lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 1 minute ago, futact said: Bruneta aia de la ro-ro o poți găsi seara la intrarea pe aleea de langa Petrom-ul de pe Aurel Vlaicu!!! Vorbește mult, "sta că vaca" și cam atât, nimic special!!! Aleea aia de după Petrom și gardul unde era pe vechi târgul? Dacă da... acolo sunt cam mereu două ștoarfe care par strict puse pe făcut bani la modul... "mai ai?"-, "te-ai terminat?" și așa mai departe. Link spre comentariu
futact Reputație: 209 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Mai 31, 2022 Acum 1 minut, lomtadze a spus: Aleea aia de după Petrom și gardul unde era pe vechi târgul? Dacă da... acolo sunt cam mereu două ștoarfe care par strict puse pe făcut bani la modul... "mai ai?"-, "te-ai terminat?" și așa mai departe. Fix acolo!!! Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 1 minute ago, futact said: Fix acolo!!! Bani irosiți oricât de bune or părea a fi. Părerea mea numai! Poate unora le plac. Mai degrabă merg bruneta aia mai plinuță de care povestea @balan1992 sau gagica aia de la Lazu. Apropo de ea... poate cineva să îmi spună că e vorba de una skinny și cât de cât simpatică? Link spre comentariu
futact Reputație: 209 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Mai 31, 2022 Acum 1 minut, lomtadze a spus: Bani irosiți oricât de bune or părea a fi. Părerea mea numai! Poate unora le plac. Mai degrabă merg bruneta aia mai plinuță de care povestea @balan1992 sau gagica aia de la Lazu. Apropo de ea... poate cineva să îmi spună că e vorba de una skinny și cât de cât simpatică? Gagica aia de la Lazu este ok, daca ști cum să vorbești cu ea se merita vizita, eu am câteva vizite la ea(4-5), vizite ce au decurs foarte ok, nu te grăbești, nu vorbește aiurea, încearcă să se facă plăcută, la oral nu prea excelează ea dar în rest este ok iar daca negociezi puțin cu ea merge și cu 50 de lei finalizarea!!! Că și aspect este micuța 1.60 maxim, slăbuță foc dar cu forme, iar la fata nu mă pot pronunța pt mine nu este nici urâtă nici frumoasa, este o țigăncușă clasica, că și vârstă eu cred că are undeva in jur de 35 de ani!!! Spor la ciocănit daca vrei sa ii faci o vizită!!! Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 8 hours ago, futact said: Gagica aia de la Lazu este ok, daca ști cum să vorbești cu ea se merita vizita, eu am câteva vizite la ea(4-5), vizite ce au decurs foarte ok, nu te grăbești, nu vorbește aiurea, încearcă să se facă plăcută, la oral nu prea excelează ea dar în rest este ok iar daca negociezi puțin cu ea merge și cu 50 de lei finalizarea!!! Că și aspect este micuța 1.60 maxim, slăbuță foc dar cu forme, iar la fata nu mă pot pronunța pt mine nu este nici urâtă nici frumoasa, este o țigăncușă clasica, că și vârstă eu cred că are undeva in jur de 35 de ani!!! Spor la ciocănit daca vrei sa ii faci o vizită!!! Mulțam fain de răspunsuri și recomandări! Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 1, 2022 On 5/30/2022 at 4:09 PM, Rafa2000 said: Si tariful cat a fost?:)) ma bate gandup sa incerc dar nsh :))) Salutare. Am trecut si eu pe acolo zilele trecute, pe la ora 13 - 14. Mi-a zis ca are 50/100 ca preturi. In cele din urma, nu am ramas. Spor la ciocane. 1 Link spre comentariu
Rafa2000 Reputație: 17 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 2, 2022 La 01.06.2022 la 11:30, domnul-x a spus: Salutare. Am trecut si eu pe acolo zilele trecute, pe la ora 13 - 14. Mi-a zis ca are 50/100 ca preturi. In cele din urma, nu am ramas. Spor la ciocane. Mersii frumos:) Link spre comentariu
robert1981 Reputație: 124 Postat Iunie 4, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 4, 2022 trecut săptămâna trecută către Hârșova și am observat la ieșire din Dorobanțu spre Hârșova 2-3 căprioare. una arata chiar interesant. nu am putut opri din motive obiective. 1 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4273 Postat Iunie 4, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iunie 4, 2022 La 25.08.2021 la 5:21, scarlxxrd a spus: am fost ieri seara pe cautare si nu am gasit nimic interesant pe publi asa ca am facut o tura pe aurel vlaicu si am vazut la intrarea in aleea caprioarei sau cum sa numeste 2 fete una mai micuta si plinuta si colega ei bruneta dar cu ten alb, draguta la fata aprox 170cm - 175cm, sani maricei 75C pantaloni negri si tricou alb putin figuranta dar na filmul in capatana mea nu mai ma lasat sa continui drumul asa ca am oprit si nici 4 secunde dupa ce oprisem vine pitichania plinuta la masina si ii zic ca am oprit pentru colega ei sa dispara (cu alte cuvinte mai friendly) astept inca 10 secunde si vine figuranta la masina 100 in parcare 200 la ea in domiciliu in zona spitalului principal, eu clar renunt ca boul la experienta in apartament si ma ghideaza in parcarea ei preferata sa imi spuna ca mai bine ne-o tragem in boscheti WTF?????? Eu; nu mersi intra in spate ca am tanc avem loc... incepe cu alta figura ca ea o suge doar cu prezervativ la strada era altceva in apartament.. zic ok nu conteaza oricum vreau sa te babardesc ca pe o capra nu ma supar na si rontaie putin plastic. dupa un blowjob super neinspirat sa pozitioneaza doggy unde am pompat-o cam 7-10 min dupa ce o pun pe spate sa vad cum naiba arata domnisoara in pula si sa privesc sani aia misto cu sfarcuriile alea de 1cm - 1,5 cm depinde cat de mult ii sugi sau ii mulgi ach si ce ii place ca nu zicea nimic si eu incercam sa fac fundulite din ei futaiul missionar a fost putin complicat ca tot sa vaita ca ce fac cu ea in masina ca este incomoda pielea ca i sa lipit buciile alea mistoace de piele ca ii este cald rau dar cu tot futaiul ei la menta nu a reusit sa ma scoata din filmul meu chiar aveam si mai mult chef sa continui dar in tro clipa de slabiciune am pierdut batalia cu spermatozoitii care vroiau deja sa exploreze domnita din interior hehe au avut ghinion cu balonasul... a plecat repede ciufulita si rasflocita dar mi a placut as vizita-o si in apartament dar fara topicul ei este greu, ajuta-ti ma sa gasim topicul am facut topic extra pentru cautarea si identificarea ei ca avea si topic cu poze neblurate!!!!! inainte sa uit, de recomandat doar perversiilor si fata este super curata era la strada acum cateva luni am futut-o in masina aici aveti linkul ca nu am gasit-o atunci, a revenit la apartament poate si la strada de curand. era buna si nu cred ca lucra cu astia mana in mana 2 Link spre comentariu
aad88 Reputație: 5 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 10, 2022 Era mai demult o bruneta miniona pe Aurel Vlaicu la Penny. A mai văzut-o careva? Mai prestează? 1 Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 11 hours ago, aad88 said: Era mai demult o bruneta miniona pe Aurel Vlaicu la Penny. A mai văzut-o careva? Mai prestează? Da, mai este. Dacă te referi la o țigăncușă mică și care mai mereu poartă niște tocuri super înalte.. 1 Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 2 hours ago, lomtadze said: Da, mai este. Dacă te referi la o țigăncușă mică și care mai mereu poartă niște tocuri super înalte.. Nu prea aș recomanda-o însă... este numai părerea mea. Nu am futut-o, nu am muit-o, voiam cândva... numai că mi s-a părut că pare pusă pe făcut bani la modul flișca-flișca și am zis că mai bine-mi țin banii în portofel. Acum, poate mă-nșel și gagica știe treabă sau poate nu mă-nșel și chiar e cum bănuiesc. Avem vreun ciocănar pe aici care a dat în ea și poate spune câteva vorbe despre ea ?! Link spre comentariu
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Iunie 11, 2022 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Partajează Postat Iunie 11, 2022 Am pacatuit si eu de cateva ori cu pustoaica....daca este vorba de cea micuta care sta mai mult in lenjerie intima in colt la Penny...cu mine a fost ok...nu a comentat nimic niciodata. 2 Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 8 hours ago, claudiu1969 said: Am pacatuit si eu de cateva ori cu pustoaica....daca este vorba de cea micuta care sta mai mult in lenjerie intima in colt la Penny...cu mine a fost ok...nu a comentat nimic niciodata. Detaliezi un pic? A fost acum mult timp? La stradă? În mașină? Etc..? Link spre comentariu
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Iunie 11, 2022 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Partajează Postat Iunie 11, 2022 1 oră în urmă, lomtadze a spus: Detaliezi un pic? A fost acum mult timp? La stradă? În mașină? Etc..? Actiunea s-a petrecut in masina,in parcarea din spatele magazinului,ultima bombardeala fiind pe la inceputul anului.Au fost mai multe pozitii ,nu am simtit mirosuri si nici nu au fost comentarii.Ca si tarife avea la aceea data 70-100,un mare plus l-a avut pentru ca fiind la a 3-4 intalnire a lasat din pret la 50-70.Acum am trecut pe acolo,dar fiind ploaie nu era nimeni la strada.... 2 Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 12 minutes ago, claudiu1969 said: Actiunea s-a petrecut in masina,in parcarea din spatele magazinului,ultima bombardeala fiind pe la inceputul anului.Au fost mai multe pozitii ,nu am simtit mirosuri si nici nu au fost comentarii.Ca si tarife avea la aceea data 70-100,un mare plus l-a avut pentru ca fiind la a 3-4 intalnire a lasat din pret la 50-70.Acum am trecut pe acolo,dar fiind ploaie nu era nimeni la strada.... Acum e. Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 12, 2022 Confirm am văzut-o vineri erau și multe echipaje de poliție acum cu sărbătorile. 2 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 12, 2022 În stația de autobuz unde era Portofino am văzut și o brunetă. 2 Link spre comentariu
Ae4040 Reputație: 7 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 14, 2022 La 12.06.2022 la 8:27, cristi bug a spus: În stația de autobuz unde era Portofino am văzut și o brunetă. E în fiecare seara aia 1 Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 14, 2022 On 6/11/2022 at 10:06 AM, lomtadze said: Nu prea aș recomanda-o însă... este numai părerea mea. Nu am futut-o, nu am muit-o, voiam cândva... numai că mi s-a părut că pare pusă pe făcut bani la modul flișca-flișca și am zis că mai bine-mi țin banii în portofel. Acum, poate mă-nșel și gagica știe treabă sau poate nu mă-nșel și chiar e cum bănuiesc. Avem vreun ciocănar pe aici care a dat în ea și poate spune câteva vorbe despre ea ?! Salutare. Am avut cate interactiuni cu ea, daca imi amintesc bine au trecut 2-3 ani. Interactiunile au avut loc in spatele magazinului Penny, in parcare sau pe o alee de pe langa blocuri. Ca parere despre ea, ca si comportament a fost ok (e capabila sa lege cateva fraze si nu te grabeste gen "da-i talpa, pa" asa ca as da 9 pentru comportament). Ca si actiune, mereu am ales O.P., pentru care as da o nota de 8 (este strict parerea mea, dau nota asta pentru ca nu a avut tentative de deep sau atentie la vecini). Ca o paranteza, legat de fetele ce activau in aceeasi zona, acum un an jumate, am intalnit o tipa cam de 1.65 m, creata care era la o distanta mica de tigancusa din imediata vecinatate a magazinului. Cu creata, am ales N.P., ca locatie a fost in aceeasi zona mentionata mai sus. Daca e sa dau note, as da 9 pentru atitudine si pentru ca vorbeste corect (poate unii colegi vor spune ca nu are sens sa tii cont de cum vorbeste dar pentru mine conteaza), pentru actiune as da tot 9 (da contre, se misca bine). Spor la ciocane! 1 Link spre comentariu
lomtadze Reputație: 173 Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 4 hours ago, domnul-x said: Salutare. Am avut cate interactiuni cu ea, daca imi amintesc bine au trecut 2-3 ani. Interactiunile au avut loc in spatele magazinului Penny, in parcare sau pe o alee de pe langa blocuri. Ca parere despre ea, ca si comportament a fost ok (e capabila sa lege cateva fraze si nu te grabeste gen "da-i talpa, pa" asa ca as da 9 pentru comportament). Ca si actiune, mereu am ales O.P., pentru care as da o nota de 8 (este strict parerea mea, dau nota asta pentru ca nu a avut tentative de deep sau atentie la vecini). Ca o paranteza, legat de fetele ce activau in aceeasi zona, acum un an jumate, am intalnit o tipa cam de 1.65 m, creata care era la o distanta mica de tigancusa din imediata vecinatate a magazinului. Cu creata, am ales N.P., ca locatie a fost in aceeasi zona mentionata mai sus. Daca e sa dau note, as da 9 pentru atitudine si pentru ca vorbeste corect (poate unii colegi vor spune ca nu are sens sa tii cont de cum vorbeste dar pentru mine conteaza), pentru actiune as da tot 9 (da contre, se misca bine). Spor la ciocane! Mulțam fain de vorbe. Creața e valabilă. Am dat în ea constant. E bună rău, cel puțin pentru mine. Spor și ție! 1 Link spre comentariu
bluegrana Reputație: 106 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 +1 ptr. creata. Am fost de curand si am sa mai trec cu siguranta. Genu micuta care ii place pana n gat... Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 5, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 5, 2022 semnalez o tigancusa dragalasa , micuta , supla , cu tatoo-uri pe pulpe , la iesirea spre autostrada spre valul lui traian. ieri pe la 2 30 2 Link spre comentariu
Hongkong Reputație: 23 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Salutare! Prin ce zone mai activează domnișoarele ? Nu de alta, dar sincer m-am plictisit de cele de pe CT (Vivo) mai exact și cele de pe la Cernavodă. Ce alte locuri mai sunt ? Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 13, 2022 9 hours ago, Hongkong said: Salutare! Prin ce zone mai activează domnișoarele ? Nu de alta, dar sincer m-am plictisit de cele de pe CT (Vivo) mai exact și cele de pe la Cernavodă. Ce alte locuri mai sunt ? Salutare. Pe timpul zilei, gasesti cateva si pe varianta Ovidiu (in apropiere de targul de lume fructe si pe langa reprezentanta Dacia pana in depozitul de materiale de constructii), la iesire din oras spre Valu (pana in urcarea pe autostrada, pe sensul de mers Constanta-Valu, la intrarea in curtea unei reprezentante de camioane), la iesirea din oras spre Lazu (pe sensul de mers Constanta-Lazu, pe partea dreapta la una dintre alveolele de parcare, pe sensul de mers Lazu-Constanta dupa statia de autobuz, pana in intrarea in oras tot in una din alveole), intre Basarabi si Ciocarlia (dupa ce iesi din Basarabi o sa tot vezi pe ambele parti ale strazii, pana la terminarea padurii), mai gasesti intre Ovidiu si Kogalniceanu (dupa ce treci pe Celsy, o sa vezi pe ambele parti). Sunt destule, conteaza doar cat esti dispus sa te plimbi. Spor la ciocane. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum