jullien a spus:

Prietenul meu este confuz....nici tu nu prea ai recenzii....ultima parte a mesajului tau dealtfel este extrem de confuza si pt mine.

Eu, unul, nu mai inteleg nimic! :(
Deodata un val de recenzii negative pentru Fantasy, venite din surse "subtirele" si cu texte prost gandite, scrise/redactate!
AndyC, care de fapt pare a fi femeie, vorbeste despre Ella, folosind genul masculin, dar flow-ul recenziei, pare ireal si eronat!
Cred ca dac-am sti si pozitia salonului, s-ar lumina treaba. 😉
Eu unul am fost luna trecuta acolo si realitatea mi-a depasit asteptarile, lucru pe care l-am si expus aici.

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
19 hours ago, henry jullien said:

Ciudat este ca doar cei cu 2-3 postari scriu despre igiena minunatei Ella. Eu am vizitat-o anul trecut de cel putin 10-15 ori si nu am 

Frate HJ, cand se raresc clientii in centru, incep campaniile impotriva concurentei. Doar daca te uiti pe istoricul celor 2-3 postaci iti cam dai seama ce hram poarta. Acum, revenind la Ela, o cunkac de 4 ani, am fost de mai multe ori la ea, am prins-o si in zile mai rele, cum mentiona un coleg cu ceva vreme in urma, am prins-o si in zile in care imi venea sa fug cu ea in lume. I se pot reprosa anumite chestii, dar partea cu igiena, nu a fost niciodata un minus al ei, asa cum nu fost niciodata un minus al salonului. 

Ciocane tari sa aveti!

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
On 2/16/2022 at 12:21 PM, cristi ccd said:

Eu, unul, nu mai inteleg nimic! :(
Deodata un val de recenzii negative pentru Fantasy, venite din surse "subtirele" si cu texte prost gandite, scrise/redactate!
AndyC, care de fapt pare a fi femeie, vorbeste despre Ella, folosind genul masculin, dar flow-ul recenziei, pare ireal si eronat!
Cred ca dac-am sti si pozitia salonului, s-ar lumina treaba. 😉
Eu unul am fost luna trecuta acolo si realitatea mi-a depasit asteptarile, lucru pe care l-am si expus aici.

Sir, you have every right to doubt my comments. More Veteran Users certainly deserve more trust. But that does not mean that my comment is fraudulent if you want to call it doubtful, it is your choice. I'm just here sharing my experience and hopefully somebody will benefit from it.  

Please note Romanian is not my language so I used Google to translate the best the system can do. because I thought this is a Romanian only forum. 

Take Care

GOOGLE TRANSLATION:

Domnule, aveți tot dreptul să vă îndoiți de comentariile mele. Mai mulți utilizatori veterani merită cu siguranță mai multă încredere. Dar asta nu înseamnă că comentariul meu este fraudulos dacă vrei să-l numești îndoielnic, este alegerea ta. Sunt aici doar să împărtășesc experiența mea și sper că cineva va beneficia de ea.

Vă rugăm să rețineți că româna nu este limba mea, așa că am folosit Google pentru a traduce cel mai bine sistemul poate face. pentru ca am crezut ca acesta este un forum numai in romana.

Ai grijă

Link spre comentariu
Acum 17 minute, andycorleone a spus:

Sir, you have every right to doubt my comments. More Veteran Users certainly deserve more trust. But that does not mean that my comment is fraudulent if you want to call it doubtful, it is your choice. I'm just here sharing my experience and hopefully somebody will benefit from it.  

Please note Romanian is not my language so I used Google to translate the best the system can do. because I thought this is a Romanian only forum. 

Take Care

GOOGLE TRANSLATION:

Domnule, aveți tot dreptul să vă îndoiți de comentariile mele. Mai mulți utilizatori veterani merită cu siguranță mai multă încredere. Dar asta nu înseamnă că comentariul meu este fraudulos dacă vrei să-l numești îndoielnic, este alegerea ta. Sunt aici doar să împărtășesc experiența mea și sper că cineva va beneficia de ea.

Vă rugăm să rețineți că româna nu este limba mea, așa că am folosit Google pentru a traduce cel mai bine sistemul poate face. pentru ca am crezut ca acesta este un forum numai in romana.

Ai grijă

Corleone take care!!

Link spre comentariu
On 2/16/2022 at 1:08 PM, henry jullien said:

Prietenul meu este confuz....nici tu nu prea ai recenzii....ultima parte a mesajului tau dealtfel este extrem de confuza si pt mine

Hai să-i traducem și să-i facem și o sinteză prietenului tău (cel din pantaloni poate):

Toate căcaturile care se vorbesc pe aici sunt f greu de cernut. Unii, posibil vor să facă rău (de oricare parte ar fi). De aceea spuneam, că orice BTS se poate plimba între clienți și maseoze, precum și viceversa, atunci când există permisivitate permisivă (am subliniat tot pentru prietenul tău). Iar atunci când se întâmplă asta, se întâmplă și gata. Ce a fost mai întâi, oul sau găina? Cine a avut prima oară, maseoza sau clientul sau clientul următor, care a venit la maseoza pemisivă, care a luat de la primul client (știu, ți-am bulversat prietenul din nou).

Așadar nici nu cred, nici nu nu cred (prietenul tău deja, cred că e chiaun), că nu știu care client a luat nu știu ce  de la oricare dintre fete. Fiindcă nu în orice situație femia inițiază BTS, ci poate și cel care a fost la ea etc...adicălea, e un cerc f vicios, mai vicios, decât cei care merg la centuriste (știi ce zic, nu?;) , iar apoi se laudă aici, că i s-a permis aici (sau oriunde) sa-și bage deshtele-n priză, până a ajuns la tabloul electric.

Fiecare își asumă primirea și oferirea permisivității. Iar aici vina e generală. Ai luat/dat vreo BTS? Atunci poți afla doar dacă îți faci analize și nu doar dacă-ți privești prietenul în oglindă.

p.s. ce te fute grija pe tine cât am postat eu? ai vreun algoritm de calcul, care-ți zice, dacă am sau nu dreptate, în funcție de cât postez? are asta vreo relevanță legată de iq ul prietenului tău?

Link spre comentariu
Acum 15 ore, 12qaz a spus:

Hai să-i traducem și să-i facem și o sinteză prietenului tău (cel din pantaloni poate):

Toate căcaturile care se vorbesc pe aici sunt f greu de cernut. Unii, posibil vor să facă rău (de oricare parte ar fi). De aceea spuneam, că orice BTS se poate plimba între clienți și maseoze, precum și viceversa, atunci când există permisivitate permisivă (am subliniat tot pentru prietenul tău). Iar atunci când se întâmplă asta, se întâmplă și gata. Ce a fost mai întâi, oul sau găina? Cine a avut prima oară, maseoza sau clientul sau clientul următor, care a venit la maseoza pemisivă, care a luat de la primul client (știu, ți-am bulversat prietenul din nou).

Așadar nici nu cred, nici nu nu cred (prietenul tău deja, cred că e chiaun), că nu știu care client a luat nu știu ce  de la oricare dintre fete. Fiindcă nu în orice situație femia inițiază BTS, ci poate și cel care a fost la ea etc...adicălea, e un cerc f vicios, mai vicios, decât cei care merg la centuriste (știi ce zic, nu?;) , iar apoi se laudă aici, că i s-a permis aici (sau oriunde) sa-și bage deshtele-n priză, până a ajuns la tabloul electric.

Fiecare își asumă primirea și oferirea permisivității. Iar aici vina e generală. Ai luat/dat vreo BTS? Atunci poți afla doar dacă îți faci analize și nu doar dacă-ți privești prietenul în oglindă.

p.s. ce te fute grija pe tine cât am postat eu? ai vreun algoritm de calcul, care-ți zice, dacă am sau nu dreptate, în funcție de cât postez? are asta vreo relevanță legată de iq ul prietenului tău?

Incerci sa te dai destept,dar...."ce te fute grija pe tine" -dovedesti ca atata poti.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:South Romania

Hello fellow colleagues,

this week I was with Ela again, this time I brought in Katy for the 2nd hour...

I don't need to go into detail, the first hour with Ela was again an awesome and great experience. Ela is top, she is kind, she is nice, she is sexy and has a unique way of treating the customer.

The second hour with Ela and Katy wasn't any worse.

I'm slowly thinking about founding an Ela Fan Club... 🙂

Have a nice rest of the week,

• Like 1

Dr. Bob
==============================================
"Whether you fuck or not, your dick's time is running out."

Link spre comentariu
  • Membru Premium

It´s me again...

I've read some posts and discussions on here about hygiene and STDs and I find it outrageous to just throw such accusations at people without any evidence.

Unfortunately, this is widespread in our society and is now simply accepted and passed on by too many people. Our politicians show us this behaviour every day.

Without any proof, people denounce, lie and cheat. Then they often repeat and defend their lies in order to change the minds of the doubting people.

Theoretically I could now write some nonsense at every massage club here in the forum and a few readers would believe me. Decency, respect and the will to help others keep me from doing that. I love humanity, respect and the truth!!!

I have been visiting Fantasy for several years, I have never seen any problems related to the allegations made. On the contrary, for me, Fantasy is the benchmark when it comes to hygiene, good service and quality. It can always happen that a customer doesn't get along with one of the girls, the chemistry isn't right and the sparks don't fly.

I can and will recommend everyone to visit this place.

🇺🇦 ♥️ 🇺🇦 ♥️ 🇺🇦 ♥️ 🇺🇦 ♥️ 🇺🇦

• Like 1

Dr. Bob
==============================================
"Whether you fuck or not, your dick's time is running out."

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt nou pe site, si dupa ce am fost un vizitator pasiv, am hotarat sa scriu prima recenzie.

Am fost la Giulia acum 2 saptamani. Comunicarea a fost corecta si ora a fost respectata. Locatia este destul de usor de gasit.

Atat camera cat si baia au fost curate - aici nota 10.

Giulia, nu mai este cea din poze, a adaugat vreo 10 kg, deci aspectul as spune nota 6-7.

Totusi, ar trebui sa mentionez ca are o atitudine foarte misto. Este amabila, dulce si foarte placuta ca persoana. Chiar isi da silinta atunci cand lucreaza si apreciez acest lucru. Atitudine - nota 9.

Masajul de relaxare - nota 7. La picioare a fost foarte  nice, mai departe a fost slab

Masajul erotic - nota 8. Din punctul meu de vedere mai e de lucru aici.

Ca si un ultim comentariu, as vrea sa rog ca maseuzele pe care le intalnim sa corespunda cat de cat celor postate online. Desi am fost asigurat ca pozele sunt actuale, asta nu a fost tocmai asa.

• Like 4
Link spre comentariu

Salut! Am fost la Andreea și la Katy. Andreea e ok, nu are ea sâni dar are o gogoșică superba și își da interesul. Pe de alta parte Katy are niște sâni superbi dar pe care nu te lasă sa ii atingi 😂😂 se ferește probabil sa nu ii stricam silicoanele ( or fi ieșite din garanție). In concluzie Andreea DA și Katy NU.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...