Sari la conținut

TOP:Hello , lume ! 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello, oameni dragi! 

De luni (19.04)voi fi în Brașov. 

Numărul din titlu nu mai este valabil, ma găsiți pe numărul Anei (vom fi impreuna like good old days)  0756354674. 

În rest, toate cum le știți. Ah, nu. Îmi iese și throathfuck acu' 🤭

• pisicuts a schimbat titlul în TOP:Hello , lume ! 0768601405
Postat
Acum 11 minute, larisssa a spus:

Hello, oameni dragi! 

De luni (19.04)voi fi în Brașov. 

Numărul din titlu nu mai este valabil, ma găsiți pe numărul Anei (vom fi impreuna like good old days)  0756354674. 

În rest, toate cum le știți. Ah, nu. Îmi iese și throathfuck acu' 🤭

Ohooo ce veste haideți haideți. 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața! 

Vom fi în Brașov luni și marți (19-20.04)

Pana luni, ne scriem doar pe whatssapp 0756354674. Menționați, va rog, intervalul în care va pot răspunde fără riscul de a crea neplăceri. 

Spor s'avem! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello,lume! 

Programări mâine în intervalul 16.00-19.00 și marți incepand cu ora 11.30.

Pentru threesome va rog sa scrieți cât mai din timp posibil 😉 Tariful ptr 3some e același 300/500.

Spor s'avem! 

• Like 1
  • Oras:p'ici pi colea
  • Oras:p'ici pi colea
Postat

Eeiiii Larissso, cunosti desigur care-i Culmea Ghinionului ( una dintre)

Sa faci pe prostul si sa ramai asha, unii da pa ast forum au cam atins asta culme :ras:ras

in rest.... spor s-aveti si sa auzim numai de bine

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ete, fleoșc Marițo! Cine să te mai înțeleagă? Mai sus zici ca ma  virgulezi să te țin minte, acu' zici CĂ CAuți  love&tenderness. Bah, te rog io mult, o sa mor  cu oful ăsta pe suflețel, că nu m-a futut elgrandech#upa, theoneandonly. Vino, mânca-ți - as, și măcar arata-mi-o o data, sa nu mor cu astă dorință neîmplinita! Hai pliiiiiiiz, dacă mă fuți, promit să te pun pe pomelnice la 3 biserici! 

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața, Brașov! 

Ma găsiți și astăzi, pana la 19.30. 

Spor s'avem! 

• Like 1
Postat

Buna dimineața larisssa

Tin sa îți mulțumesc pentru tratația oferită ieri.🤗😘

Mi-a făcut o deosebita placere sa te cunosc ești o persoana care face tot posibilul pentru a pleca clientul mulțumit de la tine.

De la mine numai note de zece

ca Nadia Comăneci la Montreal🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️😅

O zi minunata și vorba ta 

Spor s’avem

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello ,lumeeeeeeeeee!

Bucuroși de oaspeți? Voi fi la voi pentru câteva zile, începând de duminica 17.04.

Toate cum le știți,voi reposta însă toate detaliile mai aproape de ziua sosirii.

Voi fi cu Ana, like good old times.

PS: un raport, va rog, sa imi fie schimbat numărul din titlu in 0768601405. 

Postat
3 hours ago, larisssa said:

Hello ,lumeeeeeeeeee!

Bucuroși de oaspeți? Voi fi la voi pentru câteva zile, începând de duminica 17.04.

Toate cum le știți,voi reposta însă toate detaliile mai aproape de ziua sosirii.

Voi fi cu Ana, like good old times.

PS: un raport, va rog, sa imi fie schimbat numărul din titlu in 0768601405. 

Poze pt cei care inca nu ti au trecut pragul, cu tine si colega.. reactualizare preturi si servicii??!

Multumim si te asteptam!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da, ea este Ana, are topic deschis aici, a trecut un an de la ultima noastră vizita in Brasov,din păcate.

•  

Sunt o femeie de 30+ (36 ani chiar, da' nu mai ziceți la nimeni. Nu sunt nimic explozibil, bomba sau altele de gen, complet naturala, asa ca nu va așteptați sa va sară plombele și șlițul când va deschid ușa. Bine, nici vreo sluta-slutelor nu sunt, sa trebuiască sa îmi puneți perna pe față când sunt dedesubt.
    Sunt înaltă (175 cm),, slim (58 kg), am cracii lungi și tâțe mici, dar sfârcuri mari 🤭

Ofer servicii de companie intima, asa ca, cel puțin la primele vizite, vreau sa dispui de puțin mai mult timp decât cel pe care îl ai programat ptr"nebunii". Pentru ca, inainte de a ajunge in dormitor, vreau sa stam la o tigara/suc/cafea, sa vad și eu cu cine am de-a face, sa vezi și tu cu cine ai de-a face. Tot înainte de dormitor, trecem pe la dus. După dus, începe timpul tău, pentru care am pretenția sa plătești. Cat? 200 de lei ptr clasicul  "o finalizare"și 300 de lei pentru o ora.Ora înseamnă  60 deminute, nu neapărat (doar) doua finalizari. 

Ce facem în timpul asta? Ce vrei tu. Jucam rummy sau ne f**tem într-una.  😁 Eu îți ofer sex oral cu tot ce îți poate trece prin cap legat de asta ( p / n, deepthroath, facefuck, CIM, COF, COB și ce naiba  acronime mai Exista). Normalul va fi fără discuție protejat și cam atât, în rest The sky îs The limit.

Nu ofer FK și nimic din ce are vreo legătură cu analul, nici tu mie, nici eu ție. Și nici masaj. Adică habar nu am sa fac masaj. Si decat sa te frământ ca pe aluat (ca aia e cea mai asematoare chestie cu frecția pe care ți-o pot oferi), mai bine zic pas. 

Mă ia cu "frezoane" când aud "detalii /preturi/servicii, asa ca citiți aici prima data, abia apoi ma sunați sau îmi scrieți, ca dacă ma întrebațiasa ceva, conversația se încheie brusc. Și cu mascareli uneori,.  Și nu ca mi-e lene sa repet ca papagalul 30 de cuvinte, ci pentru ca vreau ca tu sa îți fi făcut o idee despre mine înainte de a ma suna, sa te fi  hotărât deja ca îți dorești să primești exact ceea ce eu pot oferi. 

Ajungem maine imediat după prânz și rămânem 2-3 zile.

Spor s’avem!

• Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat
2 hours ago, larisssa said:

Da, ea este Ana, are topic deschis aici, a trecut un an de la ultima noastră vizita in Brasov,din păcate.

•  
    •  

Sunt o femeie de 30+ (36 ani chiar, da' nu mai ziceți la nimeni. Nu sunt nimic explozibil, bomba sau altele de gen, complet naturala, asa ca nu va așteptați sa va sară plombele și șlițul când va deschid ușa. Bine, nici vreo sluta-slutelor nu sunt, sa trebuiască sa îmi puneți perna pe față când sunt dedesubt.
    Sunt înaltă (175 cm),, slim (58 kg), am cracii lungi și tâțe mici, dar sfârcuri mari 🤭

Ofer servicii de companie intima, asa ca, cel puțin la primele vizite, vreau sa dispui de puțin mai mult timp decât cel pe care îl ai programat ptr"nebunii". Pentru ca, inainte de a ajunge in dormitor, vreau sa stam la o tigara/suc/cafea, sa vad și eu cu cine am de-a face, sa vezi și tu cu cine ai de-a face. Tot înainte de dormitor, trecem pe la dus. După dus, începe timpul tău, pentru care am pretenția sa plătești. Cat? 200 de lei ptr clasicul  "o finalizare"și 300 de lei pentru o ora.Ora înseamnă  60 deminute, nu neapărat (doar) doua finalizari. 

Ce facem în timpul asta? Ce vrei tu. Jucam rummy sau ne f**tem într-una.  😁 Eu îți ofer sex oral cu tot ce îți poate trece prin cap legat de asta ( p / n, deepthroath, facefuck, CIM, COF, COB și ce naiba  acronime mai Exista). Normalul va fi fără discuție protejat și cam atât, în rest The sky îs The limit.

Nu ofer FK și nimic din ce are vreo legătură cu analul, nici tu mie, nici eu ție. Și nici masaj. Adică habar nu am sa fac masaj. Si decat sa te frământ ca pe aluat (ca aia e cea mai asematoare chestie cu frecția pe care ți-o pot oferi), mai bine zic pas. 

Mă ia cu "frezoane" când aud "detalii /preturi/servicii, asa ca citiți aici prima data, abia apoi ma sunați sau îmi scrieți, ca dacă ma întrebațiasa ceva, conversația se încheie brusc. Și cu mascareli uneori,.  Și nu ca mi-e lene sa repet ca papagalul 30 de cuvinte, ci pentru ca vreau ca tu sa îți fi făcut o idee despre mine înainte de a ma suna, sa te fi  hotărât deja ca îți dorești să primești exact ceea ce eu pot oferi. 

Spor s’avem!

Mmm, onest și elegant!

Postat
9 hours ago, larisssa said:

•  
    •  

Spor s’avem!

Poze poti sa postezi sau preferi sa nu??

Este o prezentare foarte interesanta, mai ales pt noi, cei care cautam ceva mai natural, nu plastic si fake..

• Like 1
Postat

O fi prezentarea interesantā,dar fata BA. Nu recomand, am fost cu ceva timp īn urmā. Nu are nimic atrāgātor, din contra  mahalagioaicā pusā pe fast fuck

• Oras:sibiu
Postat
Acum 4 ore, Andreiasu a spus:

O fi prezentarea interesantā,dar fata BA. Nu recomand, am fost cu ceva timp īn urmā. Nu are nimic atrāgātor, din contra  mahalagioaicā pusā pe fast fuck

Poti detalia? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, Andreiasu a spus:

Scrisesem un răspuns sarcastic, dar am inspirat adânc și am intrat sa îți vizualizez profilul mai întâi. Cont nou, însă postări informative, deci nu troll. Cont făcut in Decembrie, la mine ai fost cel puțin acum un an. Deci asta înseamnă fie ca ai f**tut bine-mersi luni bune, poate chiar ani, fara cont, fie ca ești rebranduit. 
In al doilea caz, as vrea sa știu cine ai fost. Sa fim înțeleși, nu zic ca nu îmi asum părerea ta (ca dacă am învățat ceva in atâta amar de ani de f**tut pe bani cu succes in toată țărișoară asta minunata, aia e ca nu are nici un rost sa încerci sa schimbi părerea cuiva online). 
Daca însă nu ești lup cu blana noua, mai curioasa m-ai făcut: care poate fi motivul ptr care cineva se răzgândește brusc si, după ce a urmărit și beneficiat de forum incognito, brusc isi face cont.

Sper ca vei avea amabilitatea de a-mi Răspunde, chiar dacă detalierea nu face parte din plăcerile tale. Thx!

Postat
Acum 3 ore, larisssa a spus:

Scrisesem un răspuns sarcastic, dar am inspirat adânc și am intrat sa îți vizualizez profilul mai întâi. Cont nou, însă postări informative, deci nu troll. Cont făcut in Decembrie, la mine ai fost cel puțin acum un an. Deci asta înseamnă fie ca ai f**tut bine-mersi luni bune, poate chiar ani, fara cont, fie ca ești rebranduit. 
In al doilea caz, as vrea sa știu cine ai fost. Sa fim înțeleși, nu zic ca nu îmi asum părerea ta (ca dacă am învățat ceva in atâta amar de ani de f**tut pe bani cu succes in toată țărișoară asta minunata, aia e ca nu are nici un rost sa încerci sa schimbi părerea cuiva online). 
Daca însă nu ești lup cu blana noua, mai curioasa m-ai făcut: care poate fi motivul ptr care cineva se răzgândește brusc si, după ce a urmărit și beneficiat de forum incognito, brusc isi face cont.

Sper ca vei avea amabilitatea de a-mi Răspunde, chiar dacă detalierea nu face parte din plăcerile tale. Thx!

Buna! 

Ti ai pierdut 10 minute din viața si timpul tau.

Pentru ce? 

Nu are de ce sa te afecteze

Nepasarea la astfel de mesaje, dauneaza grav sanatatii 😂😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata,ne-am instalat.

Pe Egretei.

Com fi pana marți dimineața.

Spor s-avem!

• Like 1
Postat
Acum 43 minute, larisssa a spus:

Gata,ne-am instalat.

Pe Egretei.

Com fi pana marți dimineața.

Spor s-avem!

Com sau Cob? 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...