marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 29, 2018 O SEARA PLACUTA TUTUROR :hihatMulțumim.Asemenea :console 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 29, 2018 :)))Toată lumea te căuta. Au și zis:- dacă-l prindem.... Mama, dacă-l prindem :)))) DODdaca ma prind ma strang de oua si asteapta sa fie scuipati :) Salut si la multi ani !Asa parca e mai bine decat postarea anterioara. La multi ani! :) 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 29, 2018 Abia se făcuse puțină liniște.Stai mai bine acolo unde ești. Stau destul de bine ...si tot acolo unde sunt. Sau poate mai bine :) 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 29, 2018 O seara buna tuturor si ne auzim zilele viitoare :bye :hihat 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 O seara buna tuturor si ne auzim zilele viitoare :bye :hihat Cu cine te auzi, limax infect, cu zdrentele turnatoare? Ce cretin esti, ai postat aici cu conturile clona, știe toata lumea, penibilule! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 30, 2018 Linistita Până îmi fac cei de la service devizul >:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Linistita Până îmi fac cei de la service devizul > :)Fileaza nota de plata :))))
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 30, 2018 LinistitaPână îmi fac cei de la service devizul >:)Ceai, mamae? Te-ai colmatat și nu mai poți să sugi pula? Sau te-a descentrat careva? La ceți trebuie service? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 30, 2018 Cu cine te auzi, limax infect, cu zdrentele turnatoare? Ce cretin esti, ai postat aici cu conturile clona, știe toata lumea, penibilulea !Observ ca ma asteptai ca pe painea calda sa ma sugi de oua Trista viata trebuie sa mai duci , homosexualule Hai sa-ti spun acum difereta dintre mine si tine. Tu ai trait si lucrat mai bine de 25 de ani intr-un mediu parsiv , mincinos si lingusitor , de aici si rascoala aceasta permanenta din mintea ta ., eu am trait si lucrat doar in mediul privat , mai bine de 18 ani , cu oarece realizari , inconjurat si momentan alaturi de oarece pers. carora le ofer in momentul de fata un loc de munca destul de stabil (da , sunt mitoman in cazul acesta , dar am cu ce ma mandri , pe cand tu !? ....te mandresti ca umblii si te trezesti ca o stafie pe aici de la prima ora a diminetii - mai ales de pe contul CONDITION si iti cauti sa te certi in permanenta cu barbatii ....lacheule... huuuuaaaaa ..... :laugh2 . Ba , de fapt , nu esti de vina ta , e de vina PSD-ul ca a dat nastere si a format asemenea lacheu zbuciumat , ca tine , plin de lingerism care provoaca in majoritatea situatiilor sila si pe care l-a lasat sa circule pe strada , fara a avea un test psihiatric bine pus la punct , iar cazurile cu acesti oameni se inmultesc pe zi ce trece , unii chiar se adapostesc pe aici "la umbra de plop" si incep sa dialogheze singuri , pesemne ca sunt nevorbiti , iar forma aceasta la confera o mica usurare temporara , dar asta nu inseamna ca isi pot depasi efectul de turma cu care s-au format si in care se scalda in permanenta ....ne aflam oricum intr-o lume nebuna , nebuna de tot Mai schimba placa aceea cu limax-ul , ca te infatiseaza pe deplin . Lisandrule...Lisandrule ...mult trebuie sa te fi chinuit dracii si sa te certi cu niste useri crezand ca sunt eu . Nu te ambala prea mult sa-mi raspunzi , ca inteligenta ta se regaseste intr-un procent sub media pe tara , pana si Gelu ti-a luat-o inainte si oricum ma doare in cur de parerile tale ipocrite si mincinoase , de lacheu :). 3
avpop Reputație: 40328 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 30, 2018 Observ ca ma asteptai ca pe painea calda sa ma sugi de oua Trista viata trebuie sa mai duci , homosexualule Hai sa-ti spun acum difereta dintre mine si tine. Tu ai trait si lucrat mai bine de 25 de ani intr-un mediu parsiv , mincinos si lingusitor , de aici si rascoala aceasta permanenta din mintea ta ., eu am trait si lucrat doar in mediul privat , mai bine de 18 ani , cu oarece realizari , inconjurat si momentan alaturi de oarece pers. carora le ofer in momentul de fata un loc de munca destul de stabil (da , sunt mitoman in cazul acesta , dar am cu ce ma mandri , pe cand tu !? ....te mandresti ca umblii si te trezesti ca o stafie pe aici de la prima ora a diminetii - mai ales de pe contul CONDITION si iti cauti sa te certi in permanenta cu barbatii ....lacheule... huuuuaaaaa ..... :laugh2 . Ba , de fapt , nu esti de vina ta , e de vina PSD-ul ca a dat nastere si a format asemenea lacheu zbuciumat , ca tine , plin de lingerism care provoaca in majoritatea situatiilor sila si pe care l-a lasat sa circule pe strada , fara a avea un test psihiatric bine pus la punct , iar cazurile cu acesti oameni se inmultesc pe zi ce trece , unii chiar se adapostesc pe aici "la umbra de plop" si incep sa dialogheze singuri , pesemne ca sunt nevorbiti , iar forma aceasta la confera o mica usurare temporara , dar asta nu inseamna ca isi pot depasi efectul de turma cu care s-au format si in care se scalda in permanenta ....ne aflam oricum intr-o lume nebuna , nebuna de tot Mai schimba placa aceea cu limax-ul , ca te infatiseaza pe deplin . Lisandrule...Lisandrule ...mult trebuie sa te fi chinuit dracii si sa te certi cu niste useri crezand ca sunt eu . Nu te ambala prea mult sa-mi raspunzi , ca inteligenta ta se regaseste intr-un procent sub media pe tara , pana si Gelu ti-a luat-o inainte si oricum ma doare in cur de parerile tale ipocrite si mincinoase , de lacheu :).S-a intors taranul basit si afumat cu vechile abureli.Boala grea mitomania asta.Tarane basinos,daca tot te dai mare patron,imi dai voie sa postez pozele cu tine si taranca care ti-a dat un sut in cur?Sa vada toata lumea cum arata in realitate um mare magnat. :laugh2 17 1
evil 11 Reputație: 529 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 https://www.patrontequila.com/binaries/large/content/gallery/patrontequila/products/roca-reposado/bottle.png 1
evil 11 Reputație: 529 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 S-a intors taranul basit si afumat cu vechile abureli.Boala grea mitomania asta.Tarane basinos,daca tot te dai mare patron,imi dai voie sa postez pozele cu tine si taranca care ti-a dat un sut in cur?Sa vada toata lumea cum arata in realitate um mare magnat. :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Observ ca ma asteptai ca pe painea calda sa ma sugi de oua Trista viata trebuie sa mai duci , homosexualule Hai sa-ti spun acum difereta dintre mine si tine. Tu ai trait si lucrat mai bine de 25 de ani intr-un mediu parsiv , mincinos si lingusitor , de aici si rascoala aceasta permanenta din mintea ta ., eu am trait si lucrat doar in mediul privat , mai bine de 18 ani , cu oarece realizari , inconjurat si momentan alaturi de oarece pers. carora le ofer in momentul de fata un loc de munca destul de stabil (da , sunt mitoman in cazul acesta , dar am cu ce ma mandri , pe cand tu !? ....te mandresti ca umblii si te trezesti ca o stafie pe aici de la prima ora a diminetii - mai ales de pe contul CONDITION si iti cauti sa te certi in permanenta cu barbatii ....lacheule... huuuuaaaaa ..... :laugh2 . Ba , de fapt , nu esti de vina ta , e de vina PSD-ul ca a dat nastere si a format asemenea lacheu zbuciumat , ca tine , plin de lingerism care provoaca in majoritatea situatiilor sila si pe care l-a lasat sa circule pe strada , fara a avea un test psihiatric bine pus la punct , iar cazurile cu acesti oameni se inmultesc pe zi ce trece , unii chiar se adapostesc pe aici "la umbra de plop" si incep sa dialogheze singuri , pesemne ca sunt nevorbiti , iar forma aceasta la confera o mica usurare temporara , dar asta nu inseamna ca isi pot depasi efectul de turma cu care s-au format si in care se scalda in permanenta ....ne aflam oricum intr-o lume nebuna , nebuna de tot Mai schimba placa aceea cu limax-ul , ca te infatiseaza pe deplin . Lisandrule...Lisandrule ...mult trebuie sa te fi chinuit dracii si sa te certi cu niste useri crezand ca sunt eu . Nu te ambala prea mult sa-mi raspunzi , ca inteligenta ta se regaseste intr-un procent sub media pe tara , pana si Gelu ti-a luat-o inainte si oricum ma doare in cur de parerile tale ipocrite si mincinoase , de lacheu :).Ooo , ce surpriza !Uelcom beac Miky 77 !Dar am zis ca sunt om.La multi ani cu sanatate si implinirea dorintelor !Pare-se ca esti vivace , netracasat si cu idei.Vad ca m-ai mentionat pe aici.Asta este de bine sau de rau ?Tot nu mi-ai raspuns la o intrebare simpla :Ce vezi cand te uiti in oglinda ( fizica ) de esti asa de rautacios uneori ? 2
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 30, 2018 iti era dor de el regatron ?? 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 30, 2018 Nu-l speriați prea tare pe Miky că iar nu îl mai vedeți pe site.Cel puțin o lună.Și îi veți duce lipsa.Unii dintre voi. Eu i-am dorit vacanță virtuală cât mai prelungită.Dar omul nu vrea să mă asculte. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 30, 2018 Ooo , ce surpriza !Uelcom beac Miky 77 !Dar am zis ca sunt om.La multi ani cu sanatate si implinirea dorintelor !Pare-se ca esti vivace , netracasat si cu idei.Vad ca m-ai mentionat pe aici.Asta este de bine sau de rau ?Tot nu mi-ai raspuns la o intrebare simpla :Ce vezi cand te uiti in oglinda ( fizica ) de esti asa de rautacios uneori ? Salutare , LA MULTI ANI pe anul acesta .si acelasi lucru ti-l doresc si eu .Asa mi-a venit pe moment cand am citit astazi o anumita postareChiar nu sunt daca nu sunt provocat , asa ca e mai bine sa ma eviti daca suferi de aceste tente . iti era dor de el regatron ??:) Dupa cum m-a invocat , chiar de la inceputul anului , din ce am observat , sigur imi simtea lipsa . Deci ce sa cred ? Nu-l speriați prea tare pe Miky că iar nu îl mai vedeți pe site.Cel puțin o lună.Și îi veți duce lipsa.Unii dintre voi. Eu i-am dorit vacanță virtuală cât mai prelungită.Dar omul nu vrea să mă asculte. "Speriati" !? :) Motivul lipsei mele de aici a fost cu totul altulNu am avut si nu am suferit de anumite dependente niciodata. Multumesc ptr. urari . 4
avpop Reputație: 40328 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 30, 2018 Salutare , LA MULTI ANI pe anul acesta .si acelasi lucru ti-l doresc si eu .Asa mi-a venit pe moment cand am citit astazi o anumita postareChiar nu sunt daca nu sunt provocat , asa ca e mai bine sa ma eviti daca suferi de aceste tente . :) Dupa cum m-a invocat , chiar de la inceputul anului , din ce am observat , sigur imi simtea lipsa . Deci ce sa cred ? "Speriati" !? :) Motivul lipsei mele de aici a fost cu totul altulNu am avut si nu am suferit de anumite dependente niciodata. Multumesc ptr. urari .Apropo de dependente mitomanule.Nu ai fost dependent de pacanele,acolo unde se ducea tot salariul tau de santierist???? 15
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 31, 2018 Observ ca ma asteptai ca pe painea calda sa ma sugi de oua Trista viata trebuie sa mai duci , homosexualule Hai sa-ti spun acum difereta dintre mine si tine. Tu ai trait si lucrat mai bine de 25 de ani intr-un mediu parsiv , mincinos si lingusitor , de aici si rascoala aceasta permanenta din mintea ta ., eu am trait si lucrat doar in mediul privat , mai bine de 18 ani , cu oarece realizari , inconjurat si momentan alaturi de oarece pers. carora le ofer in momentul de fata un loc de munca destul de stabil (da , sunt mitoman in cazul acesta , dar am cu ce ma mandri , pe cand tu !? ....te mandresti ca umblii si te trezesti ca o stafie pe aici de la prima ora a diminetii - mai ales de pe contul CONDITION si iti cauti sa te certi in permanenta cu barbatii ....lacheule... huuuuaaaaa ..... :laugh2 . Ba , de fapt , nu esti de vina ta , e de vina PSD-ul ca a dat nastere si a format asemenea lacheu zbuciumat , ca tine , plin de lingerism care provoaca in majoritatea situatiilor sila si pe care l-a lasat sa circule pe strada , fara a avea un test psihiatric bine pus la punct , iar cazurile cu acesti oameni se inmultesc pe zi ce trece , unii chiar se adapostesc pe aici "la umbra de plop" si incep sa dialogheze singuri , pesemne ca sunt nevorbiti , iar forma aceasta la confera o mica usurare temporara , dar asta nu inseamna ca isi pot depasi efectul de turma cu care s-au format si in care se scalda in permanenta ....ne aflam oricum intr-o lume nebuna , nebuna de tot Mai schimba placa aceea cu limax-ul , ca te infatiseaza pe deplin . Lisandrule...Lisandrule ...mult trebuie sa te fi chinuit dracii si sa te certi cu niste useri crezand ca sunt eu . Nu te ambala prea mult sa-mi raspunzi , ca inteligenta ta se regaseste intr-un procent sub media pe tara , pana si Gelu ti-a luat-o inainte si oricum ma doare in cur de parerile tale ipocrite si mincinoase , de lacheu :).Te-ai intors dar tot handicapat ai ramas! Analfafetule intre condition si stefanu 51, nu este absolut nici o legatura bolnavule 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Te-ai intors dar tot handicapat ai ramas! Analfafetule intre condition si stefanu 51, nu este absolut nici o legatura bolnavuleMihaita asta este mare handicapat. Nu stiam ca se elibereaza nebunii de la Balaceanca. Or fi prea multi si cum asta se cearta cu toti l-au trimis in libertate. Nasol pentru noi. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 https://i.imgur.com/DdzKZ8J.gif
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2018 Te-ai intors dar tot handicapat ai ramas! Analfafetule intre condition si stefanu 51, nu este absolut nici o legatura bolnavule Mihaita asta este mare handicapat. Nu stiam ca se elibereaza nebunii de la Balaceanca. Or fi prea multi si cum asta se cearta cu toti l-au trimis in libertate. Nasol pentru noi.Tot prost esti, nu ai evoluat deloc mitomane! Miky te-ai intors cu acelasi tupeu de boschetar ? Nu ai invatat nimic ? Iar ai evadat de la balaceanca sandilaule? Era asa de liniste fara oligofrenul asta de Miky. Circul s-a intors pe forum. Daca nici asta nu este de CIRCUS cu voi , tehnica aceasta de lingerism , apai ce inseamna Clonatilor ? Un prost tanad tucalul altui prost si dand replici consecutive si in culcare si in sculare , dupa care apare si Mos Teaca - Goarna Forumului , pe care il tot mananca sub bracinar , infestat de aceeasi Hemoroizi Modificati Genetic (cred ca "boala aceasta" nu mai tine de genetica , mai degraba a devenit contagioasa , de aici si termenul Modificati - si-a gasit si curvoiul termenul potrivit si patentat , aici ii dau dreptate , stiind ca pe viitor isi va gasi oarece idoli pe aici ) , inca de la reaparitia mea pe forum . A apărut Miky din porumbi? Să-i urăm "bun venit", zic! Ba , Mos Teaca , nu-i mai acuza pe altii de **spam editat** si mai baga din cand in cand o portie de somn sau cate o pauza de la forum , ca ti s-a incins tichia de la atatea judecati de valoare , cand tu esti cu bube in cap suficiente si iti ineci amarul la pustioaice abia depasite de varsta majoratului cand ai putea ...dar parca ti-am mai spus-o faza aceea cu nepotii si nepoatele , doar ca tichia matale nu are timp sa-si intipareasca valorile unei societati . E mai bine sa dai lectii de viata , de cultura , de ..... si sa faci pe lupul moralist , decat sa mai si iei din cand in cand . Apropo de asta vezi ca nu te bag in seama de 2 zile , dar tot te straduiesti sa-mi starnesti atentia si sa ma provoci sa-ti acord o atentie "mai deosebita" . Na , ca ti-am oferit-o de data aceasta , dar nu te obisnui cu gandul acesta ca nu am sa-mi consum pe viitor prea mult timpul cu tine . Anul trecut am avut suficient la dispozitie sa observ ce-i poate pielea unuia care se da in stamba ori de cate ori vrea sa para un intelectual legitim si de buna credinta pe aici . Ai aceeasi atitudine Pipilicoasa cand altul il alearga pe Cristiano sa-l haituiasca , din lipsa de ocupatie , chiar si pe topicele acelea de Fazane . Curata dibacie in a-ti oferi portia necesara de imbecilitate zilnica ptr. a-ti macina orgoliul trandav pe aici , tocmai de aceea mi-as permite sa-ti recomand o carte (macar iti faci de ocupatie)http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/legile-fundamentale-ale-prostiei.jpg ca tot imi pun , cu o adevarata uimire, intrebarea aceasta " Cum ati supravietuit pana la varsta aceasta si in prostia voastra ?" , pe care nu pregetati sa v-o afisati aici cu o mandrie desavarsita , la care tot eu imi gasesc raspunsul "Norocul vostru ca nu doare" Nasol cand unii ajung la o varsta si singura alinare ramane o portie de lingerism cu tente homosexuale sau cand starile de insomnie nu-ti dau pace si simti nevoia sa te mai ratoiesti din cand in cand la cineva Vezi d'aia imi place mie de voi , ca sunteti niste oligofreni lipsiti de valoare , dar insistenti pana paroxism :)
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 31, 2018 Daca nici asta nu este de CIRCUS cu voi , tehnica aceasta de lingerism , apai ce inseamna Clonatilor ? Un prost tanad tucalul altui prost si dand replici consecutive si in culcare si in sculare , dupa care apare si Mos Teaca - Goarna Forumului , pe care il tot mananca sub bracinar , infestat de aceeasi Hemoroizi Modificati Genetic (cred ca "boala aceasta" nu mai tine de genetica , mai degraba a devenit contagioasa , de aici si termenul Modificati - si-a gasit si curvoiul termenul potrivit si patentat , aici ii dau dreptate , stiind ca pe viitor isi va gasi oarece idoli pe aici ) , inca de la reaparitia mea pe forum . Ba , Mos Teaca , nu-i mai acuza pe altii de **spam editat** si mai baga din cand in cand o portie de somn sau cate o pauza de la forum , ca ti s-a incins tichia de la atatea judecati de valoare , cand tu esti cu bube in cap suficiente si iti ineci amarul la pustioaice abia depasite de varsta majoratului cand ai putea ...dar parca ti-am mai spus-o faza aceea cu nepotii si nepoatele , doar ca tichia matale nu are timp sa-si intipareasca valorile unei societati . E mai bine sa dai lectii de viata , de cultura , de ..... si sa faci pe lupul moralist , decat sa mai si iei din cand in cand . Apropo de asta vezi ca nu te bag in seama de 2 zile , dar tot te straduiesti sa-mi starnesti atentia si sa ma provoci sa-ti acord o atentie "mai deosebita" . Na , ca ti-am oferit-o de data aceasta , dar nu te obisnui cu gandul acesta ca nu am sa-mi consum pe viitor prea mult timpul cu tine . Anul trecut am avut suficient la dispozitie sa observ ce-i poate pielea unuia care se da in stamba ori de cate ori vrea sa para un intelectual legitim si de buna credinta pe aici . Ai aceeasi atitudine Pipilicoasa cand altul il alearga pe Cristiano sa-l haituiasca , din lipsa de ocupatie , chiar si pe topicele acelea de Fazane . Curata dibacie in a-ti oferi portia necesara de imbecilitate zilnica ptr. a-ti macina orgoliul trandav pe aici , tocmai de aceea mi-as permite sa-ti recomand o carte (macar iti faci de ocupatie)http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/legile-fundamentale-ale-prostiei.jpg ca tot imi pun , cu o adevarata uimire, intrebarea aceasta " Cum ati supravietuit pana la varsta aceasta si in prostia voastra ?" , pe care nu pregetati sa v-o afisati aici cu o mandrie desavarsita , la care tot eu imi gasesc raspunsul "Norocul vostru ca nu doare" Nasol cand unii ajung la o varsta si singura alinare ramane o portie de lingerism cu tente homosexuale sau cand starile de insomnie nu-ti dau pace si simti nevoia sa te mai ratoiesti din cand in cand la cineva Vezi d'aia imi place mie de voi , ca sunteti niste oligofreni lipsiti de valoare , dar insistenti pana paroxism :)Besi ba in pula calului, patron de cacat ce esti. Tu esti chiar un om bolnav handicapatule! 2
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Asa-i ca te-ai saturat sa te certi singur, nebun mic si pervers, Lisandru de te numesti... 1
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 31, 2018 Asa-i ca te-ai saturat sa te certi singur, nebun mic si pervers, Lisandru de te numesti...esti bolnav IQ0!!!! 1
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Ai ramas fara procese, prostovane, si iti pierzi vremea pe aici :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum