Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cool!!!

Nu HOT ??? 🤔

• Like 3
Vizitator
Postat

nu are cine sa te incinga?

Nu.. ai vreo propunere?

Vizitator
Postat

Nu te baza pe mine... eu ma simt doar "cool" ... le las pe altele cu fierbinteala :D

Atunci azi ma simt neîmplinit =)))

Dar se va transforma această stare intr-una de nervozitate...mi s-a planificat o vizită intr-un mall...innebunesc / coșmar :(

• Like 3
Postat

Salut miskine, ai mancat ceva azi ?

Aide:)mea.

In loc sa te ingrijesti, de ce ai tu p-acasa, la tine, in cutia de chibrituri comunista si sa le pui ceva prin farfurii, sa manance si gura lor ceva, stai pe forum, da-te-n amarul tau de ham-ham.

Vizitator
Postat

In loc sa te ingrijesti, de ce ai tu p-acasa, la tine, in cutia de chibrituri comunista si sa le pui ceva prin farfurii, sa manance si gura lor ceva, stai pe forum, da-te-n amarul tau de ham-ham.

Adevarat manca-mi-ai pwla, trebuie sa muncesti, tu, o generatie inaintea ta si doua dupa tine sa stai intr-o cutie din asta de chibrituri, comunista  :)

Aide :laugh2 mea de sarac, mai si semnalizezi.

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/20180124_141204_zpsv77wvbvv.jpg

• Like 1
Postat

Adevarat manca-mi-ai pwla, trebuie sa muncesti, tu, o generatie inaintea ta si doua dupa tine sa stai intr-o cutie din asta de chibrituri, comunista :)

Aide :laugh2 mea de sarac, mai si semnalizezi.

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/20180124_141204_zpsv77wvbvv.jpg

Ai avut noroc cu Petre Roman, altfel dormeati in taxi, ham-ham-ule

Vizitator
Postat

Ai avut noroc cu Petre Roman, altfel dormeati in taxi, ham-ham-ule

Saracie...nu mai da vina pe Petre Roman ca esti tu prost si trebuie sa muncesti pentru altii.

Aide :laugh2 mea.

PS.

Parerea mea, daca ai fi in stare sa fii taximetrist in Romania, ai veni pe jos inapoi, dar te-ai invata ca un caine, in lant, sa i se dea ce ramane.

Ii compatimesc pe astia ca tine, plecati singuri prin lume, pentru o paine si un covrig.

Majoritatea va intoarceti peste cativa ani, doar cu hainele pe voi, sau cu vreo masina de 1000 de euro, si va retrageti la tara, la Urziceni, si povestiti la cine trece pe strada cum era prin America.

Un dialog dintr-un film romanesc, nu mai imi aduc titlul:

- Ai fost tu in America, ma ?

- Da ma, am fost.

-Si ce era ma pe acolo, daca spui ca ai fost.

- Pai era...portocale, piscine....multe piscine :)

Postat

Saracie...nu mai da vina pe Petre Roman ca esti tu prost si trebuie sa muncesti pentru altii.

Aide :laugh2 mea.

PS.

Parerea mea, daca ai fi in stare sa fii taximetrist in Romania, ai veni pe jos inapoi, dar te-ai invata ca un caine, in lant, sa i se dea ce ramane.

Ii compatimesc pe astia ca tine, plecati singuri prin lume, pentru o paine si un covrig.

Majoritatea va intoarceti peste cativa ani, doar cu hainele pe voi, sau cu vreo masina de 1000 de euro, si va retrageti la tara, la Urziceni, si povestiti la cine trece pe strada cum era prin America.

Un dialog dintr-un film romanesc, nu mai imi aduc titlul:

- Ai fost tu in America, ma ?

- Da ma, am fost.

-Si ce era ma pe acolo, daca spui ca ai fost.

- Pai era...portocale, piscine....multe piscine :)

Vai de :) mea, cata intelepciune la un fraer de 45-50 ani, pekinez la curve....

Vai de :) mea.

Vizitator
Postat

Ma las pe mana ta🤗🤗

Dacă trece sa-mi zici si mie :)...bine, la mine e mai grav.. =)

• Like 5
Vizitator
Postat

Ți s-au înecat catargele ?

Nu bre, dar ma apuca nervii cand imi fac altii programul...si azi mi l-au făcut din plin. =)

Dar ma fac eu bine =) =) =)

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

În recuperare, patru cuvinte descriu activitățile mele: papa, caca, nani, pipi...

fara femei ?? :cry2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

În recuperare, patru cuvinte descriu activitățile mele: papa, caca, nani, pipi...

Cum adică nani , pipi ?

Nu era pipi nani ?

Postat

cum te poti simti cand te uiti in pachetul de tigari si vezi ca nu mai ai decat una?

te gandesti ca e frig afara... trebuie sa te imbraci :( ...costumatia ta preferata fiind cea de ... "mama natura" ... brrrrr

si eu sunt in aceiasi situatie...nasol

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...