Sari la conținut
    • Problema e că am găsit prea multe, am început să simulez, ele cred că sunt îndrăgostit dar câte o dată mă gândesc la altele în timp ce le fut pe ele. Fetele astea 2 m-au blocat că nu le mai vizitam pe ele, nu mai eram rentabil.  Și așa am prea multe, să mă stabilesc la una ar fi imposibil. Lui Andrea i-am propus și atunci mi-am dat seama că îl iubește pe al ei.  I-am cerut să facă poza pentru că de 2 ori am ținut pagină principală când am dat inele. Ce bucuros ai fi fost dacă eram pe topicul tău campion.
    • Vezi că face și normalul fără și finalizarea vaginala.. Ai grija. :)
    • Te referi la Zeița, ai dreptate, pe Corina nu o cunosc.
    • Eu am citit recenzii si mai rele decat asta si anume ca prefera sa faca in asa fel incat sa nu se ajunga la sex,sunt mai multe recenzii de acest fel,dar sa lasam fata sa isi faca treaba totusi si vedem dupa cum si daca ne luam țeapă,sper sa fi fist doar recenzii rautacioase din partea unora! Spor!
    • Eu unu sincer, mă bucur că merge la capitală.... Probabil acolo sunt ok preturile astea..... Eu nu inteleg cum una pe care în 2023 o futeam cu 150/300.. .a ajuns acum la 700/1000 (scuzați termenul fut**m, dar eu tot aceeași pl o am, și tot ritmul ăla :))))  adică nu înțeleg de unde dracu chiar asa inflație de +- 400%)  Nu am nimic cu fata, dpdv al serviciilor și al aspectului este ce trebuie și ceea ce promite aia livreaza, dar când ea își socotește că din 3 ore prestate ar trebui să depășească salariu minim/mediu din tara noastră, ea fiind ceva "basic +" într-adevăr (n-am nimic de comentat) ..... Părereaea mea este că doar noi suntem de vina  ... Și am mai avut discuția asta și în alte locuri !  Va salut pe toți, Ciocane Tari... Nu știu dacă e topicul potrivit dar nu m-am putut abține!  ✌️🙏
    • o vorba mare romaneasca ,nu e prost cine cere si e prost cine da ! am incheiat citatul  ps: Mara de ce nu iti incerci norocul sa mai adaugi inca 50 de lei la pret daca merge merge nu ? 😂😂😂 nu ai tupeu zic 
    • salut  ana  nu raspunde  pe  wathap   am si  lasat messaj am si  sunato si nimika
    • Si sincer sa fiu notele au fost un pic cam mari, poate doar a fost senzatia la momentul respectiv, am mai fost la o tipa recent si am citit acum ce note mari i-am dat față de altă fată care a facut treaba mai buna😅
    • Eu am dat drumul la recenzie asa ca si mesaj pentru baietii care asteptau ceva nou si nu au gasit de mult in Ct, printre care ma numaram si eu, nu am nici o asociere cu individa, dar nu credeam ca se va face atat de multa controversa asupra recenziei mele  Tipa chiar e cea din poze, mai departe de igiena, neseriozitate si alte astepte fiecare e liber sa isi spuna cuvantul, eu unul am avut o experienta ok alaturi de ea, am fost o singura data si cam atat, nu planuiesc sa mai ajung curand la ea🙂
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la rechinii77 , cel mai nou utilizator al lunii pentru January - 2026. rechinii77 s-a inregistrat pe forum la 11/30/13, 4425 in urma. Mai mult decat atat, rechinii77 a scris de 10983 ori cu o medie de 2.48 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 64352 de vizualizari la profil. rechinii77 deasemenea a primit 54651 puncte de reputatie si a strans acum 141 urmaritori. Right now rechinii77 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.