raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Neata!Ca-n fiecare zi de luni! Cum as putea fi? :251xGata cu diXtractia. Am de munca!! 4 Link spre comentariu
hot news Reputație: 257 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Bine, m-am pisat pe un peste. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 aoleu ... de te-ai speriat asa ? firar sa fie ca incepuse asa bine ... erai uda toata :slap2Cân' intră DEavolu' pe felieȘi Vistantric intră-n vrie :))) 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Cân' intră DEavolu' pe felieȘi Vistantric intră-n vrie :)))ii intra ABS-ul :laugh2 4 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Fierbinte Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Fierbinte Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 febra e primul semn in bts Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 febra e primul semn in btsBueyyy, esti prost?! Credeam că mâncărimea! OffffAm impresia că te mănâncă gaoaza....mai spal-o și tu din când în cand Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 După ce mi s-au pus diagnosticul de către #notsecure, mă simt....racheta 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Si mie mi s-a zis ca-s laser pe un topic. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Cân' intră DEavolu' pe felieȘi Vistantric intră-n vrie :)))Porti noroc....Dar nu te gândi la vreun pact sau chestii de genul. 6 27 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 nu suparati balenele! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Porti noroc....Dar nu te gândi la vreun pact sau chestii de genul. sa-ti fie de bine :)platesti tu,dincolo :))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 nu suparati balenele!Asta-i că te mănâncă rău? Îți sugerez sa folosești o perie de sarma Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Avand in vedere ca am inceput sa primesc iar telefoane de intimidare din partea unor persoane dubioase si vad ca sunt amenintata si aici, pe forum, in spatiul public, rog, pe clientii care ma cunosc, sa nu mai dea detalii despre mine, despre locatia mea nimanui, nici macar pe mesageria privata, fiindca imi pun viata in pericol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va multumesc, pentru intelegere ! Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Iata, ce amenintari am primit azi, de la userul bigdickthung, inscris pe forum la 13 ianuarie, 2018, fiind, probabil clona cuiva : ( Puteti urmari postarile lui denigratoare si de amenintare la adresa mea, pe topicul Siana, poze false ). Taci dreaq din gura ca data viitoare cand vin in cuibu' tau cu CABINET AVOCAT pe usa, acolo la Victoriei cu raul Dambovita ITI DAU DOAR TIGAI IN CAP IN TIMP CE SUGI PULA.Si daca simt vreun dinte pe pula mea imparateasca nu iti dau NICIUN BAN! Ramai doar cu flegmele in gat si cu clabucii de la gura! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Salature derbedeilor si derbedoaicelor :bye Care mai e smenu' pe aici ? :habarnamDupa o lipsa de mai bine de o luna cred ca am ramas destul de in uma . Am sa recapitulez ceva din ce s-a mai scris pe aici si in limita timpului disponibil , dar in zilele urmatoare Si acum sa va inveselesc cu o intrebare . O SEARA PLACUTA TUTUROR :hihat 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Salature derbedeilor si derbedoaicelor :bye Care mai e smenu' pe aici ? :habarnamDupa o lipsa de mai bine de o luna cred ca am ramas destul de in uma . Am sa recapitulez ceva din ce s-a mai scris pe aici si in limita timpului disponibil , dar in zilele urmatoare Si acum sa va inveselesc cu o intrebare . PFOAIII.jpg O SEARA PLACUTA TUTUROR :hihat:))) Toată lumea te căuta. Au și zis: - dacă-l prindem.... Mama, dacă-l prindem :)))) DOD 1 Link spre comentariu
digi 24 Reputație: 261 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Salature derbedeilor si derbedoaicelor :bye Care mai e smenu' pe aici ? :habarnamDupa o lipsa de mai bine de o luna cred ca am ramas destul de in uma . Am sa recapitulez ceva din ce s-a mai scris pe aici si in limita timpului disponibil , dar in zilele urmatoare Si acum sa va inveselesc cu o intrebare . PFOAIII.jpg O SEARA PLACUTA TUTUROR :hihatTu esti dependent se forum. Ai intrat de pe putin 4 conturi clona. Ia fii atent.Cum se face ca un miliardar excentric are camasa cu 2 numere mai mare si poarta cravata pana la coaie ? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Va era dor de mine ? (trebuie sa ma inverzesc) ...fir-ar a naibii de mesagerie ca nu o pot vedea :slap2 5 Link spre comentariu
digi 24 Reputație: 261 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 :))) Toată lumea te căuta. Au și zis: - dacă-l prindem.... Mama, dacă-l prindem :))))DODTot forumul vrea sa-l muiasca. In sat e dat disparut pentru ca taranii au scos furcile si topoarele la inaintare. O sa il arda pe rug ca pe vrajitoare ca'n trecut. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Va era dor de mine ?Abia se făcuse puțină liniște.Stai mai bine acolo unde ești. 3 Link spre comentariu
digi 24 Reputație: 261 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Abia se făcuse puțină liniște.Stai mai bine acolo unde ești.Sa ai gura aurita boiere Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Tu esti dependent se forum. Ai intrat de pe putin 4 conturi clona. Ia fii atent.Cum se face ca un miliardar excentric are camasa cu 2 numere mai mare si poarta cravata pana la coaie ? Esti baiat destept (te-am si votat ptr. aceasta "ineptie" , ce sa zic ...pacat ca ai vorbe putine si fixe. PS: eu am ma mai spus ca nu folosesc decat acest cont si imi asum orice spun pe aici , nu ca altii . Dar cine esti , ma rog ? Dupa felul postarii as spune ca...hmmm....trist sa nu-ti asumi nimic (macar un SALUT daca tot ne cunoastem , sa zicem ) 3 Link spre comentariu
digi 24 Reputație: 261 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Esti baiat destept (te-am si votat ptr. aceasta "ineptie" , ce sa zic ...pacat ca ai vorbe putine si fixe. PS: eu am ma mai spus ca nu folosesc decat acest cont si imi asum orice spun pe aici , nu ca altii . Dar cine esti , ma rog ? Dupa felul postarii as spune ca...hmmm....trist sa nu-ti asumi nimic (macar un SALUT daca tot ne cunoastem , sa zicem )Salut si la multi ani ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum